HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Άντε 2 μέρες έμειναν μέχρι τις ανακοινώσεις για το HD. Tότε να δείτε τι φωτιά θα πάρει το θέμα....

Μα ασφαλώς και υπάρχει λόγος !

Αν βγεί και πεί "έχω 350.000 νόμιμους και 650.000 παράνομους", αυτόματα σημαίνει οτι είναι διάτρητη, που απο μόνο του θα αποτελέσει πρόσθετο κίνητρο για να αυξηθεί η παράνομη θέαση !!!!
(Λογικό, αφου θα σημαίνει οτι και "η κουτσή Μαρία" μπορεί να το κάνει).

Γι αυτό δεν πιστεύω ΚΑΝΕΝΑ νούμερο που βγάζουν στον αέρα δημόσια.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αν και ήδη η ομολογία για 350.000 λαθροθεατές δεν τιμά το σύστημα κρυπτογράφησής της.

Δεν τιμά και την ίδια την nova. Θα έπρεπε να προβληματίζεται.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Θα συμφωνούσα απόλυτα αν δεν έκανε η συνδρομή 60 ευρώ(77 με pvr και ΧΧΧ κανάλια). Ας είχε 30 ευρώ το full πακέτο και θα είχες δίκαιο.

Και εγω εδώ και χρόνια υποστηρίζω πως ειναι συμφέρον τους η φτηνότερη συνδρομή αλλά αυτοί τα έχουν μετρήσει αλλιώς και βέβαια δικό τους ειναι το πακέτο και...όσο θελουν ορίζουν την συνδρομή! Παντως κι αν ακόμη έπαιρναν τα 60 (έως 77) τις εποχές των παχιών αγελάδων, ενδέχεται πλέον να δουν καποια αιμορραγία συνδρομητών που θα τους πείσει να βάλουν πιο λογικές τιμές στην εποχή του ΔΝΤ (γιατι να το κάνουν πριν αφού οι συνδρομητές δεν μειώνονταν και δεν υπήρχε ανταγωνισμός). Φυσικά θα πρεπει αντίστοιχα να πληρώσουν και λιγότερα για πρόγραμμα και ειδικά για αθλητικά

Φυσικά και το έκανε για το κέρδος της, αν όμως ο συνδρομητής είναι δυσαρεστημένος...θα τον χάσει, οπότε το να ειναι ευχαριστημένος μετράει πάρα πολύ, όχι μόνο στην Nova αλλά και στον καθένα που πουλά "υπηρεσίες"
Να μην ξεχνάμε ότι οι απαιτήσεις των μελών ενος ειδικευμένου φόρουμ audio-video δεν είναι και αυτές του μέσου όρου, ειδικά στην επαρχία ελα να αναφέρεις τις λέξεις blu ray, υψηλή ευκρίνεια, ακόμη και 16/9 και οι περισσότεροι θα σε κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό! (Ρε τι λεει τώρα ο ...μεγάλος!)
Η 29αρα CRT θεωρείται ακόμη μεγαλη τηλεόραση και όσοι παίρνουν ευρείας οθόνης (αφου...δεν υπάρχουν άλλες πλέον) γεμίζουν πάντα την οθόνη ανεξαρτήτως παραμόρφωσης...την οποία άλλωστε ούτε καν αντιλαμβάνονται!
Εχω πάει και σε σπίτια ζάπλουτων και βλέπουν τηλεόραση σε 14αρες ενω απέξω είναι παρκαρισμένες οι Πόρσε!
Η Nova τα έχει μετρήσει καλά αυτά που λεω (δυστυχώς για μας τους απαιτητικούς!)

μεγάλε μάλλον το καυσαέριο σου έχει πειράξει τα εγκεφαλικά κύτταρα!
έλα στην επαρχία να δεις σε τι τηλεοράσεις και σε τι αναλύσεις βλέπουμε και μετά μίλα :twoguns:
έκανε η μύγα κ..............τον κόσμο όλο!

έλα στην επαρχία να δεις σε τι τηλεοράσεις και σε τι αναλύσεις βλέπουμε και μετά μίλα :twoguns:

Δε νομίζω πως ο Voreios το έγραψε υποτιμητικά! Άλλωστε και αυτός στην περιφέρεια μένει. Παρεξήγησες ... Η αλήθεια είναι πως τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, είναι πολλοί αυτοί που έχουν ακόμα CRT τηλεοράσεις και λέξεις όπως hdmi κτλ τους ακούγονται κινέζικα. Το δείγμα των μελών του avclub απέχει πολύ από το μέσο όρο.

Αδερφέ πιο επαρχία από τον Φίλιππο αποκλείεται να είσαι......

