HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

H Nova έχει πια εξελιχθεί σε θεσμό για τα Ελληνικά δεδομένα. Είναι ένα ισχυρό brand name.

Υπάρχει από το 1994, έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τη πολιτική και την οικονομική ηγεσία της χώρας, απευθύνεται σε ένα κοινό που δεν είχε ξαναδεί πριν το 1994 και ούτε έχει δει ακόμα διαφορετική συνδρομητική πλατφόρμα.

Το μόνο όνομα που ακούγεται όταν αναφερόμαστε σε ποδόσφαιρο, ταινίες, ντοκιμαντερ είναι Nova. Όποιον και να ρωτήσετε αν έχει ακουστά την εταιρεία Nova θα σας απαντήσει ναι.

Η τιμή αυξάνει, οι αυξήσεις ΦΠΑ δεν απορροφούνται αλλά περνάνε στον τελικό πελάτη, η HD υπηρεσία χρεώνεται 5 ευρώ και ο "καίει κάρβουνο" δέκτης χρεώνεται 129 ευρώ, αλλά οι συνδρομητές αυξάνουν. Είπατε τίποτα για τις επιλογές των managers της Nova;

Λεφτά υπάρχουν λέμε ! :antlers:

H Nova έχει πια εξελιχθεί σε θεσμό για τα Ελληνικά δεδομένα. Είναι ένα ισχυρό brand name.

Υπάρχει από το 1994, έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τη πολιτική και την οικονομική ηγεσία της χώρας
+100000000000

Απάντηση: NOVA-HD

Αφού λοιπόν στο συγκεκριμένο θέμα "λέμε συνέχεια μαλ...", τότε ας κλειδώσει.
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:Δεν σε αφορα εσενα.... αν κλειδωσει!!! εσυ το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να μην διαβαζεις...:firstprize:

Για την συντριπτικη πλειοψηφια, δορυφορικη τηλεοραση = Nova, οπως υγρο για τα τζαμια = αζαξ

Απορησα με την ανοδο του αριθμου των συνδρομητων κατα 10.000 με τετοιες τιμες εν μεσω κρισης, αλλα φαινεται οτι το "κλεισιμο" μεσα στο σπιτι, του μεσου Ελληνα ευνοει την κατασταση. Μην ξεχναμε οτι η επιγεια δωρεαν τηλεοραση δεν βλεπεται, ειδικα φετος.

Απ'την αλλη πιστευω οτι ειναι και λιγο status symbol, αντι να πηγαινεις καφενειο να δεις την ομαδαρα λες "εχω Nova" και ανεβαινεις στα ματια της παρεας. Εχει και τσοντουλα καμια φορα, τωρα εβαλε και HD...

:afro:

Υπάρχει από το 1994, έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τη πολιτική και την οικονομική ηγεσία της χώρας, απευθύνεται σε ένα κοινό που δεν είχε ξαναδεί πριν το 1994 και ούτε έχει δει ακόμα διαφορετική συνδρομητική πλατφόρμα.

Το μόνο όνομα που ακούγεται όταν αναφερόμαστε σε ποδόσφαιρο, ταινίες, ντοκιμαντερ είναι Nova. Όποιον και να ρωτήσετε αν έχει ακουστά την εταιρεία Nova θα σας απαντήσει ναι.

Λεφτά υπάρχουν λέμε ! :antlers:

Περίπου έτσι είναι, κόβουν από άλλα έξοδα και το ρίχνουν στη συνδρομή

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45781&page=177

στο τελευταιο post της σελιδας,εξηγω-απο τοτε-γιατι η νοβα φαινομικα θα ανεβαζε συνδρομητες.
απλη λογικη....

