Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...
Σχετικα με το πρωτο κακος.....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....
Μακάρι να κάνω λάθος.
Με ξερεις τοσο καιρο και αν ειναι κατι να πω θα το πω ο κοσμος να χαλασει..
Οσον αφορα το δευτερο,θα ελεγα οτι πριν ερθω σπιτι σε ειχαν φαει για το αποτελεσμα της συνατησης....
Σε δικαιολογο γιατι οταν σου την πεφτουν διαφοροι απο το πλα'ι' μετα υπαρχει μια προκαταληψη για το αποτελεσμα.....
Μπαμπινο δεν εχω παρει τιποτα στραβα και ειδικα μαζι σου....
Στο εχω πει χιλιες φορες οτι εισαι γαμω τα παιδια.....
Το ξερεις αυτο που λενε....
Πες-πες το κοπελι κανει την γρια και θελει....
Αυτο επαθες εσυ φιλε.....

Εισουν στην τσιτα πριν ερθω......
Εδώ κάνεις λάθος.
Κανένας δεν μου την έπεσε από το πλάϊ, και δεν είπα οτι έχεις πάρει κάτι στραβά μαζί μου, γιατί το λές αυτό;
Μετά από όσα γράφονταν για τον D-ILA, και ειδικά από τον Τάκη, υποψιαζόμουνα τι θα γίνει, το περίμενα.
Και δεν ήμουν καθόλου στην τσίτα, το αντίθετο μάλιστα. Δεν μου καιγόταν καρφάκι, ξέρεις γιατι; Όχι επειδή πάνω-κάτω το περίμενα αλλά επειδή μέσα μου ήμουνα ήσυχος. 'Ηξερα πολύ καλά τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί το συγκεκριμένο μηχάνημα και δεν περίμενα να πάρω sertification από κανέναν, ούτε από σένα φυσικά.
Αν θυμάσαι καλά, ασχολήθηκα ελάχιστα με τα σχόλιά σου, ούτε σε ρώτησα πώς γίνεται να είναι χειρρότερος σε σύγκλιση από τον Ruby και καλύτερος στην ευκρίνεια.
Ούτε ασχολήθηκα καθόλου με τις παρατηρήσεις σου για τα χρώματα, ειδικά σε ένα μηχάνημα out of the box και με όλα τα ρυθμιστικά στο 0 το θεωρούσα και αστείο.
Δεν θέλω να μπώ σε επι μέρους λεπτομέρειες τώρα γιατί θα γράφω τρείς ώρες....
Το θέμα δεν είναι τι βλέπεις και τι δε βλέπεις, αυτά τα έχουμε πεί. Το θέμα είναι άλλο, το εξήγησα αλλά προσποιείσαι οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Στο ξαναλέω λοιπόν. Μου έδωσες την εντύπωση, το γραφω μαλακά, οτι δεν ήρθες να είς τον προβολέα αλλά να "την πείς" σε κάποιους που τον εκθείαζαν.
Μαζί μου μπορεί να μην έχεις πρόβλημα, έχεις όμως πρόβλημα μ´αυτούς κι αυτό σου βγαίνει.
Επειδή όμως πολύ το κουράζομαι, κι επειδή αναγκάζομαι να λέω και πράγματα που δεν θέλω, απλά σου λέω το εξής.
Ο Sharp μπορεί να είναι τρομερό μηχανάκι, το δώρο του Θεού στη Γή. Δεν τον έχω δεί όμως και δεν έχω άποψη.
Για τα άλλα μηχανάκια όμως που έχω άποψη, φέρε όποιο θές, όποτε θές, και παρουσία όσων μελών του Avclub να κάνουμε ένα συγκριτικό με μυστική ψηφοφορία.
Αν υπάρξει έστω και ένα που θα σταθεί δίπλα στον D-ILA, κάποιος που να μην "μπουκώνει", εγώ δηλώνω υπεύθυνα οτι θα στον χαρίσω. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε.
Κι επειδή βέβαια εσύ δεν μπορείς να δείς εσύ σε τέτοιον προβολέα, πούλατον ή κάνε ένα ψυχικό. Χάρισέ τον στο χωριό SOS.
Άντε λοιπόν, για να μην μιλάμε συνεχώς επί θεωρητικών προβολέων αλλά για κάτι που μπορείς να αγοράσεις σήμερα κι όχι για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2016.
Υ.Γ. Κώστα, θα ήθελα να σου πώ οτι αυτό που λές
"θα ακουσουν εναν(ασχετο)ο οποιος μαλιστα τα ακουει και απο ανθρωπους που τον γνωριζουν......" δεν είναι σωστό. Μιλάμε, συζητάμε, δεν βριζόμαστε. Το οτι η συζήτηση έγινε έντονη δεν σημαίνει οτι "τα ακούς". Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, θα το ξανακάνουμε και στο μέλλον, πάλι παρέα θα είμαστε όμως, δεν μπορεί πάντα να μιλάμε με το "σεις" και με το "σας" ή να κάνουμε πλάκα. Κάποια στιγμή ανεβαίνουν οι τόνοι αλλά θεωρώ οτι είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Εκτός των άλλων, εμένα μ' αρέσει να στα χώνω...