HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

tsiouficto

Senior Member
7 November 2010
631
Athens, Greece
Πείτε μου ότι το σημερινό Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός είναι πραγματικό HD και όχι upscaled (δεν έχω Nova ώστε να δω ο ίδιος), και θα πάω να βουτήξω στην πιο κοντινή θάλασσα.

η εικονα στο hd1 ηταν πολυ καλη παντως

Last edited by a moderator:
Φίλτατε Χάρη, οι ομάδες που έχουν την πρώτη επιλογή σε HD* ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, είναι οι Παναθηναικός , Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (τυχαία η σειρά). Επειδή έχω χάσει λίγο την "μπάλα" με τις μεταδόσεις, κρατώ μία επιφύλαξη, θα σου πω ότι ο ΠΑΟ- Παμαιτωλικός ήταν HD (και μάλιστα ήμουν εγώ εκει), μόλις πάω γραφείο θα στο επιβεβαιώσω.
Το γιατί επέλεξε η Νοβα, σαν πρώτη μετάδοση HD τον Ολυμπίακό, θα στο εξηγήσω αμέσως. Πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις έχει η ΕΡΤ (διάλεξε ΠΑΟ) και επίσης είχε ζητηθεί από την Overon, παρ' όλο που δεν ήταν match of the week, HD content, άρα επωφελήθηκε απλά. Γι αύτό έγινε και η αλλαγή από το NS3 στο NS HD. Αν είχε η ΕΡΤ τον Ολυμπιακό θα γινόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα και θα το έδειχνε το ΕΡΤ HD (native).
Μην βλέπουμε φαντάσματα και μεροληπτικές συμπεριφορές εκεί που δεν υπαρχουν. Δηλαδή τι να πουν και οι φίλαθλοι των υπολοίπων ομάδων; Οι οποίοι παρακαλάνε να παίξουν με κάποιον από τους τρεις, για να δουν καλύτερη εικόνα;

*Μοναδική προυπόθεση είναι, στα γήπεδα που παίζουν, να μπορεί να γίνει HD μετάδοση και ανφέρομαι στα φώτα και στο κατα πόσο μπορούν να προσεγγίσουν τα γήπεδα τα ΗD OB Vans.

Επεξεργασία:
Για να αποκατασταθεί η τάξη, ο Χάρης είχε δίκιο, ο αγώνας Παναιτωλικού - ΠΑΟ ήταν SD γιατί τα HD της αγωνιστικής ήταν τα Άρης - Απόλλωνας , Ξάνθη - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Καλλονή και κελίνει το off topic.

δηλαδη το γηπεδο του Παναιτωλικού δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για HD?

Τις πληρεί, απλά διάλεξε άλλους αγώνες η Νοβα. Από το Αγρίνιο άλλωστε έχει μεταδοθεί HD πολλές φορές.

Σωστα. Πιο πολλοι θα δουν αλλωστε τον Αρη απ οτι τον Παναθηναϊκό. Ξεφτιλα.

Ειδα οτι ο αγωνας του Οφη με τον Παναθηναικο ειναι hd. Ειναι οντως hd? Αλλαξαν τα πραγματα με το γηπεδο του Οφη?

Θα είναι HD. Εγιναν κάποιες ενέργειες από πλευράς ΟΦΗ, πιο πολύ ανακατανομή των φωτιστικών σωμάτων, παρά ενίσχυση τους. Σε κάποιες δοκιμές που κάναμε με μονοκαμερο HD, είχε βελτίωση αλλά σαφέστατα δεν έγινε ΟΑΚΑ. Ευελπιστούμε σαν εταιρεία ότι θα προσφέρουμε αρκετά καλή ποιότητα εικόνας HD.

Αρα το προβλημα ηταν στον φωτισμο και οχι οτι εχει στενους δρομους οπως ειχε γραφτει?

Και οι δρόμοι, αλλά θα τον κλείσουν μάλλον για να παρκάρουν τα βαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να παρκάρουν στο νεκροταφείο. Όσοι είναι από τα καμινια ξέρουν τι λέω.

ο δεκτης της νοβα είναι 1080i η 1080p?γιατί για full hd δεν τον κόβω!μπορεί να κάνω και λάθος!!σαν εικόνα στην tv εννοώ!και οποιος βλέπει και ξένα πακέτα hd μάλλον καταλαβαίνει τι λέω!

Ότι είναι 1920x1080 είναι Full HD. Η διαφορά είναι απλά στο i ή p
Η διαφορά στα ξένα πακέτα είναι το bandwidth.
Επίσης γράφε ελληνικά και όχι greeklish. Είναι κανόνας του forum.

Re: Απάντηση: HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

πρωτη φορα και πολυ καλη μαλιστα.η hd μεταδοση,εσπασε λιγο την κατιφια του αδειου γηπεδου.
να`στε καλα Νικολα και παντα τετοιες μεταδοσεις..

Μάλλον και τελευταία φορά Δημήτρη. Απλά δεν υπήρχε άλλο γήπεδο να πάμε και καταλήξαμε στο ΟΑΚΑ.
Επίσης... Επιβεβαιωθηκαν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί μας για τα φώτα του Ηρακλείου. Ακατάλληλα για HD

Re: Απάντηση: HD αθλητικές μεταδόσεις στη NOVA

κριμα,μας καλομαθατε..
οντως ο φωτιςμος στο Ηρακλειο,ειναι καπως.παρολαυτα αυτα,η εικονα ειναι πολυ καλη.
λιγο καμενα πλανα εχουμε σε καποιες φασεις,αλλα καταλαβαινεις ευκολα οτι ειναι θεμα φωτισμου.

Το HD van δεν πήγε στην Τρίπολη επειδή ακρίβυναν προχτές τα διόδια; ξεφτίλα για ακομα μια φορα