HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Καλού= να στο ενεργοποιήσουν
Κακού=μην τους πείς ότι πας εξωτερικό,απλά απαγορεύεται:guitarist:

Και να ρωτησω και κατι χαζο τωρα...

Ενεργοποιηση πως θα γινει εδω εφοσον δεν θα ειναι συνδεδεμενο τιποτα? Δηλαδη δεν μπορουν να το καταλαβουν? Απλα παιρνω τηλ και ενεργοποιουν και ολα οκ?

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και να ρωτησω και κατι χαζο τωρα...

Ενεργοποιηση πως θα γινει εδω εφοσον δεν θα ειναι συνδεδεμενο τιποτα? Δηλαδη δεν μπορουν να το καταλαβουν? Απλα παιρνω τηλ και ενεργοποιουν και ολα οκ?

Σταματήσαν να τις ενεργοποιούν στα καταστήματα;
Ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παράνομη η χρήση της υπηρεσίας στο εξωτερικό, πως θα μπορέσεις να αποκρύψεις το τηλεφώνημα σου.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Δημητρη δεν βλεπω να εχεις συμπαρασταση..
Καλώς τον!!!! και καλό φθινόπωρο..... τι να πω....εσείς εκεί κάτω είσθε σε μόνιμες διακοπές.... Πάντως τα βουνά σε περιμένουν...τα λέμε...

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Σταματήσαν να τις ενεργοποιούν στα καταστήματα;
Ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παράνομη η χρήση της υπηρεσίας στο εξωτερικό, πως θα μπορέσεις να αποκρύψεις το τηλεφώνημα σου.

Αν καλεσω απο το κινητο μου φαινεται οτι ειμαι εξω?

Και αν γινεται απο καταστημα λετε να το κανω απο κει? Ειναι καλυτερα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Αν καλεσω απο το κινητο μου φαινεται οτι ειμαι εξω?

Και αν γινεται απο καταστημα λετε να το κανω απο κει? Ειναι καλυτερα?

δεν ξέρω αν γίνεται τώρα (γιατί να μην γίνεται όμως; ) να γνωρίζεις ότι θα αρχίζει να μετράει η συνδρομή σου μόλις την ενεργοποιήσεις.

Δεν γίνεται βρε παιδιά στο κατάστημα, η ενεργοποίηση γίνεται αμέσως μετά την εγκατάσταση του δέκτη... είτε την εγκατάσταση την έκανε τεχνικός είτε ο ίδιος ο πελάτης....

Δεν γίνεται βρε παιδιά στο κατάστημα, η ενεργοποίηση γίνεται αμέσως μετά την εγκατάσταση του δέκτη... είτε την εγκατάσταση την έκανε τεχνικός είτε ο ίδιος ο πελάτης....

Από παντού να μας τα παίρνουνε δηλαδίς.
άντε να γίνω λίγο κακός....στα 4νετ shop δεν έχουν εγκατάσταση δορυφορική;
Για έναν που δεν γνωρίζει από αυτά αλλά έχει ήδη εγκατάσταση, δεν μπορούν να του την παντρέψουν επί τόπου;

Δεν ανοίγουν το κουτί στα καταστήματα και δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για την εγκατάσταση. Στα 129 ευρώ περιλαμβάνεται η εγκατάσταση....

Και για να λέμε του στραβού το δίκιο.... σε κανένα πακέτο ( του εξωτερικού ) με παντρεμένη κάρτα-δέκτη δεν γίνεται ενεργοποίηση στο κατάστημα που παίρνεις τη συνδρομή. Αυτή γίνεται πάντα μετά την εγκατάσταση...

Last edited:

Σε ευχαριστω. Μερικα παιδια μου εχουν απαντησει οτι με το καινουργιο δεκτη η SD εικονα ειναι καλυτερη απο το παλιο δεκτη και σεβομαι τις απαντησεις τους. Απλος επειδη το σχολιο σου ηταν λιγω αρνητικο, σε ροτησα αν ειχες παλιο δεκτη.
συμφωνο απολυτως...

