H σημερινή κυβέρνηση...............

Φίλε tsip ξεκίνησες την κουβέντα σου με αναφορά σε εκφοβισμούς και αποκλεισμούς (από ποιόν) και γράφεις για κουβέντα και επιχειρήματα?
Πέρα από την ειρωνεία έχεις τίποτα άλλο?

Πράγματι bullying είναι ο τραμπουκισμός η άσκηση λεκτικής ή/και σωματικής βίας η οποία κατευθύνεται μάλιστα στο πιό αδύνατο μέλος. Προφανώς λοιπόν όταν χρησιμοποίησες την λέξη αυτή αναφέρθηκες στην λεκτική βία που άσκησε ο superfly με το παράδειγμα για την λογική ΓΑΠ και που μάλιστα τέτοια άσκηση είναι ένα σύνηθες φαινόμενο εδώ μέσα . Πάλι καλά που δεν υποστήριξες ότι πλακώνει και κόσμο στο ξύλο .

Κατά τα λοιπά ουδείς υποχρεώνεται να διαβάσει κατηγορίες που δεν τον ενδιαφέρουν. Πόσο μάλλον να σχολιάσει ποστάροντας .
Ευχαριστω για την διευκρίνηση. Αποψη σου περι του σχολιασμου και δεν με βρισκεις σύμφωνο. Δεν απανταω συνηθως με τετοιου ειδους παραδειγματα. Και εν πάση περιπτωση το θεμα με το bullying εχει ληξει προ πολλου.

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Και επισης το μέλος οταν γράφαμε για τα διοδια και το ''δεν πληρωνω'' πάλι ''ανακαλυψε ''παρομοιους ''αντιπάλους''..

Τρια χρονια ο ενας 5 χρονια ο άλλος δεν βαριέσαι...

Δεν πληρώνω λέγαμε .για τυρόπιτες που αγοράζουν οι ''δεν πληρωνω '' μάς έλεγε και τελικά πάλι με την ιδια επωδό οτι ''αδικειται''...

α εσυ το τραβας πολυ.

για πείτε βρε παιδιά τι έγινε με τα διόδια και τις τυρόπιττες;

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Φίλε tsip ξεκίνησες την κουβέντα σου με αναφορά σε εκφοβισμούς και αποκλεισμούς (από ποιόν) και γράφεις για κουβέντα και επιχειρήματα?
Πέρα από την ειρωνεία έχεις τίποτα άλλο?

δεν θυμαμαι να ειρωνευτικα. Οι εκφοβισμοι που λες και τα λοιπα εχουν λήξει απ την πρωτη απαντηση. Τα λεω απλα με τον φιλο μου τον Σπύρο

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Ναι ναι για πείτε...Από τη γάγγρενα των ΔΥ ξεκινήσαμε στις τυρόπιττες φτάσαμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

α εσυ το τραβας πολυ.

Μπά???Pourqoi???

Εβγαλες φιρμάνι τι επιτρέπεται και τι οχι??

Αυτο ειναι bullying.:D:D:D

Αλλως τε ''η αρένα τής επιπαντός '' δεν σου πάει ..κατά δήλωσίν σου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Μπά???Pourqoi???

Εβγαλες φιρμάνι τι επιτρέπεται και τι οχι??

Αυτο ειναι bullying.:D:D:D

Οχι βεβαια, τουναντιον. Με την τακτικη που παιζεις εννοω.

όλο δικο σου :award:, κερδισες

ps. ειδες δεν μου παει η ρουφιανα

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

δεν θυμαμαι να ειρωνευτικα. Οι εκφοβισμοι που λες και τα λοιπα εχουν λήξει απ την πρωτη απαντηση. Τα λεω απλα με τον φιλο μου τον Σπύρο
Α εντάξει αν μιλάς τόσο όμορφα με τους φίλους σου και τους σέβεσαι με τον τρόπο που σέβεσαι τον Σπύρο πάω πάσο και έτσι όπως το θέτεις δεν μπαίνω στην συζήτηση σας.Έχεις πολύ δημοκρατικό χαρακτήρα πάντως.

Οκ κατάλαβα . Πολλοί "αγωνιστές" μαζεμένοι εδώ μέσα τελικά. Και υπέρμαχοι των ίσων αποστάσεων . Που πάντοτε αυτό μεταφράζεται ως "είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν το πολυδείχνω τώρα που είναι έτσι τα πράγματα , αλλά κατά βάθος έχει δίκιο σε όλα ο Γιώργος"

Οκ κατάλαβα . Πολλοί "αγωνιστές" μαζεμένοι εδώ μέσα τελικά. Και υπέρμαχοι των ίσων αποστάσεων . Που πάντοτε αυτό μεταφράζεται ως "είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν το πολυδείχνω τώρα που είναι έτσι τα πράγματα , αλλά κατά βάθος έχει δίκιο σε όλα ο Γιώργος"
Είναι δεν είναι απλά τους πειράζει ή άποψη που πάει κόντρα στο ρεύμα,εξ ου και οι προτροπές νήματα σαν αυτά να μην υπάρχουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Οχι βεβαια, τουναντιον. Με την τακτικη που παιζεις εννοω.

όλο δικο σου :award:, κερδισες

ps. ειδες δεν μου παει η ρουφιανα

Σωστά ..Η τακτική τού ''θα κανει κακο στο φορουμ'' ή το ''bullying'' ειναι μιά χαρά...Οπως και το να μην υπαρχουν τετοια νήματα..

Οτι πείς..

Πάντως επειδή σαφώς δεν εισαι χτεσινός,αλλά και εγώ επισης ειμαι προ-χτεσινος και ακομα δεν έπαθα αμνησια μην το συνεχιζεις γιατί δεν σου βγαινει...

Ντάξει?

Ταχουμε ξαναπει στά ''διοδια'' αρκετοί..

Και καλά εμεις οι ''κακοί''..

Αλλα εκει πηρε η μπάλα ακομα και τον Θ.Νικο εναν απο τά πιο ήσυχα (με την καλη εννοια)και ενεργά μελη του φορουμ...

Μην το τσιτώνεις λοιπον.

Για να μην αναφερθώ σε υβριστικο σου κειμενο προς τον Παντελή,που διεγραψε ο Γιαννης Χατζ και σουκανε και δημοσια παρατηρηση.................

Last edited:
Πολιτικές επιστημες 1
κεφάλαιο Θου
παραγραφος ξου
''Διαιρει και βασιλευε''

Το αντωνάκι σπουδαζε οικονομικά και το γιωργακι κοινωνικά
το γιωργάκι το ξαναλέμε ειναι πολύ πιο εξυπνο από ότι φαίνεται
κανεις οσο θυμαμαι δεν εβαζε τους αλλους να μαλωνουν μεταξυ τους για να κάνει την δουλίτσα του.
Το συνθημα του στις εκλογές ηταν κάλπικο
ο εκβιασμός στις δημοτικές ολοφάνερος
το ΔΝΤ υποχρεωτικό
το συνταγμα δευτερεύον
πολιτικός εσωτερικός αντιπαλος εξουδετερωμένος
δημοσιες επικερδης υπηρεσίες για χαρισμα
πολιτες διχασμένοι
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!!!!
Καταλαβετε το και σταματηστε να μαλώνετε

εμ δεν τα λεγα οτι στο τελος θα βγουμε και πασοκοι, ετσι ντε και καλα.

καληνυχτα παιδες

Πολιτικές επιστημες 1
κεφάλαιο Θου
παραγραφος ξου
''Διαιρει και βασιλευε''

Το αντωνάκι σπουδαζε οικονομικά και το γιωργακι κοινωνικά
το γιωργάκι το ξαναλέμε ειναι πολύ πιο εξυπνο από ότι φαίνεται
κανεις οσο θυμαμαι δεν εβαζε τους αλλους να μαλλωνουν μεταξυ τους για να κάνει την δουλίτσα του.
Το συνθημα του στις εκλογές ηταν κάλπικο
ο εκβιασμός στις δημοτικές ολοφάνερος
το ΔΝΤ υποχρεωτικό
το συνταγμα δευτερεύον
πολιτικός εσωτερικός αντιπαλος εξουδετερωμένος
δημοσιες επικερδης υπηρεσίες για χαρισμα
πολιτες διχασμένοι
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!!!!
Καταλαβετε το και ξεκολλήστε να μαλλώνετε

Διαφωνώ Νικο...

Μέ αυτον που παρακινεί σε εξοντωση ιδιωτικών η δημοσιων υπαλλήλων και στηριζει την Μνημονιακή πολιτική καμιά σχέση..Μέ αυτον που θέλει να ξεπουληθει η δημοσια περιουσια επισης καμιά σχέση ..

