H σημερινή κυβέρνηση...............

Όσο για την συντονιστική ομάδα θα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσετε τον λόγο και να εξηγήσω πριν επιβραβεύσετε τον υβριστή. Αλλά σύμφωνα με το γραπτά σας scripta manem και χαρακτηρίζουν τον γράφον.

Να σου ζητησουμε το λογο?
Ηξερες πολυ καλα,πριν ποσταρεις ακομα,οτι αυτο που εγραψες ηταν προκλητικο.Και γι’αυτο το ποσταρες αλλωστε.Αν ειχες αλλες προθεσεις θα τις ειχες εξηγησει.Δεν εξηγησες τιποτα.Και εμεις σαφως δεν θα καθομαστε να μυριζουμε τα νυχια μας ως προς τις προθεσεις σου.Το ποστ εμεινε αυτουσιο ως οφειλε.Η απαντηση ηρθε απο μελος και παρεμεινε και αυτη ως εχει.
Κανενας δεν επιβραβευσε κανεναν.
Τα γραπτα μενουν.Εαν ηθελες διαφορετικη αντιμετωπιση,απο τα θιγομενα μελη ας προσεχες πως γραφεις.Απο την τελευταια παραγραφο αυτου του ποστ φαινεται οτι δεν σε ενδιαφερει.

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Δύο ερωτήσεις από μένα, αν έχεις την καλοσύνη μου δίνεις μια απάντηση.

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι κυβερνήσεις αφού πρώτα απαξίωσαν τα πάντα, μετά τα πούλησαν και έτσι το κράτος δεν έχει έσοδα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του?

Επίσης να επαναλάβω την ερώτησή μου στην πρώτη σελίδα, με τους τσακωμούς ίσως να παραβλέφθηκε.
Μόνο η σημερινή κυβέρνηση φταίει? Μόνο η συγκεκριμένη κατέστρεψε τη χώρα? Η προηγούμενη ας πούμε την κατέστρεψε λιγότερο ή ήταν κατά τι καλύτερη?

Αυτό έχει συμβεί είτε ενσυνείδητα είτε ασυνείδητα, με το ίδιο αποτέλεσμα όμως.
Φυσικά και δεν απαλλάσσεται κανείς. Ολα τα γεγονότα-νόμοι-αποφάσεις έχουν ονόματα και υπογραφές απο κάτω. Η προσέγγισή μου δεν είναι πολιτική ούτε έχει να κάνει με επαγγελματικές ομάδες. Απλά κάνε ότι είναι να κάνεις και άσε την χώρα να δουλέψει. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι μία κυβέρνηση ή η θητεία μιας μόνον κυβέρνησης έφτανε για να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε;

Καταρχάς γράφε με παραγράφους για να γίνεται πιο ευανάγνωστο το κείμενο σου....

Δεύτερον με απολύσεις 30.000 Δ/Υ θα στερήσεις την κατανάλωση απο τον Ιδιωτικό τομέα??

Τρίτον με την απόλυση των 30.000 θα στερήσεις τα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία??

Τέταρτον με την απόλυση των 30.000 Δ/Υ θα αυξήσεις τα έξοδα του ΟΑΕΔ??

Και μετα μιλάτε για λογική....

Με παραγράφους γράφω αλλά δεν είναι μάλλον ίδια τα conrol characters.
To πρώτο είναι μαγγανοπήγαδο. Αν είναι να ωφεληθεί η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας μικρό το κακό, εν συγκρίσει φυσικά με τα αρχικώς (πέρισυ) αναφερόμενα για απόλυση των 2/3 των Δ.Υ. Αλλά η ένστασή μου είναι αν το αποφάσισες να το κάνεις κάντο ειδάλλως μην παίζεις αυτό το κρυφτούλι και κρατάς την χώρα σαυτήν κατάσταση.

Τα Ταμεία έτσι και αλλοιώς είναι επιδοτούμενα όπως και ο ΟΑΕΔ ή μήπως δεν υπάρχουν άλλοι παρείσακτοι στα Ταμεία;

