HBO Max

Καλημέρα.

Γράφτηκα για να δω το Australian open...

Μια χαρά. 19 ευρώ (4κ) βλέπεις το event που θέλεις και μετά ακυρώνεις!!!

Αν τύχει και προκύψει βλέπεις και καμμια σειρά/ταινία
Διαδικασία ακύρωσης ;;; Εύκολη και ξεκάθαρη , όπως πχ σε apple tv η disney ;;; Η όχι και ψάχνεται κανείς όπως στον ΑΝΤ+ ; Λογικά θα είναι εύκολη ...για επιβεβαίωση ρωτώ

Διαδικασία ακύρωσης ;;; Εύκολη και ξεκάθαρη , όπως πχ σε apple tv η disney ;;; Η όχι και ψάχνεται κανείς όπως στον ΑΝΤ+ ; Λογικά θα είναι εύκολη ...για επιβεβαίωση ρωτώ
ΑΝΤ1+ ειναι πολυ ευκολο.

• Like
Reactions: Scorpio15
ΑΝΤ1+ ειναι πολυ ευκολο.
Δεκτόν ... Δεν είχα προσωπική εμπειρία αλλά είχα επηρεαστεί από αναφορές στο σχετικό νημα στο παρελθόν ... Αλλά αν μπορεί ο φίλος η κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει για το max , θα τον ευχαριστούσα

• Like
Reactions: billys13
Παιδια ξερει κανενας αν μπορεις να το μοιραζεσαι με αλλον η ζηταει επιβεβαίωση σπιτιου κτλ οπως νετφλιξ και ντισνευ;;

Παιδια ξερει κανενας αν μπορεις να το μοιραζεσαι με αλλον η ζηταει επιβεβαίωση σπιτιου κτλ οπως νετφλιξ και ντισνευ;;
Εγω παντως απο λογαριασμο φιλου εχω απο Αργεντινή ενα χρόνο τώρα και βλέπουμε 4 ατομα δεν μου έχει κλειδωσει ποτέ. Δεν ξερω αν έχει κάποια διαφορά εδώ.

• Like
Reactions: Totti10
Από ό,τι είδα, έχει στο μενου-->Συνδρομή-->Ακύρωση Συνδρομής.

Δεν το πάτησα μήπως είναι άμεση η διακοπή. Το έχω βάλει υπενθύμιση σε ένα μήνα.

Θεωρητικά δε θα υπάρχει θέμα. Και στον Ant1+ δεν είχα θέμα. 2 φορές έχω ενεργοπιήσει και 2 φορές ακύρωσα χωρίς θέμα...

Από ό,τι είδα, έχει στο μενου-->Συνδρομή-->Ακύρωση Συνδρομής.

Δεν το πάτησα μήπως είναι άμεση η διακοπή. Το έχω βάλει υπενθύμιση σε ένα μήνα.

Θεωρητικά δε θα υπάρχει θέμα. Και στον Ant1+ δεν είχα θέμα. 2 φορές έχω ενεργοπιήσει και 2 φορές ακύρωσα χωρίς θέμα...
Ευχαριστώ πολύ φίλε

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: alkman
΄΄Ηρθε Ελλάδα επιτέλους.

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-13 154722.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-13 154722.png
    1.4 MB · Views: 34
  • Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-13 154801.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-13 154801.png
    738.7 KB · Views: 35