HD κανάλια στη NOVA

Γνωρίζει κάποιος αν κοστίζει περισσότερο στη νόβα όταν βλέπουν HD οι συνδρομητές;

Last edited by a moderator:
Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου.
Τι εννοείς αν κοστίζει περισσότερο?
Από θέμα ενοικίασης αναμεταδοτών?

Γενικά τα HD κανάλια απαιτούν μεγαλύτερο bitrate(για να είναι αξιοπρεπή) από τα SD.
Οπότε πιάνουν περισσότερο χώρο στους αναμεταδότες.

Aυτό θα ήθελα να μάθω, τι κοστίζει παραπάνω στην εταιρία ώστε να χρεώνουν παραπάνω την υπηρεσία.

Re: Απάντηση: HD κανάλια στη NOVA

Το γεγονός ότι πιάνουν περισσότερο χώρο δεν δικαιολογεί την έξτρα χρεωσή τους.

Δεν είναι το HD καμία τεχνολογική καινοτομία. Έπρεπε απλά στα κανάλια που είναι HD, να μην υπάρχει SD έκδοση.

Επειδη δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα δουλευει κανονικα?Στις 5 Μαρτιου δεν θα ανεβαινε?9500 bitrate αν ειναι σταθερο ειναι εξαιρετικη ποιοτητα εφαμιλης του nc1hd.

Στα novasports HD και στo novacinema HD το είχαν καταργήσει. Στην αρχή είχαν. Μετά μόνο στο nat geo HD είχαν αφήσει DD. Φαίνεται οτι ξαναέβαλαν τωρα.

Δεν νομίζω ότι το είχαν καταργήσει φίλε μου. Σε εμένα δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο τόσο καιρό. Απλά καμιά φορά δεν στο παίζει γιατί κολλάει ο αποκωδικοποιητής. Με μία επανεκίνηση στρώνει και είσαι ΟΚ.

DD έχει και το Discovery HD Showcase...

Επανέρχομαι στο εντελως απαράδεκτο, κατα την άποψη μου ζήτημα, της επιπλεον χρέωσης των 5 ευρω για τα HD ΚΑΝΑΛΙΑ.
Ρωτάω και εάν κάποιος πιο ειδικός γνωρίζει ας απαντήσει.
Ποσο κοστίζει στη nova η επιπλεον χρηση των διπλών συχνοτήτων (HD ΚΑΙ ΜΗ)και ποσο κερδίζει απο τα επιπλεον 5ευρα που εισπράτει ;;;;;
Άποψη μου ειναι οτι πρέπει ΑΜΕΣΑ να σταματήσει η επιπλεον αυτή χρέωση. Ας διαμαρτυρηθούμε όσοι συμφωνούμε απλα ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ τις HD Υπηρεσίες ΤΩΡΑ!!!
Ίσως έτσι καταλάβουν οτι ...και εμείς καταλαβαίνουμε!!!!

εγω λεω να τα πουμε εδω στο επισημο thread της και να περιμενουμε μια επισημη απαντηση. εχει ακταντησει ξεφτιλα το θεμα με τα δυο καναλια. ελεος οι διπλεσ εκδοσεις. υποτειθεται το 5 ευρω το ειχαν βαλει για το νοικι του 5 αναμεταδοτη. αλλιως ας τον ξαναβαλουν και ας συνεχισει το 5ευρω. τοσο κατασπαταληση bandwidth πρωτη φορα. λες και ειναι απλετοσ και δωρεαν ο χωρος στους αναμεταδοτες και μου θελουν και 2 εκδοσεις.

καλα αυτο το τεχνικο τμημα δεν ενημερωνει το μαρκετιγκ οτι ειναι ανουσια κατασπαταληση bitrate?????:smash::ADFADF1:

βεβαια σκεφτηκα κατι αλλο.

μηπως θελουν το νοβασινεμα 1hd και σπορτσ 1hd να ειναι στην βασικη συχνοτητα της νοβα 11823 και περιμενουν να γινει η αλλαγη και μετα να τα σταματησουν απο την 12130??? ξερει κανεις αν εχει καποιο νοημα αυτο με την κεντικη συχνοτητα????

οσο υπαρχουν καπιοι που εχουν την δυνατοτητα να δινουν αυτο το εξτρα πενταευρο για ιδιο προγραμμα αλλα σε καλυτερη αναλυση τοτε δεν προκειτε να το βγαλουν φιλε μου...δυστυχως...

εγω παντα δωρο τα ειχα. ποτε δεν το πληρωσα. απορω ποιος το πληρωνει!!!

Απάντηση: Re: HD κανάλια στη NOVA

Τιποτα δεν κοστιζει απλα ειναι οτι βγαλουν.Οι αναμεταδωτες λιγοστεψαν για να κερδισουν χρηματα.Η premier εφυγε για να κερδισουν χρηματα.

Μπορουν καλλιστα να βγαλουν την χρεωση στα hd(ο οτε εχει 18 hd καναλια και εχει 6 αναμεταδωτες χωρις χρεωση) να αφαιρεσουν τις sd εκδοσεις εφοσον υπαρχουν και οι HD και με το επιπλεον bandwith να προσθεσουν νεα HD καναλια η να αναβαθμησουν καποια SD.Με αυτο τον τροπο θα κερδιζαν πολλα παραπανω χρηματα αφου θα προσελκυαν πολυ περισσοτερους πελατες που θα πληρωναν ελαχιστα 30 ευρο για το start pack παρα οπως γινετε τωρα με το 5ευρο και τα πολυ λιγα HD που προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.