HD-DVD --- Toshiba HD-EP30/HD-EP35

Μην ανησυχείς: Ο έντονος κόκκος στο 300 ήταν ηθελημένος και προστέθηκε τεχνητά στο post-production.

Βασικά ούτε εγώ μπορώ να δω διαφορές μεταξύ των hd-dvd & bluray. Βέβαια, δεν έχω τις ίδιες ταινίες κ στα δύο, αλλά διαφορές δεν βλέπω...

υγ: ωχχχ...ακούω τον blizard να έρχεται... -bye-

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά !

μήπως ξέρει κανείς τι άλλαξε στην 1.3 έκδοση του firmware του EP30 ? πήγα στο site της Toshiba αλλά δεν είχε υπήρχε κατι σχετικό.

Παρεπιπτόντως μόλις το παρήγγειλα από shop21 και γω :2thumb22sup:

Μετά από ερώτηση φίλου για το πόση ώρα κάνει να εκκινήσει το 30άρι, το χρονομέτρησα κ κάνει 36 δευτερόλεπτα από την στιγμή που πατάω το κουμπί από το χειριστήριο μέχρι να μου πει ότι δεν βρέθηκε δίσκος μέσα. Είχα την εντύπωση ότι έκανε κάτω από 20 αλλά έπεσα πολύ έξω τελικά.

εγω από την hdmi του EP35 στον denon -ένδειξη multichannel in και όλα μια χαρά.Επίσης (Τάσο) μία ακόμα διαπίστωση:το σήμα από το ps3 και το ep35 περνώντας μέσα από τον A1 και μετα από το geffen 2X2 hdmi διατηρεί το 24fps (k:ernaehrung004:αι έτσι απομακρύνεται λίγο η αγορά φρέσκου processor)

κανονικότατο...δεν ξέρω με τις ισοσταθμίσεις και τα audyssey τι γίνεται αλλά ακουστικά όλα φαίνονται μια χαρά.

ο denon έχει μία έξοδο hdmi 1.2 και μία dvi στα 1080i οπότε χρειάζομαι το gefen για να χωρίσω το σήμα της hdmi εξόδου και να το δώσω στην τηλεόραση και τον προβολέα.

καλημερα φιλοι μου
λογω ενος ταξιδιου μου στην αμερικη σκεφτομαι και εγω να αναβαθμιστω σε HD πηγη.σκεφτομαι να παρω το Toshiba HD-A35 .Απο οτι λενε ειναι το ιδιο μηχανημα με το Ε35 .μια ερωτηση μονο να κανω .Ξερει κανενας φιλος εαν θα εχω προβλημα με τις περιοχες των δισκων;ειναι region free;η θα κανω πατατα;
το βρηκα στη τιμη των 350$

Είναι κλειδωμένο μόνο για τα απλά DVD, από τα οποία παίζει μόνο τα περιοχής 1. Τα HD DVD είναι region free. Ίσως να διαρρεύσει hack στο μέλλον, όπως έγινε με τα E1, EP10 και XE1.

Πέραν αυτών, για τα περί format war και πιθανής επικράτησης του Blu-ray είσαι ενημερωμένος;

Toshiba HD-EP30 vs PIONEER DV600

Καλησπέρα και Χρόνια Καλά σε άπαντες.

(Όντας ολίγον άσχετος και πολύ επηρεασμένος από το site) είμαι ανάμεσα σε Toshiba HD-EP30 και PIONEER DV600. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν το Toshiba παίζει DivX/Xvid, που νομίζω θα γείρει και την πλάστιγγα υπέρ του. H TV (χρυσοπληρωμένη, δυστυχώς, από Σαραφίδη πριν 4 μήνες) είναι Philips 37PFL7662D (Full HD).
Ελπίζω να είμαι στο σωστό thread

όχι φίλε μου δεν παίζει DivX

To εγχειρίδιο λειτουργίας στα ελληνικά μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες