HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Πως δεν παιζει ρε Αντωνη? Μπροστα μου ενεργοποιησαν τον 1110! Και τον πηγα σπιτι ετοιμο!:BDBDG54:

Ήθελε και το έκανε, δεν το κάνουν.......

Αυτή τη στιγμη στο NCinema HD παιζει το Museum 2 και πρεπει μέχρι στιγμης να ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε HD απο αυτο το καναλι .

Αυτή τη στιγμη στο NCinema HD παιζει το Museum 2 και πρεπει μέχρι στιγμης να ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε HD απο αυτο το καναλι .
Εχει δειξει και χειροτερο φιλε,μια αστυνομικη ταινια πριν απο 2-3 μερες με τιτλο "Στα ακρα".Τους τηλεφωνησα την επομενη και τουσ ρωτησα αν ειναι υπερηφανοι που προσφερουν στο κοινο τους hd τοσο χαμηλης ποιοτητας.Η απαντηση που (δεν)πηρα,ηταν κλασικη απαντηση νοβα του στυλ μηπως η τηλεοραση σας δεν εχει τις σωστες ρυθμισεις,μηπως το καλωδιο που ερχεται απο το πιατο εχει φθαρει,μηπως το πιατο εχει μετακινηθει,μπλα μπλα μπλα και ουσια μηδεν.Η αληθεια βεβαια ειναι οτι και αναμεσα σε πολλες blu ray ταινιες μπορεις να δεις μεγαλεσ αποκλισεις στη ποιοτητα αναλογα με τηνεταιρεια ποθ κανει την επεξεργασια ,την παραγωγη κτλ αλλα θεωερω οτι εφοσον ακομα ειναι στο ξεκινημα η υπηρεσια και θελουν να τραβηξουν κοσμο,επρεπε να παρουσιαζουν οτι καλυτερο και ποιοτικοτερο υπαρχει.

Έκπτωση 40% στα πακέτα της, προσφέρει η Nova στην ΕΣΗΕΜ-Θ. Για να καταλάβετε, στο Full Pack, η τιμή διαμορφώνεται από τα 61,92, στα 37,15 ευρώ. Πρόταση της στήλης (που γνωρίζει καλά το πακέτο Nova), είναι να στραφούν οι ενδιαφερόμενοι στα πακέτα Cinema+ Value, Sports+ Value και, φυσικά, Full Pack. Καλώς ή κακώς, τα δυο πρώτα πακέτα της προσφοράς δεν αξίζουν τα λεφτά τους…
Σημειώστε ότι οι συνδρομητές της Nova στην Ελλάδα έχουν φθάσει τους 308.283 και τα έσοδα της επιχείρησης στο πρώτο εξάμηνο του έτους ανήλθαν σε 98,749 εκατ. Ευρώ.

Οντως ισχυει αλλα δεν μας λεει τι και πως...

Έκπτωση 40% στα πακέτα της, προσφέρει η Nova στην ΕΣΗΕΜ-Θ. Για να καταλάβετε, στο Full Pack, η τιμή διαμορφώνεται από τα 61,92, στα 37,15 ευρώ. Πρόταση της στήλης (που γνωρίζει καλά το πακέτο Nova), είναι να στραφούν οι ενδιαφερόμενοι στα πακέτα Cinema+ Value, Sports+ Value και, φυσικά, Full Pack. Καλώς ή κακώς, τα δυο πρώτα πακέτα της προσφοράς δεν αξίζουν τα λεφτά τους…
Σημειώστε ότι οι συνδρομητές της Nova στην Ελλάδα έχουν φθάσει τους 308.283 και τα έσοδα της επιχείρησης στο πρώτο εξάμηνο του έτους ανήλθαν σε 98,749 εκατ. Ευρώ.

Οντως ισχυει αλλα δεν μας λεει τι και πως...

