HD κανάλια στη NOVA

Καλά κι εγώ δωρεάν για πάντα τα έχω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι τα πέντε ευρώ -αν και λίγα- φαντάζουν πάρα πολλά για πέντε κανάλια. Οσο για τον φίλο που είπε να τα βγάλουν τα SD αφού υπάρχουν τα HD, δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό γιατί υπάρχουν πελάτες και ειδικά στην επαρχία όπου έχουν αναλογικές τηλεοράσεις με SD σήμα. Αν τα αφαιρέσουν αυτοί τί θα βλέπουν; Αρα, πάμε στην λύση της αφαίρεσης των πέντε ευρώ η οποία φαντάζει και πιο ρεαλιστική!

Re: Απάντηση: HD κανάλια στη NOVA

Τα HD κανάλια μέσω του scart προφανώς και προβάλλονται στις παλιές τηλεοράσεις.
Είναι σαφές ότι αυτό γίνεται με υποδεέστερη ποιότητα εικόνας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Οπότε η δικαιολογία αυτή δεν έχει βάση.

Ναι τα ξέχασα αυτά.

Μήπως έχεις υπόψη σου αν τα HD δείχνουν ελαφρώς καλύτερα από τα αντίστοιχα SD μέσω αυτών, λόγω bitrate?

Εχετε δίκιο παιδιά. Ξέχασα ότι μπορείς να τα δεις και έτσι τα HD (έτσι τα βλέπω εγώ στην κραβατοκάμαρα) και όντως η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη!

Και μην ξεχνατε και την επιγεια nova. Εχουν μονο το sd και οχι το hd καναλι. Δεν ξερω γιατι εχω ρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα ποτε γιατι δεν δινουν το hd καναλι εστω λιγο πιο ακριβο αν αυτο τους καει.
Πως γινεται ΔΤHD Aλλα οχι NovacinemaHD?

Είναι θέμα χώρου και κόστους.

Αν δεν κάνω λάθος 1 HD κανάλι απαιτεί χώρο ίσο με 4 SD στην επίγεια.

Προφανώς θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά με αυξημένο τίμημα.

Καλυτερα να μην το κανει και να δωσει λεφτα για περιεχομενο. Εξαλου υπαρχει στην δορυφορικη.

Νεο περιεχομενο εχει να μπει απο περσι με το novalife.Η στασιμοτητα ειναι τεραστια εκει στη νοβα.

Btw χθες στο nc2 η ταινια με την mendes πριν το red dragon γιατι ειχε αθλια εικονα?Πρωτη φορα που εβλεπα pixels.Στο red dragon ηταν μια χαρα.

Καλυτερα να μην το κανει και να δωσει λεφτα για περιεχομενο. Εξαλου υπαρχει στην δορυφορικη.

Ετσι όμως πετας στα σκουπιδια τους πελατες της επιγειας.
Γι αυτο επελεξαν και επιγειο σημα. Για να μην εχουν παρτιδες με πιατα.

Και μενα με ζαλισανε με το 3play αλλα οταν τους ελεγα οτι χρειαζεται κι αλλα λεφτα για αθλητικα η ταινιες εκαναν τον κινεζο!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: HD κανάλια στη NOVA

Επανέρχομαι στο εντελως απαράδεκτο, κατα την άποψη μου ζήτημα, της επιπλεον χρέωσης των 5 ευρω για τα HD ΚΑΝΑΛΙΑ.
Ρωτάω και εάν κάποιος πιο ειδικός γνωρίζει ας απαντήσει.
Ποσο κοστίζει στη nova η επιπλεον χρηση των διπλών συχνοτήτων (HD ΚΑΙ ΜΗ)και ποσο κερδίζει απο τα επιπλεον 5ευρα που εισπράτει ;;;;;
Άποψη μου ειναι οτι πρέπει ΑΜΕΣΑ να σταματήσει η επιπλεον αυτή χρέωση. Ας διαμαρτυρηθούμε όσοι συμφωνούμε απλα ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ τις HD Υπηρεσίες ΤΩΡΑ!!!
Ίσως έτσι καταλάβουν οτι ...και εμείς καταλαβαίνουμε!!!!

Εγώ γι αυτό τον λόγο δεν τα βάζω τα HD, τόσα χρόνια.
Δεν είναι ότι μου λείπει ούτε ότι θα μου λείψει το 5ευρο, αλλά το θεωρώ κοροιδία.
Να καταργήσουν τα διπλά κανάλια και να κρατήσουν μόνο τα HD.
Μάλιστα η μεγαλύτερη κοροιδία ήταν επί εποχής ΕΡΤ, που το ελεύθερο ΕΡΤ HD στη nova το είχαν κλειδωμένο για τους μη HD συνδρομητές.
Ευτυχώς από τότε που έγινε η ΔΤ το έχουν ανοιχτό.

Νεο περιεχομενο εχει να μπει απο περσι με το novalife.Η στασιμοτητα ειναι τεραστια εκει στη νοβα.

Btw χθες στο nc2 η ταινια με την mendes πριν το red dragon γιατι ειχε αθλια εικονα?Πρωτη φορα που εβλεπα pixels.Στο red dragon ηταν μια χαρα.
εγώ που είδα πάντως την ταινία μια χαρά ήταν η εικόνα και δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα με τα pixels

Δεν ξανα ειχε συμβει αυτο.Δεν ξερω τι ειχε παθει εκεινη την ωρα αλλα δεν βλεποταν η ταινια.Ισως να εκαναν τιποτα πειραματα με το nc2/hd

Επεξεργασία:
Μολις εκανα σαρωση και προστεθηκε κανονικα το nc2hd.Απο αυριο στις 6.

Last edited by a moderator: