HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: Nova hd GR

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η καρτα τους θα δουλεύει μόνο στο δικο τους δεκτη..
Τουλάχιστον αυτή ηταν η απάντηση που πηρα από τον εκπρόσωπο της Nova στην έκθεση περι 3D και web tv .
Τωρα εάν στο μέλλον βγουν αλλοι δεκτες που να μπορούν να υποστηρίξουν αυτή της nova …ποιος ξερει;:nounder:

Re: Απάντηση: Nova hd GR

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η καρτα τους θα δουλεύει μόνο στο δικο τους δεκτη..
Τουλάχιστον αυτή ηταν η απάντηση που πηρα από τον εκπρόσωπο της Nova στην έκθεση περι 3D και web tv .
Τωρα εάν στο μέλλον βγουν αλλοι δεκτες που να μπορούν να υποστηρίξουν αυτή της nova …ποιος ξερει;:nounder:

εγω παντως 2 φορες που μιλησα μαζι τους,μου ειπαν πως δεν θα υπαρχει προβλημα με τους παλιους συνδρομητες που ειναι κατοχοι απαντρευτων καρτων,τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο.
ολα αυτα βεβαια με μια μικρη επιφυλαξη απο μερους τους.

εγω κανω παλι 2 ερωτησεις:

-εχω υπολοιπο συμβολαιου 7 μηνες ακομη(20% εκπτωση)
θα με αναγκασει-τουλαχιστον γι`αυτο το διαστημα-να παρω τον δικο τους δεκτη για να βλεπω hd..?
-εαν συνεχισω ετσι θα μου κλειδωνει τα hd και θα μου ανοιγει μονο τα sd?

ουσιαστικα επι του θεματος ακομα υπαρχει ασαφεια γιατι ουτε οι ιδιοι γνωριζουν ακομα πως να το διαχειριστουν.
η διαισθηση μου και οι ενδειξεις που εχω,μου δειχνουν 2 πιθανες λυσεις:

1.συνεχιζουμε ως εχουμε και βλεπουμε πως θα προχωρησει το θεμα.
2.μας δινει δωρεαν ή μ`ενα συμβολικο ποσο τον pace,μας παντρευει και ξενοιαζει και η ιδια.
οποτε μπορει να "χρεωθει" καποιους δεκτες,αλλα θα εχει τελειωσει με την υποθεση των καρτων και θα ειναι ολες απολυτα ελεγχομενες.

δεν ειναι τοσο ευκολο ουτε θα ρισκαρει τετοιες εποχες να "πεταξει" τους παλιους της συνδρομητες.
το θεμα ειναι πολυ λεπτο...

Απάντηση: Re: Nova hd GR

:HTEHETH63:

περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο-ουτε οι ιδιοι ξερουν ακομα,τι ακριβως θα γινει με τους παλιους συνδρομητες που εχουν "ελευθερες" καρτες.
οι πρωτες ενδειξεις ειναι παντως θετικες,αφου για την αρχη τουλαχιστον,θα παιζουν-μαλλον-κανονικα.
αναμενουμε αλλα δεν τρελενομαστε...

Επειδή γνωρίζουμε τι πρόκειται να δούμε περίπου...

Απάντηση: NOVA-HD

Παντως ρε παιδιά ειλικρινά τωρα…
Θα δινατε χρήματα για την ποιότητα HD που εχει σκοπό να προσφέρει η Nova;
Ειδα στην έκθεση εκπομπές της και επεσα από τα σύννεφα…
Συμπιεσμένο οσο δεν παει, foul artifacts και bit που δε ξεπερνά τα 12 mbps

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova hd GR

εγω παντως 2 φορες που μιλησα μαζι τους,μου ειπαν πως δεν θα υπαρχει προβλημα με τους παλιους συνδρομητες που ειναι κατοχοι απαντρευτων καρτων,τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο.
.

Από ότι ξέρω το πρωτο καιρο τα hd καναλια θα είναι ελευθέρα.. ( μηπως αυτό εννοούσε όταν σου ειπε τον πρωτο καιρο )
Ηταν κάθετος σε αυτό που τον ρωτησα…
Δεν υπάρχει περίπτωση η καρτα τους να λειτουργεί σε αλλον δεκτή εκτος από αυτόν που θα δίνουν…
Βέβαια αυτό είναι το λιγοτερο γιατι προσωπικά δεν θα έδινα χρήματα για αυτό το πραγμα που ονομάζουν HD.
Καλο θα ηταν οι ενδιαφερόμενοι να δουν πριν αγοράσουν αυτό που ονομαζει η Nova, HD για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων…

Απάντηση: Re: NOVA-HD

bitrate εννοεις .....-bye-
Αληθεια, αυτο πως το ειδες (οτι ειναι 12 mbps)?
Ρωτησα τον εκπροσωπο της nova ...
Μαλιστα αυτο που εδειχναν ηταν στα 8 αλλα μου ειπε πως υπαρχει δυνατοτητα ως 12 mb

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova hd GR

Επειδή γνωρίζουμε τι πρόκειται να δούμε περίπου...

