HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παρεξήγηση. Δεν έκανες quote το μήνυμα που εννοούσες και κατάλαβα το φίλο που ρωτούσε... (οι αμέσως πιό πάνω απαντήσεις - με quote).
Sorry.
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς, ότι ο μποέμ τρόπος απάντησης (suzakias), είανι πιό ελαφρύς και χιουμοριστικός απ' τον "κατα μέτωπο σύγκρουση" που διαλέγεις εσύ.
Εδώ είμαστε μιά κοινωνία, που πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί, το forum που μας φιλοξενεί. Απλά δεν νομίζω ότι κατά μέτωπο επιθέσεις, προάγουν τη κουβέντα και το επίπεδο...
φιλικά πάντα.

εχεις δικιο :) την επομενη φορα θα ειμαι λιγοτερο ωμος..αλλα ο τυπος δεν παλευεταιπλεον!! πως να το κανουμε...

Re: NOVA-HD

Λοιπον για να ειμαστε δικαιοι αλλα και για να καταλαβουν οι κυριοι της νοβα οτι δεν ειμαστε ασχετοι και ιθαγενεις να πω οτι η εικονα της χτεσινης μεταδοση του ματς του παοκ(αλλα κι οσα εκτος εδρας ματς ελληνικων ομαδων εχουν μεταδοθει απο ΞΕΝΗ παραγωγη και ΟΛΩΝ των αγγλικων ματς της πρεμιερ λιγκ) ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!Κι αυτο δεν ειναι τυχαιο!Αντιθετα η εικονα των μεταδοσεων hd απο παραγωγη της νοβα ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ(για hd)!Κι αποδεικνυεται οτι δεν φταιει ουτε ο αποκωδικοποιητης ουτε ο καιρος αλλα ουτε και η ...κακια στιγμη!Απλα οι κυριοι της νοβα απλα μας κοροιδευουν με τις -προφανως-low budget μεταδοσεις!:tdown:

ΥΓ.Επιτελους και για ονομα του θεου διορθωστε το προβλημα με το πληκτρο alt και τα προσωπικα μπουκετα!Θα σπασουμε τον αποκωδικοποιητη απο τα νευρα ή θα ακουσουν χριστοπαναγιες οι τηλεφωνητριες!Ελεος!!!!:furious3:

παρατηρησατε οτι στο nova ondemand ολο το περιeχομενο εχει ημερομηνια ληξης 26/10 και δεν προστιθεται αλλο περιεχομενο:flute:

Μηπως αν σκεφτουμαι -αν δεν κανω λαθος- οτι οι δεκτες HD που κυκλοφoρουν δεν υποστηριζουν nova ondemand σημαινει οτι συντομα θα εχουμε ανακοινωσεις για δεκτες HD PVR ή καποια αλλαγη στην υπηρεσια nova ondemand;;;;;:hmmmm2:

Απάντηση: NOVA-HD

Λοιπόν, από συζήτηση που είχα πριν από λίγο εδώ με υπεύθυνο της Forthnet:
1) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δοθούν μοντούλες, η πολιτική "δέκτης+κάρτα πακέτο" θα συνεχιστεί.
2) ΔΕΝ έσπασε παρά μόνο για 3 μέρες το πακέτο, είναι ασφαλέστατο με τα νέα συστήματα κρυπτογράφησης που , οι δικές μας εναπομείνασες ελεύθερες κάρτες είναι που δημιουργούν το πρόβλημα, γι' αυτό και αν "τολμήσουμε" να διακόψουμε, επανασύνδεση δεν έχει παρά μόνο με νέο πακέτο.
3) Ο Pace πλέον λειτουργεί άψογα με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού "ναι, δεν κατεβάζει όλα τα κανάλια, δεν μπορεί να συνδεθεί σε σειρά με άλλο δέκτη, αλλά γενικά δεν έχει και κανένα σπουδαίο πρόβλημα.....

Έτσι μούρχεται να διακόψω και nova και adsl+τηλέφωνο (ούτως ή άλλως με vodafone 2 κινητά στη hol καλύτερη έκπτωση θα έχω) και να αγοράσω αλβανικό πακέτο...άντε που πατάνε στο ποδόσφαιρο και σου πουλάνεε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!!!
Αλλά θέλω να δω καινούργια κάρτα, υποτίθεται "παντρεμένη" να παίζει σε δέκτη ούτε καν σε μοντούλα, σε απλό card reader, και να τους το στείλω με mail βιντεάκι.....

ΥΓ.Επιτελους και για ονομα του θεου διορθωστε το προβλημα με το πληκτρο alt και τα προσωπικα μπουκετα!Θα σπασουμε τον αποκωδικοποιητη απο τα νευρα ή θα ακουσουν χριστοπαναγιες οι τηλεφωνητριες!Ελεος!!!!:furious3:[/QUOTE]

ε αν είναι να βλασφημάμε και για απλά πράγματα όπως η νόβα ε τότε έχουμε φτάσει στην απόλυτη εξαθλίωση! :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: NOVA-HD

3) Ο Pace πλέον λειτουργεί άψογα με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού "ναι, δεν κατεβάζει όλα τα κανάλια, δεν μπορεί να συνδεθεί σε σειρά με άλλο δέκτη, αλλά γενικά δεν έχει και κανένα σπουδαίο πρόβλημα.....

Υπάρχει νέα αναβάθμιση????

