HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Τελικά πόσο απλή είναι η διαδικασία να κουβαλάς τον HD δέκτη από το σπίτι στο εξοχικό προκειμένου να έχεις HD εικόνα. Αξίζει τον κόπο; Να εγκαταλείψω τα όποια πλεονεκτήματα μου προσφέρει η ελεύθερη κάρτα και να περάσω στο set κάρτας-δέκτη. Ρώτησα για την διαδικασία "κουμπώματος - ξεκουμπώματος" του δέκτη πάνω σε ήδη στημένα πιάτα και σε κατάστημα της Forthnet-Nova αλλά με παρέπεμψαν στην τεχνική υπηρεσία λες και ζητούσα κάτι πολύπλοκο...
Φιλικά !

Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά χρειάζεσαι άλλο ένα πιάτο στο εξοχικό το οποίο θα βλέπει μόνο hotbird μιας και ο νέος δέκτης δεν συνεργάζεται (προς το παρόν) με 2ο ή 3ο lnb για να βλέπεις και άλλους δορυφόρους.

Ο δέκτης παραμάσχαλα και βόλτα στο εξοχικό...

Τελικά πόσο απλή είναι η διαδικασία να κουβαλάς τον HD δέκτη από το σπίτι στο εξοχικό προκειμένου να έχεις HD εικόνα. Αξίζει τον κόπο; Να εγκαταλείψω τα όποια πλεονεκτήματα μου προσφέρει η ελεύθερη κάρτα και να περάσω στο set κάρτας-δέκτη. Ρώτησα για την διαδικασία "κουμπώματος - ξεκουμπώματος" του δέκτη πάνω σε ήδη στημένα πιάτα και σε κατάστημα της Forthnet-Nova αλλά με παρέπεμψαν στην τεχνική υπηρεσία λες και ζητούσα κάτι πολύπλοκο...
Φιλικά !

Δεν είναι δύσκολο, το κάνω από το καλοκαίρι πολύ συχνά. Φυσικά υπάρχει έτοιμο το πιάτο, τα καλώδια, σκαρτ από την παλιά tv που υπάρχει εκεί και περιμένει.

Βγάζω μόνο το box και το τροφοδοτικό, αν και για το τελευταίο σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο (ίδιων προδιαγραφών) για να κουβαλάω όσο το δυνατόν λιγότερα.

Φιλικά

Νομίζω το να έχεις ελεύθερη κάρτα είναι σημαντικό "προνόμιο" για να το χαραμίσεις περνώντας σε νέα συνδρομή με πάντρεμα!

Όλα τα σκέφτομαι . Αυτή την στιγμή όπως καταλαβαίνεται υπάρχει έτοιμο και δεύτερο σετ πιάτου lnb στραμμένο προς hotbird και πηγαινοέρχεται η κάρτα με την irdeto Module. Απλά λόγω του ότι υπάρχει και Home cinema σκέφτομαι ότι είναι κρίμα να μην εκμεταλλεύομαι την HD εικόνα και ψηφιακό ήχο που μπορεί να προσφέρει η Nova τώρα. Ο δέκτης δηλαδή με το που τον συνδέσεις βρίσκει αμέσως τα κανάλια χωρίς να χρειάζεται κάποιο πολύπλοκο συντονισμό από την αρχή κάθε φορά ?

Εγώ βλέπω χωρίς πρόβλημα πάντως...δεν κόπηκε καθόλου σήμερα.Ούτε καν σπάσιμο δεν έκανε...Τα novasports βλέπω όμως μαύρη μαυρίλα...το ίδιο και στα novacinema

Last edited:
Απάντηση: NOVA-HD

παιδια παιζουν ολα τα υπολοιπα εκτος των νοβασπορτς και νοβασινεμα. καμα ενημερωση εχουμε??

Παραλίγο να σπάσω τον δέκτη. Λίγο πριν τελειώσει η ταινία και στην πιο κρίσιμη στιγμή. Νόμισα πως κόλλησε...

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παραλίγο να σπάσω τον δέκτη. Λίγο πριν τελειώσει η ταινία και στην πιο κρίσιμη στιγμή. Νόμισα πως κόλλησε...

:flipout::flipout::flipout: Εγώ έβλεπα eurosport και δεν το παρατήρησα καν...

χαχα. φανταζομαι λες για το Αμελια.Κι εγω το ιδιο επαθα! :P:ernaehrung004:

Εγω εβλεπα τον 1ο τελικο Αμερικανικου Ραγκμπι και μειναμε με το τηλεκοντρολ στο χερι!!!

Καλα ποσο ανικανοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι!

Αμα εχουν τεχνικους και δεν τους εχουν απολυσει και αυτους...παει ο 1ος αγωνας!Θα δουμε τουλαχιστον τον 2ο;

Αμα εχουν τεχνικους και δεν τους εχουν απολυσει και αυτους...παει ο 1ος αγωνας!Θα δουμε τουλαχιστον τον 2ο;

λετε να ειναι και ο ertakis?:P