Η προσφορά αυτή αφορά καθαρά μέλη της ΕΣΗΕΜΘ (Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης) και δεν είναι για το ευρύ κοινό.

http://www.esiemth.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=gr&page=545&NewsItem=922

Τώρα βέβαια άμα θέλει κανείς να φτιάξει μια ταυτότητα στο photoshop και να τη στείλει με φαξ... :flipout:

Η προσφορά αυτή αφορά καθαρά μέλη της ΕΣΗΕΜΘ (Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης) και δεν είναι για το ευρύ κοινό.

http://www.esiemth.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=gr&page=545&NewsItem=922

Τώρα βέβαια άμα θέλει κανείς να φτιάξει μια ταυτότητα στο photoshop και να τη στείλει με φαξ... :flipout:

Ρε παιδια ποτε οι δημοσιογραφοι δεν ηταν στον αφρο?
Απο που να ξεκινησω?
Απο τις υπερογκες αμοιβες τους (οχι ολοι βεβαια) βλεπε παπαγαλακια στα μεγαλα καναλια ?
Απο το ποσο καλα περνανε στο στρατο ολοι τους?
Απο το οτι αν σε βαλουν στοχο σε εφημεριδα τους σε εχουν σβησει?
Εσεις βγαζετε 1,5 δισ δραχμες ( το λεω σε δραχμες για να φανει το ποσο) απο τη δουλεια σας και αυτα τα λεφτα να ειναι μονο οτι βγαζεις εξω? (βλεπε Θεμο)
Για να τελειωσω ειναι τοσο αδυναμες οι τραπεζες ωστε να τις εχουνε ταισει ενα σκασμο δισεκατομυρια οταν ο απλος πολιτης πενεται?
Ε οσο αδυναμες ειναι αυτες αλλο τοσο αναγκη εχουν και οι δημοσιογραφοι την εκπτωση απο τη Νοβα και οχι ο απλος πολιτης που εν καιρω κρισης θελει να εχει μια ανασα εκπτωσης στην διασκεδαση του.
Και μια που το ενα φερνει το αλλο ειδατε και το κερασακι? δεν μας εφταναν οσα μας εβαλαν στο κεφαλι και αφαιρεσαν απο την τσεπη μας καταργησαν και την εκπτωση φορου στο πετρελαιο για να μας πεθανουν μια και καλη!
Μην αναρωτιεστε λοιπον γιατι , ηλιου φαεινιτερη η απαντηση!
Νικος

Last edited:

παιδια να ρωτησω κάτι.... η σταθμη του σήματος μου έχει πέσει στο 67-69% και η ακρίβεια παραμένει στο 100%´. οσο και να πειραξα το πιατο μεγαλύτερη σταθμη δεν έπιασα... Ειμαι εντάξει? (Ειμαι με εξοπλισμό Nova.

Οταν κουνάω το πιατο χάνω την ακρίβεια και δεν μπορώ να ανεβάσω άλλο τη σταθμη....

Last edited:

παιδια να ρωτησω κάτι.... η σταθμη του σήματος μου έχει πέσει στο 67-69% και η ακρίβεια παραμένει στο 100%´. οσο και να πειραξα το πιατο μεγαλύτερη σταθμη δεν έπιασα... Ειμαι εντάξει? (Ειμαι με εξοπλισμό Nova.

Οταν κουνάω το πιατο χάνω την ακρίβεια και δεν μπορώ να ανεβάσω άλλο τη σταθμη....

Καλά είσαι. Μην πειραζεις τιποτα.

απλα ειχα πιάσει και 80% στάθμη ενώ τώρα έχει πέσει και γιαυτο το πέιραξα... Αρα είμαι καλά στο 67% και στο 100%?

Ναι μετά απο καποιο (χειροκίνητο) κουνημα που χρειάστηκε... Προσπαθω να το επαναφέρω αλλά... τίποτα...

η σταθμη μπορει να ανέβει αν´προσπαθήσω να γυρίσω το πιάτο εστω και μερικά χιλιοστα ή απο τη στιγμή που έχεω 100% ακρίβεια δεν γίνεται καλύτερη θέση???

Απάντηση: NOVA-HD

Αφού έχεις φτάσει τη στάθμη και στο 80%, προφανώς μπορεί να αυξηθεί. Αλλά πρωταρχικό μέλημα είναι η ακρίβεια να σου δείχνει 100%.

Παιδιά από ότι μου είπαν η προσφορά ισχύει μόνο για νομό Θεσσαλονίκης και μέχρι 19 Σεπτεμβρίου

Τελικά τί γίνεται με αυτήν την πρσφορά;
Ισχύει;

Και μονο για μελη της ΕΣΗΕΜ-Θ ετσι?

Όχι,για όλους τους παλαιούς και μη συνδρομητές...εγώ νομίζω πως στα μέσα Οκτωβρίου που θα βγεί το pvr hd θα το έχουν δωρεάν το κανονικό.