HAIRSPRAY

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Συγνωμη , για να καταλαβω και εγω...ο Ποτακιδης οφειλει να ειναι αντικειμενικος σε κατι τελειως υποκειμενικο οπως οι ταινιες ? Και γιατι παρακαλω ?
Δεν οφειλει καν να παρουσιαζει τα καινουργια εργα, το κανει επειδη του αρεσει και επειδη τον ευχαριστει το αντικειμενο !! Και δεν μπορει να αποκαλεσει μια ταινια...κωμωδια...??

Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα ...αρκει το κομματι της πιτας να ειναι δικο μας ετσι ?

Και αυτο το σχολιο με τις εταιρειες τι ηταν ? Με εμπορικη ιδιοτητα γραφει εδω ο ανθρωπος ?

Τεσπα...ετσι και αλλιως το σχολιο το ξεκινησε το γνωστο παραδειγμα ηθους και συμπεριφορας...

Να βαλω μια παρενθεση και απλα να αναφερω οτι το Αθηνοραμα(το οποιο διακρινεται για τη "δυσκολια" στο να βαζει πανω απο 2 αστερακια) εβαλε στη συγκεκριμενη ταινια τρια αστερια.Φυσικα η ταινια "πηρε" αρκετα καλες κριτικες και απο το imdb οπως και απο το περιοδικο cinema(3/5).Δεν ειναι φυσικα τα "αστερακια" που κανουν μια ταινια καλη ομως οταν μαζευονται αρκετα και απο πολλους ισως και να σημαινει κατι.
Οι φρασεις του τυπου :"θα πρέπει να είσαι άρρωστος για να σου αρέσει αυτό το τερατούργημα" ειναι εντελως αστοχες και σιγουρα δε δειχνουν αντικειμενικοτητα σε θεματα "κριτικης".

Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Συγνωμη , για να καταλαβω και εγω...ο Ποτακιδης οφειλει να ειναι αντικειμενικος σε κατι τελειως υποκειμενικο οπως οι ταινιες ? Και γιατι παρακαλω ?
Δεν οφειλει καν να παρουσιαζει τα καινουργια εργα, το κανει επειδη του αρεσει και επειδη τον ευχαριστει το αντικειμενο !! Και δεν μπορει να αποκαλεσει μια ταινια...κωμωδια...??

Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα ...αρκει το κομματι της πιτας να ειναι δικο μας ετσι ?

Και αυτο το σχολιο με τις εταιρειες τι ηταν ? Με εμπορικη ιδιοτητα γραφει εδω ο ανθρωπος ?

Τεσπα...ετσι και αλλιως το σχολιο το ξεκινησε το γνωστο παραδειγμα ηθους και συμπεριφορας...

Eσύ ειδικά τα πάς καλά με τά Bold .Απορώ πώς δεν τά πρόσεξες..
Ηταν τόσο σαφής η αναφορά..
Τό σχόλιο ήταν στα περί ´Αρρώστειας´.
Αμα κριναμε πάντως από το ιστορικό τών μελών δέν θα μπορούσες να θεωρηθείς και άμεμπτος..
Τα περί ήθους ,γενικά,ακούγονται κάπως....

Last edited:
Τα εχουμε πει για τα ιστορικα Σπυρο. Οποιος θελει βαζει σε αντιπαραθεση ενα προς ενα τα ποστ , να φανει πως εξελιχθηκε η κουβεντα και οποιος θελει κρινει.

Για οποιοδηποτε θεμα , για οποτεδηποτε , για οποιονδηποτε....

Αλλοι το παιζουν πωλητες ηθους εδω μεσα...εγω ποτε δεν διεκδικησα τον τιτλο.

Τα εχουμε πει για τα ιστορικα Σπυρο. Οποιος θελει βαζει σε αντιπαραθεση ενα προς ενα τα ποστ , να φανει πως εξελιχθηκε η κουβεντα και οποιος θελει κρινει.

Για οποιοδηποτε θεμα , για οποτεδηποτε , για οποιονδηποτε....

Αλλοι το παιζουν πωλητες ηθους εδω μεσα...εγω ποτε δεν διεκδικησα τον τιτλο.

