HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Και επικο σχολιο Καρυδα το ειδατε ολοι οτι οι Packers ειχαν την υπεροχη σε ολον τον αγωνα!!!

επιβεβαιωνω για τα νοβασινεμα. δεν εχουν επανελθει. μαλιστα στην εκπομπη πανουτσου καρπετοπουλου τα παραθυρα τους τρεμοπαιζαν και τωρα δειχνει στιγμιοτυπα.

Ούτε τα History, Novasports Highlights. Ουσιαστικά, μόνο η αμερικανιά και η αθλητική εκπομπή παίζουν. Τα άλλα είναι έτσι κι αλλιώς καρτέλες.

για ακομα μια φορα η κυρια γοβα ξεπερασε τον εαυτο της. πανω απο 1 ωρα κομμενα τα νοβα καναλια και ουτε μια ανακοινωση εστω και για τους τυπους. αυτο δειχνει αν μη τι αλλο τον υπερμετρο σεβασμο προς τους συνδρομητες της. Δεν επειραζει 2 μηνακια εχουν απομεινει ακομα. Ευγε κυριοι και εις ανωτερα!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

λετε να ειναι και ο ertakis?:P

Ο ertakis έτρεχε να σηκώσει τους διακόπτες...χαχαχαχα.θα βγάλουν ανακοίνωση ότι αφαιρούν από την συνδρομή του τρέχοντος μήνα 0,15 λεπτά συν το ΦΠΑ..χαχαχα

Re: NOVA-HD

ολα αυτα αν δεν το καταλαβατε τα εκανε ο ote tv για να παρει συνδρομητες.εριξε το λινκ και τωρα ετοιμαζονται να ριξουν και τον hot bird με πυραυλο patriot.η μηπως εριξε ακτινα λειζερ ο hellas sat για να καταστρεψει τον hot bird πολυ james bond μου φαινεται βλεπω α ρε νοβα τι σου εμελε να παθεις απο τον ανταγωνισμο.:rifle:

Λεω να βαλω HD στο νεο διαμερισμα για Novasports και Discovery, καποια προταση υπαρχει για αποκωδικοποιητη η να παρω οποιον μου δινει η Nova?

Λεω να βαλω HD στο νεο διαμερισμα για Novasports και Discovery, καποια προταση υπαρχει για αποκωδικοποιητη η να παρω οποιον μου δινει η Nova?

Ούτως ή άλλως για να είσαι εντάξει στις συμβατικές σου υποχρεώσεις με τη Nova, ΜΟΝΟ τον δικό της δέκτη μπορείς να χρησιμοποιήσεις !

A μαλιστα θελω δεν θελω δηλαδη τον δικο τους παιρνω.
Οκ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.:2thumb22sup:

Discovery HD δεν δινει η Nova γιατι δεν το βλεπω στο προγραμμα HD που εχει στο site της.

Είχε ανακοινώσει αποκλειστικότητα στο National Geographic. Το Discovery πόσο διαφορετικό είναι; Αξίζει παραπάνω;

Αν κρίνω από το Αγγλικό πακέτο που το παρακολουθώ, το Discovery είναι ένα κλικ πιο πάνω....

Το κανεις λιγο πιο κατανοητο γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με τον χωρο και δεν γνωριζω.

επισημως η νοβα μεσω του ιδιοκτησιακου δεκτη pace hd,οι μεταδοσεις καναλιων υψηλης ευκρινειας περιλαμβανουν:

-nova cinema hd
-nova sports hd
-eurosport hd
-national geo hd

για το τι θα προσθεσει στο μελλον,δεν υπαρχει καποια συγκεριμενη ανακοινωση,παρα μονο μια "γενικη" και αοριστη,που λεει οτι
"θα προστεθουν στο μελλον και αλλα καναλια hd"...