HD δέκτης Octagon SF 918 HD

Απάντηση: HD δέκτης OCTAGON SF 918 HD

Λευτέρη γιατί διάλεξες να βάλεις του Manhattan και όχι κάποιου άλλου δέκτη (από αυτούς που θα ταίριαζε);

Λευτέρη γιατί διάλεξες να βάλεις του Manhattan και όχι κάποιου άλλου δέκτη (από αυτούς που θα ταίριαζε);

Δοκίμασα και του G.I (Golden Intelstar) που φόρτωσε κανονικά, αλλά προτίμησα του manhattan λόγω πιο πρόσφατου λογισμικού (ελπίζω να έχει καλύτερη υποστήριξη).
Να είσαι απολύτως σίγουρος πως θα έβαζα του sab αν δεν είχα το πρόβλημα με την ασυμβατότητα του παλαιού χειριστηρίου.
To θέμα είναι να βρεις το αντίστοιχο προγραμματάκι που να υποστηρίζει την φόρτωση του νέου λογισμικού και τον συμβατό του bootloader.

Και για τον manhattan αναφέρεις κάτι πιο πριν για το χειριστηρίο.
Τι ημερομηνία έχει το λογισμικο του manhattan ;

Αυτά τα μενού που έχεις τώρα είναι ίδια με τον Onlien 6060, που και αυτός ο δέκτης είναι ίδιος μς τον Octagon.
Το "ωραίο" είναι πως φίλος που πήρε τον 6060 ήθελε να τον κάνει σαν τον 918 και δεν γίνεται, και εσύ Λευτέρη που έχεις τον 918 τον άλλαξες σε "6060"! :idea:

Λευτέρη όπως έβαλες την πρώτη εικόνα νόμιζα ότι είναι μωσαϊκό που βγάζει ο δέκτης.
Κοιτώντας καλύτερα κατάλαβα ότι είναι μωσαϊκό που βγάζει το sky.

Re: HD δέκτης OCTAGON SF 918 HD

Kαλημερα σας κυριοι.
επεσε στα χερια μου ενας octagon sf918 hd ο οποιοσ εχει προβλημα στο display δεν αναβει. ο δεκτης ομως λειτουργει κανονικα σε ολα εκτος το οτι δεν εχει ενδειξεις και δεν κανει ελεγχο με το τηλεκοντρολ. τι μπορει να φταιει??
υπαρχει πουθενα αντιπροσωπεια να το στειλω??

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δοκίμασα και του G.I (Golden Intelstar) που φόρτωσε κανονικά, αλλά προτίμησα του manhattan λόγω πιο πρόσφατου λογισμικού (ελπίζω να έχει καλύτερη υποστήριξη).
Να είσαι απολύτως σίγουρος πως θα έβαζα του sab αν δεν είχα το πρόβλημα με την ασυμβατότητα του παλαιού χειριστηρίου.
To θέμα είναι να βρεις το αντίστοιχο προγραμματάκι που να υποστηρίζει την φόρτωση του νέου λογισμικού και τον συμβατό του bootloader.
Λευτέρη αξίζει να κάνω manhattan τον OCTAGON SF 918 HD? :hmmmm2:

Η μηπως sab εαν το δικο μου χειριστηριο είναι νεωτερο του δικου σου? :hmmmm2:

Tάσο αφού δεν είσαι τόσο "ανήσυχος" :music-smiley-004: σαν εμένα μην το σκαλίζεις & πολύ κ φάει κανά κόλλημα, δεν κερδίζεις κ πολλά με τα άλλα λογισμικά.
Μετά πάλι εγώ θα την πληρώσω. :operator:
Παίζουν κ θέματα με τα χειριστήρια όντως αλλά το σημαντικό είναι να βρεις τον κατάλληλο bootloader, αλλιώς θα πάρεις τον δέκτη στα χέρια.
Την Καλημέρα μου.

Ηξερα οτι ο OCTAGON SF 918 HD δεν εχει blind scan. Τωρα όμως βλέπω στο μενου " ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" την επιλογη "Fast scan". Δεν ξερω αν μπηκε με το τελευταιο firmware και δεν ξερω αν το "Fast scan" ειναι "blind scan"? Μπορει καποιος να με διαφωτισει?