Δεν ξέρω, είπε ότι έγινε τπριν λίγες μέρες...
Εγώ είμαι ελεύθερος συνδρομητής.Απάντρευτος...

Ούτε νέα αναβάθμιση έγινε, ούτε ο pace δουλεύει απροβλημάτιστα. "Απροβλημάτιστα" δουλεύει μια συσκευή, που δεν τολμάς να κλείσεις από το ρεύμα, γιατί δεν ξέρεις αν και πως θα ξανα εκκινήσει??:blink:
Υπεύθυνος-ανεύθυνος ήταν ο τύπος... και, προπαντώς, άσχετος.

Εγώ είμαι έτσι κι αλλιώς "παντρεμένος" και τα προβλήματα των "ελεύθερων" δεν με αφορούν. Αλλά τα άλλα κουσούρια του software(?) του pace (κυρίως η αδυναμία αποθήκευσης προσωπικών μπουκέτων και τα προβλήματα που μπορεί να κάνει αν το κλείσεις) είναι πολύ εκνευριστικά.

Δεν ξέρω, είπε ότι έγινε τπριν λίγες μέρες...
Εγώ είμαι ελεύθερος συνδρομητής.Απάντρευτος...
Να με συγχωρεις αλλα πες του οτι σου ελεγε μαλακιες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Να με συγχωρεις αλλα πες του οτι σου ελεγε μαλακιες!

Το ξέρω ρε παιδιά, αφού του είπα «ρε παπάρα που μου λές ότι οι ελεύθερες κάρτες ευθύνονται για το ότι σε κλέβουν, για πες μου,από ελεύθερη κάρτα σου κλέψανε το HD;»
Και γιατί στη Γερμανία κοτζαμ SKY δίνει επιλογή κάρτας με μοντούλα εναλλακτικά του παντρεμένου δέκτης-κάρτα πακέτου;
Απάντηση δεν πήρα, εννοείται...
ξαναλέω,πατάνε στο ποδόσφαιρο...αλλά έπρεπε το tring να δείχνει όλα τα ματς τα ελληνικά, να πάνε κατά διαόλου οι συνδρομές τους....
και ειλικρινά, εταιρεία που σου λέει ότι ο δέκτης πετάει και τα προβλήματα που έχει είναι ασήμαντα, σε προκαλεί....αφού σε κλέβει με τις «παροχές» της, δεν σε βάζει στο τριπάκι να την «τρυπήσεις»;

Λοιπόν, από συζήτηση που είχα πριν από λίγο εδώ με υπεύθυνο της Forthnet:
1) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δοθούν μοντούλες, η πολιτική "δέκτης+κάρτα πακέτο" θα συνεχιστεί.
2) ΔΕΝ έσπασε παρά μόνο για 3 μέρες το πακέτο, είναι ασφαλέστατο με τα νέα συστήματα κρυπτογράφησης που , οι δικές μας εναπομείνασες ελεύθερες κάρτες είναι που δημιουργούν το πρόβλημα, γι' αυτό και αν "τολμήσουμε" να διακόψουμε, επανασύνδεση δεν έχει παρά μόνο με νέο πακέτο.

Έτσι μούρχεται να διακόψω και nova και adsl+τηλέφωνο (ούτως ή άλλως με vodafone 2 κινητά στη hol καλύτερη έκπτωση θα έχω) και να αγοράσω αλβανικό πακέτο...άντε που πατάνε στο ποδόσφαιρο και σου πουλάνεε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!!!
Αλλά θέλω να δω καινούργια κάρτα, υποτίθεται "παντρεμένη" να παίζει σε δέκτη ούτε καν σε μοντούλα, σε απλό card reader, και να τους το στείλω με mail βιντεάκι.....

1. Αυτό ήταν γνωστό και ούτε περίμενα ούτε περιμένω εξέλιξη σε αυτό το θέμα.
2. Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί είναι παράνομο το θέμα. Όσο για την διακοπή ναι όντως έτσι είναι.
3. Ο Page είναι ένα bug machine. Μονό bugs έχει. Για να μην αναφερθούμε πάλι στα γνωστά προβλήματα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι με την μετάβαση στην Forthnet μεταφέρθηκαν και τα γνωστά πρόβλημα της Forthnet. Όποτε βρέχει δεν βλέπουμε. Θα παρακαλάμε να μην βρέξει για να δούμε. Και να φανταστείς είναι ακόμα Οκτώβριος. Εγω ένα θα πω στην Forthnet να κατεβούν από το καλάμι τους και να διορθώσουν τίποτα γιατί ο ΟΤΕ πλησιάζει η Digea εξαπλώνεται και στο τέλος θα μόνο το καλάμι θα σας μείνει.

Συμφωνώ περιμένω να περάσει το Ντέρμπι την κυριακη και μετά κόψιμο και μια αλβανική καρτουλα και άντε γεια.

Υπάρχει και ένα δικαστήριο σε εκκρεμότητα, είναι δηλαδή τόσο σίγουροι ότι δεν θα το χάσουν;

Υπάρχει και ένα δικαστήριο σε εκκρεμότητα, είναι δηλαδή τόσο σίγουροι ότι δεν θα το χάσουν;
Το δικαστήριο μίνιμουμ θα πάρει μια 3ετια βάλε αναβολές εφέσεις και τα σχετικά θα πάει μια 5ετια.