HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος... (CHAT )

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Τακη ...αγορι μου γλυκο!!!!οπως εσυ γραφεις και εκφραζεις μια αποψη,ετσι και εγω λεω αυτο που πιστευω......
Δεν ειμαι υπερτατος κριτης εικονας.....
Εγω σε πληροφορο οτι ακομα ειμαι πολυ μακρια σε καποια πραγματα στην εικονα......αλιμονο σε αλλους που νομιζουν οτι σκαμπαζουν...
Εσυ παντως διαβαζε αυτους που ξερουν απο εικονα και εκθειαζουν το μηχανακι....μην δινεις σημασια σε αυτα που γραφω φιλε μου.....;)

Τυφλος σημαινει οτι υπαρχει προβλημα ορασης και δεν βλεπει.....
Οποτε δεν ισχυει το τυφλος και στραβος....
Αλλου ψαξτο......
Οσον αφορα το "μπουκωμα και "σκιες" θα πρεπει μια μερα να στα δειξω...:flipout: οπως τοτε με τον marantz σε αλλο προβλημα πολυ ποιο ορατο...θυμασε....;):flipout:

Αυτο λεγεται κακη διαχειριση φωτεινοτητας του πανελ....:flipout:

Τακη....
.....Απολαυσε το μηχανακι ........δεν χρειαζεται να στεναχωριεσε για κατι το οποιο δεν μπορεις να δεις....ασχετα αν καποιος γραφει καποια προβληματα...
Που δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι το μηχανακι δεν ειναι καλο....

Ειπα και εγω, δεν θα γραψει;
icon10.gif

Κωστα μου, να εισαι σιγουρος, απο αυριο το βραδυ, μονο στεναχωρημενος δεν θα ειμαι!
icon10.gif
icon10.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Συμφωνω :grinning-smiley-043

Να μπορουσαμε να ενσωματωσουμε και τον PETRAN???
(ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ "λιχουδιτσας"-bye- )

Μέσα με τα μπούνια!!!

Υ.γ Στο ΜΕΓΑΛΟΣ καλά τα πήγες...
στο "λιχουδίτσας" όμως μου τα χάλασες...
Λιχουδίτσας ήμουν στην Γ Δημοτικού ρε Ντίνο...:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Στην όλη φάση να χωθώ κ εγώ ???

Εννοείται... Εσύ έχεις κάνει και προπαραγγελία εδώ και καιρό....

(Μην μούρθεις όμως με κανένα κασκώλ γαύρικο και σε δώ απότομα και πάθω καμιά ζημιά....) -bye-

Εννοείται... Εσύ έχεις κάνει και προπαραγγελία εδώ και καιρό....

(Μην μούρθεις όμως με κανένα κασκώλ γαύρικο και σε δώ απότομα και πάθω καμιά ζημιά....) -bye-
Κασκώλ όχι....εμφάνιση όμως ??? :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

icon10.gif

Κωστα μου, να εισαι σιγουρος, απο αυριο το βραδυ, μονο στεναχωρημενος δεν θα ειμαι!
icon10.gif
icon10.gif

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

icon10.gif

icon10.gif
icon10.gif

Θα με καλεσεις εμενα να παρευρεθω στην τελετη???????:grinning-smiley-043

Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

οτιδηποτε γινει πριν της 28 Μαιου θα θεωρηθει ευθεία προσβολή προς το προσωπο μου.....

αντε μην το κλειδώσω το θεμα και μεινετε με τα γαλακτοπουρεκα στα χερια

οτιδηποτε γινει πριν της 28 Μαιου θα θεωρηθει ευθεία προσβολή προς το προσωπο μου.....

:singer:

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Θα με καλεσεις εμενα να παρευρεθω στην τελετη???????:grinning-smiley-043

Γιατι, εχεις ορεξη να στραβωθεις απο την κακη συγκλιση? :grinning-smiley-043

Θα φερω και σουρμετια!!!

Συγγνώμη για το :offtopic: , αλλά εγώ θα ήθελα να θέσω το εξής απλό ερώτημα στον Κώστα:
Μπορείς να μας πεις 2 μηχανήματα που τα θεωρείς καλύτερα (από πλευράς σύγκλισης πάντα) από αυτόν και 2 χειρότερα; Π.χ. είναι χειρότερος από τον BenQ 8720 και τον Marantz S3 και καλύτερος από τον Pearl και τον Optoma H72.

Λευτέρη, δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την ερώτησή σου!

Όλοι οι μονότσιποι DLP προβολείς θα είναι καλύτεροι σε σύγκλιση από τον RS1, αλλά φυσικά είναι λάθος να μιλάμε για σύγκλιση σε μονότσιπους DLP προβολείς, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τρία πάνελ που θα πρέπει να συγκλίνουν, εκεί μιλάμε μόνο για χρωματική διάχυση εξαιτίας του φακού, κυρίως στα άκρα του πάνελ.

Τώρα όσον αφορά τον Pearl που είναι τρίτσιπος κι αυτός, το έχεις διαπιστώσει κι εσύ από τις αναφορές, το τι κομμάτι θα σου πέσει είναι κι εκεί θέμα τύχης, υπάρχουν κομμάτια κάκιστα, κι άλλα που είναι πολύ καλά.

Παναγιωτη, φανταζομαι πως ο Λευτερης αναφερεται σε εναν HD-1 με καλη συγκλιση οταν ρωταει πως συγκρινεται με αλλους προβολεις! Αλλιως θα επρεπε να πει πχ "πως ειναι ενας HD-1 με καλη/κακη συγκλιση σε συγκριση με εναν S3 με ή χωρις chromatic abberation κ.ο.κ. !