HD-DVD --- Toshiba HD-EP30/HD-EP35

Το μηχάνημα κανονικά έχει 330 περίπου ευρώ. Στο πακέτο όμως προσφέρει για κάποια κομμάτια συν 6 hd-dvd. Αν θεωρητικά τα αγόραζα αυτά τότε θα έδινε 175 ευρώ, οπότε το μηχάνημα θα έβγαινε 165 ευρώ περίπου. Συλλογισμός είναι υποθετικός πάντα...

Σήμερα το πρωτοσύνδεσα κ το μόνο που έκανα ήταν να δω για 10 λεπτά το apocalypto σε dvd.
Καταρχήν το μηχάνημα είναι πάρα πολύ καλής κατασκευής κ ζυγίζει αρκετά, δεν είναι φτερό στον άνεμο. Με παραξένευσε που έκανε αρκετά δευτερόλεπτα την 1η φορά μέχρι να ανοίξει κ να μπει μόνο του στο setup.
Ωραίο μενού με πολλές επιλογές με πιο σημαντική αυτή της εξόδου εικόνας, όπου το ρύθμισα στα 1080p/24 !!! Φυσικά είχε κ 1080p, 1080i, 720p. Κάθε αλλαγή που έκανα αμέσως η τηλ το καταλάβαινε κ το εμφάνιζε στις πληροφορίες της.
Είδα λοιπόν πολύ λίγο το apocalypto στα 1080 upscaled από το toshiba κ έμεινα με το στόμα ανοιχτό............:BDGBDGB53:
Πολύ καλύτερο το upscaling που κάνει από το helios που έχω αλλά κ από το ps3. Θα ασχοληθώ σύντομα κ άλλο μαζί του κ θα σχολιάσω περαιτέρω. Να δω κ κάνα hd-dvd....
Σαν πρώτη εντύπωση πάντως μόνο καλά λόγια μπορώ να πω.:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: HD-DVD --- Toshiba HD-EP30/HD-EP35

Σημερα εφτασε και το δικο μου 35 ρι,
Το εχω μεσα στο αυτοκινητο και δεν κρατιεμαι.:drummer:
7 τιτλοι ηρθαν μαζι του.
Ωστοσο καιγομαι να κανω σύγκριση ποιοτητας εικονας με το sharp blu ray.

Νικος

Σημερα εφτασε και το δικο μου 35 ρι,
Το εχω μεσα στο αυτοκινητο και δεν κρατιεμαι.:drummer:
7 τιτλοι ηρθαν μαζι του.
Ωστοσο καιγομαι να κανω σύγκριση ποιοτητας εικονας με το sharp blu ray.

Νικος

Απο shop21? Η απο εξωτερικο?
Εκανα και εγω το EP35 σημερα παραγγελια απο shop21

Βρήκα ένα πρόβλημα στο 30άρι που τελικά διαβάζω κ σε άλλα φόρουμ, ότι ισχύει σε όλα τα κομμάτια...
Όταν βάζω ανάλυση 1080p/24, που το υποστηρίζει η τηλ μου και βάζω να δω απλό sd dvd, τότε κάνει κάποια κολλήματα να τα πω...κοψίματα ίσως...κάνει κάτι πάντως...:eek:
Με αυτήν την ανάλυση στα hd-dvd δεν κάνει κάτι !
Τα sd dvd παίζουν "νερό" όταν βάζω ανάλυση 'απλή' 1080p...
Οπότε πρέπει ανάλογα με το δισκάκι να αλλάζω την ανάλυση με το setup !
Μακακία...
:beee::mad:

Απο shop21? Η απο εξωτερικο?
Εκανα και εγω το EP35 σημερα παραγγελια απο shop21

Απο shop21. Αψογοι οπως παντα.
Θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις. Παντως απο το sharp BD-HP20S ειμαι κατενθουσιασμενος. Αντε να δω τωρα και το HD-DVD τι ψαρια πιανει.:firstprize:
Νικος