Λίγο μαζεμένοι να είμαστε στο τι γράφουμε και ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον....

Ακόμη ...μεγαλύτερε στην επαρχία είμαι, 20 χιλιόμετρα απο τα αλβανικά σύνορα, με απόλυτα καθαρό βουνίσιο οξυγόνο και ξέρω για τι μιλάω!
Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλάω για την πλειοψηφία!
Επίσης, αν εισαι απο την Τήνο ειναι προφανές οτι το νησί σου ειναι πλουσιότερο απο ότι τα μέρη μου συνολικά (και ενδεχομένως και απο τον μέσο όρο της χώρας), οπότε και οι σύγχρονες τηλεοράσεις θα είναι πολύ περισσότερες...
Θα μπορούσες πάντως να εισαι λίγο πιο ευπρεπής στην έκφραση, δεν έθιξα κανέναν!

όσο αφορά την προηγούμενη συζήτηση για τον αριθμό των παράνομων συνδρομητών, να θυμίσω ότι υπολογίζετε και από τον αριθμό καρτών που εισήχθησαν στην χώρα. Μπορεί να μην υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά νομίζω ότι μια εκτίμηση γύρω στις 300.000 δεν είναι υπερβολική (με όλες τις μορφές πειρατείας).

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αν και ήδη η ομολογία για 350.000 λαθροθεατές δεν τιμά το σύστημα κρυπτογράφησής της.

Η "ομολογία" έγινε για να μπορέσει να πείσει τον εισαγγελέα οτι απο τα διαφυγόντα της που είναι πολλά χάνει και το Κράτος λόγω ΦΠΑ τα μαλλιά της κεφαλής του ...
Και όποιο μεγάλο νούμερο κι αν έδινε (γιατί αν έδινε μικρό, ας πούμε 10.000, ο εισαγγελέας θα είχε ενδοιασμους... φαντάσου οτι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ανάμεσά μας τουλάχιστον τόσοι μικροαπατεωνίσκοι !) θα ήταν αρκετό για να πετύχει το σκοπό της...

Ο μόνος τρόπος για να πετύχει κάτι είναι να κατηγορήσει για φοροδιαφυγή τους λαθραίους. Αλλωστε - σε άλλες εποχές ασφαλώς - και ο Αλ Καπόνε, μπορεί να είχε σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη, αλλά για φοροδιαφυγή τον κλείσανε μέσα...

Το Κράτος ευαισθητοποιείται ΜΟΝΟ αν δεί οτι έχει απώλεια εσόδων. Τουλάχιστον ετσι έχει καταντήσει....

Συντοπίτη, βάλε λίγο φρένο στη γραφή σου βρέ !!
Αλλιώς, μάρτυς μου ο Θεός, όταν θα κατέβω στο νησί θα σε πάρω να πάμε βόλτα απο την Καταπολιανή μέχρι τον Πύργο απο το παλιό μονοπάτι και θα σου φύγει η ψυχή απο τα φίδια που θα δείς !!!

Ακόμη ...μεγαλύτερε στην επαρχία είμαι, 20 χιλιόμετρα απο τα αλβανικά σύνορα, με απόλυτα καθαρό βουνίσιο οξυγόνο και ξέρω για τι μιλάω!
Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλάω για την πλειοψηφία!
Επίσης, αν εισαι απο την Τήνο ειναι προφανές οτι το νησί σου ειναι πλουσιότερο απο ότι τα μέρη μου συνολικά (και ενδεχομένως και απο τον μέσο όρο της χώρας), οπότε και οι σύγχρονες τηλεοράσεις θα είναι πολύ περισσότερες...
Θα μπορούσες πάντως να εισαι λίγο πιο ευπρεπής στην έκφραση, δεν έθιξα κανέναν!

ok λάθος κατάλαβα!:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ζηλεύω Μήτσε !!
(Πού στη Γερμανία ?)
Munich simera , Frankfurt aurio , Cologne methaurio....Pantow edo oloi stiw pub den exoun kan idea apo 3d. Eimai mesa tora kai sas grafo kai exoun etoimasei trapezia kai karekles gia Paraskevi alla apo 3D tipota .Piga kai se aggliki pou exei tampela pali tipota .Mono to MediaMarkt exei mia pou einai oso olos o toixos se ypsos kai mikos kai kanei 33.000 euro alla exei mia eikona ...alllo pragma .

Diavasa episis kathos erhomoun oti h Nova ektos apo HD tin Pempti tha anakoinosei kai 3D isxuei ?:Banane0::Banane0::Banane0:

Sorry gia ta greeklish alla eimai Germania kai den exei Ellinika to PC