μεταφερω το ζουμι του κειμενου:

αυτη την στιγμη που μιλαμε-τουλαχιστον για τα δεδομενα της Ελλαδος-
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για καποιον που παρακολουθει συχνα τηλεοραση.
αθλητικα,ταινιες,ντοκυμαντερ,κινουμενα σχεδια....
ειδικα εφετος με φτωχες παραγωγες των ιδιωτικων σταθμων και τον Ελληνα κλεισμενο σπιτι για περιορισμο εξοδων,ειναι η καλυτερη τους.
στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος...!!
λετε να μην ξερουν τι πουλανε?λετε να μην ξερουν οτι γκρινιαζουμε?
συνεχιζουν ομως την ιδια οικονομικη πολιτικη τους και οταν χρειαστει και αρχισουν τα ζορια,εχουν τεραστια οικονομικα περιθωρια να σε δελεασουν.
παρολα αυτα,συνεχιζουμε και ειμαστε συνδρομητες,αλλα συγχρονως τους κραζουμε.καλα κανουμε...αλλα ρε παιδια-οχι επαναληψεις συνεχεια!

Last edited:

Έχω μία ένσταση στα τεράστια οικονομικά περιθώρια Μήτσε.... στα υπόλοιπα εννοείται ότι συμφωνώ...

O Έλληνας έκοψε το πολύ έξω τον τελευταίο καιρό, και μιας που κλείστηκε μέσα αναπληρώνει τις στερήσεις με καλύτερη τηλεόραση (ή έτσι νομίζει)!
Ή στην καλύτερη στερείται την χαρά του γηπέδου κ ότι του κοστίζει αυτή συνολικά, αναπληρώνοντας την με κάποιο sports-pack.

Θα ήθελα να ενημερώσω την παρέα για το πως αυξάνονται οι πωλήσεις...
Πριν τρεις ημέρες πήραν τηλέφωνο φίλο μου, συνδρομητή Forthnet και του πούλησαν τηλεφωνικά το start pack, ΤΖΑΜΠΑ για ένα χρόνο!!!
(θα πληρώσει μόνο 70 ευρώ την εγκατάσταση)...

Γιατί απορείτε που ανεβαίνουν οι συνδρομητές. Την απάντηση την έδωσε ο προηγούμενος φίλος. Όταν έχεις Forthnet μπορείς να βάλεις Nova στο start pack τζάμπα. Αλλιώς είναι η έκπτωση που λένε του 20%.

Απορησα με την ανοδο του αριθμου των συνδρομητων κατα 10.000 με τετοιες τιμες εν μεσω κρισης, αλλα φαινεται οτι το "κλεισιμο" μεσα στο σπιτι, του μεσου Ελληνα ευνοει την κατασταση. Μην ξεχναμε οτι η επιγεια δωρεαν τηλεοραση δεν βλεπεται, ειδικα φετος.

Δεν ειναι μονο αυτο. Απο οσους εβλεπαν πριν τζαμπα μερικοι αναγκαστηκαν να γινουν νομιμοι συνδρομητες τωρα. Ειτε για να μην χασουν την μπαλα ειτε για αλλους λογους (κακη ληψη επιγειων κτλ).

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45781&page=177

στο τελευταιο post της σελιδας,εξηγω-απο τοτε-γιατι η νοβα φαινομικα θα ανεβαζε συνδρομητες.
απλη λογικη....

μεταφερω το ζουμι του κειμενου:

αυτη την στιγμη που μιλαμε-τουλαχιστον για τα δεδομενα της Ελλαδος-
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για καποιον που παρακολουθει συχνα τηλεοραση.
αθλητικα,ταινιες,ντοκυμαντερ,κινουμενα σχεδια....
ειδικα εφετος με φτωχες παραγωγες των ιδιωτικων σταθμων και τον Ελληνα κλεισμενο σπιτι για περιορισμο εξοδων,ειναι η καλυτερη τους.
στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος...!!
λετε να μην ξερουν τι πουλανε?λετε να μην ξερουν οτι γκρινιαζουμε?
συνεχιζουν ομως την ιδια οικονομικη πολιτικη τους και οταν χρειαστει και αρχισουν τα ζορια,εχουν τεραστια οικονομικα περιθωρια να σε δελεασουν.
παρολα αυτα,συνεχιζουμε και ειμαστε συνδρομητες,αλλα συγχρονως τους κραζουμε.καλα κανουμε...αλλα ρε παιδια-οχι επαναληψεις συνεχεια!

Μακραν η πιο σωστη τοποθετηση........:a0210:

Καλησπέρα, μπορώ να κατοχυρώσω την ένσταση μου σχετικά με το "παλαιότερο" κείμενο του φίλου Δημήτρη?

Δυστυχώς για μερικούς η Nova είναι μονόδρομος. Κακή ποιότητα εικόνας των επίγειων σε συνδυασμό με τις συχνές διακοπές με μαύρο πλάνο καθ' όλη την διάρκεια ενός μήνα (έχει συμβεί λ.χ. στον ΣΚΑΪ άπειρες φορές).
Δεν θα έλεγα πως η Nova παρέχει ... υψηλές τηλεοπτικές απολαύσεις. Από που να αρχίσει κανείς και που να το κλείσει? Από τα ντοκιμαντέρ που επαναλαμβάνονται με τέτοια ροή, όπως και το "Ναι, ναι" ή το "Έτσι, έτσι" του Αυτιά κάθε πρωί. Οι ταινίες? Που μου προβάλουν κινηματογραφικές ταινίες από την Ιταλία και την Γαλλία που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καθαρά τηλεοπτικά δημιουργήματα (μία έρευνα στο imdb θα μας πείσει!), που έχουν οχτακόσια κανάλια αθλητικού περιεχομένου.. για Σουπερ Λίγκα και πέντε έξι αγώνες τένις!

Για την Ελλάδα λοιπόν αυτά φτάνουν, έχεις δίκαιο. Ακριβώς εκεί πατάνε και στην Nova! Σου λέει η διοίκηση: "Τέτοιοι μπαστουνόβλαχοι που 'ναι θα σκάσουν 60 Ευρά για προϊόντα που σε κάθε άλλη βαλκανική (!) χώρα κοστίζουν τα μισά... γιατί η Ελλάδα δεν είναι κωλοβαλκάνια ... είναι ευρωπαϊά και άμα για δυομιση κανάλια ταινιών δεν σκάσεις πενηντάρικο δεν το νιώθεις στο αίμα σου".

Και επειδή το πρόβλημα είναι στον δέκτη και λιγότερο στο προσφερόμενο HD προϊόν που είναι ακριβώς ότι και το SD περιεχομένο: πενιχρό...έως κλαψιάρικο: ο δέκτης που τρέχει τώρα με την αναβάθμιση Οκτωβρίου είναι απλά για να μπει στο Γκίνες ως Whorst Receiver ever. Με 129 στην Ρουμανία (τα χαιρετίσματα μου στο ΔΝΤ) ο συνδρομητής απολαμβάνει έναν δέκτη που μόνο κεφτεδάκια δεν φτιάχνει (HD+DVR), παίρνει κι ένα μπουκέτο καναλιών που κλείνει τα 115 και σου περισσεύουν και χρήματα για να αγοράσεις μία κάσα μπύρα από τα LIDL. . Όχι σαν την Nova που αδυνατεί ακόμη να πλασάρει και τα 200 "επιπλέον δορυφορικά κανάλια" (εγώ ακόμη με τα 20 Major Networks έχω μείνει).

Φαντάζομαι πως ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ανά τας Ευρώπας οι δέκτης έχουν TV GUIDE, Τελετεξτ, δημιουργία λίστα και ενεργό πλήκτρο ALT. Και όσοι μου υπενθυμίσετε την δυνατότητα δημιουργία μπουκέτο: αφού έχω 110 κανάλια στην διάθεση μου (από τα 800 που δίνει ο εξουσιοδοτημένος δορυφόρος) γιατί να φτιάξω μπουκέτο, όταν η NOVA ΔΕΝ με αφήνει να βάλω και μία τάξη.

Τέλος για να μην καταντώ κουραστικός... προτείνω στο τμήμα πωλήσεων να βγάλει το υπάρχον τηλεχειριστήριο και να στραφεί σε τούτο δω:

Fernbedienung.jpg

Ένταση ήχου, +/- καναλιών και ON/OFF! Αυτά είναι σίγουρα αυτά που παρέχει ο 831, για τον HD μάλλον θα το περιορίσουν στο +/- καναλιών.

Σας ευχαριστώ που για άλλη μία φορά λειτουργείτε ως ψυχολογική υποστήριξη. Το τμήμα εξυπηρέτησης -δυστυχώς- αδυνατεί να δεχθεί την κλήση μου και το στόμα μου... καθώς μετά από 36 λεπτά στην αναμονή ακούγοντας το τραγούδι ECHO της Cyndi Lauper αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να κάνουν "ήσυχα" την δουλειά τους.

