HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

ειμαι και εγω νεοσ κατοχος αυριο θα γινει η συνδεση ,επειδη ειμαι ασχετος να ρωτησω κατι? αν παρω τον αποκοδικοποιητη και την καρτα φυσικα σε αλλο μερος σε αλλο σπιτι δηλαδη χωρις εκει να εχω κεραια θα μπορω να βλεπω ?βασικα τα καναλια σπορτσ κτλ? ας μου απαντησει καποιος ευχαριστω

Ευκαιρία να μάθεις να βάζεις πιάτο ....... χωρίς αυτό δεν γίνεται...

Γίνονται λανθασμένα συσχετίσεις της Multichoice Africa με τη Nova.

Η Νοva τώρα πια δεν είναι μέρος της πολυεθνικής που ήταν κάποτε. Το ξένο management αποχώρησε. Τώρα είναι brand name της Forthnet με ελληνικό management (και αραβικά κεφάλαια)

Όσον αφορα στο multiview αυτό θα απαιτεί κατα πάσα πιθανότητα:

1 δέκτη PVR
1 απλό δέκτη
1 καλώδιο από το πίατο, προς τον κάθε δέκτη (2 σύνολο)
1 καλώδιο από τον ένα δέκτη στον άλλο
2 κάρτες, η μια με κανονική συνδρομή και η άλλη με μειωμένη (5-10 ευρώ)

Τελευταίο update:
------------------

2 δέκτες (Απλό ή PVR σε οποιοδήποτε συνδυασμό)
1 καλώδιο από το πιάτο, προς τον κάθε δέκτη (2 σύνολο)
1 καλώδιο από τον ένα δέκτη στον άλλο (μέσω της RF)

Επίσης παίζει σοβαρή πιθανότητα ενεργοποίησης της USB για timeshift

Στην απιθανη περιπτωση που θα ζητουσα απο τη Νοva να επιστρεψω το νεο δεκτη χωρις να εχω κανει ενεργοποιηση βεβαια, λετε να υπαρχει περιπτωση να δεχτουν? Ο λογος ειναι οτι ειμαι σε πολυκατοικια με κεντρικη εγκατασταση και diseqc λογω 2 Lnb και ο δεκτης μου δεν μπορει να παιξει..

Παιδια καλησπερα.Αγορασα σημερα τον pace 831 κ εκανα κανονικα την εγκατασταση του.Σε αντιθεση με τους περισσοτερους χρηστες ,σε εμενα τα sd καναλια επαιζαν ακριβως ιδια με τον panasat 1110 και καποια αλλα δυστυχως λιγο χειροτερα!Πιξελαρισμα αρκετα ειδικα σε σκοτεινοτερα πλανα και η εικονα δε μπορω να πω οτι ειναι τοσο καθαρη οσο την περιμενα.Οσο αφορα στο Eurosports hd,ok η διαφορα στην εικονα ειναι κατι παραπανω απο εντυπωσιακη αν και η τηλεοραση μου δεν ειναι fullhd(sony 32kdlv-4000).Το περιεργο ειναι οτι ενω με τον πανασατ ειχα σταθερα ενταση σηματοσ 60-65% και ακριβεια 100%,με τον pace εχω 92 και 100 αντιστοιχα,χωρισ να αλλαξω πιατο η lnb!Οταν ειπα στον τεχνικο της nova αν εχει καποια εξηγηση μου απαντησε το απιθανο..."η αναλυση ειναι υψηλοτερη οποτε και η ενταση σηματος παει αναλογα"!Τελος παντων σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του hd αρκει να δουμε συντομα και τα 4 καναλια με τα ντοκιμαντερ σε τετοιο επιπεδο.Στις ρυθμισεις παντως οπο και να εβαλα την αναλυση(original,native,720)δεν ειδαι καποια διαφορα.Ξερει καποιος το λογο?

Τελευταίο update:
------------------

2 δέκτες (Απλό ή PVR σε οποιοδήποτε συνδυασμό)
1 καλώδιο από το πιάτο, προς τον κάθε δέκτη (2 σύνολο)
1 καλώδιο από τον ένα δέκτη στον άλλο (μέσω της RF)

Επίσης παίζει σοβαρή πιθανότητα ενεργοποίησης της USB για timeshift

Και επιπλεον χρηματα για 2ο δεκτη αλλα ΚΑΙ επιπλεον συνδρομη???? Δεν ειμαι καλα :BDBDG54:

Ναι. Δεν έχεις τηλεόραση με προβληματική διαχείριση αναλογικών σημάτων SD; :flipout:

Και κατι αλλο....ο pace μεχρι στιγμης οταν ανοιγει θελει περιπου 1 λεπτο για να δωσει εικονα.Ελπιζω στο μελλον να μην χρειαζεται να τον ανοιγω στισ 8 για να δω την ΑΕΚ στις 9!Αυριο το πρωι θα ξερω αν και ο δικος μου κανει αυτοματη εκκινηση οπως πολλων αλλων οπως διαβασα

:flipout::flipout::flipout: Τωρα που εγραψες για το restart , εβλεπα τον Pace που τον ειχα στο standby και ω του θαυματος ανοιξε μονος του και εκλεισε παλι !! :flipout::flipout:

Και επιπλεον χρηματα για 2ο δεκτη αλλα ΚΑΙ επιπλεον συνδρομη???? Δεν ειμαι καλα :BDBDG54:

Γιατι βρε ...αφου ..."λεφτα υπαρχουν" .
Μονον η ΔΕΗ θα μας .......:hanged: ??

Σχετικα με το NovaCinema ΗD , ουτμε μια καρτα για το τι ωρα θα ανοιξει δεν εχουν βαλει?
Κανονικα δεν πρεπει να ανοιξει στις 24:00 ?

Σχετικα με το NovaCinema ΗD , ουτμε μια καρτα για το τι ωρα θα ανοιξει δεν εχουν βαλει?
Κανονικα δεν πρεπει να ανοιξει στις 24:00 ?

Δεν θα είναι 24ωρο. Στις 9 το πρωί ξεκινάει και θα παίζει μέχρι τις 2 το βράδυ αν θυμάμαι καλά. Το Novasports HD πάντως βλέπω τώρα πήρε αναβολή για επίσημη έναρξη στις 11 του μηνός.

Οποτε μπλεκει τωρα λιγο το πραγμα με το για ποιους μηνες θα ειναι δωρεαν το ΗD για τους νεους συνδρομητες .

"Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Champions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα."

Να τα μας! Για δυο εγραφαν πριν λιγω. Τωρα?