H σημερινή κυβέρνηση...............

Ο καθενας επιτελους ας αναλαβει τις ευθυνες των γραπτων του.Η αποψη οτι ως ειδικο φορουμ καλο ειναι να μην γινονται πολιτικες συζητησεις θα ειχε βαση αν κανενας δεν συμμετειχε σε αυτες.Αντιθετα λογω των συνθηκων,αποδεικνυεται οτι η συμμετοχη και το ενδιαφερον στις συζητησεις ειναι τεραστιο.
Απο εκει και περα το να τις καταργησουμε γιατι "εξαπτουν τα παθη",θυμιζει λογικη ΓΑΠ.Ποναει κεφαλι - κοβει κεφαλι.Ο καθενας ας βοηθησει να γινει σοβαρη συζητηση και ας ειναι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφει γιατι ο ιδιος εκτιθεται.
Ελα ρε παιδια με τα παραδειγματα σας. Δηλαδη οποιος εκφερει αλλη γνωμη θυμιζει ΓΑΠ. Bullying ειναι αυτο φιλε μου και δεν βοηθας. Στα λοιπα συμφωνω και τελος απο μενα

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

.......θυμιζει λογικη ΓΑΠ.Ποναει κεφαλι - κοβει κεφαλι.......
Μακρυά, πολύ μακρυά, από ' μένα να παραστήσω τον απολογητή του Jeffrey, αλλά πολύ δύσκολα θα διέκρινα στη συμπεριφορά και στην πολιτεία του τέτοια χαρακτηριστικά. Έχεις κανένα τέτοιο παράδειγμα;

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Ελα ρε παιδια με τα παραδειγματα σας. Δηλαδη οποιος εκφερει αλλη γνωμη θυμιζει ΓΑΠ.

Ειπα οτι η λογικη θυμιζει ΓΑΠ οχι αυτος που το εγραψε θυμιζει ΓΑΠ (εδω θα ειχες δικιο να με βρισεις).

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Μακρυά, πολύ μακρυά, από ' μένα να παραστήσω τον απολογητή του Jeffrey, αλλά πολύ δύσκολα θα διέκρινα στη συμπεριφορά και στην πολιτεία του τέτοια χαρακτηριστικά. Έχεις κανένα τέτοιο παράδειγμα;

Πλακα κανεις....

Κοίτα μεγάλε αν σου κάνει καλό για ψυχοθεραπεία, πέστα, θα σε καταλάβω.:music-smiley-005:
Για καφέ έίμαστε λίγο μακρυα, αλλά αν σε φέρει ο δρόμος call me.
ψυχοθεραπεια μεγαλε ασε και απο αυτο εχω. καλ με λες αλλα τελ δωσε στο πμ.
Τωρα μετα απο ολα αυτα εγω σε γουσταρω ακομα, πως να το κανουμε ναουμε εισαι ο τυπος μου βρε. Αλλα πες μου τωρα γιατι τα εβαλες σε εσυ με τον δασκαλο? ή με τον Δ.Υ?

Εγώ θα επιμείνω κι ας γίνομαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια:

ΔΕΝ βλέπω διαχωρισμούς μεταξύ εργαζομένων, επαγγελματιών, μεσαίων και μικρών επιχειρηματιών.
Όλοι έχουμε ένα κοινό σημείο: Οι τύχες μας ρυθμίζονται από την πολιτικοτραπεζική ελιτ και εκτός από αυτούς που είναι στην υπηρεσία της είτε έμμεσα είτε άμεσα, οι υπόλοιποι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Έχουμε κάποια μικρά περιθώρια να βελτιώσουμε τη θέση μας δρώντας ατομικά - ο επαγγελματίας προσελκύοντας περισσότερους πελάτες, ο υπάλληλος αποκτώντας κάποια επιπλέον προσόντα- αλλά μέχρι εκεί.

Ειδικά μετά το σημερινό, την ευθεία απαίτηση να μειωθούν οι αμοιβές με διοικητική πράξη και στον ιδιωτικό τομέα (είχαν προηγηθεί επιχειρησιακές συμβάσεις, μείωση αποζημιώσεων),
έχει μείνει έστω και ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι ο στόχος ήταν ο εξορθολογισμός του δημοσίου για να είναι αποτελεσματικότερο (κάτι που βρίσκει σύμφωνους και ΠΟΛΛΟΥΣ Δ.Υ) και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους?

