Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Δεν ήταν ικανός να δείξει hd κανάλια ο 1110. Απλώς τα κατέβαζε στη λίστα. Αφού τώρα δεν τα βρίσκεις καν, χρειάζεται συντονισμό το κάτοπτρό σου ή / και αλλαγή lnb.
Ευχαριστω παιδια θα το δοκιμασω.
Eγω χθες πηρα τηλ για να σταματησω τα hd, τους ρωτησα αν αλλαξει κατι και μου ειπαν οχι. Καλα δεν περιμενα να μου πουν και κατι αλλο.Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια ενημερωση αν τελικα δωσουν δωρεαν τα HD?
Πρεπει η νοβα να το κανει σποτακι...Και να τελειωνει με την λεξη...Ανωμαλιαρη!!!Μπα, μόνο που είπα στην γυναίκα μου για το 3play, άρχισε να φωνάζει. Δεν μ'αγαπάς πια μου λέει, και θέλεις τρίτο στο κρεβάτι μας? Άντε τώρα να τις εξηγείς τι σημαίνει 3play. :BDGBGDB55:
Μπα, μόνο που είπα στην γυναίκα μου για το 3play, άρχισε να φωνάζει. Δεν μ'αγαπάς πια μου λέει, και θέλεις τρίτο στο κρεβάτι μας? Άντε τώρα να τις εξηγείς τι σημαίνει 3play. :BDGBGDB55:
Για αυτό ακριβώς σου έδωσαν έξι μήνες δωρεάν τα hd κανάλια. Το γράφει και η σχετική επιστολή που απέστειλαν σε όλους τους συνδρομητές: "με κάθε αντικατάσταση εξοπλισμού > δωρέαν 6 μήνες η υπηρεσία nova hd".Το Μάιο είχα αντικαταστήσει το δέκτη μου (Panasat 1110) με τον Pace 831
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.