Το μηχάνημα κανονικά έχει 330 περίπου ευρώ. Στο πακέτο όμως προσφέρει για κάποια κομμάτια συν 6 hd-dvd. Αν θεωρητικά τα αγόραζα αυτά τότε θα έδινε 175 ευρώ, οπότε το μηχάνημα θα έβγαινε 165 ευρώ περίπου. Συλλογισμός είναι υποθετικός πάντα...
Σημερα εφτασε και το δικο μου 35 ρι,
Το εχω μεσα στο αυτοκινητο και δεν κρατιεμαι.:drummer:
7 τιτλοι ηρθαν μαζι του.
Ωστοσο καιγομαι να κανω σύγκριση ποιοτητας εικονας με το sharp blu ray.
Νικος
Απο shop21? Η απο εξωτερικο?
Εκανα και εγω το EP35 σημερα παραγγελια απο shop21
Νίκο καλορίζικο το 35άρι σου. :ernaehrung004:
Βρήκα ένα πρόβλημα στο 30άρι που τελικά διαβάζω κ σε άλλα φόρουμ, ότι ισχύει σε όλα τα κομμάτια...
Όταν βάζω ανάλυση 1080p/24, που το υποστηρίζει η τηλ μου και βάζω να δω απλό sd dvd, τότε κάνει κάποια κολλήματα να τα πω...κοψίματα ίσως...κάνει κάτι πάντως...
Με αυτήν την ανάλυση στα hd-dvd δεν κάνει κάτι !
Τα sd dvd παίζουν "νερό" όταν βάζω ανάλυση 'απλή' 1080p...
Οπότε πρέπει ανάλογα με το δισκάκι να αλλάζω την ανάλυση με το setup !
Μακακία...
:beee:![]()
Αυτό δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί φίλε μου. Πρέπει να γίνει δοκιμή με τα μηχανήματα δίπλα-δίπλα για να βγάλεις συμπέρασμα. Καλύτερο πάντως είναι από το helios κ από το ps3.Οσον αφορά τα απλά DVD είναι καλύτερο (ή έστω εξίσου καλό) σε σχέση με ένα παρόμοιας τιμής DVDp?
Μωρέ λογικό είναι, αλλά δεν είναι χαζό να πρέπει να βάζεις 1080p στα απλά dvd κ μετά 1080p/24 για τα hd-dvd ?
Δεν γινόταν να το αλλάζει μόνο του, αν δεν μπορεί να το αποδώσει σωστά το dvdάκι ?
:blink:
Έκανα κ εγώ ενημέρωση στο 1.3 το 30άρι, όλα οκ.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.