HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος... (CHAT )

Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

....................
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η εικόνα μου έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο ποσοστό σε όλους τομείς χωρίς να χάσω κάτι που μου πρόσφερε ο 8720 (μόνο για τα ηλεκτρικά κολπάκια στεναχωρήθηκα). Τώρα αν κάποιοι δεν βλέπουν ολόκληρο δάσος μπροστά τους και ασχολούνται με το ξερό δεντράκι, δικαίωμά τους. Και φυσικά πάντα υπάρχουν τα περιθώρια- κλέφτες θα γίνουν οι εταιρείες;

Εννοείς την απουσία trigger ή τα άλλα;

Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Ελεγα να πω για κανα παϊδι σαν πιο γνωστης απο οτι για προβολεους.

Πολυ ..... (δεν μου ερχεται σχετικο επιθετο να χρησημοποιησω) η απαντηση του ΚΚ στην ερωτηση του Λευτερη, είναι χειρότερος από τον BenQ 8720 !!!!

Καλα εγω ο ασχετουμπας την πατησα (τι ηθελα αληθεια να συμβουλευομαι το avclub), o Τακης, ο Τασος, ποιοι αλλοι αυριο???

Τες πα,
επαιζε το εγγονι του παππου μου με τον ντιλα, και ξεφυτρωσε αυτο:

Για πειτε βρε παιδια, υπαρχει προβλημα (εχω κατασπαραξει τα νυχια μου απο την αγωνια)

Last edited:
Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Οχι ρε συ....σιγά το trigger.... τα άλλα είναι τα σημαντικά που ευτυχώς στην δική μου περίπτωση είναι λιγότερο εως ελάχιστα σημαντικά.

Kώστα δεν νομίζω... Κι αυτό το "εκτός εμού φυσικά" δεν με πείθει.
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν ήρθες για να δείς το μηχάνημα. Ήρθες "καρφωμένος" για να δείς προβλήματα, τουλάχιστον εμένα αυτή την εντύπωση μου έδωσες. Καί εκείνη την ώρα που βλέπαμε τον προβολέα και την επόμενη που έγραψες τις απόψεις σου.

Έχουμε δεί πολλούς προβολείς μαζί, και πολλοί από αυτούς είχαν τεράστια προβλήματα, αλλά παρ´όλα αυτά πρώτη φορά είδα τέτοια αντίδραση από τη μεριά σου. Μάλλον μένος θα το έλεγα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το μηχάνημα είναι άχρηστο.
Καί μην μου πείς κι εμένα τώρα οτι δεν έχω δίκιο και να διαβάσω τι έγραψες. Διάβασα πολύ καλά τι έγραψες.

Εντάξει, υπήρξε πολύ μεγάλος ενθουσιασμός εδώ μέσα για το συγκεκριμένο προβολέα, ίσως και υπερβολικός, μάλλον αυτό έφερε και κάποιες παρενέργειες, κάποιες αντιδράσεις ανάποδες αλλά όχι και να τον βγάλουμε άχρηστο ρε κουμπάρε.
Είπαμε, καλή η ανταλλαγή απόψεων και η διαφοροποίηση αλλά από κάποιο σημείο και μετά αντί να βοηθάει, η κόντρα για τη κόντρα βλάπτει.
To ξέρω οτι θα το πάρεις ανάποδα αλλά, ειλικρινά σου μιλάω, αυτή την εντύπωση μου έδωσες. Μου έδωσες απο την αρχή την εντύπωση του προκατειλλημένου.

Σχετικα με το πρωτο κακος.....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....
Με ξερεις τοσο καιρο και αν ειναι κατι να πω θα το πω ο κοσμος να χαλασει..

Οσον αφορα το δευτερο,θα ελεγα οτι πριν ερθω σπιτι σε ειχαν φαει για το αποτελεσμα της συνατησης....:flipout:
Σε δικαιολογο γιατι οταν σου την πεφτουν διαφοροι απο το πλα'ι' μετα υπαρχει μια προκαταληψη για το αποτελεσμα.....

Μπαμπινο δεν εχω παρει τιποτα στραβα και ειδικα μαζι σου....
Στο εχω πει χιλιες φορες οτι εισαι γαμω τα παιδια.....
Το ξερεις αυτο που λενε....
Πες-πες το κοπελι κανει την γρια και θελει....
Αυτο επαθες εσυ φιλε.....;)
Εισουν στην τσιτα πριν ερθω......:flipout:

Οπως ειδες το 1 μηνυμα μου ηταν απλο και ξεκαθαρο....
Παντα ετσι ημουν και θα ειμαι.....
Δεν μπορω να γραφω πραγματα τα οποια δεν ισχυουν.....
Η δεν γραφω τιποτα,η γραφω αυτα που πιστευω....ετσι το βλεπω...

