Πάντως χθες βράδυ στους "Αντικαταστάτες" και η εικονα και ο ήχος σε HD ήταν όλα τα λεφτά.
Πολύ καλή η ποιότητα και των δύο.
Σε ποια τηλ βλεπεις γιατι εμενα σε PANASONIC 46PZ85 δεν ειχε καθολου καλη εικονα , ο ηχος μια χαρα ομως! Κ οπως εχω ξαναγραψει η ποιοτητα εικονας δεν ειναι σταθερα καλη στο novacinema hd οπως π.χ. στο hd eurosport ! Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο !!:nounder:
Σε ποια τηλ βλεπεις γιατι εμενα σε PANASONIC 46PZ85 δεν ειχε καθολου καλη εικονα , ο ηχος μια χαρα ομως! Κ οπως εχω ξαναγραψει η ποιοτητα εικονας δεν ειναι σταθερα καλη στο novacinema hd οπως π.χ. στο hd eurosport ! Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο !!:nounder:
Δεν τον συγκρίναμε με τον pvr Δημήτρη....
Να ρωτησω λιγο κατι.Αν παραλαβω τον HD εξοπλισμο μπορω να κανω την εγκατασταση μονος μου? Η ειναι δυσκολο?
εαν πιανουν λιγο τα χερια σου,ο hotbird ειναι ευκολος.
φαντασου τον επιασα κι`εγω μονος μου(που δεν το`χω),χωρις πεδιομετρο οταν δοκιμαζα ενα 2ρο πιατο.
δεν εχεις να χασεις τιποτε..
Το θεμα φιλε μου ειναι οτι φευγω εξωτερικο,και σημερα μιλησα με νοβα και μου ειπαν οτι αναγκαστικα πρεπει να φορτωθω τον νεο HD αποκωδικοπ. αλλα πως κανουμε την εγκατασταση εκει? Εχω βρει καποια ατομα που ασχολουνται με πιατα και τα συναφη αλλα θα βγαλουν ακρη? Ψαχνω λυση πολυ συντομα!
Σλοβακια παω και ξερω ηδη πολλα ατομα που εχουν νοβα,αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα με το HD και τις ιστοριες τους! Με λιγα λογια ( και κατανοητα επειδη δεν ειμαι και πολυ του αντικειμενου) τι ακριβως πρεπει να κανω εγω τωρα? Παω αγοραζω απο ενα καταστημα τον αποκωδικοποιητη,τον παιρνω μαζι μου,βαζω εκει πιατο,γινονται ολες οι συνδεσεις και χτυπαω τηλεφωνο νοβα για ενεργοποιηση?
Καλού - κακού κάνε την ενεργοποίηση εδώ και μετά φεύγεις
Τα υπόλοιπα, όπως τα είπες
To είδα Αντώνη, μιλάω για panasat γενικότερα. Όμως όσον αφορά το HDMI δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά συγκριτικά με οποιοδήποτε δέκτη ακριβότερο ή φθηνότερο. Μόνο σε επιμέρους ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, output range, gamma κλπ.
Το καλου κακου για που παει?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.