κατσε βρε...ακομα δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι...

Από ότι ξέρω το πρωτο καιρο τα hd καναλια θα είναι ελευθέρα.. ( μηπως αυτό εννοούσε όταν σου ειπε τον πρωτο καιρο )
Ηταν κάθετος σε αυτό που τον ρωτησα…
Δεν υπάρχει περίπτωση η καρτα τους να λειτουργεί σε αλλον δεκτή εκτος από αυτόν που θα δίνουν…Βέβαια αυτό είναι το λιγοτερο γιατι προσωπικά δεν θα έδινα χρήματα για αυτό το πραγμα που ονομάζουν HD.
Καλο θα ηταν οι ενδιαφερόμενοι να δουν πριν αγοράσουν αυτό που ονομαζει η Nova, HD για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων…

εγω μιλαω παντα με βαση τα λεγομενα 2 τεχνικων που μιλησα στο τηλεφωνο,αλλα και της ανακοινωσης που ουσιαστικα
δεν αναφερεται καθολου στο συγκεκριμενο θεμα.
η λογικη λεει οτι εαν οχι τωρα,σιγουρα στο αμεσσο μελλον,θα πραξει οπως-σχεδον- ολα τα μπουκετα στην ευρωπη.δηλάδη παντρεμενοι ολοι.
εδω ομως επειδη εχουμε μια "ειδικη" περιπτωση που ακουει στο ονομα Nova,με διαφορες αλχημειες παντρεματων και μη,πιστευω οτι θα δουμε αλλα κολπα, ετσι ωστε-τουλαχιστον-στην αρχη,να μαζεψει τους συνδρομητες της.
εαν μπει επιθετικα ξερουν και οι ιδιοι οτι θα το χασει το παιχνιδι...
ειπαμε-το θεμα ειναι πολυ λεπτο και θελει προσοχη...

εγω κανω παλι 2 ερωτησεις:

-εχω υπολοιπο συμβολαιου 7 μηνες ακομη(20% εκπτωση)
θα με αναγκασει-τουλαχιστον γι`αυτο το διαστημα-να παρω τον δικο τους δεκτη για να βλεπω hd..?
-εαν συνεχισω ετσι θα μου κλειδωνει τα hd και θα μου ανοιγει μονο τα sd?

ουσιαστικα επι του θεματος ακομα υπαρχει ασαφεια γιατι ουτε οι ιδιοι γνωριζουν ακομα πως να το διαχειριστουν.
η διαισθηση μου και οι ενδειξεις που εχω,μου δειχνουν 2 πιθανες λυσεις:

1.συνεχιζουμε ως εχουμε και βλεπουμε πως θα προχωρησει το θεμα.
2.μας δινει δωρεαν ή μ`ενα συμβολικο ποσο τον pace,μας παντρευει και ξενοιαζει και η ιδια.
οποτε μπορει να "χρεωθει" καποιους δεκτες,αλλα θα εχει τελειωσει με την υποθεση των καρτων και θα ειναι ολες απολυτα ελεγχομενες.

δεν ειναι τοσο ευκολο ουτε θα ρισκαρει τετοιες εποχες να "πεταξει" τους παλιους της συνδρομητες.
το θεμα ειναι πολυ λεπτο...

Εγώ συγκεκριμένα θέλω να χρησιμοποιώ τον δικό μου δέκτη.
Πείτε με κολλημένο και στραβόξυλο, εκτός αν μου δώσουν τσάμπα άλλο δέκτη HD τότε πάω πάσο και γίνομαι συνδρομητής και στο HD αλλά δε νομίζω να τους συμφέρει να μου τον δώσουν τζάμπα. Εκτός αν όντως θέλουν να ξενοιάσουν από τις απάντρευτες !!!

Πάντως συμφωνώ πως αν πάνε επιθετικά του στυλ "αυτό ειναι και αν σας αρέσει και παίζει μόνο έτσι από τηνα αρχή" βλέπω να τρώνε τα μούτρα τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Re: NOVA-HD

Γίνεται σας παρακαλώ να χρησιμοποιούμε ένα νήμα και όχι δύο.

Υπάρχει και το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57006 ποιο θα κρατήσουμε τελικά;

Εγω να τα κάνω merge ... Αλλα επειδή το άλλο είναι και 10 σελίδες, φοβάμαι οτι θα χαθεί η μπάλλα ...

Ακούω γνώμες πάντως !

Φίλιππος

Ναι,καλύτερα να τα κάνεις merge Φίλιππε,θα είναι πιο εξυπηρετικό.

