Κάτσε να καθαρισουν με τη μυνηση της Humax για το παντρεμα και βλέπουμε .Δεν το εχουν λύσει ακόμη ....
Γιατί βρε Γιώργο με το ζόρι παντρειά ????
Τα ξένα πακέτα το ίδιο δεν κάνουν ???
Δεν είδα κανένα να παραπονιέται για το Sky UK !!!!!
Νίκο, ούτε το SKY ήταν έτσι όπως το περιγράφεις στην αρχή...O sky ναι δουλευει με παντρεμα αλλα εκει ηξερες απο την αρχη τι παιζει ηξερες δηλαδη τους κανονος του παιχνιδιου και ειτε αποφασιζες να γινεις παικτης η οχι.
Προς τα διάφορα φόρα και περιοδικά του χώρου : Αργήσατε λίγο (μια εβδομάδα περίπου) και έπρεπε να σας στείλει δελτίο τύπου η νόβα για να μάθετε ότι θα ανεβάσει HD κανάλια ???
Είναι πολύ απλό, αν θέλετε ενημέρωση να μας διαβάζετε..... έχουμε τα νέα τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τα δελτία τύπου !!!!![]()
Σορρυ που στο λέω αλλά έχεις καταντίσει κουραστικός.
:ADFADF1:
Το νήμα εκκαθαρίστηκε απο τις "παρεμβολές", οι οποίες - ειρήσθω εν παρόδω - ΔΕΝ μεταφέρθηκαν αλλού....
Σχετικά με τις "παρεμβολές" θα παρακαλέσω να μην το συνεχίσουμε, γιατί τελικά κακό θα κάνουμε και όχι καλό.
Ευχαριστώ όλους σας για την κατανόηση
Φιλικά,
Φίλιππος
Άλλη μία επίδειξη αυθαιρεσίας, χωρίς να μας εξηγείτε τα post που διαγράψατε ποιους κανόνες του φόρουμ παραβιάζουν. Όχι, δεν κατανοούμε την αυθαιρεσία. Όταν διαγράφετε μηνύματα θα πρέπει να μας εξηγείτε γιατί τα διαγράφετε. Τι πάει να πει "θα κάνουμε κακό"; Κακό σε ποιους; Στη nova; Στο avclub; Στα μέλη;
Ξέρω, ξέρω, οι ενέργειες των moderators απαγορεύεται να κρίνονται. Ε λοιπόν, εγώ ξέρω πως και οι κρίνοντες κρίνονται και δεν αποδέχομαι αυθαίρετες ενέργειες στα δικά μου post.
Το δε δικό σου επίμαχο post σβήστηκε όχι μόνο για τα παραπάνω αλλά και για παραπομπή άλλου μέλους σε παράνομη ενέργεια. Μάλιστα ο Αντώνης (Φάμελλος) σε ρώτησε ευθέως αλλά εσύ ή δεν το είδες καθόλου ή το είδες μεν αλλά εκώφευσες δε.
Για το καλό μου, για το καλό μου, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου ...
Δε θέλω αυτόκλητες σωτήρες φίλε mouratos. Ότι γράφω, το γράφω με απόλυτη αίσθηση ευθύνης. Άλλωστε η ταυτότητά μου στο φόρουμ είναι γνωστή, αν υπάρχει θέμα για το φόρουμ μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία μου.
Δε ξέρω τι έγραψε ο Αντώνης. Αυτά που έγραψα εγώ ισχύουν 100%. Το ότι ήταν off topic, ναι ήταν, αλλά δε το ξεκίνησα εγώ. Εγώ απλώς θέλησα να διαλύσω τις κατηγορίες περί "ελεεινών πράξεων" και να εξηγήσω γιατί αυτή η πληροφορία δε πρόκειται να μεταδοθεί σε ένα φόρουμ. Ούτε υπονόησα ότι κάποιοι μέλος του φόρουμ έχει αυτή την πληροφορία και δεν την βγάζει δημόσια γιατί βγάζει λεφτά από αυτό. Αυτή η αναφορά έγινε για άλλους, εκτός φόρουμ, που έχουν αυτή τη γνώση. Ο Αντώνης πιστεύω πως δεν την έχει, απλώς πληροφορήθηκε το γεγονός πως υπάρχει κάπου αυτή η γνώση.
Όπως και με το ξεπάντρεμα άλλων συστημάτων (πχ εξαγωγή rsa key από Nagra3 δέκτες), αυτή η γνώση δε πρόκειται να διαρρεύσει. Ούτε εγώ έχω αυτή τη γνώση. Η απλή λογική όμως κάνει σαφές πως αυτό ισχύει. Ας πάρουμε παράδειγμα το παλιό κόλπο με τις τηλεκάρτες. Όσο το ήξεραν λίγοι, συνέχιζε να δουλεύει. Μόλις διέρρευσε σε πολύ κόσμο, το έμαθε και ο ΟΤΕ και έκλεισε την τρύπα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.
Δε λέω πως έκανες άσχημα που διέγραψες τα μηνύματα από το thread. Ήταν off topic. Αλλά έπρεπε να τα μετακινήσεις σε ένα άλλο θέμα.
Απο την μια μεριά μας λες επισήμως οτι εσύ ουδεμία αποδοχή έκανες στους κανόνες του forum όταν έκανες την εγγραφή σου αλλά απο την άλλη - χωρίς κανένα δικαίωμα αφού θεωρείς εαυτόν εκτός των κανονισμών του forum - έρχεσαι να μας κατηγορήσεις για αυθαιρεσία.
Δεν διαγράφηκα ... ακόμα. Όπως στην ταινία "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια" ο Παπαμιχαήλ δεν απολύθηκε αμέσως μετά την απεργία αλλά λίγες εβδομάδες μετά. Όσο εκφράζω την αντίθεσή μου στην πεφωτισμένη αυθεντία της ΓΔ, είναι προφανές ότι ενοχλώ.Επίσης, σε εκείνο το λιβελλογράφημα υπεννόησες οτι μετά τα όσα είχες γράψει, η Διαχείριση του forum θα σε έθετε εκτος. Απο ότι όμως φαίνεται εσύ είσαι ακόμη εδώ και συμμετέχεις κανονικότατα. Με δεδομένο οτι δεν σου έκανε κανείς χάρη, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις και μάλιστα επισήμως αυτή τη θεωρία της συνομωσίας που προσπάθησες να περάσεις τότε προς τα έξω.
Δεν έκανα ευθεία παραπομπή σε κανέναν. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Αν κάποιος το εξέλαβε έτσι, έκανε λάθος. Ήμουν πολύ σαφής στο τι έγραψα.Αν διαφωνείς με το ότι είναι ευθεία παραπομπή, εγώ θα το επαναφέρω το επίμαχο post. Και μόλις το κάνω, αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία απαγορευσης συμμετοχής σου στο forum τουλάχιστον για ενα επταήμερο. Η ερώτησή μου είναι λοιπόν ευθεία: Να το επαναφέρω και να το αφήσω στην κρίση της Διαχείρισης, μιας και εγώ ενεργώ αυθαίρετα και δεν δίνω λογαριασμό ? Ετσι και εσύ θα αναλάβεις την ευθύνη των γραπτών σου και εγώ θα αποποιηθώ τον τίτλο του "αυτόκλητου σωτήρα" που μου προσάπτεις ελαφρά τη καρδία ...
Τέλος, όχι δεν ήμουν διατεθειμένος να τα μεταφέρω αλλού τα posts, γιατί όπου και να τα πήγαινα θα είχαμε τα ίδια.
Θα προτείνω μάλιστα να αφήσεις την ειρωνία κατά μέρος, τουλάχιστον όσο μιλάμε μαζί. Ξέρω οτι δεν είσαι αφελής. Δεν τιμάς λοιπόν ουτε τον εαυτό σου ούτε και εμένα παριστάνοντας τον αφελή....
Φίλιππος
Δε σε ειρωνεύομαι, αν εννοείς τη φράση "για το καλό μου" ήταν αστεϊσμός, όχι ειρωνεία.
Πολυ εξω απο το θεμα νομιζω οτι εχουμε βγει...
Θα επιστρέψουμε, μόλις τελειώσει το ζήτημα, έχεις το λόγο μου ...
Φίλιππος
αν μου επιτρέπεται μια μικρή κρίση προς τον συντονιστή και όχι τόσο κρίση αλλά συμβουλή, θα ήταν να διασφαλίσουμε ότι το forum θα πρέπει να μένει αναπόσπαστω απο την θεματολογία του και οποιαδήποτε διένεξη ή διαφωνία να επιλύεται μέσω pm. Πραγματικά έχει αρχίσει και γίνεται αρκετά ενοχλητικό να διαπλικτίζονται οι συντονιστές με τους χρήστες δημοσίως. Σας παρακαλούμε πολύ όλοι μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.