Δεν στό λέω προσωπικά.Ουδείς αναμάρτητος..
Αλλά για δές τό σχόλιο και ξέχνα για μια στιγμή ´συμπάθειες´και ´αντιπάθειες´.
Θα σού άρεσε να σέ χαρακτήριζα άρρωστο(όχι πειράζοντάς σε) εάν έγραφες ότι σού αρέσει ο Χριστοδουλόπουλος??(επι τη ευκαιρία και εμένα μου αρέσει).
Θεωρώ ότι δικαίως θά μου διέγραφαν τον χαρακτηρισμό.

Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Δεν στό λέω προσωπικά.Ουδείς αναμάρτητος..
Αλλά για δές τό σχόλιο και ξέχνα για μια στιγμή ´συμπάθειες´και ´αντιπάθειες´.
Θα σού άρεσε να σέ χαρακτήριζα άρρωστο(όχι πειράζοντάς σε) εάν έγραφες ότι σού αρέσει ο Χριστοδουλόπουλος??(επι τη ευκαιρία και εμένα μου αρέσει).
Θεωρώ ότι δικαίως θά μου διέγραφαν τον χαρακτηρισμό.

Δε ξερω αν ειναι συνεχεια καποιου αλλου θεματος , αλλα περα απο αντιπαθειες κλπ ...εγω βλεπω οτι ο Ποτακιδης παρουσιασε απλως την τανια ..χωρις σχολια και αμεσως δεχτηκε ενα ποστ ...δεν θα το ελεγα και θετικο...και μετα αντεδρασε..και δικαιως θα ελεγα..

Εσυ βλεπεις κατι αλλο ? Θα αφηνες το δευτερο ποστ να περναγε ετσι ?

πχ το Υ.Γ 1 .....

Α ναι τωρα προσεξα το ''Χριστος και ΠΑΝΑΓΙΑ.''.. σιγα τη φοβερη κριτικη...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Δε ξερω αν ειναι συνεχεια καποιου αλλου θεματος , αλλα περα απο αντιπαθεις κλπ ...εγω βλεπω οτι ο Ποτακιδης παρουσιασε απλως την τανια ..χωρις σχολια και αμεσως δεχτηκε ενα ποστ ...δεν θα το ελεγα και θετικο...και μετα αντεδρασε..και δικαιως θα ελεγα..

Εσυ βλεπεις κατι αλλο ? Θα αφηνες το δευτερο ποστ να περναγε ετσι ?

Θα το σχολίαζα μέν,αλλά υποτίθεται οτι ο ´έμπειρος´έχει άλλη στάση..Ετσι δεν μάς μαθαίνουν στά φόρα???Ετσι δεν μάς λένε και εδώ???
Το ´πρέπει νάσαι άρρωστος για να σ´αρέσει αυτή η ταινία´παίρνει και άλλους η μπάλλα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Θα το σχολίαζα μέν,αλλά υποτίθεται οτι ο ´έμπειρος´έχει άλλη στάση..Ετσι δεν μάς μαθαίνουν στά φόρα???Ετσι δεν μάς λένε και εδώ???
Το ´πρέπει νάσαι άρρωστος για να σ´αρέσει αυτή η ταινία´παίρνει και άλλους η μπάλλα..

Συνδεεις τα δυο θεματα λιγο επικινδυνα...

Τι συζηταμε εδω ? Αν ενας διαχειριστης οφειλει να χει προσωπικη αποψη οταν παρουσιαζει μια ταινια η εναν δισκο πχ ( στην κατηγορια που ειναι υπευθυνος ).... η τη γενικοτερη σταση που πρεπει να εχει αν δεχτει κριτικη γιατι επραξε το πρωτο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Τι συζηταμε εδω ? Αν ενας διαχειριστης οφειλει να χει προσωπικη αποψη οταν παρουσιαζει μια ταινια η εναν δισκο πχ ( στην κατηγορια που ειναι υπευθυνος ).... η τη γενικοτερη σταση που πρεπει να εχει αν δεχτει κριτικη γιατι επραξε το πρωτο ?

Για σένα και γιά μένα υπάρχει και τό ´κουμπί´εάν υπάρχουν προσωπικοί βάναυσοι χαρακτηρισμοί..
Υπάρχουν αυτοδιαγραφές ή αυτομπαναρίσματα άρα γε??;)

Υ.Γ.
Εξυπακούεται οτι δεν μιλάμε για την προσωπική άποψη ,που μπορεί νάχει ο οιοσδήποτε..Αυτό ειναι αυτονόητο..
Τέλος πάντων..Το τελευταίο διάστημα έχουμε καταπιεί καμήλες ολόκληρες...
Αυτό ειναι λεπτομέρεια.:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: HAIRSPRAY

Και γιατι δηλαδη να ζητησει συγνωμη ???? Τερατουργημα αποκαλεσε την ταινια οχι...''αυνανια''

Κοιταχτε ποιοι προσβληθηκαν !!!!!

Μάθε να διαβάζεις καλά και μην κλείνεις τα μάτια εκεί που θέλεις.Ποιός σε διόρισε εσένα συνήγορο του Κώστα κατ αρχήν> Επειτα δεν θίχτηκα μόνον εγώ αλλά εσύ αλλού κοιτάζεις.
Τους οχετούς τους δικούς σου τους ξέχασες (δυστυχώς σβήστηκαν για να έβλεπαν όλοι ποιός μιλάει για προσβολή).

Το ζήτημα προκύπτει απ τον χαρακτηρισμό "άρρωστος" προς πάντες που 'ισως βρήκαν καλή την ταινία.
Μη το παίζεις αφελής περί "Χριστος και παναγιά" γιατί δεν πιάνει..

Αν έβγαινε ο Διαχειριστής στις "Τηλεοράσεις"και χαρακτήριζε αρρώστους όσους γουστάρουν τα Τερατουργήματα πχ της Panasonic, νομίζεις πως θα ήταν πρέπον ή θα περνούσε στο ντούκου?

Τεσπα,όπως σε αγνόησα μέχρι τώρα έτσι κάνε και εσύ και σταμάτα να με "ψάχνεις" σε όλο το φόρουμ.Τόσο θέματα υπάρχουν εκτός αν δεν δύνασαι οπότε υπάρχει και Ιατρική ορολογία για αυτό το φαινόμενο.

Βρες κανέναν άλλον..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HAIRSPRAY

Μάθε να διαβάζεις καλά και μην κλείνεις τα μάτια εκεί που θέλεις.Ποιός σε διόρισε εσένα συνήγορο του Κώστα κατ αρχήν> Επειτα δεν θίχτηκα μόνον εγώ αλλά εσύ αλλού κοιτάζεις.
Τους οχετούς τους δικούς σου τους ξέχασες (δυστυχώς σβήστηκαν για να έβλεπαν όλοι ποιός μιλάει για προσβολή).

Το ζήτημα προκύπτει απ τον χαρακτηρισμό "άρρωστος" προς πάντες που 'ισως βρήκαν καλή την ταινία.
Μη το παίζεις αφελής περί "Χριστος και παναγιά" γιατί δεν πιάνει..

Αν έβγαινε ο Διαχειριστής στις "Τηλεοράσεις"και χαρακτήριζε αρρώστους όσους γουστάρουν τα Τερατουργήματα πχ της Panasonic, νομίζεις πως θα ήταν πρέπον ή θα περνούσε στο ντούκου?

Τεσπα,όπως σε αγνόησα μέχρι τώρα έτσι κάνε και εσύ και σταμάτα να με "ψάχνεις" σε όλο το φόρουμ.Τόσο θέματα υπάρχουν εκτός αν δεν δύνασαι οπότε υπάρχει και Ιατρική ορολογία για αυτό το φαινόμενο.

Βρες κανέναν άλλον..

Oταν προσεχως θα ξαναανεβασω την απαντηση μου σε εσενα που μου εσβησαν με τοση δεξιοτεχνεια καποιοι τοτε θα κλεισουν οι λογαριασμοι που εχουν μεινει ανοιχτοι....και ελπιζω τοτε να μην ξανααρχισεις να οδυρεσαι...μεχρι τοτε τιποτα δεν εχει κλεισει...ονομασε το οπως γουσταρεις , ονομασε το και μανια καταδιωξης...ναι μου αρεσει να καταδιωκω κλαψιαρηδες πωλητες ηθους....

Αντε γεια προς το παρον....και μην ευελπιστεις σε διαγραφη και ban πλεον, γιατι πλεον εγω τις απαντησεις θα τις δινω ακομα και διεγραμμενος η μπαναρισμενος....

Ξανα γεια ,......τελευταιο ποστ για σημερα...εχουμε και αλλες δουλειες..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

ολα μπορουμε να τα συζηταμε φιλε μου
αλλα προσωπικη αποψη ,σταση, η κριτικη δεν ειναι το ...

σέβομαι τον χώρο που γράφω και τους ανθρώπους που συμμετέχουν σ αυτόν .
αλλα θα πρέπει να είσαι άρρωστος για να σου αρέσει αυτό το τερατούργημα.

εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ο Κωστας εκανε καποιο λαθος και θα
το ξεκαθαρισει συντομα,

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

ολα μπορουμε να τα συζηταμε φιλε μου
αλλα προσωπικη αποψη ,σταση, η κριτικη δεν ειναι το ...

σέβομαι τον χώρο που γράφω και τους ανθρώπους που συμμετέχουν σ αυτόν .
αλλα θα πρέπει να είσαι άρρωστος για να σου αρέσει αυτό το τερατούργημα.

εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ο Κωστας εκανε καποιο λαθος και θα
το ξεκαθαρισει συντομα,

.

Σεβομαι την αποψη σου Στελιο ( βασικα απευθυνομαι σε εσενα οχι για καπο λογο αντιπαραθεσης αλλα επειδη εκανες quote το δικο μου ) η μαλλον τον τροπο που διατυπωνεις την ενσταση σου.Αλλωστε παντα τα γραπτα σου τα διακατεχει μεγαλη ευγενεια και ηπιο υφος ακομα και στις ενστασεις σου.

Εγω σπανια διαβαζω αυτη την κατηγορια (οχι γιατι δεν βλεπω ταινεις, αλα επειδη βλεπω μανιωδως ταινιες :flipout:) και δεν εχω παρακολουθησει αν εχει υπαρξει και καποια αλλη αντιπαραθεση παλιοτερη.

Βλεπω ενα θεμα του Κωστα οπου παρουσιαζει μια ταινια την οποια θεωρει κακη και βαζει στη περιγραφη ενα σχολιο δειχνοντας το παραπανω...νομιζω εχει δικαιωμα να το κανει...εχει δικαιωμα ισως να το κανει ακομα και αν δεν εχει δει την ταινια.Εγω σκεφτηκα αυτα που ειπε βλεποντας και μονο το εξωφυλλο σημερα και βλεποντας πισω την περιγραφη του dvd.Iσως την αδικουμε και οι δυο την ταινια.....Αυτος γιατι να μην το κανει ? Επειδη ειναι διαχειριστης πρεπει απλως να παρουσιαζει την ταινια και μουγκα ? Ολα αυτα απο το πρωτο ποστ-παρουσιαση...

Το δευτερο ποστ και ειδικα το Υ.Γ 1 εγω μπορει να το θεωρουσα επιθετικο , οπως υποθετω το αντιμετωπισε και αυτος εξου και η υπερβολικη ισως απαντηση του...Οσο για τις αλητειες που του αρεσουν δεν ξερω ποιες ειναι , υποθετω οτι αναφεροταν στο κινουμενο σχεδιο >.??

Ολα αυτα απο τα δυο ποστ και μονο , δεν ξερω αν εχει παιχτει κατι αλλο...ετσι το ειδα ..υποθετω αν το δευτερο ποστ ηταν καποιου αλλου πχ δικο σου θα ειμουνα πιο επιφυλακτικος να πω την αληθεια...

Και εδω τελειωνουν τα συμπερασματα μου ..ξαναδιαβαζοντας το θεμα μια και εξω τελικα βρεχει μετα φοβερου κρυου και ανεβαλλα τις ''δουλειες μου''

-bye-

Κι εγώ χαίρομαι όταν βλέπω ότι αποκτώ θαυμαστές.

Άντε και με post στην HTPC με το καλό (λογικα σημερα κατι θα ποσταρω και εκει – stay alert).

Για να ασχοληθούμε και με τιποτα σοβαρο τωρα:

Ναι, αν το δεις τυπικα, θα επρεπε να διορθώσει / ζητησει μια συγνωμη αλλα θεωρω ότι το να το κανουμε θεμα και να γεννώνται αφορμες για γνωστές ιστορίες (ακόμα και σε τέτοια θεματα (ταινίες) – όπως έγραψα και πριν – όταν μαλιστα, σοβαρα ελεγα ότι νομιζα ότι κανετε πλακα) είναι απλως υπερβολικό (ιδιαιτερα δε από την στιγμη που γνωριζοσαστε καιρό κιόλας).

ΥΓ Yeah Yeah ….Εχω πλεον και backup για διορισμό μου στον σύνδεσμο βιντεοκλαμπάδων Θεσσαλονίκης.

Eπειδή θά ασχολούμαι με άλλα σοβαρά θα μού επιτρέψετε να σάς θαυμάζω απο ´μακριά´.
Πάμε λοιπόν και στά πιό σοβαρά........
Τό ότι η επανόρθωσις θεωρείται ´τυπικό θέμα´είναι απολύτως αναμενόμενο απο εσάς...
Προφανώς θεωρείτε ότι απλώς ´έσταξε η ουρά τού γαϊδάρου´τήν προηγούμενη εβδομάδα...
Λάθος σας πληροφόρησαν.Λάθος μάλλον καταλάβατε...
Και αυτό πού δήθεν υποτιμητικά αναφέρετε ως ´γνωστές ιστορίες´και πάλι λάθος καταλάβατε...
Ολα παραμένουν ανοικτά...
Σάς εύχομαι να σάς τύχει τό νόμισμα αύριο........Το δικαιούστε.................

Re: Απάντηση: Re: HAIRSPRAY

Eπειδή θά ασχολούμαι με άλλα σοβαρά θα μού επιτρέψετε να σάς θαυμάζω απο ´μακριά´.
Πάμε λοιπόν και στά πιό σοβαρά........
Τό ότι η επανόρθωσις θεωρείται ´τυπικό θέμα´είναι απολύτως αναμενόμενο απο εσάς...
Προφανώς θεωρείτε ότι απλώς ´έσταξε η ουρά τού γαϊδάρου´τήν προηγούμενη εβδομάδα...
Λάθος σας πληροφόρησαν.Λάθος μάλλον καταλάβατε...
Και αυτό πού δήθεν υποτιμητικά αναφέρετε ως ´γνωστές ιστορίες´και πάλι λάθος καταλάβατε...
Ολα παραμένουν ανοικτά...
Σάς εύχομαι να σάς τύχει τό νόμισμα αύριο........Το δικαιούστε.................

Χμμμμ Σας πηρε 8 ώρες για να ‘με απαντήσετε’ Προς στιγμήν ανησύχησα.

Ή σκουριάζετε ή τελικά ίσως όντως έχετε να ασχοληθείτε με πιο σοβαρα πραγματα από το πρόσωπο μου (τρέφω μια μικρη – κρυφη ελπιδα για το 2ο).

Θα χαρούμε να σας δούμε αυριο (γιατι θα είναι κριμα να περιμενετε να τελειώσει η εκδηλωση για να με quotαρετε – παντως, επειδη σας σκεφτομαι, σας ενημερωνω ότι της εκδηλωσης θα προηγηθει post μου οποτε θα εχετε να ασχολειστε με κατι).

Αν τα καταφερετε παντως τελικα να ερθετε, μην ξεχασετε το πληκτρολογιο σας.

Σας φιλω γλυκα και σας καληνυχτίζω.

Λυπούμαι,πού θα λείψω..
Θα βλέπω με τούς φίλους μου τον αγώνα για το πρωτάθλημα τουρκίας,Ανκαρασπόρ-Κασίμπασα εκείνη τήν ώρα..Είναι προτεραιότης μας....

Υ.Γ.1
Το πληκτρολόγιο τόχω πάντα σπίτι μου..
Επειδή δεν είμαι διορισμένος,γράφω μονον τα βράδυα και τίς αργίες.Και επίσης δεν κάνω ανταλλαγές διαδικτυακώς..................
Καλό Ξημέρωμα.
Εχει αγώνα αύριο.
Και είπαμε...Η Μονιμότης βλάπτει.Οπως και η ´βεβαιότης´ότι όλα είναι όπως πρίν.

Ωπα ρε Κώτσο μας πήραν τα σκάγια...

Ετσι σέβεσαι τους ανθρώπους που συμμετέχουν στον χώρο αυτό ?
Χαρακτηρίζοντάς τους αρρώστους επειδή τους άρεσε αυτό το "τερατούργημα" ?Μήπως να χαρακτηρίσουμε αρρώστους όσους δεν ασπάζονται τα γούστα του άλλου εδώ μέσα ?
Η κολοκυθόπιτα μάλλον είναι άγνωστη σε εσένα προφανώς.Ισως έχεις συνηθίσει στη χυλόπιτα !

Οσο για τις εξυπναδούλες με τους λούτσους και ´'αλλα λοιπά θαλασσινά εδέσματα/εμέσματα ήταν νομίζω περιττές.

Προσπάθησε σαν Διαχειριστής να ενημερώνεις και να είσαι αντικειμενικός.Αμα δεν κατέχεις ένα θέμα όμως μη το παίζεις "Θεός" και το θάβεις.

Στην τελική υπάρχουν και λεξικά για βοήθημα..-bye-
Αν πρόσεχες καλύτερα θα καταλάβαινες πως απευθύνομαι σε σένα και μόνο και αστειευόμενος φυσικά κάτι που περίμενα να καταλάβεις με την πρώτη αφού ξέρεις το στιλ μου και με πειράζεις άπειρες φορές χωρίς να υπάρχει παρεξήγηση . Τώρα πώς αυτό το πήρες στα σοβαρά ακόμα δε το κατάλαβα . Άλλωστε δηλώνω πως η ταινία βλέπετε και μάλιστα μου άρεσε κι εμένα .
Την έκφραση άρρωστος η άρρωστη ταινία την χρησιμοποιώ πολύ συχνά όταν γράφω για ταινίες κα εδώ και όπου αλλού γράφω και είναι ένα γνώριμο χαρακτηριστικό του τρόπου γραφής μου που οι περισσότεροι το γνωρίζουν εδώ μέσα όπως γνωρίζουν και πώς τα χιούμορ για μένα είναι ψωμοτύρι . Υπήρχε ποτέ περίπτωση η θυμάστε κάποια φορά που να εκφράσθηκαν σοβαρά με χαρακτηρισμούς σε μέλος - μέλη ακόμα και γενικά ? Αν τώρα κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα που έκανα στον Δημήτρη και παρεξήγησαν τους ζητώ συγγνώμη αλλά όχι κι απ τον Δημήτρη που το θεώρησα αυτονόητο να γελάσει κι όχι να εκραγεί .
Όλη η φάση όμως μου έκανε καλό καθώς κατάλαβα πώς δεν έχουν όλοι χιούμορ εδώ μέσα και από δω και πέρα θα πρέπει να προσέχω το πώς γράφω και εκφράζομαι κάνοντας πλάκα καθώς κάποιοι δε τις σηκώνουν .

πιστευω οτι ο Κωστας εκανε ενα εκφραστικο λαθος
και συντομα θα ζητησει συγνωμη !

.
Στέλιο δεν ήταν εκφραστικό λάθος αλλά απάντηση στον Δημήτρη που δεν κατάλαβε το ύφος της και όπως θα δεις παραπάνω μετα λύπης μου διαπίστωσα πως πολλοί βιάστηκαν να με σταυρώσουν χωρίς ουσιαστικά να ψάξουν το γιατί.

Χαίρομαι γιά την οπως πάντα αντικειμενική στάση σας.
Μονον που ο ένας προσβάλλεται και ο άλλος προσβάλλει if you know what i mean....
Μικρή η διαφορά δεν λέω,αλλά ταιριαστή με την υπογραφή σας.
Σπύρο αν ανατρέξεις σε παλαιότερα θέματα αλλά και ακριβός πάνω απ το δικό μου θα δεις πως αυτός που αν ήθελε να προσβληθεί θα ήμουν εγώ με τις μπηχτές του Δημήτρη που όμως εγώ επειδή τον ξέρω και τον θεωρώ φίλο μου δέχομαι την πλάκα κάτι που πίστευα πώς ισχύει και γι αυτόν αλλά….