ζημια στο φορουμ που αλλου?

δεκτη η αποψη σου, προσωπικά ομως δεν θεωρω τα φορα καταλληλα για τετοιου ειδους συζητησεις μεταξυ γνωστων(απ την καθημερινη μας απροσωπη επικοινωνια), αγνωστων (την πλειοψηφια δεν τους εχουμε δει ποτε). Ποσο μαλλον οταν το φορουμ δεν εχει πολιτικη/κοινωνικη θεματολογια.

Τεσπα κατεθεσα την αποψη μου

Αν νομίζεις ότι η ζημιά στο φόρουμ είναι προτεραιότητα αυτή την εποχή, πάω πάσο. Αν επίσης νομίζεις ότι ζημιά κάνει στο φόρουμ η συμμετοχή και όχι το αδιάφορο σφύριγμα που εμμέσως προτείνεις πάλι πάω πάσο.
Την παροιμία με τον κόσμο που καίγεται σίγουρα τη γνωρίζεις.

Ελα ρε παιδια με τα παραδειγματα σας. Δηλαδη οποιος εκφερει αλλη γνωμη θυμιζει ΓΑΠ. Bullying ειναι αυτο φιλε μου και δεν βοηθας. Στα λοιπα συμφωνω και τελος απο μενα

Στον τσαμπουκά (επί το ελληνικότερον) απάντηση είναι ο τσαμπουκάς. Στην τρομοκρατία, η τρομοκρατία. Στις ύβρεις, οι ύβρεις, κ.ο.κ. Προσωπικά δε, κατατάσσω τους οπαδούς του ΓΑΠ στην ίδια κατηγορία με τον ίδιο τον ΓΑΠ ίσως και λιγο πιο χαμηλά. Σιγά μην εξαντλήσω τον πολιτισμό μου σε κάποιον που εύχεται την εξόντωση μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Μήπως να υποκλιθούμε κιόλας;

ελα ρε McZab το τραβας οσο δεν παει. Υπονοησα αδιαφορο σφυριγμα?Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.
Το bullying ειναι μακρια απ τον τσαμπουκα, αν ξερει καποιος τον ορο ας τον πει.
Προσεχω παρα πολυ τι γραφω γιατι φοβαμαι κατι τετοιες δραματοποιημένες ερμηνευσεις. Δικαιωμα μου να πω οτι στο χομπιστικο φορουμ που γουσταρω δεν καλοβλεπω πολιτικες συζητησεις, δικαιωμα σου να τις θες. Δεν πηρα και τα αρματα που δεν συμφωνεις, ελεος.

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

ελα ρε McZab το τραβας οσο δεν παει. Υπονοησα αδιαφορο σφυριγμα?Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.
Το bullying ειναι μακρια απ τον τσαμπουκα, αν ξερει καποιος τον ορο ας τον πει.
Προσεχω παρα πολυ τι γραφω γιατι φοβαμαι κατι τετοιες δραματοποιημένες ερμηνευσεις. Δικαιωμα μου να πω οτι στο χομπιστικο φορουμ που γουσταρω δεν καλοβλεπω πολιτικες συζητησεις, δικαιωμα σου να τις θες. Δεν πηρα και τα αρματα που δεν συμφωνεις, ελεος.

Μπορεις απλά να μην μπαινεις στην κατηγορια,αλλά σε αλλες κατηγοριες της αρεσκειας σου..Η επισης σε αλλες υποκατηγοριες τής παρουσης κατηγοριας...

Τα λοιπα περί bullying δεν στέκουν σχολιασμού...

Ενω ο καθεις γραφει την 'αποψη '' του ξαφνικά οι απαντήσεις επ´αυτής θεωρούνται bullying...
Μάστα.

Την επομενη φορά προτροπες για εξαφανιση της γάγγραινας ολων των Δ.Υ. θα καταχειροκροτούνται υποχρεωτικά,οπότε ολα οκ.

Οπως και υπερ του Μνημονιου...Κάθε αντίδραση θα θεωρειται bullying..

Sorry αλλά δεν ειμαστε ούτε Αλαφουζαϊικο,ουτε Mega,και ουτε και θα γινουμε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Εχω εγώ..

