HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Κοιτά τα βήματα ένα ένα. Την Εικόνα την φτιάξανε. Τώρα αυτά που μένουν είναι. Να γίνει κανονικό κανάλι να βάζουν διαφημίσεις δεν είναι δυνατόν σε κάθε διακοπή να είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάζουμε κανάλι γιατί ειδικά στα ξένα πρωταθλήματα βάζουν την ηλίθια κάρτα στο ημίχρονο. Το ίδιο κάνανε και στην εκπομπή πριν το ντέρμπι. Κάθε φορά που βάζανε διαφημίσεις έπρεπε να αλλάζουμε κανάλι και έπρεπε να μαντεύουμε πότε ξανά έχει εικόνα.

Ναι. Το ντερμπυ, αλλα και ολα τα HD παιχνιδια και της σουπερλιγκ δειχνουν πολυ τελεια.
Όντως είναι καλή η εικόνα. Αλλά δοκίμασε να δεις HD στον SKY και θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες. Θέλει δουλειά ακόμη το πράγμα.

Κοιτά τα βήματα ένα ένα. Την Εικόνα την φτιάξανε. Τώρα αυτά που μένουν είναι. Να γίνει κανονικό κανάλι να βάζουν διαφημίσεις δεν είναι δυνατόν σε κάθε διακοπή να είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάζουμε κανάλι γιατί ειδικά στα ξένα πρωταθλήματα βάζουν την ηλίθια κάρτα στο ημίχρονο. Το ίδιο κάνανε και στην εκπομπή πριν το ντέρμπι. Κάθε φορά που βάζανε διαφημίσεις έπρεπε να αλλάζουμε κανάλι και έπρεπε να μαντεύουμε πότε ξανά έχει εικόνα.

Σωστά όλα. Θα έπρεπε να βάζανε και σε replay αγωνες σε HD. Γιατί δεν το κάνουν? Τους στοιχίζει λεφτά πολλά? Η δεν έχουν το εξοπλισμό να κάνουν record τα HD παιχνίδια ακόμα και να μας τα δείχνουν?

Όντως είναι καλή η εικόνα. Αλλά δοκίμασε να δεις HD στον SKY και θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες. Θέλει δουλειά ακόμη το πράγμα.

Μην συγκρίνεις ανομία πράγματα. Αρχή είναι ακόμα κάτσε να βγάλουν πρώτα πρόγραμμα και μετά. Μην είμαστε πλεονέκτες.

Μην συγκρίνεις ανομία πράγματα. Αρχή είναι ακόμα κάτσε να βγάλουν πρώτα πρόγραμμα και μετά. Μην είμαστε πλεονέκτες.

Όντως, έχεις δίκιο. Όταν τελειώσει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, μόνο τότε θα πρέπει να τους κρίνουμε. :slapface:

Σωστά όλα. Θα έπρεπε να βάζανε και σε replay αγωνες σε HD. Γιατί δεν το κάνουν? Τους στοιχίζει λεφτά πολλά? Η δεν έχουν το εξοπλισμό να κάνουν record τα HD παιχνίδια ακόμα και να μας τα δείχνουν?

Παντως θα επρεπε να μεταδιδουν τους αγωνες σε επαναληψη. Σε ορισμενες περιπτωσεις οπως στους αγωνες του nba που γινονται τα χαραματα δεν εχει νοημα η μεταδοση σε hd. Ποσοι θα εχουν την δυνατοτητα να τους παρακολουθουν?
Γνωριζει καποιος για ποιο λογο δεν μεταδιδονται οι αγωνες σε επαναληψη?

