Πείτε μου ότι το σημερινό Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός είναι πραγματικό HD και όχι upscaled (δεν έχω Nova ώστε να δω ο ίδιος), και θα πάω να βουτήξω στην πιο κοντινή θάλασσα.
Φίλτατε Χάρη, οι ομάδες που έχουν την πρώτη επιλογή σε HD* ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, είναι οι Παναθηναικός , Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (τυχαία η σειρά). Επειδή έχω χάσει λίγο την "μπάλα" με τις μεταδόσεις, κρατώ μία επιφύλαξη, θα σου πω ότι ο ΠΑΟ- Παμαιτωλικός ήταν HD (και μάλιστα ήμουν εγώ εκει), μόλις πάω γραφείο θα στο επιβεβαιώσω.
Το γιατί επέλεξε η Νοβα, σαν πρώτη μετάδοση HD τον Ολυμπίακό, θα στο εξηγήσω αμέσως. Πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις έχει η ΕΡΤ (διάλεξε ΠΑΟ) και επίσης είχε ζητηθεί από την Overon, παρ' όλο που δεν ήταν match of the week, HD content, άρα επωφελήθηκε απλά. Γι αύτό έγινε και η αλλαγή από το NS3 στο NS HD. Αν είχε η ΕΡΤ τον Ολυμπιακό θα γινόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα και θα το έδειχνε το ΕΡΤ HD (native).
Μην βλέπουμε φαντάσματα και μεροληπτικές συμπεριφορές εκεί που δεν υπαρχουν. Δηλαδή τι να πουν και οι φίλαθλοι των υπολοίπων ομάδων; Οι οποίοι παρακαλάνε να παίξουν με κάποιον από τους τρεις, για να δουν καλύτερη εικόνα;
*Μοναδική προυπόθεση είναι, στα γήπεδα που παίζουν, να μπορεί να γίνει HD μετάδοση και ανφέρομαι στα φώτα και στο κατα πόσο μπορούν να προσεγγίσουν τα γήπεδα τα ΗD OB Vans.
Επεξεργασία:
Για να αποκατασταθεί η τάξη, ο Χάρης είχε δίκιο, ο αγώνας Παναιτωλικού - ΠΑΟ ήταν SD γιατί τα HD της αγωνιστικής ήταν τα Άρης - Απόλλωνας , Ξάνθη - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Καλλονή και κελίνει το off topic.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.