HBO Max

Ενα παιδι πιο πανω ειπε οτι μπορεις να το μοιραζεις χωρις περιορισμους για οικια οπως βγαζει το νετφλιξ και το ντισνευ,ισχυει αυτο σωστα;;Ρωταω τα παιδια που το εχουν ηδη απο πριν
Και να μπορείς τώρα, δηλώσαν το φθινόπωρο ότι σύντομα θα πάρουν αντίστοιχα μέτρα.
Και να μπορείς τώρα είναι θέμα χρόνου να βάλουν κι αυτοί crackdown.

Και να μπορείς τώρα, δηλώσαν το φθινόπωρο ότι σύντομα θα πάρουν αντίστοιχα μέτρα.
Και να μπορείς τώρα είναι θέμα χρόνου να βάλουν κι αυτοί crackdown.

Στις ταινίες και εγώ απογοητεύτηκα, τις έβλεπα εχτές αναλυτικά και δεν βρήκα ούτε μια που να μην έχω δει και να ήθελα να την δω...ότι καλό έχει μέσα το έχω δει ήδη. Στις σειρές είναι καλύτερα τα πράγματα πάντως...ένα μήνα αγόρασα συνδρομή, άλλα δεν θα το ανανεώσω με τόσο περιορισμένο κατάλογο σε ταινίες.

Στις ταινίες και εγώ απογοητεύτηκα, τις έβλεπα εχτές αναλυτικά και δεν βρήκα ούτε μια που να μην έχω δει και να ήθελα να την δω...ότι καλό έχει μέσα το έχω δει ήδη. Στις σειρές είναι καλύτερα τα πράγματα πάντως...ένα μήνα αγόρασα συνδρομή, άλλα δεν θα το ανανεώσω με τόσο περιορισμένο κατάλογο σε ταινίες.
Όντως ο κατάλογος στις ταινίες είναι ελλιπέστατος. Ειδικά στις παλαιότερες. Λείπουν όλες του Kubrick, οι παλιές της DC πλην του πρώτου Μπάτμαν αν θυμάμαι καλά, και δεν ξέρω αν είναι στο αρχείο της Warner οι ταινίες της New Line Cinema, ειδικά αυτές που βλέπαμε στους κινηματογράφους την δεκαετία του '90 (Seven, Η Μάσκα κτλ.)

• Like
Reactions: karamela
Γιατί είχα την εντύπωση όλο αυτό το διάστημα που το είχε μόνο η Βονταφον πως αν ερχόταν αυτόνομη η υπηρεσία θα είχε παραπάνω τίτλους; Μήπως άλλαξε κάτι με τη συμφωνία ώστε να απελευερωθεί η εφαρμογή και να εξισωθούν οι τίτλοι ώστε να μην έχει πρόβλημα με το συμβόλαιο που ήδη τρέχει με τη Βονταφον;