HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Ακόμα και η γυναίκα μου πάντως, όταν συζητήσαμε μπας και πάρουμε τον PACE για το HD και αφού είχα βρει να πουλήσω τον HUMAX HDCI-5000 από τον οποίο βλέπουμε NOVA σήμερα (δηλαδή χωρίς κόστος), είπε "σιγά μη κάνουμε το χατήρι της NOVA...αν αύριο ζητήσει άλλο αποκωδικοποιητή για το ΜΕΓΚΑ αλλο για τον ΑΝΤ1 εμείς θα τρέχουμε????, δεν αγοράσουμε και δεν πουλάμε τίποτα."
Ακόμα λοιπόν κι αυτός που δεν ασχολείται όσο εμείς μπορεί να αντιληφθεί την κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης που κάνει η NOVA και την εκμετάλλευση του μονοπωλίου. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά αλλά λίγο πολύ το αντιλαμβάνονται...

Πάνω κάτω όμως θα έλεγες και εσύ τα ίδια,εάν η γυναίκα σου σου έλεγε ότι η περσινή τσάντα της πάλιωσε και θέλει καινούργια...

Το σύνηθες γυναικείο επιχείρημα είναι ότι αυτά που θέλω εγώ κοστίζουν από 500 ευρώπουλα και πάααααανω, ενώ αυτά που θέλει εκείνη δεν σπάνια ξεπερνούν τα 100!!!!!!!!
Αλλά κι εγώ απαντώ ότι εκείνη θέλει καααααθε μέρα και από κάτι ενώ εγώ μια φορά το μήνα (συνήθως)!!!

Το σύνηθες γυναικείο επιχείρημα είναι ότι αυτά που θέλω εγώ κοστίζουν από 500 ευρώπουλα και πάααααανω, ενώ αυτά που θέλει εκείνη δεν σπάνια ξεπερνούν τα 100!!!!!!!!
Αλλά κι εγώ απαντώ ότι εκείνη θέλει καααααθε μέρα και από κάτι ενώ εγώ μια φορά το μήνα (συνήθως)!!!

Ακριβώς γι'αυτο δεν τη ρωτάς για τέτοια θέματα,απλά το παίρνεις...
Υ.Γ: Εγώ πάντως είπα ότι είναι δωρεάν το μηχάνημα:flipout:

Άσχετο,πρόταση προς ADMIN:κάντε εφαρμογή του site για iphone,δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή....:BXVZCBXZ6:

Oχι μονο αυτο.Τα δικα μας ειναι "αχρειαστα εξοδα",τα δικα τους "αναγκες"...:furious3::rifle::twoguns:

Προτείνω να κάνουμε ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ στην ΝΟΒΑ για μια μέρα!!!
Θέλετε να το οργανώσουμε και να το μάθουν όλοι το πόσο ακριβή είναι???? Για να δούμε πως θα αντιδράσει και εκείνη???
Θέλετε να το ξεκινήσουμε εμείς από εδώ μέσα???
Ακούω προτάσεις......και ας αφήσουμε για λίγο τιςε συνδέσεις και την εικόνα.... Τι λέτε???
Ας μην ανοίξουμε τον δέκτη μας για μια μέρα και ας πούμε στον κόσμο να μην αγοράσει τον δέκτη για μια εβδομάδα???? ή κάτι άλλο...
Γιατί δεν το κάνεις ένα μήνα καλύτερα? Κόψτε τη συνδρομή για ένα μήνα να δειτε πως θα τρεχουν και δε θα φτάνουν. Ένας μήνας είναι. Τολμάει όμως κανείς? Και μόνο που έκανες πρόταση βέβαια εγώ μαζί σου είμαι..:a0210:

Δηλαδή εγώ που έκοψα τον Μάιο, τρέχουν και δεν φτάνουν;
Ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν για το HD... :flipout:

Eγω την ειχα κομενη 4,5 χρονια και δεν ασχοληθηκαν μαζι μου ..
Τελικα τους την εσπασα και εγινα θυμα οικιοθελως ....αμ πως !!!

