Δεν νομίζω να είναι λόγω vodafone. Ούτε στην Ιταλία π.χ πού άνοιξε τώρα δεν δίνει το ετήσιοΝαι δεν έχει ετήσιο ειδικά στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό να μην έχει λόγω Vodafone.
Να υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία να μη δίνεται απευθείας αυτόνομο με δέσμευση.
Αυτόνομο χωρίς δέσμευση = απευθείας από το app
Αυτόνομο με 2ετη δέσμευση = μέσω Vodafone
H Vodafone έχει πει ότι θα δώσει το αυτόνομο στους συνδρομητές της και λογικά θα δίνει το βασικό πακέτο.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να βάλει και με επιπλέον χρέωση με δέσμευση το full και τα sports.
Η Cablenet στη Κύπρο αυτό κάνει, δίνει το βασικό χωρίς χρέωση και με extra πακέτα των 4 ευρώ και των 3 ευρώ μπορείς να το πάρεις το full και τα sports.
![]()
HBO MAX
Cablenet brings HBO Max to Cyprus. Choose the plan that suits you best, and enjoy mobile, internet at home and HBO Max entertainment!cablenet.com.cy
Γιατί εκεί υπάρχει αντίστοιχη συμφωνία με τη TimVision.Δεν νομίζω να είναι λόγω vodafone. Ούτε στην Ιταλία π.χ πού άνοιξε τώρα δεν δίνει το ετήσιο
Το ετήσιο, συνήθως, βγαίνει φθηνότερο, κατά μέσο όρο κοστίζει όσο 10 μήνες. Αν έχεις αποφασίσει ότι το θέλεις για να το κρατήσεις, συμφέρει.Δεν μπορω νσ κσταλαβω γιατι ασχολεισθε με "ετησιο" συμβολαιο, σε τι σας ενοχλει το μηνιαιο;
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικό - άσχετο; Ταινίες όπως "Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι" (και τα τρία), Police Academy (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή), Scream (τα είχε για λίγο το Netflix κάποτε), Wrong Turn κλπ σε ποια πλατφόρμα μπορούμε να τις δούμε και που ανήκουν; Τις έχω σχεδόν όλες τις πλατφόρμες αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά τις συγκεκριμένες....
Δυστυχώς δεν έχει το HBO max.
μπαίνεις και βλέπεις ποιος παίζει τι.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικό - άσχετο; Ταινίες όπως "Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι" (και τα τρία), Police Academy (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή), Scream (τα είχε για λίγο το Netflix κάποτε), Wrong Turn κλπ σε ποια πλατφόρμα μπορούμε να τις δούμε και που ανήκουν; Τις έχω σχεδόν όλες τις πλατφόρμες αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά τις συγκεκριμένες....
Ωραιος φιλε!! Μακαρι να βαλουν και το ΗΒΟ.
μπαίνεις και βλέπεις ποιος παίζει τι.
Όσοι κάνατε εγγραφή στο πακέτο των 10,99€, μόλις κάνετε ακύρωση συνδρομής θα σας βγάλει προσφορά με 5,49€ ανά μήνα για το επόμενο τρίμηνο, από την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.
Απορω με την επιμονη για ατομικες θεασεις των Χ€. Τι σας πειραζει η δημιουργια "οικογενειας" με 4€/μηνα/ατομο; Απορω...
Εμένα δεν το έβγαλε μάλλον επειδή η πληρωμή γίνεται μέσω play store?Όσοι κάνατε εγγραφή στο πακέτο των 10,99€, μόλις κάνετε ακύρωση συνδρομής θα σας βγάλει προσφορά με 5,49€ ανά μήνα για το επόμενο τρίμηνο, από την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.
Εμένα δεν το έβγαλε μάλλον επειδή η πληρωμή γίνεται μέσω play store?
Ευχαριστω για την ...επαναφορα στην πραγματικοτητα!Όσοι έχουν την επιλογή το κάνουν. Όσοι δεν την έχουν δεν το κάνουν. Μην έχεις την εντύπωση ότι προσφέρεις το άγιο δισκοπότηρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.