HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Πάντως χθες βράδυ στους "Αντικαταστάτες" και η εικονα και ο ήχος σε HD ήταν όλα τα λεφτά.
Πολύ καλή η ποιότητα και των δύο.

Πάντως χθες βράδυ στους "Αντικαταστάτες" και η εικονα και ο ήχος σε HD ήταν όλα τα λεφτά.
Πολύ καλή η ποιότητα και των δύο.

Σε ποια τηλ βλεπεις γιατι εμενα σε PANASONIC 46PZ85 δεν ειχε καθολου καλη εικονα , ο ηχος μια χαρα ομως! Κ οπως εχω ξαναγραψει η ποιοτητα εικονας δεν ειναι σταθερα καλη στο novacinema hd οπως π.χ. στο hd eurosport ! Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο !!:nounder:

Σε ποια τηλ βλεπεις γιατι εμενα σε PANASONIC 46PZ85 δεν ειχε καθολου καλη εικονα , ο ηχος μια χαρα ομως! Κ οπως εχω ξαναγραψει η ποιοτητα εικονας δεν ειναι σταθερα καλη στο novacinema hd οπως π.χ. στο hd eurosport ! Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο !!:nounder:

LG 37LF75

Το επιβεβαιώνω, μία από τα ίδια και σε μένα στην ίδια τηλεόραση, δοκιμάσαμε με ένα φίλο συνδρομητή εχθές τον pace σε σχέση με τον πατάτα.

Σαφώς ανώτερος ο pace στα sd κανάλια, πολύ καλή εικόνα στα hd αλλά όταν έβαλα τον mvision τον δικό μου στο αντίστοιχο Eurosport HD ο κολλητός χαμογέλασε και μου είπε....."ε, ναι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον pace και στον mvision και φαίνεται ξεκάθαρα".

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστος ο pace, το αντίθετο θα έλεγα. Μόλις στρώσουν και το θέμα με το firmware μια χαρά θα είναι ο δέκτης.. για νορμάλ χρήστες...

Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά μεταξύ του PVR 3001 και του pace σε SD. Ίσως να υπάρχει αλλά να είναι τόσο μικρή που δεν είναι αντιληπτή (σε 52'') από μένα.

Για την HDMI τα έχουμε ξαναπεί, είναι ψηφιακό και δεν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα απεικόνισης, ότι είναι να δεις, θα το δεις.

Δεν τον συγκρίναμε με τον pvr Δημήτρη....

To είδα Αντώνη, μιλάω για panasat γενικότερα. Όμως όσον αφορά το HDMI δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά συγκριτικά με οποιοδήποτε δέκτη ακριβότερο ή φθηνότερο. Μόνο σε επιμέρους ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, output range, gamma κλπ.

Να ρωτησω λιγο κατι.Αν παραλαβω τον HD εξοπλισμο μπορω να κανω την εγκατασταση μονος μου? Η ειναι δυσκολο?

Να ρωτησω λιγο κατι.Αν παραλαβω τον HD εξοπλισμο μπορω να κανω την εγκατασταση μονος μου? Η ειναι δυσκολο?

εαν πιανουν λιγο τα χερια σου,ο hotbird ειναι ευκολος.
φαντασου τον επιασα κι`εγω μονος μου(που δεν το`χω),χωρις πεδιομετρο οταν δοκιμαζα ενα 2ρο πιατο.
δεν εχεις να χασεις τιποτε..

εαν πιανουν λιγο τα χερια σου,ο hotbird ειναι ευκολος.
φαντασου τον επιασα κι`εγω μονος μου(που δεν το`χω),χωρις πεδιομετρο οταν δοκιμαζα ενα 2ρο πιατο.
δεν εχεις να χασεις τιποτε..

Το θεμα φιλε μου ειναι οτι φευγω εξωτερικο,και σημερα μιλησα με νοβα και μου ειπαν οτι αναγκαστικα πρεπει να φορτωθω τον νεο HD αποκωδικοπ. αλλα πως κανουμε την εγκατασταση εκει? Εχω βρει καποια ατομα που ασχολουνται με πιατα και τα συναφη αλλα θα βγαλουν ακρη? Ψαχνω λυση πολυ συντομα!

Το θεμα φιλε μου ειναι οτι φευγω εξωτερικο,και σημερα μιλησα με νοβα και μου ειπαν οτι αναγκαστικα πρεπει να φορτωθω τον νεο HD αποκωδικοπ. αλλα πως κανουμε την εγκατασταση εκει? Εχω βρει καποια ατομα που ασχολουνται με πιατα και τα συναφη αλλα θα βγαλουν ακρη? Ψαχνω λυση πολυ συντομα!

Δεν υπάρχει μέρος του κόσμου φίλε που να μην ξέρει κάποιος έστω και γείτονας να βάζει πιάτο, ειδικά στον Hotbird.

Σλοβακια παω και ξερω ηδη πολλα ατομα που εχουν νοβα,αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα με το HD και τις ιστοριες τους! Με λιγα λογια ( και κατανοητα επειδη δεν ειμαι και πολυ του αντικειμενου) τι ακριβως πρεπει να κανω εγω τωρα? Παω αγοραζω απο ενα καταστημα τον αποκωδικοποιητη,τον παιρνω μαζι μου,βαζω εκει πιατο,γινονται ολες οι συνδεσεις και χτυπαω τηλεφωνο νοβα για ενεργοποιηση?

Σλοβακια παω και ξερω ηδη πολλα ατομα που εχουν νοβα,αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα με το HD και τις ιστοριες τους! Με λιγα λογια ( και κατανοητα επειδη δεν ειμαι και πολυ του αντικειμενου) τι ακριβως πρεπει να κανω εγω τωρα? Παω αγοραζω απο ενα καταστημα τον αποκωδικοποιητη,τον παιρνω μαζι μου,βαζω εκει πιατο,γινονται ολες οι συνδεσεις και χτυπαω τηλεφωνο νοβα για ενεργοποιηση?

Καλού - κακού κάνε την ενεργοποίηση εδώ και μετά φεύγεις
Τα υπόλοιπα, όπως τα είπες

To είδα Αντώνη, μιλάω για panasat γενικότερα. Όμως όσον αφορά το HDMI δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά συγκριτικά με οποιοδήποτε δέκτη ακριβότερο ή φθηνότερο. Μόνο σε επιμέρους ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, output range, gamma κλπ.

Υπάρχει διαφορά Δημήτρη, είναι γνωστό ότι δορυφορικοί δέκτες (όχι υψηλού κόστους) που φοράνε τσιπάκι της Sti έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά (προς τα άνω) από τους υπόλοιπους στο θέμα της εικόνας.

Αλλά αυτό είναι για να ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα...... δεν είναι και άσχημη ιδέα.....:idea: