Λοιπόν έχω νέα επι του θέματος ... τα ανεβάζω σε λίγο στο section Nova news του www.digitaltvinfo.gr
Φυσικά και το σκέφτομαι από τη μεριά του συνδρομητή.Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρώ απαράδεκτη τη χρέωση των HD.Για να σκεφτώ όμως σαν μάνατζερ της εταιρίας,θα έπρεπε να ξέρω όλα τα δεδομένα όπως σωστά αναφέρει ο davinci και ο AFam.Το σκεφτεσαι απο τη μερια του συνδρομητη... Σκεψου το λιγο σαν να ησουν μανατζερ συη νοβα και θες το μεγιστο κερδος αρα να μην χαθει το 5ευρω. Για μενα θα ηταν καλυτερο δωρεαν hd να ακουγεται κιολας, και λιγο πιο ακριβη μια αλλη υπηρεσια που στην ουσια ειναι μια ολοκληρη 2η συνδρομη.
Εγώ να τονίσω την πρόταση : "Από την Τετάρτη 19 Μαρτίου όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν, μέσα από την θέση 112 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova, ένα ακόμη αθλητικό κανάλι σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, με ολοκληρωμένη, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση χωρίς καμία επιπλέον χρέωση." . Από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι είναι ένα "ελεύθερο από έξτρα τιμή" HD κανάλι. Λέτε να είναι ο προπομπός της κατάργησης της χρέωσης των HD;
Σωστά, αλλά ξεχνάς ότι το highlights είναι in house production, οπότε θα γλυτώσουν πολλά από τα διπλές εκδόσεις/διαχείριση υλικού. .
τα eurosport δεν μας νοιαζουν. τρωνε χωρο σε αλλους αναμεταδοτες
Το 114 ειναι ελευθερο. Ή εκει 'η το Ε εκει και το euro news στο 113. Λογικα κατι τετοιο θα γινει.Και το euro news απο την 112 που θα παει οέο;;;
εστω..
αρα με βαση τις γενικες προτιμησεις για επιπλεον hd,καταληγουμε οτι θα θελαμε ενα foxhd,disneyhd,Mtvlivehd και κανα sports ακομα .
το 4 ας πουμε που κανει και γυρα στο cl και eul καλο θα ηταν να το εχουμε και σε hd.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.