Πετάει η NOVA

Από Satleo.gr

Τα ντέρμπι και τα συνδυαστικά πακέτα τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα για τη Nova. Ο αριθμός των συνδρομητών της ανέβηκε στους 372 χιλιάδες, έναντι 363 χιλιάδων, στο τέλος του 9μηνου. Η Nova επενδύει το τελευταίο διάστημα στις πωλήσεις των συνδυαστικών πακέτων μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της , αλλά ταυτόχρονα και στις High Definition μεταδόσεις, επιχειρώντας και μια ποιοτική στροφή στο αθλητικό της πρόγραμμα

Όντως, έχεις δίκιο. Όταν τελειώσει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, μόνο τότε θα πρέπει να τους κρίνουμε. :slapface:

+++++++++++ 1000 !!!!! :grandpa:
Ότι πιο έξυπνο και σωστό έχω διαβάσει τώρα τελευταία , ....άξιος !!! :flipout:

Εγώ ο μόνος λόγος που δεν το έχω κόψει ακόμα είναι ότι είναι τζάμπα για 12 μήνες. Μέτα τους 12 μήνες εάν συνεχίσουν αυτά τα χάλια μην περιμένουν να πληρώνω 5 ευρώ για αυτό το αίσχος. Και όπως λέει και ο λαός στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

Τζάμπα δεν το λες ακριβώς, με 129 ευρώ για τον αποκωδικοποιητή που υποχρεώνεται να πάρει ο παλιός συνδρομητής. Επίσης οι αρχικοί 12 μήνες "δωρεάν" έχουν γίνει πλέον 6.

Απάντηση: NOVA-HD

Εχω καιρο να γραψω εδω μεσα...και θα πω το εξης!!!!!!!
δεν κουραστηκατε να τα λετε τα ιδια πραματα καθε μερα????? γιατι δεν τους πετατε εξω απο την οικια σας? αρα ολοι δεν εχετε τι να πειτε, και λετε συνεχεια μαλακιες. Εγω την εβαλα στην οικια μου, και πλεον αφου εφαγα ολο το σκ@τ@ στα μουτρα μου δεν μπορω να κανω τιποτα πλεον.
Αλλη μια φορα τα σεβη μου γοβα.........αλλα σου λεω και το αλλο, οτι τα χριστουγεννα ειναι κοντα κυρα μου........

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Εχω καιρο να γραψω εδω μεσα...και θα πω το εξης!!!!!!!
δεν κουραστηκατε να τα λετε τα ιδια πραματα καθε μερα????? γιατι δεν τους πετατε εξω απο την οικια σας? αρα ολοι δεν εχετε τι να πειτε, και λετε συνεχεια μαλακιες. Εγω την εβαλα στην οικια μου, και πλεον αφου εφαγα ολο το σκ@τ@ στα μουτρα μου δεν μπορω να κανω τιποτα πλεον.
Αλλη μια φορα τα σεβη μου γοβα.........αλλα σου λεω και το αλλο, οτι τα χριστουγεννα ειναι κοντα κυρα μου........

Μου αρέσει ο τρόπος που αυτολογοκρίνεσαι ... ;-)

Πάνο, ο φίλος μας είναι αγανακτισμένος :smile:
Αυτό που γράφει είναι πρώτα απο όλα κριτική στον εαυτό του που δεν άντεξε να μην έχει Nova (βλέπεις, του άρεσε το ξανθό μωρό στο Big Brother ;)) και λιγότερο μομφή σε όλους τους άλλους.
Γι αυτό και δεν προβλέπω οτι θα παρεξηγηθεί κάποιος απο τα γραφόμενα.

Αλλά όντως η "αυτο-λογοκρισία" είναι χαρακτηριστική :flipout:

Πετάει η NOVA

Από Satleo.gr

Τα ντέρμπι και τα συνδυαστικά πακέτα τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα για τη Nova. Ο αριθμός των συνδρομητών της ανέβηκε στους 372 χιλιάδες, έναντι 363 χιλιάδων, στο τέλος του 9μηνου. Η Nova επενδύει το τελευταίο διάστημα στις πωλήσεις των συνδυαστικών πακέτων μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της , αλλά ταυτόχρονα και στις High Definition μεταδόσεις, επιχειρώντας και μια ποιοτική στροφή στο αθλητικό της πρόγραμμα

Η τιμή αυξάνει, οι αυξήσεις ΦΠΑ δεν απορροφούνται αλλά περνάνε στον τελικό πελάτη, η HD υπηρεσία χρεώνεται 5 ευρώ και ο "καίει κάρβουνο" δέκτης χρεώνεται 129 ευρώ, αλλά οι συνδρομητές αυξάνουν. Είπατε τίποτα για τις επιλογές των managers της Nova;