Γιατί βρε Γιώργο με το ζόρι παντρειά ????
Τα ξένα πακέτα το ίδιο δεν κάνουν ???
Δεν είδα κανένα να παραπονιέται για το Sky UK !!!!!
BΑΛΤΕ ΧΟΥΜΑΞ......ΒΑΛΤΕ ΧΟΥΜΑΞ:Banane0:Κάτσε να καθαρισουν με τη μυνηση της Humax για το παντρεμα και βλέπουμε .Δεν το εχουν λύσει ακόμη ....
Δεν είδα κανένα να παραπονιέται για το Sky UK !!!!!
Δεν είδα κανένα να παραπονιέται για το Sky UK
το μουντιαλ σε hd τι θα γίνει;
Μάλιστα. Δηλαδή τo novacinema HD και novasport HD θα βγούνε, (το HD-Mix πάει περίπατο.. :marchmellow
και με αυτό
:smokin:
Εμένα μη μου λέτε δε με νοιάζει, θα βάλω connx-tv HD ! :viking:
Βασικά αυτό που κάνετε είναι ελεϊνό πραγματικά..
Αν ΔΕΝ θέλετε να πείτε ΠΩΣ γινετε το ξε-πάντρεμα (αφού είναι παράνομο) καλώς...
ΑΛΛΑ το να αφήνετε υπονοούμενα και μετά να λέτε pm, όχι pm, ειναι ειρωνικό το λιγότερο...
Πείτε λοιπόν τα νέα μεταξύ σας απο την αρχή με pm και μην "τσιγκλάτε" τον κόσμο...
(παρόλο που κι εγώ ζήτησα σε pm info..)
Φιλικά....
Με 24 HD κανάλια;
Φίλε μου, έχεις δίκιο να εξεγείρεσαι αφού όλη αυτή η εν κρυπτώ κουβέντα δεν έχει νόημα.
1. Ξεπάντρεμα γίνεται.
2. Αυτοί που έχουν την τεχνογνωσία βγάζουν αρκετά χρήματα και δε πρόκειται να τη δώσουν έτσι τσάμπα.
3. Αν διαρρεύσει η τεχνογνωσία, τίποτα δεν απαγορεύει στην Irdeto να ανεβάσει patch level και να τις ξαναπαντρέψει όλες τις διαζευγμένες.
4. Λόγω των 2 και 3, είναι προφανές ότι η τεχνογνωσία θα διαρρεύσει όταν θα έχουν βγάλει αρκετά χρήματα και θα θέλουν να ξαναβγάλουν.
Συνεπώς, εξ' αιτίας των 2, 3 και 4, δε πρόκειται να μάθεις τίποτα. Το καλύτερο που θα βρεις είναι κάποιον να του δώσεις μερικά ευρώπουλα και να σου κάνει την δουλειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.