Ακριβώς. Και μέσω rca και μέσω rf τα βλέπεις σε παλιούς τηλεοπτικούς δέκτες.Οπότε η δικαιολογία αυτή δεν έχει βάση.
Καλυτερα να μην το κανει και να δωσει λεφτα για περιεχομενο. Εξαλου υπαρχει στην δορυφορικη.
Επανέρχομαι στο εντελως απαράδεκτο, κατα την άποψη μου ζήτημα, της επιπλεον χρέωσης των 5 ευρω για τα HD ΚΑΝΑΛΙΑ.
Ρωτάω και εάν κάποιος πιο ειδικός γνωρίζει ας απαντήσει.
Ποσο κοστίζει στη nova η επιπλεον χρηση των διπλών συχνοτήτων (HD ΚΑΙ ΜΗ)και ποσο κερδίζει απο τα επιπλεον 5ευρα που εισπράτει ;;;;;
Άποψη μου ειναι οτι πρέπει ΑΜΕΣΑ να σταματήσει η επιπλεον αυτή χρέωση. Ας διαμαρτυρηθούμε όσοι συμφωνούμε απλα ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ τις HD Υπηρεσίες ΤΩΡΑ!!!
Ίσως έτσι καταλάβουν οτι ...και εμείς καταλαβαίνουμε!!!!
εγώ που είδα πάντως την ταινία μια χαρά ήταν η εικόνα και δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα με τα pixelsΝεο περιεχομενο εχει να μπει απο περσι με το novalife.Η στασιμοτητα ειναι τεραστια εκει στη νοβα.
Btw χθες στο nc2 η ταινια με την mendes πριν το red dragon γιατι ειχε αθλια εικονα?Πρωτη φορα που εβλεπα pixels.Στο red dragon ηταν μια χαρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.