Αλλο η ενοτητα σε συγκεκριμένο μέτωπο και άλλοι οι ''χριστιανικές παραινεσεις''..

Σιγά μην αρχισουμε και τα γλωσσοφιλα με τον Μπομπολα και τον Αλαφούζο και το λοιπο συνάφι..

Οποιος επισης θέλει και δικαιώμά του να στηριξει τις πολιτικές τους και ας ειναι άνεργος ή μεροκαματιάρης δικαιωμα του μέν,αλλά εως ενος σημειου..Εχω ξαναγράψει,οτι προσωπικά ,οπως μπορώ θα συμπαρασταθώ και στον φοβισμένο άνεργο που τους στηριζει...Αρκει να μην σηκώσει το στυλιάρι τών αφεντικών του που συντριβουν τα πάντα.

Η Κοινωνια δεν ειμαστε ενα ισοτιμο συνολο ,πως να το κανουμε??

Ενωμένοι με ποιον σκοπό??Την ''σωτηρια τής χώρας''?? Ποια Χώρας ??Του ΣΕΒ ή τών δυνάμεων της εργασιας??

Last edited:
Σπύρο εμενα οι σκέψεις μου ειναι απλοϊκές
προσπαθώ να κοιτάω οσο το δυνατον την ουσία
που ειναι απλή
ολα τα αλλα μου φαινονται πολύπλοκα σε μία μακροσκοπική προσεγγιση που χρειαζόμαστε αυτη τη στιγμή.

Εχω ζήσει σε εταιρία που εργαζόμουν τον πανικό της κυβέρνησης που δεν εχει να πληρωσει στο τελος του μήνα
και καταλαβαινω οτι καιγονται για το παρόν
αλλά κατι πρεπει να κανουν διαφορετικό απο αυτο που κάνουν γιατι το μελλον θα καταστραφεί

που ειναι απλή
ολα τα αλλα μου φαινονται πολύπλοκα σε μία μακροσκοπική προσεγγιση που χρειαζόμαστε αυτη τη στιγμή.
Νικολα,αδικεις τον εαυτο σου,σε θυμαμαι...Μονο απλοϊκη που δεν ειναι η σκεψη σου..Ξερεις τι γινεται ρε φιλε;Δε χαθηκαν οι λυκοι,απλα εχουν μοιραστει χιλιαδες προβιες..Η μακροσκοπικη περιγραφη αγνοει τις ανωμαλιες και τις παραδοξοτητες οπως θυμασαι..Μια κοινωνια δεν εχει αυτη την πολυτελεια ..Imho..

που ειναι απλή

Τι ειναι μακροσκοπικο??

Υπάρχει κοινο συμφέρον Μπομπολα και εργαζομένων??

Η κριση θα ευνοησει τον καθε Μπομπολα..

Και αν καταστραφει και κάποιος απο τους μεγάλους ε δεν θαναι η πρωτη φορά..

Πάντα στις οικονομικες κρισεις του καπιταλισμού συμβαινουν και οι λεγομενες ''ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις''...Μεριδα της κυριαρχης ταξης μπορει και να διαλυθεί για να εμφανιστεί το νεο τζάκι.

Δεν ειναι η πρωτη φορά..400 χρονια πειρας ειναι αυτά...

Και στην κριση του 29 μερικοι κολοσσοι συντριφτηκαν και στην θεση τους εμφανιστηκαν άλλοι...Το Σύστημα δεν κοιτάζει ονοματα ,αλλά μονον τη συσσώρευση του πλουτου.Πάλι οι μεσαιοι,οι μικρομεσαιοι και οι εργάτες θα την πληρωσουν..

Last edited:
Μακροσκοπικά Σπύρο εννοω την εικόνα που εχουμε και την εξέλιξη της σε βάθος χρόνου
παιδια αφηστε τους Μπομπολες
πάντα θα υπάρχουν τετοιοι
μπορεις να τους κάνεις χρησιμους αν θέλεις
εκτος αν ειναι συνεργάτες σου
Ας δουμε πρωτα τι θέλουμε να κάνουμε και μετα βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Υ.Γ. Τωρα αν θελετε μικροσκοπικά μπορω να σας αναπτυξω τις πρωτοπόρες ιδεες μου:star::star: