Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD
:ernaehrung004:Πανε στον αστρα και κανε το τεστ σου εκει.
:ernaehrung004:Πανε στον αστρα και κανε το τεστ σου εκει.
Μα ασφαλώς και υπάρχει λόγος !
Αν βγεί και πεί "έχω 350.000 νόμιμους και 650.000 παράνομους", αυτόματα σημαίνει οτι είναι διάτρητη, που απο μόνο του θα αποτελέσει πρόσθετο κίνητρο για να αυξηθεί η παράνομη θέαση !!!!
(Λογικό, αφου θα σημαίνει οτι και "η κουτσή Μαρία" μπορεί να το κάνει).
Γι αυτό δεν πιστεύω ΚΑΝΕΝΑ νούμερο που βγάζουν στον αέρα δημόσια.
Θα συμφωνούσα απόλυτα αν δεν έκανε η συνδρομή 60 ευρώ(77 με pvr και ΧΧΧ κανάλια). Ας είχε 30 ευρώ το full πακέτο και θα είχες δίκαιο.
Φυσικά και το έκανε για το κέρδος της, αν όμως ο συνδρομητής είναι δυσαρεστημένος...θα τον χάσει, οπότε το να ειναι ευχαριστημένος μετράει πάρα πολύ, όχι μόνο στην Nova αλλά και στον καθένα που πουλά "υπηρεσίες"
Να μην ξεχνάμε ότι οι απαιτήσεις των μελών ενος ειδικευμένου φόρουμ audio-video δεν είναι και αυτές του μέσου όρου, ειδικά στην επαρχία ελα να αναφέρεις τις λέξεις blu ray, υψηλή ευκρίνεια, ακόμη και 16/9 και οι περισσότεροι θα σε κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό! (Ρε τι λεει τώρα ο ...μεγάλος!)
Η 29αρα CRT θεωρείται ακόμη μεγαλη τηλεόραση και όσοι παίρνουν ευρείας οθόνης (αφου...δεν υπάρχουν άλλες πλέον) γεμίζουν πάντα την οθόνη ανεξαρτήτως παραμόρφωσης...την οποία άλλωστε ούτε καν αντιλαμβάνονται!
Εχω πάει και σε σπίτια ζάπλουτων και βλέπουν τηλεόραση σε 14αρες ενω απέξω είναι παρκαρισμένες οι Πόρσε!
Η Nova τα έχει μετρήσει καλά αυτά που λεω (δυστυχώς για μας τους απαιτητικούς!)
μεγάλε μάλλον το καυσαέριο σου έχει πειράξει τα εγκεφαλικά κύτταρα!
έλα στην επαρχία να δεις σε τι τηλεοράσεις και σε τι αναλύσεις βλέπουμε και μετά μίλα :twoguns:
έκανε η μύγα κ..............τον κόσμο όλο!
έλα στην επαρχία να δεις σε τι τηλεοράσεις και σε τι αναλύσεις βλέπουμε και μετά μίλα :twoguns:
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αν και ήδη η ομολογία για 350.000 λαθροθεατές δεν τιμά το σύστημα κρυπτογράφησής της.
Ποιους εννοείτε κ.κ. zaras27 και mouratos;
Sorry gia ta greeklish alla eimai Germania kai den exei Ellinika .
Ακόμη ...μεγαλύτερε στην επαρχία είμαι, 20 χιλιόμετρα απο τα αλβανικά σύνορα, με απόλυτα καθαρό βουνίσιο οξυγόνο και ξέρω για τι μιλάω!
Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλάω για την πλειοψηφία!
Επίσης, αν εισαι απο την Τήνο ειναι προφανές οτι το νησί σου ειναι πλουσιότερο απο ότι τα μέρη μου συνολικά (και ενδεχομένως και απο τον μέσο όρο της χώρας), οπότε και οι σύγχρονες τηλεοράσεις θα είναι πολύ περισσότερες...
Θα μπορούσες πάντως να εισαι λίγο πιο ευπρεπής στην έκφραση, δεν έθιξα κανέναν!
Munich simera , Frankfurt aurio , Cologne methaurio....Pantow edo oloi stiw pub den exoun kan idea apo 3d. Eimai mesa tora kai sas grafo kai exoun etoimasei trapezia kai karekles gia Paraskevi alla apo 3D tipota .Piga kai se aggliki pou exei tampela pali tipota .Mono to MediaMarkt exei mia pou einai oso olos o toixos se ypsos kai mikos kai kanei 33.000 euro alla exei mia eikona ...alllo pragma .Ζηλεύω Μήτσε !!
(Πού στη Γερμανία ?)
Diavasa episis kathos erhomoun oti h Nova ektos apo HD tin Pempti tha anakoinosei kai 3D isxuei ?:Banane0::Banane0::Banane0:
Καλό ανέκδοτο!
Πού το διάβασες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.