HD κανάλια στη NOVA

Δεν ήταν ικανός να δείξει hd κανάλια ο 1110. Απλώς τα κατέβαζε στη λίστα. Αφού τώρα δεν τα βρίσκεις καν, χρειάζεται συντονισμό το κάτοπτρό σου ή / και αλλαγή lnb.

Δημητρη εχω disqec,οι ενδειξεις σταθερες 60% και στα δυο.
Επι της ευκαιριας ευχαριστω και παλι για την συμβουλη με το αναμα του δεκτη.

Εφοσον εχεις πολλά χρονια το lnb, καλο θα ηταν να το αντικαταστησεις. Βεβαια, εχεις κλειδωσει στο δορυφόρο οποτε χρειάζεται ελαχιστη ρυθμιση. θα προτεινα να βαλεις μια τηλεορασουλα διπλα στο πιατο ή ενα φιλο/φιλη με δυνατη φωνη να σου λεει το σημα και να το ρυθμισεις ο ιδιος. Μιλαμε για εξαιρετικα μικρες κινησεις. Ξεκινα με την ρυθμιση της γωνιας του πιατου που ειναι πιο ευκολη, βρες που πιανεις μεγιστο κ στη συνεχεια ρυθμισε τον προσανατολισμο σου.

Ευχαριστω παιδια θα το δοκιμασω.

Ξεβίδωσε τη βίδα που σφίγγει το lnb πάνω στη πλαστική βάση χωρίς να την αφαιρέσεις. Κάτσε πίσω από το lnb στρίψτο ελάχιστα δεξιά και πήγαινε να ελέγξεις το σήμα στον δέκτη. Αν ανέβεις πάνω από το 80% άστο εκεί και ξαναβίδωσε... Αν δεν και απλά πέσει το σήμα τότε λίγο αριστερά το lnb και τσεκάρεις πάλι το σήμα στον δέκτη..

Στο τέλος μη ξεχάσεις να βιδώσεις πάλι τη βίδα !!!

Απάντηση: Re: HD κανάλια στη NOVA

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια ενημερωση αν τελικα δωσουν δωρεαν τα HD?
Eγω χθες πηρα τηλ για να σταματησω τα hd, τους ρωτησα αν αλλαξει κατι και μου ειπαν οχι. Καλα δεν περιμενα να μου πουν και κατι αλλο.

Άντε τυχερούληδες, τσόντα HD καλοκαιριάτικα. Σας έφεξε πάλι, το καλύτερο κανάλι σας δίνουν.

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5583

" HustlerHD

24ωρο ερωτικό κανάλι hardcore δράσης, το οποίο προσφέρει σε ποιότητα High Definition εκπληκτικές ταινίες και σειρές ερωτικού περιεχομένου."

Last edited by a moderator:
Μπα, μόνο που είπα στην γυναίκα μου για το 3play, άρχισε να φωνάζει. Δεν μ'αγαπάς πια μου λέει, και θέλεις τρίτο στο κρεβάτι μας? Άντε τώρα να τις εξηγείς τι σημαίνει 3play. :BDGBGDB55:

Μπα, μόνο που είπα στην γυναίκα μου για το 3play, άρχισε να φωνάζει. Δεν μ'αγαπάς πια μου λέει, και θέλεις τρίτο στο κρεβάτι μας? Άντε τώρα να τις εξηγείς τι σημαίνει 3play. :BDGBGDB55:
Πρεπει η νοβα να το κανει σποτακι...Και να τελειωνει με την λεξη...Ανωμαλιαρη!!!

Σήμερα, καταλάθος επέλεξα το Eurosport HD και είδα ότι μου έπαιζε κανονικά.
Προβληματίστηκα, αφού δεν έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία των HD.
Επέλεξα και τα υπόλοιπα HD κανάλια (αθλητικά, ντοκυμαντέρ) και παίζουν κι αυτά.
Το Μάιο είχα αντικαταστήσει το δέκτη μου (Panasat 1110) με τον Pace 831, αλλά δεν είχα υπογράψει κάποιο νέο συμβόλαιο, οπότε παραμένει σε ισχύ το παλιό που είχα ανανεώσει στην αρχή του έτους (χωρίς HD κανάλια). Η όλη διαδικασία ήταν να πάω σε κατάστημα forthnet, να πάρω το νέο δέκτη, να ενημερώσουν την καρτέλα μου στο computer με τα νέα δεδομένα και να φύγω.
Επίσης, τον Ιούνιο έδωσα πάγια εντολή μέσω λογαριασμού τραπέζης (όχι πιστωτικής) για να έχω έκπτωση έως 4%, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται κάτι για τα HD σ' αυτή την προσφορά.
Υπάρχει λοιπόν περίπτωση, για οποιοδήποτε από τους παραπάνω δύο λόγους, να μου έχουν δώσει για κάποιο διάστημα τα HD σαν δώρο;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσουν να χρεώνονται κανονικά και να καθυστερήσω να το πάρω είδηση λόγω της πάγιας εντολής.

Το Μάιο είχα αντικαταστήσει το δέκτη μου (Panasat 1110) με τον Pace 831
Για αυτό ακριβώς σου έδωσαν έξι μήνες δωρεάν τα hd κανάλια. Το γράφει και η σχετική επιστολή που απέστειλαν σε όλους τους συνδρομητές: "με κάθε αντικατάσταση εξοπλισμού > δωρέαν 6 μήνες η υπηρεσία nova hd".

Last edited:
Re: Απάντηση: HD κανάλια στη NOVA

Καλά το ψιλιάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα έχει γίνει.
Είχα αλλάξει σχετικά νωρίς τον αποκωδικοποιητή μου, αφού έτσι κι αλλιώς παντρεμένο δέκτη είχα και πριν, οπότε δεν είχα να χάσω τίποτα.
Τότε δεν είχαν αρχίσει ακόμα να στέλνουν επιστολές (ένα απλό sms μου είχε έρθει), οπότε μου είχε διαφύγει η συγκεκριμένη "προσφορά", παρόλο που διαβάζω καθημερινά τον τομέα της Nova στο forum.
Επομένως, θα πρέπει κι εγώ να ζητήσω εγκαίρως τη διακοπή τους (όπως γίνεται και στα δώρα για το 3play) ή θα σταματήσουν από μόνα τους όταν παρέλθει η προθεσμία;