Γιατι στον ηχο εχω μια καθυστερηση ~2 δευτερολεπτων στην αποκωδικοποιηση? Οταν ξεκιναει ενα αρχειο, η αμα παγωσω και συνεχισω, ο ηχος ξεκινα μετα απο 2 δευτερα. Και στον παλιο γινοταν αυτο, και ηρθε η ωρα να μαθω το γιατι
Στο bitstream Μου βγαζει ενδειξη 3/2/.1 EX-OFF. Οι αριθμοι ειναι τα ηχεια, το EX-OFF τι ειναι
Στις τεχνικες προδιαγραφες λεει οτι υποστηριζει και 7.1 συστημα. Φανταζομαι εννοει πως τα εξτρα 2 ηχεια θα αντιγραφουν καποιο αλλο καναλι. Αξιζει να προσθεσω ετσι 2 ακομα ηχεια ή οχι. Ουτως η αλλως 7.1 ηχο απο πηγης λιγες ταινιες και σχεδον καμμια σειρα δεν εχει
Μιλάμε για ενισχυτή που υποστηρίζει 5.1 ηχεία και που δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, παρά να κάνει downmix τα επιπλέον κανάλια στα ήδη υπάρχοντα ηχεία. Τι με ρωτάς δηλαδή; Αν ας πούμε ο 171 είναι καλύτερος από τον 151 σε αυτό γιατί έχει τη δυνατότητα να στείλει το 6ο και 7ο κανάλι στις αντίστοιχες εξόδους που διαθέτει;
Προφανώς και είναι. Αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα, τι ακριβώς θέλεις από τον 151; Να βγάλει με κάποιο τρόπο έξτρα κανάλια ισχύος και μπόρνες; :idea:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.