Τσακισε την κοινωνια απο μεσαια ταξη και κατω σε ολα τα επιπεδα..

Εχει επενδύσει στην χρεωκοπια και καταστροφή ολων πλήν μεριδας της αστικής τάξης..

Ειναι δούλος μαζι με την κλικα του απεναντι στο διεθνες κεφάλαιο...
Αυτο λεγεται κρατική καπιταλιστικη τρομοκρατια του αισχίστου είδους...Ξεπουλά ολο τον δημοσιο πλουτο της χώρας και υποκινεί τον φασιστικο κοινωνικο αυτοματισμο,απευθυνομενος ειτε σε οσους εχουν συμφέρον είτε σε ''προθυμους'' ήτοι ''χρησιμους ηλίθιους''.

Στην κατοχή θαταν κουκουλοφορος στο μπλοκο της Κοκκινιάς μαζι με τον Πλυντζανόπουλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Εχω εγώ..

Τσακισε την κοινωνια απο μεσαια ταξη και κατω σε ολα τα επιπεδα..

Εχει επενδύσει στην χρεωκοπια και καταστροφή ολων πλήν μεριδας της αστικής τάξης..

Ειναι δούλος μαζι με την κλικα του απεναντι στο διεθνες κεφάλαιο...
Αυτο λεγεται κρατική καπιταλιστικη τρομοκρατια του αισχίστου είδους...Ξεπουλά ολο τον δημοσιο πλουτο της χώρας και υποκινεί τον φασιστικο κοινωνικο αυτοματισμο,απευθυνομενος ειτε σε οσους εχουν συμφέρον είτε σε ''προθυμους'' ήτοι ''χρησιμους ηλίθιους''.

Στην κατοχή θαταν κουκουλοφορος στο μπλοκο της Κοκκινιάς μαζι με τον Πλυντζανόπουλο.
... Σωστά όλ' αυτά, αλλά καμμιά σχέση με το "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι!"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

... Σωστά όλ' αυτά, αλλά καμμιά σχέση με το "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι!"

Πονάνε τα κεφάλια ολων των εργαζομενων και οχι μονον και αυτος τα κοβει...

Την ναζιστικη του δηλωση στην ΓΑΔΑ την ειδες??

Εκει ηταν σαφεστερος..

Θα βρω το link,

Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Μπορεις απλά να μην μπαινεις στην κατηγορια,αλλά σε αλλες κατηγοριες της αρεσκειας σου..Η επισης σε αλλες υποκατηγοριες τής παρουσης κατηγοριας...

Τα λοιπα περί bullying δεν στέκουν σχολιασμού...

Ενω ο καθεις γραφει την 'αποψη '' του ξαφνικά οι απαντήσεις επ´αυτής θεωρούνται bullying...
Μάστα.

Την επομενη φορά προτροπες για εξαφανιση της γάγγραινας ολων των Δ.Υ. θα καταχειροκροτούνται υποχρεωτικά,οπότε ολα οκ.

Οπως και υπερ του Μνημονιου...Κάθε αντίδραση θα θεωρειται bullying..

Sorry αλλά δεν ειμαστε ούτε Αλαφουζαϊικο,ουτε Mega,και ουτε και θα γινουμε.

Πρωτα απ ολα ο συνεχισμος του περι bullying ειναι καθαρα flame. Ικανοποιηθηκα με την απαντηση που εδωσε ο superfly που εξηγησε οτι δεν εννοει εμενα. Η απαντηση ηταν προς τον MacZab που το ανεφερε και αυτος αυθαιρετα. Τωρα εσυ πως το παιρνεις και το διογκωνεις μην τυχον και επιπλευση αλλη αποψη, μονο εσυ το ξερεις.

Και μην απολογείσαι που δεν εισαστε (γιατι βεβαιως εχω αλλη αποψη αρα ειμαι εκτος) ουτε Αλαφουζικος ουτε Mega. Δεν σας (ειπαμε, ειμαι εκτος) κατηγορισε κανενας. Τουλαχιστον οχι εγω. Εκτος αν ειναι απ τα bullying που λέγαμε.
Θα βγουμε και μαλακες και φασιστες επειδη ειπαμε κατι διαφορετικο δηλαδη.