Ευχαριστω για την διευκρίνηση. Αποψη σου περι του σχολιασμου και δεν με βρισκεις σύμφωνο. Δεν απανταω συνηθως με τετοιου ειδους παραδειγματα. Και εν πάση περιπτωση το θεμα με το bullying εχει ληξει προ πολλου.Πράγματι bullying είναι ο τραμπουκισμός η άσκηση λεκτικής ή/και σωματικής βίας η οποία κατευθύνεται μάλιστα στο πιό αδύνατο μέλος. Προφανώς λοιπόν όταν χρησιμοποίησες την λέξη αυτή αναφέρθηκες στην λεκτική βία που άσκησε ο superfly με το παράδειγμα για την λογική ΓΑΠ και που μάλιστα τέτοια άσκηση είναι ένα σύνηθες φαινόμενο εδώ μέσα . Πάλι καλά που δεν υποστήριξες ότι πλακώνει και κόσμο στο ξύλο .
Κατά τα λοιπά ουδείς υποχρεώνεται να διαβάσει κατηγορίες που δεν τον ενδιαφέρουν. Πόσο μάλλον να σχολιάσει ποστάροντας .
Και επισης το μέλος οταν γράφαμε για τα διοδια και το ''δεν πληρωνω'' πάλι ''ανακαλυψε ''παρομοιους ''αντιπάλους''..
Τρια χρονια ο ενας 5 χρονια ο άλλος δεν βαριέσαι...
Δεν πληρώνω λέγαμε .για τυρόπιτες που αγοράζουν οι ''δεν πληρωνω '' μάς έλεγε και τελικά πάλι με την ιδια επωδό οτι ''αδικειται''...
Φίλε tsip ξεκίνησες την κουβέντα σου με αναφορά σε εκφοβισμούς και αποκλεισμούς (από ποιόν) και γράφεις για κουβέντα και επιχειρήματα?
Πέρα από την ειρωνεία έχεις τίποτα άλλο?
για πείτε βρε παιδιά τι έγινε με τα διόδια και τις τυρόπιττες;
α εσυ το τραβας πολυ.
Μπά???Pourqoi???
Εβγαλες φιρμάνι τι επιτρέπεται και τι οχι??
Αυτο ειναι bullying.![]()
Α εντάξει αν μιλάς τόσο όμορφα με τους φίλους σου και τους σέβεσαι με τον τρόπο που σέβεσαι τον Σπύρο πάω πάσο και έτσι όπως το θέτεις δεν μπαίνω στην συζήτηση σας.Έχεις πολύ δημοκρατικό χαρακτήρα πάντως.δεν θυμαμαι να ειρωνευτικα. Οι εκφοβισμοι που λες και τα λοιπα εχουν λήξει απ την πρωτη απαντηση. Τα λεω απλα με τον φιλο μου τον Σπύρο
για πείτε βρε παιδιά τι έγινε με τα διόδια και τις τυρόπιττες;
Είναι δεν είναι απλά τους πειράζει ή άποψη που πάει κόντρα στο ρεύμα,εξ ου και οι προτροπές νήματα σαν αυτά να μην υπάρχουν.Οκ κατάλαβα . Πολλοί "αγωνιστές" μαζεμένοι εδώ μέσα τελικά. Και υπέρμαχοι των ίσων αποστάσεων . Που πάντοτε αυτό μεταφράζεται ως "είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν το πολυδείχνω τώρα που είναι έτσι τα πράγματα , αλλά κατά βάθος έχει δίκιο σε όλα ο Γιώργος"
Οχι βεβαια, τουναντιον. Με την τακτικη που παιζεις εννοω.
όλο δικο σου :award:, κερδισες
ps. ειδες δεν μου παει η ρουφιανα
Πολιτικές επιστημες 1
κεφάλαιο Θου
παραγραφος ξου
''Διαιρει και βασιλευε''
Το αντωνάκι σπουδαζε οικονομικά και το γιωργακι κοινωνικά
το γιωργάκι το ξαναλέμε ειναι πολύ πιο εξυπνο από ότι φαίνεται
κανεις οσο θυμαμαι δεν εβαζε τους αλλους να μαλλωνουν μεταξυ τους για να κάνει την δουλίτσα του.
Το συνθημα του στις εκλογές ηταν κάλπικο
ο εκβιασμός στις δημοτικές ολοφάνερος
το ΔΝΤ υποχρεωτικό
το συνταγμα δευτερεύον
πολιτικός εσωτερικός αντιπαλος εξουδετερωμένος
δημοσιες επικερδης υπηρεσίες για χαρισμα
πολιτες διχασμένοι
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!!!!
Καταλαβετε το και ξεκολλήστε να μαλλώνετε
Νικολα,αδικεις τον εαυτο σου,σε θυμαμαι...Μονο απλοϊκη που δεν ειναι η σκεψη σου..Ξερεις τι γινεται ρε φιλε;Δε χαθηκαν οι λυκοι,απλα εχουν μοιραστει χιλιαδες προβιες..Η μακροσκοπικη περιγραφη αγνοει τις ανωμαλιες και τις παραδοξοτητες οπως θυμασαι..Μια κοινωνια δεν εχει αυτη την πολυτελεια ..Imho..Σπύρο εμενα οι σκέψεις μου ειναι απλοϊκές
προσπαθώ να κοιτάω οσο το δυνατον την ουσία
που ειναι απλή
ολα τα αλλα μου φαινονται πολύπλοκα σε μία μακροσκοπική προσεγγιση που χρειαζόμαστε αυτη τη στιγμή.
Σπύρο εμενα οι σκέψεις μου ειναι απλοϊκές
προσπαθώ να κοιτάω οσο το δυνατον την ουσία
που ειναι απλή
ολα τα αλλα μου φαινονται πολύπλοκα σε μία μακροσκοπική προσεγγιση που χρειαζόμαστε αυτη τη στιγμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.