Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Και το τελικό τρέιλερ τις ταινίας...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
VillageCinemas.gr

avclub1hp7.jpg

Πραγματικά η προηγούμενη ταινία έπρεπε να έχει τη μισή διάρκεια... Ό,τι πιο τραβηγμένο από τα μαλλιά έχω δεί...

Μόλις το είδα! Το 2ο μέρος ειναι όλα τα λεφτά!! Όσο αργό ήταν το 1ο τόσο καθηλωτικό ήταν το δεύτερο! (δείτε το)..
Το 3D toy θα έλεγα ότι ήταν διακριτικό!

Καλά! είδα ορισμένα τρέιλερ που έπαιξε σε 3D και έπαθα πλάκα (παπουτσομένος γάτος, tintin, captan america, conan).

(Φοβερή εμπειρία το 3D)

(send from iPhone)

Πραγματικά η προηγούμενη ταινία έπρεπε να έχει τη μισή διάρκεια... Ό,τι πιο τραβηγμένο από τα μαλλιά έχω δεί...

Όχι...ήταν πιστή μεταφορά του βιβλίου, το οποίο κάνει την ίδια "κοιλιά" σε αυτό ακριβώς το σημείο. Εδώ που τα λέμε, το έβδομο βιβλίο της σειράς του Χάρι Πότερ είναι το μόνο μετά από πολύ καιρό που μεταφέρεται σωστά στην οθόνη και για αυτό φέρει την ευθύνη η συγγραφέας. Από το τρίτο βιβλίο και μετά έγραφε τεράστια μυθιστορήματα, από 600 μέχρι 800 σελίδες, που δε μεταφέρονται με τίποτα σε μιά δίωρη ταινία.

Όχι...ήταν πιστή μεταφορά του βιβλίου, το οποίο κάνει την ίδια "κοιλιά" σε αυτό ακριβώς το σημείο. Εδώ που τα λέμε, το έβδομο βιβλίο της σειράς του Χάρι Πότερ είναι το μόνο μετά από πολύ καιρό που μεταφέρεται σωστά στην οθόνη και για αυτό φέρει την ευθύνη η συγγραφέας. Από το τρίτο βιβλίο και μετά έγραφε τεράστια μυθιστορήματα, από 600 μέχρι 800 σελίδες, που δε μεταφέρονται με τίποτα σε μιά δίωρη ταινία.

Συμφωνώ,αφού ακόμα και στο πρώτο μέρος δεν βλέπουμε αρκετές και κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικές λεπτομέρειες (για παράδειγμα τη συνειδητή απόφαση του Χάρι να μην πάει να πάρει το ραβδί από κουφοξυλιά και να συνεχίσει την αναζήτηση των πεμπτουσιωτών) , θεωρώ λοιπόν ότι αν το 7ο ήταν μια ταινία θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.Η θα έπρεπε να είχε 4 ώρες διάρκεια ή θα είχε πάρα, μα πάρα πολλά κενά στη πλοκή...

Δεν μου άρεσε ούτε το τελευταίο μέρος (καλά το προηγούμενο ήταν απαράδεκτο!!). Γενικότερα όμως δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν την ευχαρίστηση οι fan της ταινίας! Τελοσπάντων, γούστα είναι αυτά!!

Tο είδα χθές.
Σίγουρα το πιο σκοτεινό/σοβαρό απο όλες τις ταινίες.
Περίμενα λίγο περισσότερο σαματά στο τέλος αλλα όχι οτι εχω σοβαρά παράπονα (η σχολή ισοπεδώθηκε!)
Αντε τώρα να βγουν και τα prequel με την μάχη του Voldemort με τους γονείς του Χάρρυ ... (σιγά μην αφήσουν τέτοιο franchise να πάει χαμένο).
Πάντως τώρα που τελείωσε, πολλες ταινιες για το τίποτα.
Αντι για 8 θα μπορούσαν εύκολα να είναι 4-5 ...

για λεγε, για λεγε....ποιος σκοτωνεται στο τελος....:p

για λεγε, για λεγε....ποιος σκοτωνεται στο τελος....:p

Mπολικοι μαθητές (ο ενας κοκκινομαλλης διδυμος απο τους γνωστους) , μπόλικοι καθηγητές , κάτι νάνοι , κάτι φίδια , κάτι κακοί μάγοι , Ο Χάρρυ Ποττερ (και μετά ανασταση λαηκ τζιζους) και στο πολύ τέλος ο Βολτερμορτ

Satisfied? :afro:

Tο είδα χθές.
Σίγουρα το πιο σκοτεινό/σοβαρό απο όλες τις ταινίες.
Περίμενα λίγο περισσότερο σαματά στο τέλος αλλα όχι οτι εχω σοβαρά παράπονα (η σχολή ισοπεδώθηκε!)
Αντε τώρα να βγουν και τα prequel με την μάχη του Voldemort με τους γονείς του Χάρρυ ... (σιγά μην αφήσουν τέτοιο franchise να πάει χαμένο).
Πάντως τώρα που τελείωσε, πολλες ταινιες για το τίποτα.
Αντι για 8 θα μπορούσαν εύκολα να είναι 4-5 ...

Αντιθέτως, θα έπρεπε να είναι περισσότερες ταινίες. Το έβδομο και τελευταίο βιβλίο είναι το μόνο που κινηματογραφήθηκε πιστά,όπως έχω γράψει και παραπάνω. Επίσης, έπρεπε να αναθέσουν όλες τις ταινίες στον σκηνοθέτη της τρίτης (Ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν), Alfonso Cuaron.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στο σχόλιο του vadergr. Mόνο μιά προειδοποίηση:

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ 3D. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

έκανα το λάθος να πάω στο Βόλο για να το δω τρισδιάστατο (πλήρωσα και διόδια) και δεν αξίζει μία.

Απάντηση: Re: Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου [Μέρος 2ο]

Επίσης, έπρεπε να αναθέσουν όλες τις ταινίες στον σκηνοθέτη της τρίτης (Ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν), Alfonso Cuaron.

+ 100000000 :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Μακραν η καλυτερη ταινια της σειρας πραγμα που οφειλοταν καθαρα στον Κουαρον.