HD κανάλια στη NOVA

Το Highlights HD ειναι μια καλη προσθήκη. Ωστοσο, για να ειναι ισοσταθμισμένες οι αλλαγές μεταξύ των premium, novacinema και novasport υπηρεσιων, πρεπει να υπάρξει και μια αντιστοιχη αλλαγή για το Novalife.

να γινει hd ενα μη 24 ωρο καναλι δεν πολυλεει....

κανα καναλι ντοκυμαντερ καλυτερα νεο κιολας.....

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλα και το Highlights δεν ηταν αρχικά 24ωρο. Εν πάσει περιπτωση, αυτο που θέλω να πω ειναι πως, όπως μπορουν όλοι να εχουν ενα δωρεάν αθλητικό HD κανάλι, θα επρεπε να υπάρχει και ένα δωρεάν αντίστοιχο κινηματογραφικό.

Συμφωνώ με τον kostiko.
Καλό θα ήταν να γίνει το Novalife HD και 24ώρο.

Επίσης, σχετικά με το πρόγραμμα του Novalife, θα μπορούσαν να βάζουν πιο πρόσφατες ταινίες/σειρές.

Προφανώς όχι τις πρεμιέρες που παίζουν στο Novacinema 1, αλλά ταινίες/σειρές που πλέον τα δικαιώματά τους τα έχει και ο ΟΤΕ, δηλαδή έχει περάσει ένας χρόνος αφού έπαιξαν στο Novacinema 1.

Και συμφωνώ και με τον sakels στο ότι χρειάζεται καινούριο HD κανάλι ντοκιμαντέρ.

Kαι επίσης προφανώς όχι όλες. Ας πούμε αν δείχνει το Novacinema 1 , 20 πρεμιέρες τον μήνα, ας δείχνει το Novalife HD ,μετά από 1 χρόνο, 2 ή 3 ανά μήνα.

Έτσι, ουσιαστικά αναιρείς το πλεονέκτημα του ΟΤΕ πως δίνει και τα cinema σχεδόν δωρεάν, γιατί παρέχεις παρόμοιο περιεχόμενο σε όλους τους συνδρομητές.

Οντως εξαιρετικη εικονα αλλαξε αυτοματα σε novasports24hd.

Αναμενουμε και τα fox ελπιζω συντομα

Στα καναλια hd ποτε γινεται ενεργοποιηση μετα την ολοκληρωση της φορητοτητος ,και τηλεφωνηματος στο αρμοδιο τμημα.

Η ενεργοποίηση γίνεται αμέσως. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μία σάρωση των καναλιών απο την αρχή!

Εκανα σαρωση καναλιων ,εμφανιζει στα HD το μηνυμα Ε16-4 για προσ.βαση στο καναλι τηλεφωνιστε στο 18345.Εγω τους εχω παρει απο τις 11/6 που εγινε η ολοκληρωση φορητοτητας και μου ειπαν οτι θα τακτοποιηθει ,σημερα εχουμε 14 και ακομη περιμενω.

Τι να πω, έπεσες στην περίπτωση φίλε μου. Κανονικά ενεργοποιούνται εκείνη τη στιγμή. Μην ξεχνάς να επιμένεις καθημερινά και κάνε υπομονή!

Re: Απάντηση: HD κανάλια στη NOVA

Nα σου στείλουν σήμα ενεργοποίησης πάλι ζήτα.

Το είχα πάθει και εγώ και λύθηκε σε 3 λεπτά το θέμα.

Re: Απάντηση: HD κανάλια στη NOVA

Σημερα παρατηρησα μεγαλη διαφορα στο ΝεριτHd μέσω digea κα στο ΝεριτHd μέσω nova.Συγκριμενα μεσω digea ειχε πολυ καλυτερη αναλυση απο το Nerithd της nova.επισης η ενταση φωνης μεσω nova ηταν χαμηλη ενω μεσω digea κανονικη.τι παιζει και μεσω digeα το neritHd ειναι καλυτερο?εκει στην nova το ξερουν?

Όλα τα DVB-T Κανάλια της digea έχουν καλύτερη εικόνα από τα αντίστοιχα της νόβα (όχι μόνο το HD). Έχουν απλά υψηλότερο bitrate.
(Το ίδιο συνέβαινε και όταν οι εκπομπές ήταν αναλογικές...)

Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε συνδρομητική τηλεόραση έχουμε χαμηλότερη ποιότητα εικόνας?Αυτο είναι τραγικό.Η digea(ελεύθερη τηλεόραση) να έχει καλύτερη ανάλυση απο την nova !:smash:

Last edited by a moderator:
Ταnova cinema hd ομως εχουν παρα πολυ καλη ποιοτητα. Βασικα ουτε το ν hd θεωρω πως εχει προβλημα στη νοβα

Γράφει κάπου η nova οτι θα ρίχνει την ποιότητα στα αλλά κανάλια για να έχουν καλη εικόνα τα novacinema?Εχει διαφορά μεγάλη το nerit hd.Στην digea ειναι πολυ καλυτερο και σε εικονα και σε ηχο.Κάνε σύγκριση και θα το δεις τώρα που έχει μουντιαλ.

Last edited by a moderator:
Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε συνδρομητική τηλεόραση έχουμε χαμηλότερη ποιότητα εικόνας?Αυτο είναι τραγικό.Η digea(ελεύθερη τηλεόραση) να έχει καλύτερη ανάλυση απο την nova !:smash:

Δεν γίνεται να έχεις καλύτερη ποιότητα από την πηγή.

Γράφει κάπου η nova οτι θα ρίχνει την ποιότητα στα αλλά κανάλια για να έχουν καλη εικόνα τα novacinema?Εχει διαφορά μεγάλη το nerit hd.Στην digea ειναι πολυ καλυτερο και σε εικονα και σε ηχο.Κάνε σύγκριση και θα το δεις τώρα που έχει μουντιαλ.

Γενικά,η εικόνα μέσω Digea είναι πολύ καλύτερη ειδικά στα sd κανάλια.Αν όμως παίξεις πάρα πολύ με τις ρυθμίσεις της εικόνας (στην τηλεόραση) στην πηγή που έχεις συνδεδεμένο τον αποκωδικοποιητή της NOVA,θα δεις αισθητά βελτιωμένο αποτέλεσμα.Πίστεψέ με,χρειάστηκε να παίξω πάρα πολύ με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να έχω όχι ακριβώς την ίδια,αλλά παραπλήσια εικόνα με την εικόνα της Digea.Μπορώ πλέον να παρακολουθώ N HD μέσω NOVA με πολύ ωραία εικόνα.Θέλει όμως λίγο παίδεμα με τις ρυθμίσεις.