Επισης πατωντας το "Fast scan" μου εμφανιζει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ και κατω την επιλογη ΕΧΙΤ και διπλα αναγραφεται ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ

Τι στην ευχη ειναι αυτη επιλογη? σε τι αποσκοπει? και πως την ρυθμιζω?:frusty:

Απάντηση: Re: HD δέκτης OCTAGON SF 918 HD

Tάσο αφού δεν είσαι τόσο "ανήσυχος" :music-smiley-004: σαν εμένα μην το σκαλίζεις & πολύ κ φάει κανά κόλλημα, δεν κερδίζεις κ πολλά με τα άλλα λογισμικά.
Μετά πάλι εγώ θα την πληρώσω. :operator:
Παίζουν κ θέματα με τα χειριστήρια όντως αλλά το σημαντικό είναι να βρεις τον κατάλληλο bootloader, αλλιώς θα πάρεις τον δέκτη στα χέρια.
Την Καλημέρα μου.

Καλημερα Λευτερη. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση και πληροφορια. Αν ειναι ετσι δεν πειραζω τιποτε :twoguns:
ΟΤ.Εχεις τους χαιρετισμους απο την Μονικα :ernaehrung004:

Kαλά μην χαίρεσαι !!
Όπως φαίνεται κ από το readme...

FAST-Scan in Install Menu to the separate searching for TvVlanderen, CanalDigital and Telesat...

είναι μια επιλογή που έχει ο δέκτης, αν για παράδειγμα είσαι Ολλανδός κ σε ενδιαφέρουν μόνο τα συγκεκριμένα κανάλια (TvVlanderen, CanalDigital), με την διαδικασία αυτή ψάχνει να βρει μόνο τις συχνότητες που αφορούν το συγκεκριμένο πακέτο αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα.

Πάει και ο Όκταγκον

Πάει και ο Όκταγκον

Ο μοναδικός μου HD δορυφορικός δέκτης "απεδήμησε εις Κύριον". Επιστρέφοντας στην βάση μου ήθελα να κάνω δοκιμή λήψης του ASTRA 1N με τον δέκτη μου OCTAGON SF 918 HD και με το ενός μέτρου περιστρεφόμενο μου κάτοπτρο GIBERTINI OP 100. Δυστυχώς έμεινα με την όρεξη διότι ο δέκτης μου OCTAGON SF 918 HD έπαυσε να λειτουργεί.Συγκεκριμένα ανάβει μόνιμα το κόκκινο λαμπάκι του power , το καντράν δεν δείχνει τίποτα παρά μόνο κάτι κόκκινες οριζόντιες γραμμές (βλ. Φώτο), ο δέκτης δεν ανοίγει και δεν αντιδρά σε κανένα κουμπί του τηλεκοντρόλ ούτε του πάνελ. Επίσης όλο το σώμα του δέκτη ζεματάει λες και είναι τοστιέρα. Τι βλάβη άραγε έχει ο δέκτης?
banghead.gif

octagonblabh.jpg

οριζόντιες κόκκινες γραμμές στο καντράν του OCTAGON SF 918 HD

Λέτε να είναι η βλάβη στο τροφοδοτικό? Πόσο άραγε στοιχίζει η επισκευή του? Και είμαι τώρα όπως σχεδόν όλοι οι συμπατριώτες οικονομικά στο ναδίρ, δεν είμαι για αγορά άλλου HD δέκτη. Το ένα κακό φέρνει το άλλο, μετά τον άδοξο θάνατο της σαρανταεξάρας φουλ HD τηλεόρασης μου Samsung τώρα χάνω και τον HD δορυφορικό μου δέκτη. Ποιο άραγε από τα παρακάτω μάτια (βλ. Φώτο) με μάτιασε? Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι το τελευταίο μάτι :Banane0:

oczy-oko-sen-sennik-eyes.jpg

menschliche_auge.jpg

images

ac0b4e9a57_67817166_o2.jpg

Tasos.cz :fahne90:
images

Απάντηση: Πάει και ο Όκταγκον

το τροφοδοτικο του κοστιζει γυρω στα 30 ευρω , αλλα αν δεν ειναι αυτο θα πεταξεις 30 ευρω . ανοιξε τον να δεις αν εχει τιποτα φουσκωμενους πυκνωτες και παμε παρακατω .

το τροφοδοτικο του κοστιζει γυρω στα 30 ευρω , αλλα αν δεν ειναι αυτο θα πεταξεις 30 ευρω . ανοιξε τον να δεις αν εχει τιποτα φουσκωμενους πυκνωτες και παμε παρακατω .
Ευχαριστω σύντεκνε
SFGSFGSF.gif
, θα κανω οτι μου ειπες και θα επανελθω.

Tasos.cz
fahne90.gif
images

Λοιπον συντεκνε (μηπως σε λενε Νικο?) ανοιξα τον Οκταγκον και βρηκα εναν σκασμενο πυκνωτη που εχει τελειως διαλυθει και επισης στην πλακετα του τροφοδοτικου βλεπω καποιους πυκνωτες σαν να ειναι φουσκωμενοι. Σε 2 λεπτα επισυναπτω σχετικες φωτογραφιες