Βρήκα ένα πρόβλημα στο 30άρι που τελικά διαβάζω κ σε άλλα φόρουμ, ότι ισχύει σε όλα τα κομμάτια...
Όταν βάζω ανάλυση 1080p/24, που το υποστηρίζει η τηλ μου και βάζω να δω απλό sd dvd, τότε κάνει κάποια κολλήματα να τα πω...κοψίματα ίσως...κάνει κάτι πάντως...:eek:
Με αυτήν την ανάλυση στα hd-dvd δεν κάνει κάτι !
Τα sd dvd παίζουν "νερό" όταν βάζω ανάλυση 'απλή' 1080p...
Οπότε πρέπει ανάλογα με το δισκάκι να αλλάζω την ανάλυση με το setup !
Μακακία...
:beee::mad:

Πιθανον να ειναι μα@*@κια αυτο που θα πω...

Το 1080p/24 εχει νοημα σε αρχεια τα οποια ειναι στα 24frames...Τα απλα sd dvd για ελλαδα ειναι στα 25...αρα δεν εχει νοημα να δηλωνεις στο Player `1080/24.....για απλα dvd....

... εμένα δεν μου φαίνεται μαμακία αλλά λογικό...

...ωστόσο έχει δίκιο ο Μιχάλης που θεωρεί ότι η επαναρρύθμιση θα έπρεπε να είναι αυτόματη ....

Soulkeeper well said !:ernaehrung004:

Οντως τα απλά ντιβιντιά δεν έχουν να κάνουν με 24φπς.

Απ την άλλη ίσως με κάποια επόμενη αναβάθμιση να γίνεται η αλλαγή αυτόματα.
Η Toshiba δεν αφήνει κενά να αιωρούνται επί μακρόν.

Και μη γκρινιάζετε !!!!:smash:
Καινούριες τεχνολογίες είναι,θα έχουν και τις κουλαμάρες τους.
Υπομονή...:ernaehrung004:

Μωρέ λογικό είναι, αλλά δεν είναι χαζό να πρέπει να βάζεις 1080p στα απλά dvd κ μετά 1080p/24 για τα hd-dvd ?
Δεν γινόταν να το αλλάζει μόνο του, αν δεν μπορεί να το αποδώσει σωστά το dvdάκι ?
:blink:

Απάντηση: Re: HD-DVD --- Toshiba HD-EP30/HD-EP35

Οσον αφορά τα απλά DVD είναι καλύτερο (ή έστω εξίσου καλό) σε σχέση με ένα παρόμοιας τιμής DVDp?
Αυτό δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί φίλε μου. Πρέπει να γίνει δοκιμή με τα μηχανήματα δίπλα-δίπλα για να βγάλεις συμπέρασμα. Καλύτερο πάντως είναι από το helios κ από το ps3.

Μωρέ λογικό είναι, αλλά δεν είναι χαζό να πρέπει να βάζεις 1080p στα απλά dvd κ μετά 1080p/24 για τα hd-dvd ?
Δεν γινόταν να το αλλάζει μόνο του, αν δεν μπορεί να το αποδώσει σωστά το dvdάκι ?
:blink:

Λογικά, είναι εφικτό με firmware update. Επειδή πολύς κόσμος έχει παραπονεθεί, δεν είναι απίθανο να έρθει κάποια στιγμή.

Έκανα κ εγώ ενημέρωση στο 1.3 το 30άρι, όλα οκ. -bye-

Και γω εκανα ενημερωση στο 35 ρι. Ολα καλα. Συνδεσα την ethernet εκανε συνδεση - dowloading και firmware updating μονο του χωρις κανενα προβλημα .
Ολα δουλεψαν ρολοι.
Παντως η εικονα του δεν παιζεται. Δεν μπορω να πω ωστοσο οτι βλεπω διαφορες στην ποιοτητα εικονας αναμεσα στο blu ray και στο hd DVD. Και τα δυο μου φαινονται υπεροχα.
Μια παρατηρηση εχω να κανω μονο και αφορα το HD DVD 300. Βλεπω πολυ κοκκο η ειναι τα ματια μου που κανουν πουλακια?
Σε ολα τα υπολοιπα HD DVD η εικονα δεν παιζεται!
Νικος