Το καλου κακου για που παει? :)

To κακου παει μην και βγαλει προβλημα ο δεκτης και πως τον αλλαζεις απο εκει που εισαι.Θα πρεπει να τον στειλεις σε καποιον δικο σου εδω και εκεινος να τρεχει να στον αλλαζει...
Κατα τα αλλα δεν εχείς ιδιαιτερο προβλημα να κανεις ενεργοποιηση απο οπου θες..αρκει βεβαια να μην προκαλεσεις...ειμαι εκτος κλπ κλπ γιατι τοτε ειναι υποχρεωμενοι να στο διακοψουν επι τοπου

εγω παιδια το εχω μερικες μερες και οπως ειπα σε προηγουμενο μηνυμα η διαφορα σε ολα τα καναλια ειναι σαφως καλυτερη.κανει και εμενα restart οταν ειναι κλειστο.επισης μπορω να φτιαξω τη λιστα μου αλλα δεν μπορω να την ταξινομησω οπως εγω θελω.και τελευταιο δεν ξερω σε σας αλλα σε εμενα δεν λειτουργει το κουμπι alt οπου η δουλεια του εχει να κανει να σε πηγαινει στο προηγουμενο καναλι που ησουν αμεσως...ελπιζω σε μια αναβαθμιση να φτιαχτουν αυτα....ως τοτε...καλη διασκεδαση!!

Οποτε να παω εκει να κανω πρωτα την συνδεση και μετα να βαλω εναν δικο μου απο εδω να παρει να το ενεργοποιησει? Κι αυτο δεν γινεται?

Λοιπον, πηγα και το πειρα το HD δεκτι το μεσημερι. Το προι μου ειχε χαλασει ο 990 πατατας. Μου εβγαζε κωδικο bE1. Του εκανα ρεσετ αλλα δεν εφτιαχνε. Αφτο το bE1, τωρα τελεφταια, μου το εβγαζε συχνα μετα απο διακοπη ρευματος και εδω στο Ναυπλιο εχουμε διακοπες ολο ενα. Πιο πολυ εχουμε αυτες τις πολυ γρηγορες τσαφ διακοπες. Συνηθως, μετα απο πολλα ρεσετ, η μετα απο να βγαζω το 990 απο τι μπριζα για κανα δυ'ωρο, μου εφτιαχνε. Σημερα δεν εφτιαχνε με τιποτα και πηγα και πειρα τον Pace

Ειμαι πολυ ευχαριστημενως με το HD δεκτη. Το SD ειναι πολυ πιο καλυτερο απο το 990. Η Pioneer 6090 δεν ειχε δει τετοια εικονα σε SD ποτε. Αλλα το HD ειναι ολα τα λεφτα. Η 60αρα δειχνει τις διαφορες. Το τεννις στο ευροσπορ ειναι παρομιο με το blu ray quality. Βλεπω διαφορα αρκετη και στο νοβα σινεμα HD απο το SD νοβα σινεμα 1 οταν παιζει ιδιο εργο. Δεν ειναι σαν το blu ray, αλλα αρκετα κοντα. Ευχαριστω στα παιδια για τις απαντησεις τους για τη διαφορα μεταξu του Pace και Panasat 990. Οντως εχει διαφορα αρκετη and I'm very happy που εκανα αυτη την κινηση.

Γραφτείτε στην πιό κάτω λίστα, για να αντιδράσουμε στα κακώς κείμενα της ΝΟΒΑ και για να ακουστούν τα αιτήματά μας (μείωση μηνιαίας συνδρομής, δυνατότητα και για δέκτες εκτός ΝΟΒΑ κ.λ.π.) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! (Άραγε υπάρχει ενδιαφέρον αντίδρασης κατά του "μνημονίου" - μονοπωλίου της ΝΟΒΑ??? Είμαστε 2, είματσε 3, θα είμαστε ????)
1) Dikemon
2) emskan
3) ioulianos

Last edited:

Μου εχουν κανει ενεργοποιηση μεσα σε καταστημα-αντιπροσωπο NOVA.

Αν τους πεις οτι δεν ξερω τιποτα απο δεκτες κτλ. και το παιξεις ασχετος με λιγο προσπαθεια γινεται.

Εμενα βεβαια το εκαναν γιατι ο 1110 που μου ειχαν δωσει καινουργιο δεν δουλευε (δεν εδειχνε εικονα) οποτε τους αναγκασα να τεσταρουμε και ενεργοποιησουμε αυτον που μου εδωσαν για αντικατασταση για να μην τρεχω παλι σπιτι-καταστημα.

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως θα γινει η ενεργοποιηση εφοσον δεν θα εχει γινει η συνδεση,δηλαδη οταν αυτοι στειλουν σημα δεν θα καταλαβουν οτι κατι παιζει?