Με 8,30 ευρώ το μήνα (ετήσιο standard max) παίρνεις και περισσότερες σειρές και περισσότερες ταινίες. Ειδικά στις ταινίες η διαφορά είναι χαοτική.Πριν απο χρονια τοτε που ειχανε και τα νοβασπορτς ειχα vf tv. Δεν ημουν απογοητευμρνος ουτε ενθουασιασμενος αλλα το ειχα κοψει. Σημερα εβαλα δωρεαν ενα μηνα μεσω εφαρμογης σε Sony XR με google tv παρα τις ασχημες κριτικες για την εφαρμογη. Εντυπωσεις : εικονα καλη οχι τελεια. Οι ταινιες τσουλανε απροβληματιστα κανενα κολλημα. Το μενου ειναι μαυρο χαλι. Το περιεχομενο ειναι αριστο σε σειρες μετριο προς καλο σε ταινιες. Για 6,90 που το δινουν στανταρ αξιζει. Περισσοτερο κλινω θετικα παρα αρνητικα. Εχω και cosmote, nova και disney. Περισσοτερο θελω να μεινω στο γεγονος οτι παρολο που το δουλευω χωρις μποξακι δεν εχω θεμα. Καλημερα σε ολους
Με 8,30 ευρώ το μήνα (ετήσιο standard max) παίρνεις και περισσότερες σειρές και περισσότερες ταινίες. Ειδικά στις ταινίες η διαφορά είναι χαοτική.
Αρκεί να έχεις γνωστό στη Κύπρο να σου κάνει τη συνδρομή ή να τη κάνεις με vpn. Μετά από τη δημιουργία της συνδρομής παίζει κανονικά στην Ελλάδα.
Ακόμη και το 1080p του standard max είναι κλάσεις ανώτερο σε εικόνα, ήχο και υπότιτλους.
Για την εφαρμογή... η μέρα με τη νύχτα.
Προσωπικά έκοψα το vodafone tv start που είχα και έβαλα standard κυπριακό max.
Το 1,4 ευρώ παραπάνω που θα μου κοστίζει από το το vodafone tv start αξίζει μέχρι το τελευταίο σεντ.
Όχι καινούργιο κυπριακό paypal έκανα. Και τη δημιουργία του λογαριασμού σε desktop με nord, όχι από κινητό.Και έκανες νέο λογαριασμό στο google play πχ για να κατέβει η εφαρμογή;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παίζει και αυτόνομαΔεν είναι το max συνδεδεμένο με συνδρομή cablenet? Παίζει και μόνο του? Γιατί θα πάω Κύπρο σε 15 μέρες, αν είναι να το ενεργοποιήσω εκεί
Όχι είναι αυτόνομο. Μπορείς να το βάλεις και μέσω cablenet.Δεν είναι το max συνδεδεμένο με συνδρομή cablenet? Παίζει και μόνο του? Γιατί θα πάω Κύπρο σε 15 μέρες, αν είναι να το ενεργοποιήσω εκεί
Περίεργο γιατι; προσπάθησε να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις με vpnΌσα apk έχω βρει δεν εγκαθίσταται.
www.gizchina.gr
Χρησιμοποιώ το downloader, όλα εγκαθίσταται επιτυχώς αλλά όταν πάω να τα ανοίξω η εφαρμογή κλείνει (force stop).Περίεργο γιατι; προσπάθησε να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις με vpn
Γίνεται εγκατάσταση αλλά θες το apk installer.
Το θέμα είναι ότι μετά δεν ανοίγει χωρίς vpn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το αρχείο είναι σε zip και το κάνει extract σε folder
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.