Ήρθε παιδιά ο τεχνικός, έκανε τα κόλπα του και τελικά έπιασα το eurosport HD που δεν έπιανε!!!! Ευτυχώς γλύτωσα το 60αρι για το LNB!!!
Καλά τί μαγεία είναι το τέννις σε HD? Πω πω!!!!
60άρι για ένα lnb??????????
Για τη ρύθμιση τι χρεωσε???
Δε ξερω αν το παρατηρησα μονο εγω παντως με τον pace η εικονα στα sd καναλια ολοενα και χειροτερευει.Μερικεσ φορες νομιζω οτι παρακολουθω ταινια που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ,απιστευτο πιξελαρισμα και καθολου ευκρινης εικονα.ΟΚ ξερουμε οτι η νοβα δε φημιζονταν ποτε για την κρυσταλλινη ψηφιακη εικονα που επικαλειται στα διαφημιστικα σποτ της,αλλα τωρα παραεγινε.Παιζει κατι με τη συμπιεση η πειραματιζονται και αυτοι ακομα και τη τελευταια στιγμη?Παντως το γεγονος οτι το novasports hd Πηρε παραταση δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο.Ασ ελπισουμε να βελτιωθουν τα πραγματα συντομα.Περιμενω να ακουσω και τα δικα σας σχολια
"Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Champions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα."
Να τα μας! Για δυο εγραφαν πριν λιγω. Τωρα?
Aυτο ειναι πραγματικα απαραδεκτο..:secruity:
Αντι να προσθετουν HD υλικο,αυτοι αρχισαν να αφαιρουν πριν καν ξεκινησει η επισημη μεταδοση ..φοβερο!!
Ήρθε παιδιά ο τεχνικός, έκανε τα κόλπα του και τελικά έπιασα το eurosport HD που δεν έπιανε!!!! Ευτυχώς γλύτωσα το 60αρι για το LNB!!!
Στην απιθανη περιπτωση που θα ζητουσα απο τη Νοva να επιστρεψω το νεο δεκτη χωρις να εχω κανει ενεργοποιηση βεβαια, λετε να υπαρχει περιπτωση να δεχτουν? Ο λογος ειναι οτι ειμαι σε πολυκατοικια με κεντρικη εγκατασταση και diseqc λογω 2 Lnb και ο δεκτης μου δεν μπορει να παιξει..
Χρεώνεται επιπλέον η επίσκεψη ; :guitarist:
Γλυκά έφερε ; :marchmellow:
Τελευταίο update:
------------------
Όσον αφορα στο multiview αυτό θα απαιτεί κατα πάσα πιθανότητα:
2 δέκτες (Απλό ή PVR σε οποιοδήποτε συνδυασμό)
1 καλώδιο από το πιάτο, προς τον κάθε δέκτη (2 σύνολο)
1 καλώδιο από τον ένα δέκτη στον άλλο (μέσω της RF)
2 κάρτες, η μια με κανονική συνδρομή και η άλλη με μειωμένη (5-10 ευρώ)
Επίσης παίζει σοβαρή πιθανότητα ενεργοποίησης της USB για timeshift
το πιατο σου ειναι σιγουρα οκ..?
μηπως εχεις βαλει κανα διακλαδωτη να μοιραζεις το σημα σε 2 δεκτες και σου τρωει καποιες συχνοτητες?
Χατζησάββας τo novacinema HD άνοιξε?
Αν το 1o lnb είναι στο Hotbird δεν θα έχεις πρόβλημα, θα παίζει και ο pace.
Παιδιά τι γίνεται με όσους έχουν έχουν διακόπτη diseqc για Hotbird και Astra ?
Εγώ έχω ένα δέκτη HD Humax και εν σειρά είχα βάλει τον Panasat, ο οποίος δούλευε κανονικά και με τους 2 δορυφόρους.
Τώρα από το τηλέφωνο μου είπαν ότι ο νέος δέκτης HD δε δουλεύει με diseqc...
Εαν στη θέση 1 του diseqc είναι ο Hotbird θα δουλέψει άραγε ο δέκτης ??
Σημειώνω ότι εφόσον ο δέκτης παραμείνει εν σειρά με τον Humax τότε δε με απασχολεί να μην βλέπω τον Astra σε αυτόν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.