Για σκεψου λιγο ποιο σοβαρα.....!!!!!!!!
Δηλαδη εγω πρεπει να γραφω τα προβληματα που βλεπεις εσυ η ο Τακης η ο Δημητρης κ.λ.π...????
Που ξερω τι βλεπει ο καθε ενας....?
Γραφω αυτο που βλεπω λοιπον για να ειμαι ενταξυ με τον εαυτο μου και μαλιστα κρυβω και μερικα για να μην φανει καπως.....

Απο την στιγμη λοιπον που εγραψα οτι :
....αυτα τα δυο μηχανακια παιζουν ....
Η διαφορα τους ειναι στην τιμη....JVC 5000 ευρω --SHARP 7500 ευρω

Εγω θα επαιρνα τον JVC λογο χρηματων καθαρα.......

Κατα τα λεγωμενα μου ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ενα καλο μηχανακι και οχι αχρηστο οπως πατε να μου φορτωσετε οτι εννοω.....

Καλο βραδυ και ξανασκεφτητε τι γραφετε......

Με όλα αυτά που γράφετε για τον προβολέα και με κάποια άλλα που διάβασα σε γνωστό περιοδικό.. (ανομοιομορφία, κακή σύγκλιση, διαρροή φωτός ) εχω μπερδευτεί για τα καλά οφείλω να ομολογήσω...
Αν δεν κάνω λάθος ο dila φοράει τον ίδιο φακό με τον tw 1000????
Αν αληθεύει πως είναι δυνατόν στο συγκεκριμένο περιοδικό να εκθειάζουν τα προτερήματα του ενός που τυγχάνει να είναι μειονεκτήματα του άλλου και εννοείτε λογω φακού?...
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί για τα καλά με βάση αυτά που διαβάζω εδώ αλλά και στον ειδικό τύπο..., οπότε μόνο δια της αυτοψίας θα μπορέσω να σχηματίσω άποψη.. :chinscratch:

p.s. το test drive ανεβλήθη για την ώρα... νεότερα σύντομα.. :music-smiley-005:

[/I]Οχι, πες μου εσύ τώρα ρε Κώστα ένα νεό μέλος αν θα διαβάσει όλα τα παραπάνω τι συμπέρασμα θα βγάλει. Κι εγώ αν ήμουν ένα νέο μέλος υποψήφιος αγοραστής και τα διάβαζα αυτά, το ίδιο συμπέρασμα θα έβγαζαΑπό την μία γράφεις όλα αυτά και από την άλλη πετάς στο τέλος ότι το μηχάνημα είναι καλό. Δεν μπορεί να καταλαβαίνουμε όλοι το ίδιο εκτός από σένα. Να θυμάσαι ότι τα δημόσια γραφόμενά μας επηρεάζουν απόψεις και πολύ κόσμο άσχετα αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

Τασο......
Δηλαδη επρεπε να γραψω οτι το προβολι ειναι γαμάτω ενω βλεπω πραγματα τα οποια δεν ειναι σωστα.....ασχετα αν το τελικο αποτελεσμα δειχνει καλο σαν εικονα οβερολ....!!!!!!!

Απο την στιγμη Τασο που ενας(1) βλακας-ηλιθιος-χαζος γραφει κατι ..δεν σημαινει οτι ειναι και το αυτο.....ΕΝΑΣ ειναι......
Εαν ειναι να παρασυρετε καποιος....επειδη ενας βλακας-χαζος-ηλιθιος εγραψε κατι κακο,τοτε παμε για δεσιμο.......δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα να βγουν λαθος συμπερασματα για το προβολι.....υπερβαλετε ολοι.
Εδω ολοι οι γκουρου του κοσμου εγραψαν τα καλυτερα για το μηχανακι........θα ακουσουν εναν(ασχετο)ο οποιος μαλιστα τα ακουει και απο ανθρωπους που τον γνωριζουν......

Σχετικα με το πρωτο κακος.....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....

Μακάρι να κάνω λάθος.

Με ξερεις τοσο καιρο και αν ειναι κατι να πω θα το πω ο κοσμος να χαλασει..

Οσον αφορα το δευτερο,θα ελεγα οτι πριν ερθω σπιτι σε ειχαν φαει για το αποτελεσμα της συνατησης....:flipout:
Σε δικαιολογο γιατι οταν σου την πεφτουν διαφοροι απο το πλα'ι' μετα υπαρχει μια προκαταληψη για το αποτελεσμα.....

Μπαμπινο δεν εχω παρει τιποτα στραβα και ειδικα μαζι σου....
Στο εχω πει χιλιες φορες οτι εισαι γαμω τα παιδια.....
Το ξερεις αυτο που λενε....
Πες-πες το κοπελι κανει την γρια και θελει....
Αυτο επαθες εσυ φιλε.....;)
Εισουν στην τσιτα πριν ερθω......:flipout:

Εδώ κάνεις λάθος.
Κανένας δεν μου την έπεσε από το πλάϊ, και δεν είπα οτι έχεις πάρει κάτι στραβά μαζί μου, γιατί το λές αυτό;
Μετά από όσα γράφονταν για τον D-ILA, και ειδικά από τον Τάκη, υποψιαζόμουνα τι θα γίνει, το περίμενα.
Και δεν ήμουν καθόλου στην τσίτα, το αντίθετο μάλιστα. Δεν μου καιγόταν καρφάκι, ξέρεις γιατι; Όχι επειδή πάνω-κάτω το περίμενα αλλά επειδή μέσα μου ήμουνα ήσυχος. 'Ηξερα πολύ καλά τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί το συγκεκριμένο μηχάνημα και δεν περίμενα να πάρω sertification από κανέναν, ούτε από σένα φυσικά.
Αν θυμάσαι καλά, ασχολήθηκα ελάχιστα με τα σχόλιά σου, ούτε σε ρώτησα πώς γίνεται να είναι χειρρότερος σε σύγκλιση από τον Ruby και καλύτερος στην ευκρίνεια.
Ούτε ασχολήθηκα καθόλου με τις παρατηρήσεις σου για τα χρώματα, ειδικά σε ένα μηχάνημα out of the box και με όλα τα ρυθμιστικά στο 0 το θεωρούσα και αστείο.
Δεν θέλω να μπώ σε επι μέρους λεπτομέρειες τώρα γιατί θα γράφω τρείς ώρες....
Το θέμα δεν είναι τι βλέπεις και τι δε βλέπεις, αυτά τα έχουμε πεί. Το θέμα είναι άλλο, το εξήγησα αλλά προσποιείσαι οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Στο ξαναλέω λοιπόν. Μου έδωσες την εντύπωση, το γραφω μαλακά, οτι δεν ήρθες να είς τον προβολέα αλλά να "την πείς" σε κάποιους που τον εκθείαζαν.
Μαζί μου μπορεί να μην έχεις πρόβλημα, έχεις όμως πρόβλημα μ´αυτούς κι αυτό σου βγαίνει.

Επειδή όμως πολύ το κουράζομαι, κι επειδή αναγκάζομαι να λέω και πράγματα που δεν θέλω, απλά σου λέω το εξής.
Ο Sharp μπορεί να είναι τρομερό μηχανάκι, το δώρο του Θεού στη Γή. Δεν τον έχω δεί όμως και δεν έχω άποψη.
Για τα άλλα μηχανάκια όμως που έχω άποψη, φέρε όποιο θές, όποτε θές, και παρουσία όσων μελών του Avclub να κάνουμε ένα συγκριτικό με μυστική ψηφοφορία.
Αν υπάρξει έστω και ένα που θα σταθεί δίπλα στον D-ILA, κάποιος που να μην "μπουκώνει", εγώ δηλώνω υπεύθυνα οτι θα στον χαρίσω. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε.
Κι επειδή βέβαια εσύ δεν μπορείς να δείς εσύ σε τέτοιον προβολέα, πούλατον ή κάνε ένα ψυχικό. Χάρισέ τον στο χωριό SOS.
Άντε λοιπόν, για να μην μιλάμε συνεχώς επί θεωρητικών προβολέων αλλά για κάτι που μπορείς να αγοράσεις σήμερα κι όχι για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2016.

Υ.Γ. Κώστα, θα ήθελα να σου πώ οτι αυτό που λές "θα ακουσουν εναν(ασχετο)ο οποιος μαλιστα τα ακουει και απο ανθρωπους που τον γνωριζουν......" δεν είναι σωστό. Μιλάμε, συζητάμε, δεν βριζόμαστε. Το οτι η συζήτηση έγινε έντονη δεν σημαίνει οτι "τα ακούς". Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, θα το ξανακάνουμε και στο μέλλον, πάλι παρέα θα είμαστε όμως, δεν μπορεί πάντα να μιλάμε με το "σεις" και με το "σας" ή να κάνουμε πλάκα. Κάποια στιγμή ανεβαίνουν οι τόνοι αλλά θεωρώ οτι είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Εκτός των άλλων, εμένα μ' αρέσει να στα χώνω...:D

Last edited:

εκεινα τα τσιπουρα που λεγαμε στο μυστικο τεστ θα τα φερω εγω...........

ααααα

και να ξερετε οτι εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ απο ΕΣΑΣ

οχι μονο γκουρουδιστικα και αλλα τεχνικα αλλα και

πως η αγαπη για τα σκατομηχανηματα χωρις ψυχη

συσφιγγουν τις σχεσεις μας.......

εκεινα τα τσιπουρα που λεγαμε στο μυστικο τεστ θα τα φερω εγω...........
Μην μπερδεύεσαι..
άλλη η δουλειά του ναύτη..
κι άλλη του καντηλανάφτη...
:slapface:

Μην μπερδεύεσαι..
άλλη η δουλειά του ναύτη..
κι άλλη του καντηλανάφτη...
:slapface:

ψψψψτττττ

φερε εσυ τα δικα σου και θα φερω κι εγω να ΤΙΣ μετρησουμε να δουμε πoιο ειναι το καλυτερο :flipout: :flipout:

με γλυκανισο η χωρις ?

(εγω avec )

ψψψψτττττ

φερε εσυ τα δικα σου και θα φερω κι εγω να ΤΙΣ μετρησουμε να δουμε πoιο ειναι το καλυτερο :flipout: :flipout:

με γλυκανισο η χωρις ?

(εγω avec )
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

ψψψψτττττ

με γλυκανισο η χωρις ?

(εγω avec )

Εμείς "σκοτωνόμαστε" κι εσείς κάνετε πλακίτσα κουφάλες....
Ξέρω τί θέλετε.
Σάββατο πρωί στο Verde, εγώ ο Σωτηρόπουλος ο Τάσος ο Browser που λείπει ο Geonx Καστρουνής ο Παπαγεωργίου o Kεφάλας ο Βογιατζάκης ο Ακριβός κι όλοι εσείς οι αλητεία με μιά videocamera RED 4K να τραβάτε... Και μετά YouTube και βιντεάκι στην εκτός.... Θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ... -bye-

Ξέρω τί θέλετε.
Σάββατο πρωί στο Verde, εγώ ο Σωτηρόπουλος ο Τάσος ο Browser που λείπει ο Geonx Καστρουνής ο Παπαγεωργίου o Kεφάλας ο Βογιατζάκης ο Ακριβός κι όλοι εσείς οι αλητεία με μιά videocamera RED 4K να τραβάτε... Και μετά YouTube και βιντεάκι στην εκτός.... Θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ... -bye-

Ξέχασες τον "απαραίτητο γιατρό" και εμένα ποιος θα σας κρατάει και τα μπόσικα ???:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Ξέρω τί θέλετε.

Επιτελους το πιασατε.......ξερεις ποσα χωνει ο Μακης για τετοιες συναντησεις??

Ας ειναι και SD
ας εχουν και μπουκωματα
και φλοκια στο φακο.......

Ξέχασες τον "απαραίτητο γιατρό" και εμένα ποιος θα σας κρατάει και τα μπόσικα ???:flipout: :flipout:

Επίτηδες τον άφησα απ' έξω.... Θέλω να προλάβω να μιλήσω κι εγώ λίγο.... :flipout:

Επίτηδες τον άφησα απ' έξω.... Θέλω να προλάβω να μιλήσω κι εγώ λίγο.... :flipout:

Μα πάντα μιλάς !!!

Αφού πάντα κάθεστε στις 2 άκρες των τραπεζιών!!!!

Κάτι σαν 2 :flipout: :flipout: :flipout: Godfather να ούμε !!!!

:offtopic: αλλά αμα θελήσετε κανα αλμυρό μεζέ για τα τσίπουρα σφυρίξτε κλέφτικα κατά δω...
Θα σας τακτοποιήσω!

Υ.γ Πάντα με γλυκάνισο είναι καλύτερα,κατεβαίνει πιο γλυκά..
Αρκεί να μην έχει ζάχαρη!!!:smash:

Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

:offtopic: αλλά αμα θελήσετε κανα αλμυρό μεζέ για τα τσίπουρα σφυρίξτε κλέφτικα κατά δω...
Θα σας τακτοποιήσω!

Υ.γ Πάντα με γλυκάνισο είναι καλύτερα,κατεβαίνει πιο γλυκά..
Αρκεί να μην έχει ζάχαρη!!!:smash:
ΝΟ WAY..

είπαμε. το θέλουμε το κεφαλάκι μας..:slapface: