HBO Max

Από ότι είδα στο site της Βοντα απέσυραν το πακέτο των 11 ευρώ τηλεόρασης και άφησαν μόνο το 6,30 και το 14ευρώ. Μάλλον πάμε για αλλαγές.

Ναι δεν έχει ετήσιο ειδικά στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό να μην έχει λόγω Vodafone.
Να υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία να μη δίνεται απευθείας αυτόνομο με δέσμευση.
Αυτόνομο χωρίς δέσμευση = απευθείας από το app
Αυτόνομο με 2ετη δέσμευση = μέσω Vodafone
H Vodafone έχει πει ότι θα δώσει το αυτόνομο στους συνδρομητές της και λογικά θα δίνει το βασικό πακέτο.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να βάλει και με επιπλέον χρέωση με δέσμευση το full και τα sports.
Η Cablenet στη Κύπρο αυτό κάνει, δίνει το βασικό χωρίς χρέωση και με extra πακέτα των 4 ευρώ και των 3 ευρώ μπορείς να το πάρεις το full και τα sports.
Δεν νομίζω να είναι λόγω vodafone. Ούτε στην Ιταλία π.χ πού άνοιξε τώρα δεν δίνει το ετήσιο

Δεν μπορω νσ κσταλαβω γιατι ασχολεισθε με "ετησιο" συμβολαιο, σε τι σας ενοχλει το μηνιαιο;

• Like
Reactions: billys13
Δεν νομίζω να είναι λόγω vodafone. Ούτε στην Ιταλία π.χ πού άνοιξε τώρα δεν δίνει το ετήσιο
Γιατί εκεί υπάρχει αντίστοιχη συμφωνία με τη TimVision.
Η TIM υπέγραψε συμβόλαιο με τη Warner και δίνει πακέτα με το αυτόνομο HBO Max με δέσμευση.

Ετήσιο, δεν θα δίνεται η δυνατότητα, λόγω της εξαγοράς, από το netflix.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: AntonisTz
Δεν μπορω νσ κσταλαβω γιατι ασχολεισθε με "ετησιο" συμβολαιο, σε τι σας ενοχλει το μηνιαιο;
Το ετήσιο, συνήθως, βγαίνει φθηνότερο, κατά μέσο όρο κοστίζει όσο 10 μήνες. Αν έχεις αποφασίσει ότι το θέλεις για να το κρατήσεις, συμφέρει.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικό - άσχετο; Ταινίες όπως "Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι" (και τα τρία), Police Academy (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή), Scream (τα είχε για λίγο το Netflix κάποτε), Wrong Turn κλπ σε ποια πλατφόρμα μπορούμε να τις δούμε και που ανήκουν; Τις έχω σχεδόν όλες τις πλατφόρμες αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά τις συγκεκριμένες....

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικό - άσχετο; Ταινίες όπως "Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι" (και τα τρία), Police Academy (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή), Scream (τα είχε για λίγο το Netflix κάποτε), Wrong Turn κλπ σε ποια πλατφόρμα μπορούμε να τις δούμε και που ανήκουν; Τις έχω σχεδόν όλες τις πλατφόρμες αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά τις συγκεκριμένες....

μπαίνεις και βλέπεις ποιος παίζει τι.

Οι συγκεκριμένες ταινίες παίζουν και σε διάφορα διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια!

Όσοι κάνατε εγγραφή στο πακέτο των 10,99€, μόλις κάνετε ακύρωση συνδρομής θα σας βγάλει προσφορά με 5,49€ ανά μήνα για το επόμενο τρίμηνο, από την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.

Όσοι κάνατε εγγραφή στο πακέτο των 10,99€, μόλις κάνετε ακύρωση συνδρομής θα σας βγάλει προσφορά με 5,49€ ανά μήνα για το επόμενο τρίμηνο, από την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.

Πολύ χρήσιμο. Και premium με 7.50€ με τους ίδιους όρους.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απορω με την επιμονη για ατομικες θεασεις των Χ€. Τι σας πειραζει η δημιουργια "οικογενειας" με 4€/μηνα/ατομο; Απορω...

Απορω με την επιμονη για ατομικες θεασεις των Χ€. Τι σας πειραζει η δημιουργια "οικογενειας" με 4€/μηνα/ατομο; Απορω...

Όσοι έχουν την επιλογή το κάνουν. Όσοι δεν την έχουν δεν το κάνουν. Μην έχεις την εντύπωση ότι προσφέρεις το άγιο δισκοπότηρο.

Εμένα δεν το έβγαλε μάλλον επειδή η πληρωμή γίνεται μέσω play store?

Ούτε σε μένα έβγαλε κάτι ... Είχα κάνει διακοπή , έκανα εκ νέου εγγραφή και μετά πάλι διακοπή αλλά δεν έβγαλε κάτι ....ίσως να υπάρξει κάποια προσφορά λίγο πριν τη λήξη της συνδρομής (με τη μορφή κάποιας υπενθύμισης ) η μπορεί να γίνεται κάποιου είδους τυχαία επιλογή

Όσοι έχουν την επιλογή το κάνουν. Όσοι δεν την έχουν δεν το κάνουν. Μην έχεις την εντύπωση ότι προσφέρεις το άγιο δισκοπότηρο.

Ευχαριστω για την ...επαναφορα στην πραγματικοτητα!