Last edited:

Έχω μία ένσταση στα τεράστια οικονομικά περιθώρια Μήτσε.... στα υπόλοιπα εννοείται ότι συμφωνώ...

πιστευω οτι περιθωρια υπαρχουν αρκετα μεγαλα..
οντως ομως το "τεραστια" ισως να ειναι υπερβολικο.

...Για την Ελλάδα λοιπόν αυτά φτάνουν, έχεις δίκαιο. Ακριβώς εκεί πατάνε και στην Nova! Σου λέει η διοίκηση: "Τέτοιοι μπαστουνόβλαχοι που 'ναι θα σκάσουν 60 Ευρά για προϊόντα που σε κάθε άλλη βαλκανική (!) χώρα κοστίζουν τα μισά... γιατί η Ελλάδα δεν είναι κωλοβαλκάνια ... είναι ευρωπαϊά και άμα για δυομιση κανάλια ταινιών δεν σκάσεις πενηντάρικο δεν το νιώθεις στο αίμα σου"...

Πλάκα έχεις όπως τα λες, ωραίο post.

Εγώ κάνοντας (πάλι) το συνήγορο του διαβόλου θα έλεγα τα εξής:

Τηρουμένων των αναλογιών η nova είναι φθηνή και έχει άριστη ποιότητα. Έχει τόσο καλή απόδοση/τιμή που δεν έχει επιτύχει κανένας 10 χρόνια τώρα να στήσει κάτι ανταγωνιστικό.

Επιβιώνει παρά τα υψηλά ποσοστά πειρατίας.

Η τεχνογνωσία που έχει είναι διαστημική σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Προχωράει σε HD παρότι δεν έχει ουσιαστικά ανατγωνισμό.

Όταν βγεί κάποιος που θα προσφέρει καλύτερα από αυτα που δίνει η nova, εγώ θα αγοράσω πρώτος. Μέχρι τότε να ευγνωμωνούμε την τύχη μας που απλά ΥΠΑΡΧΕΙ.

Εγώ ήμουν συνδρομητής μέχρι τον Μάιο, αλλά έχω διακόψει, και περιμένω κανένα κανάλι ντοκυμαντέρ (history/nat geo) σε HD. Έχει ακουστεί τίποτα;

Πλάκα έχεις όπως τα λες, ωραίο post.

Εγώ κάνοντας (πάλι) το συνήγορο του διαβόλου θα έλεγα τα εξής:

Τηρουμένων των αναλογιών η nova είναι φθηνή και έχει άριστη ποιότητα. Έχει τόσο καλή απόδοση/τιμή που δεν έχει επιτύχει κανένας 10 χρόνια τώρα να στήσει κάτι ανταγωνιστικό.

Επιβιώνει παρά τα υψηλά ποσοστά πειρατίας.

Η τεχνογνωσία που έχει είναι διαστημική σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Προχωράει σε HD παρότι δεν έχει ουσιαστικά ανατγωνισμό.

Όταν βγεί κάποιος που θα προσφέρει καλύτερα από αυτα που δίνει η nova, εγώ θα αγοράσω πρώτος. Μέχρι τότε να ευγνωμωνούμε την τύχη μας που απλά ΥΠΑΡΧΕΙ.

Θα σου απαντήσω σε ένα προς ένα:
1. Ούτε φτηνή είναι, ούτε άριστη ποιότητα έχει. Ρίξε μια ματιά στα πακέτα του εξωτερικού και θα καταλάβεις. Κάτι ανταγωνιστικό προσπάθησε να στήσει ο ΟΤΕ, αλλά το εγχείρημα (λόγω τεχνικών ζητημάτων) ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία.
2. Ποσώς με ενδιαφέρει.
3. Ευχαριστούμε που μας θύμισες ότι είμαστε Μπανανία.
4. Να πούμε και ευχαριστώ; Και ειδικά για τέτοιου είδους HD;
5. Έχει βγει και δεν το ξέρεις. Ευγνωμονώ την τύχη μου που το ανακάλυψα.