Δηλαδή από όλο το κείμενο βγαίνει ότι πρέπει να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! φυσικά όταν διαβάζεις σαν Δ.Υ. αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Δηλαδή ότι όλη η χώρα ασχολείται εδώ και 2 χρόνια με τους Δ.Υ. και μας έχει φορτώσει άγχος και κόστος, (την μιά ξεκίνησε ότι θα φύγουν τα 2/3, την άλλη πήγαμε στο 50% και φτάσαμε επιτέλους μετά από 2 χρόνια να πρέπει να φύγουν 30.000 το 4%) ε δεν αγανακτείς και λές διώξτους επιτέλους όλους, 30.000 είναι, θα είναι όμηρος όλος ο ελληνικός λαός για να μην απολυθούν 30.000; και συνεχίζουμε και δημιουργούμε καταστάσεις όχι από εκεί θα φύγουν, όχι απο αλλού, όχι οι εφοριακοί δεν θα πειραχτούν επειδή οι συνδικαλιστές τους έχουν περισσότερη επιρροή και ένα σωρό παιγνίδια κάτω από το τραπέζι και το δημόσιο να μην δουλεύει 2 χρόνια τώρα, είτε γιατί κάνουν λευκή απεργία, είτε γιατί δεν υπήρχαν 1 χρόνο Γ.Γ., είτε γιατί δεν υπήρχαν προιστάμενοι; δηλαδή δεν βγαίνει από το κείμενο ότι αυτή κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε αυτό το θέμα να λύσει και θα το μπλέξει πάλι νομικά και ιστορίες, δηλαδή δεν βγαίνει ότι δημιούργησε πρόβλημα εκ του μη όντως για το ενιαίο μισθολόγιο; που τελικά αφορά ένα 7% των Δ.Υ. (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υ.Ο. Και αντιπροέδρου της κυβέρνησης) που από ότι φαίνεται θα είναι και αυτοί που θα φύγουν; δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί και να διαθέτω το μέσο μυαλό και να μην έχω τόσο καταστροφικός όσο με βρίζει ο καθηγητάκος ώστε να θεωρώ λύση το να απολυθούν οι γιατροί, οι στρατιωτικοί, τα σώματα ασφαλείας, οι εκπαιδευτικοί; αλλά να έχω αγανακτήσει με αυτήν την κατάσταση του δημοσίου (που δυστυχώς μπλέκεται στα πάντα), αλλά ξέρω το έμαθα καλά τώρα φταίει το σύστημα (όχι ότι δεν έχει και αυτό το μερτικό του) αλλά επιτέλους και εγώ για αυτό το σύστημα μίλησα που η ποιο απτή έκφανσή του είναι η κυβέρνηση και τα όργανά της θεσμικά και μη.
Όσο για την συντονιστική ομάδα θα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσετε τον λόγο και να εξηγήσω πριν επιβραβεύσετε τον υβριστή. Αλλά σύμφωνα με το γραπτά σας scripta manem και χαρακτηρίζουν τον γράφον.
Όσο τώρα για σένα μίζερε καθηγητάκο, δεν σε τιμάει να βγαίνεις στα φόρουμ και να παραπονιέσαι για τις αποδοχές σου, ότι έχεις πτυχία (που μπορεί και να τα αγόρασες κιόλας) και ιστορίες, ότι η σύζυγός φέρνει δουλειά στο σπίτι και να εξανίστασε ότι δεν υπάρχει λευκή απεργία στο δημόσιο, δεν σε πίεσε κανείς να πάς στο δημόσιο, παραιτηθείτε και ανοίξτε ελεγκτική εταιρία και σας εύχομαι να θησαυρίστε. Εγώ όταν κατάλαβα ότι στο δημόσιο δεν βλέπω προκοπή παραιτήθηκα και ιδιώτευσα, αν εσύ δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις μην βγαίνει και μουτζοκλαίς στα φόρουμ και βρίζεις αυτούς που το κάνουν. Όσο για την επάρκειά μου σαν επαγγελματίας, εγώ αξιολογούμε καθημερινώς ενώ εσύ ποτέ και όταν πήγε κάτι να γίνει ξεσηκώσατε τον κόσμο με απεργίες και τα συναφή. Όσο για την Δ.Ο.Υ. Χίου άσε να ξέρω εγώ τι είναι από προσωπική εμπειρία γιατί σπούδαζε ο γιος μου εκεί στο πανεπιστήμιο.

Η στάση των συμφορουμιτών με δικαιώνει. Σου επιστρέφω τους αστήρικτους, συκοφαντικούς και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Μετά από τόσο κράξιμο επανήλθες, το οποίο σημαίνει και ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.
-bye--bye--bye-

Last edited:

Θεωρούσα ότι όλοι έχετε στοιχειώδη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Κε Τυροβολά .

δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί και να διαθέτω το μέσο μυαλό και να μην έχω τόσο καταστροφικός ( ? ) ......το σύστημα μίλησα που η ποιο ( ? ) απτή έκφανσή του είναι η ..... Αλλά σύμφωνα με το γραπτά σας scripta manem και χαρακτηρίζουν τον γράφον. ( ? )
Όσο τώρα για σένα ....να εξανίστασε ( ? ) .... εγώ αξιολογούμε ( ? ) καθημερινώς .

Πέραν του αήθους και ανοίκειου περιεχομένου των χαρακτηρισμών σας ( μίζερε , καθηγητάκο ) εκ των οποίων τουλάχιστον ένας αποτελεί και ποινικό αδίκημα ( που μπορεί και να το αγόρασες [το πτυχίο])θα ήθελα να υπενθυμίσω σε σχέση πάντοτε με το σχόλιο σας για την γνώση των ελληνικών από το μέλος Κ. Τυροβολά και των υπολοίπων , την παροιμία που λέει ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" .

Αυτό έχει συμβεί είτε ενσυνείδητα είτε ασυνείδητα, με το ίδιο αποτέλεσμα όμως.
Φυσικά και δεν απαλλάσσεται κανείς. Ολα τα γεγονότα-νόμοι-αποφάσεις έχουν ονόματα και υπογραφές απο κάτω. Η προσέγγισή μου δεν είναι πολιτική ούτε έχει να κάνει με επαγγελματικές ομάδες. Απλά κάνε ότι είναι να κάνεις και άσε την χώρα να δουλέψει. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι μία κυβέρνηση ή η θητεία μιας μόνον κυβέρνησης έφτανε για να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε;

οκ είσαι σαφής. Άρα ο τίτλος είναι λάθος!
Και στο υπόλοιπο κείμενό σου, κάνεις ιδιαίτερη αναφορά στη σημερινή κυβέρνηση ώς την χειρότερη... πράγμα που δεν μπορεί να αποδειχθεί μιας και δεν έχει ανακαληφθεί ακόμα το όργανο που θα μετρήσει και θα συγκρίνει την παρανομία και κακοδιαχείριση αυτού του βαθμού (δες υπογραφή μου "θα τους ξαναψηφίσετε?" αν υπάρχει αντίρρηση).

Σου προτείνω λοιπόν να ζητήσεις αλλαγή του τίτλου.
Μια πρότασή μου είναι "Οι δεξιές κυβερνήσεις..." Συμφωνείς?

Αν όχι, γιατί?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Με παραγράφους γράφω αλλά δεν είναι μάλλον ίδια τα conrol characters.
To πρώτο είναι μαγγανοπήγαδο. Αν είναι να ωφεληθεί η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας μικρό το κακό, εν συγκρίσει φυσικά με τα αρχικώς (πέρισυ) αναφερόμενα για απόλυση των 2/3 των Δ.Υ. Αλλά η ένστασή μου είναι αν το αποφάσισες να το κάνεις κάντο ειδάλλως μην παίζεις αυτό το κρυφτούλι και κρατάς την χώρα σαυτήν κατάσταση.

Τα Ταμεία έτσι και αλλοιώς είναι επιδοτούμενα όπως και ο ΟΑΕΔ ή μήπως δεν υπάρχουν άλλοι παρείσακτοι στα Ταμεία;

Εϊδες που λες μπούρδες???

Πως θα ωφεληθεί η δημοσιονομική κατάσταση εφόσον θα πληγούν τα δημόσια ταμεία????

Ποια επιδοτούμενα???? Τα ποσά τα γνωρίζεις???? ή πετάμε μια αρλούμπα και καθαρίζουμε???

Οι παρείσακτοι που υπάρχουν είναι ο Αλαφούζος, ο Μπόμπολας και το λοιπό σινάφι που λυμαίνεται τα ταμεία δεκαετίες τώρα.... και δεν είναι κανένας Δ/Υ....

Όσο τώρα για σένα μίζερε καθηγητάκο, δεν σε τιμάει να βγαίνεις στα φόρουμ και να παραπονιέσαι για τις αποδοχές σου, ότι έχεις πτυχία (που μπορεί και να τα αγόρασες κιόλας) και ιστορίες, ότι η σύζυγός φέρνει δουλειά στο σπίτι και να εξανίστασε ότι δεν υπάρχει λευκή απεργία στο δημόσιο, δεν σε πίεσε κανείς να πάς στο δημόσιο, παραιτηθείτε και ανοίξτε ελεγκτική εταιρία και σας εύχομαι να θησαυρίστε. Εγώ όταν κατάλαβα ότι στο δημόσιο δεν βλέπω προκοπή παραιτήθηκα και ιδιώτευσα, αν εσύ δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις μην βγαίνει και μουτζοκλαίς στα φόρουμ και βρίζεις αυτούς που το κάνουν. Όσο για την επάρκειά μου σαν επαγγελματίας, εγώ αξιολογούμε καθημερινώς ενώ εσύ ποτέ και όταν πήγε κάτι να γίνει ξεσηκώσατε τον κόσμο με απεργίες και τα συναφή.

Που σε μαγκα επαγγελματια της κακιας ωρας, τσου ρε λακη απο εδω....
Με κατι τυπους σαν και σενα φτασαμε εδω που φτασαμε ρε. Ακου εκει καθηγητακο, σου πηρε το ψωμι μεσα απο το στομα σου ρε και μιλας ετσι?

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Νικόλα η 3η υπογραφή σου με κεφαλαία τα λέει όλα!!:grinning-smiley-043

Τεμέτερον ευχαριστώ, αλλά τα εύσημα πάνε σε αυτούς που τα μάζεψαν (και δεν είναι πλήρη να είσαι σίγουρος)

Όλα αυτά υπήρχαν και πριν τις εκλογές - είναι γνωστά σε όλους.

Αλλά τους ξαναψήφισαν!!!

Μένει να μάθουμε τις διαφορές των δύο κομμάτων (και όσων συνεργάζονται μαζί τους) και τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό.... να τελειώνουμε μια και καλή με τις δικαιολογίες και την υψηλή κριτική.......

Last edited:
Ξεκατινιασμα του χειριστου ειδους το τελευταιο ποστ του νηματοθετη. Ντρεπομαι μονο που το διαβασα. Οι χαρακτηρισμοι ειναι απαραδεκτοι και εκμηδενιζουν την οποια επιχειρηματολογια (εαν αυτη υπαρχει).

Τα είπες όλα σε τρεις γραμμές. :worshippy:

Last edited:
Δεν περίμενα ότι θα το πω αλλά η πιο εύστοχη, ως προς το ύφος και περιεχόμενο που αρμόζει, απάντηση δόθηκε από τον suzakia. Όλες οι άλλες ερωτήσεις-αναλύσεις στοχεύουν πολύ ψηλά χωρίς λόγο.

Δεν περίμενα ότι θα το πω αλλά η πιο εύστοχη, ως προς το ύφος και περιεχόμενο που αρμόζει, απάντηση δόθηκε από τον suzakia. Όλες οι άλλες ερωτήσεις-αναλύσεις στοχεύουν πολύ ψηλά χωρίς λόγο.

:smash::7SFGSFG::7SFGSFG:

Η μνησικακία είναι μία από τις μεγάλες ασθένειες της εποχής μας και υποδηλώνει απωθημένα. Τι να σχολιάσεις για άτομα που λαμβάνουν ικανοποίηση μέσα από την καταστροφή των άλλων; Κατάντια...

Η μνησικακία είναι μία από τις μεγάλες ασθένειες της εποχής μας και υποδηλώνει απωθημένα. Τι να σχολιάσεις για άτομα που λαμβάνουν ικανοποίηση μέσα από την καταστροφή των άλλων; Κατάντια...

:SFGSFGSF:

Θεωρω λαθος τετοια νηματα σε φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος. Τρωγομαστε και σε λιγο δεν θα μιλιόμαστε ενω υποτιθεται οτι μπαινουμε κυριως για την χψ τρέλα μας.

Emilot:7SFGSFG:δεν μασαω και τι εγινε να παρω αλλο ενα... αλλα καποιος πρεπει να τα ελεγε απλα και λαικα.-bye-

Ναι βρε δεν είπα για σένα, πλάκα κάνω στον Γιάννη.....Καμία σχέση με εσένα...

-bye-

Θεωρω λαθος τετοια νηματα σε φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος. Τρωγομαστε και σε λιγο δεν θα μιλιόμαστε ενω υποτιθεται οτι μπαινουμε κυριως για την χψ τρέλα μας.

μήπως η τρέλα μας δεν έχει πια προτεραιότητα σε σχέση με την υπόλοιπη ζωή μας;

γιατί πρέπει να είμαι πολύ στόκος για να με ενδιαφέρει περισσότερο η 211 ή η 845 ή το progressıve scan σε σχέση με τη λεηλασία της ζωής μας που επιχειρείται ή η πλήρης αναμόρφωσή μας (κατ´άλλους) αλλά σε βάθος και μήκος χρόνου.