:firstprize:χαχαχαχαχαχαχαχαχα Εντάξει είναι κορυφαίοι !!! τους ξανά περνώ σήμερα να ρωτήσω για το κλασικό πρόβλημα των restart, χθες όπως σας είχα πει μου είπαν :ότι τα restart που κάνει είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί το μηχάνημα είναι καινούριο και κάνει αναβαθμίσεις και είναι γνωστό αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σήμερα ένας ακόμα καλύτερος πιο ετοιμοπόλεμος μου λέει επί λέξη (θα το έχει πει και 100 φορες το λιγότερο) ότι : λόγο κάποιον σημάτων που στέλνουμε αυτό το μηχάνημα είναι από το κατασκευαστή έτσι ώστε κάθε 20 λεπτά να κάνει από μονο του restart και ότι το σωστό είναι το μηχάνημα να μένει μόνιμα ανοιχτό !!! μα του λέω είναι λογικό να αφήνω μια συσκευή μόνιμα ανοιχτή και ειδικά όταν αυτή ζεσταίνεται και η top απάντηση : μα φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα χιλάδες συνδρομητές αυτό το πράμα κάνουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... μετά από αυτό δεν είχα κουράγιο να του πω τίποτα άλλο..... απλά την τρίτη φορα που θα πάρω τηλέφωνο θα τους πω ότι ένας γνωστός μου έχει το ίδιο μηχάνημα και δεν του έχει κάνει καθόλου restart να δω τι θα πούνε μετά ?????

Δηλαδή εγώ που έκοψα τον Μάιο, τρέχουν και δεν φτάνουν;
Ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν για το HD... :flipout:
Για ενα ατομο φυσικά και δε θα τρέξουν, αν όμως κόψουν μαζικά για ένα μήνα π.χ. 50000 άτομα εκει θα δεις γλεντια...

Απάντηση: Re: NOVA-HD

...απλά την τρίτη φορα που θα πάρω τηλέφωνο θα τους πω ότι ένας γνωστός μου έχει το ίδιο μηχάνημα και δεν του έχει κάνει καθόλου restart να δω τι θα πούνε μετά ?????

Ότι είναι χαλασμένος ο δέκτης του φίλου σου! :afro:

Παιδια ειλικρινα ουτε κ εγω πιστευω οτι υπαρχει δεκτης Pace που να μην κανει restart οταν ειναι standby .

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Εγω θελω να ξερω αν η εικονα SD στο Pace ειναι καλυτερη απο την SD του Panasat 990. Ειχε κανεις το 990 και το αλαξε με το Pace να μας πε
ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ

Thank you.

H εικονα στον pace ειναι σημερα πολυ καλυτερη απο οτι τις προηγουμενες ημερες η ειναι ιδεα μου?Τουλαχιστον δε μου κανει παγωματα και προσωρινη διακοπη ηχου οπως ο πανασατ,αλλα με τρομαζει η ιδεα να ειναι ενεργοποιημενος μερα νυχτα!
Υ.Γ.
Προκαλει απιστευτο γελιο η χαοτικη πολλες φορες διασταση αποψεων αναμεσα στους τεχνικους της νοβα.Ηθελα να ηξερα δεν περνανε απο εκπαιδευσεις πριν καθισουν στη θεση αυτη?Αλλες φορες απο τον τροπο που αντιδρουν οταν τους αναφερεις ενα προβλημα νομιζεις οτι μιλας σε παιδακι 5 ετων ,αλλες βαζουν μια "κασετα" και παπαγαλιζουν το ποιηματακι που εχουν μαθει προσπαθωντας να το προσαρμοσουν στο εκαστοτε προβλημα!Ποσο πισω ειμαστε σε ολα....

Nα θιξω ενα γνωστο θεμα απο μια αλλη πλευρα..
Οπως ειναι γνωστο ο νεος δεκτης ΔΕΝ υποστηριζει diseqc ενω υπαρχει στο μενου του δεκτη η συγκεκριμενη επιλογη. Γνωριζουμε οτι θα ενεργοποιηθει στο μελλον.
Το σιγουρο ειναι πως σ' ολα τα διαφημιστικα φυλλαδια και κυριως στο συμβολαιο που σου δινουν με το νεο δεκτη ΔΕΝ αναφερεται πουθενα οτι απαιτειται κατοπτρο με ενα lnb. Στο συμβολαιο που εχω μπροστα μου και συγκεκριμενα στην παραγραφο 2.1 "Υπηρεσιες HD" αναγραφεται πως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυποθεση για την παροχη hd υπηρεσιων ειναι 1) η χρηση καρτας προσβασης που διατιθεται απο τη MCH
2)ενεργη συνδρομη σε καποια συγκεκριμενα πακετα
3)η χρηση του αποκωδικοποιητη hd
4)η υπαρξη τηλεορασης hd ready ή full hd και καλωδιο hdmi.

Eγω και καποιοι αλλοι αγορασαμε το δεκτη, υπογραψαμε συμβολαιο και στη συνεχεια διαπιστωνουμε πως για να εχουμε προσβαση στις hd υπηρεσιες πρεπει να κανουμε αλλαγη στην εγκατασταση μας ή να περιμενουμε την ενεργοποιηση του diseqc. Ειναι γνωστο πως η νοβα εχει 2 κατηγοριες πελατων. Αυτους που εχουν το δικο της εξοπλισμο μονο με hotbird και αυτους που εχουν αγορασει μονοι τους αλλον εξοπλισμο και εχουν περισσοτερους ισως δορυφορους. Oταν ΔΕΝ οριζεται πως απαραιτητη προυποθεση για τις hd υπηρεσιες ειναι εκτος των ανωτερω και η υπαρξη κατοπτρου μ' ενα και μονο Lnb (εστω προς το παρον) δεν μπορει να θεωρηθει ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των καταναλωτων?
Εγω που αγορασα το δεκτη γιατι ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω χρηματα για να κανω οποιαδηποτε αλλαγη στην εγκατασταση μου ή να περιμενω οσο χρειαστει για να ενεργοποιηθει το diseqc???
Οι υπηρεσιες του υπουργειου εμποριου (προστασια καταναλωτη) ειναι αρμοδιες για τετοιου ειδους καταγγελιες?

Λοιπόν θέλετε να ακουστεί η φωνή μας σ' όλη την Ελλάδα καταγγέλλοντας την μονοπωλιακή κατάσταση της ΝΟΒΑ??? (αμάν τα λέω σαν το ΚΚΕ με ΝΟΒΑ)!!!
Γραφτείτε στην πιό κάτω λίστα, να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε εδώ, και στο τέλος τα λέμε, με ποιόν τρόπο θα αντιδράσουμε για να ακουστούν τα αιτήματά μας (μείωση μηνιαίας συνδρομής, δυνατότητα και για δέκτες εκτός ΝΟΒΑ κ.λ.π.)
1) Dikemon

Διαβάζω συνεχεία μουρμουρατε για τον δέκτη οτι ζεσταίνετε και τέτοια. Λογικό είναι να ζεστάνετε άλλωστε ακόμα έχουμε ζέστες. Εγώ τον πήρα όταν κυκλοφόρησε και από τότε δεν έχει σβήσει ούτε έχει γίνει restart. Το θέμα με την ζεστή δεν με άφορα. Ο Δεκτής έχει εγγύηση για ένα χρόνο και μετά στον αλλάζουν με 25 . Αυτό ίσχυε για τους προηγούμενους. Αν δεν θέλουν να μου δώσουν νέο δεκτή ας μου ξεπαντρευόσουν την κάρτα να την βάλω σε άλλο δεκτή.