Εγώ συγκεκριμένα θέλω να χρησιμοποιώ τον δικό μου δέκτη.
Πείτε με κολλημένο και στραβόξυλο, εκτός αν μου δώσουν τσάμπα άλλο δέκτη HD τότε πάω πάσο και γίνομαι συνδρομητής και στο HD αλλά δε νομίζω να τους συμφέρει να μου τον δώσουν τζάμπα. Εκτός αν όντως θέλουν να ξενοιάσουν από τις απάντρευτες !!!

Πάντως συμφωνώ πως αν πάνε επιθετικά του στυλ "αυτό ειναι και αν σας αρέσει και παίζει μόνο έτσι από τηνα αρχή" βλέπω να τρώνε τα μούτρα τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

δυσκολη οικονομικη περιοδος που εκτος απο εμας τους τρελλους,δεν ασχολειται κανεις αλλος με το hd.
επισης μην ξεχναμε οτι ειδικα για αυτους που την εχουν για τα γνωστα ιδιωτικα καναλια(και δεν ειναι λιγοι)ερχονται οι εναλλακτικες της digea&ote.
δυσκολευουν τα πραγματα κι`αστους να διατυμπανιζουν οτι
«Οι αυξημένες πωλήσεις της υπηρεσίας στο πρώτο τρίμηνο του 2010 δείχνουν ότι η τιμολογιακή πολιτική μας είναι σωστή»
τελος του χρονου θα γινει ο απολογισμος που θα εχουν αλλαξει πολυ&πολλα πραγματα...

Το άλλο thread είναι το πιο παλιό, αλλά αυτό έχει περισσότερα post.

Κι εγώ συμφωνώ στο merge.

Όλα τα posts στο thread 'HDTV' αφορούν τη Nova?
Αν ναι, συμφωνώ για merge.
Αν όχι, θα έλεγα να γίνει φιλτράριοσμα και να μεταφερθούν εδώ αυτά που αφορούν τη Nova και το άλλο thread να παραμέινει σαν 'HDTV (εκτός Nova)'.
Πολλή δουλειά Φίλιππε?:twoguns:
Λέω τη γνώμη μου...

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παντως ρε παιδιά ειλικρινά τωρα…
Θα δινατε χρήματα για την ποιότητα HD που εχει σκοπό να προσφέρει η Nova;
Ειδα στην έκθεση εκπομπές της και επεσα από τα σύννεφα…
Συμπιεσμένο οσο δεν παει, foul artifacts και bit που δε ξεπερνά τα 12 mbps

Ανδρέα, εγώ ναι. Αποκόμισα διαφορετική εντύπωση από εσένα, σε ότι αφορά το τι είδα στην έκθεση. Το eurosport ήταν πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω αν είναι εκπομπή της νόβα ή το έχει εντάξει στο πακέτο σαν κοινό με άλλα πακέτα.
Το κινηματογραφικό κανάλι επίσης το είδα καλό, σε αποδεκτά πλαίσια. Το αθλητικό κανάλι ήταν το μοναδικό που δεν έδειχνε καλά, λόγω χαμηλού bitrate.

Σε αυτή την ποιότητα σαφώς και θα πλήρωνα, όχι όμως για τα τωρινά κανάλια (sports/films). Θα πλήρωνα για τα History HD, National Geographic HD.

Το άσχημο,είναι ότι δεν έχουν τα HD σε ξεχωριστό πακέτο όλα μαζί,αλλά πρέπει να πάρεις και το movies-sports για να τα δείς.Και,άντε μιας και οι πιο πολλοί από εδώ έχουμε το full,κάποιος που μπορεί να έχει το value-start pack αυτομάτως ξεχνάει το HD,τουλάχιστον μέχρι να μπούν καινούρια κανάλια.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Το άσχημο,είναι ότι δεν έχουν τα HD σε ξεχωριστό πακέτο όλα μαζί,αλλά πρέπει να πάρεις και το movies-sports για να τα δείς.Και,άντε μιας και οι πιο πολλοί από εδώ έχουμε το full,κάποιος που μπορεί να έχει το value-start pack αυτομάτως ξεχνάει το HD,τουλάχιστον μέχρι να μπούν καινούρια κανάλια.

Αν ισχύσει αυτό τότε χαιρετίσματα ειδικά για όσους πήραν sports + value !
Προβλέπω να πατώσει το HD της NOVA αν συνεχίσει έτσι.
Αν το δώσει extra μόνο του σε λογική τιμή (όχι πάνω από 10 euro) και με δυνατότητα να παίζει και στις ανύπαντρες κάρτες τότε πιστεύω πως θα πάει καλά.

Απλά επειδή όσοι το βάζουν μετά δεν θα το βγάζουν. Διαφορετικά θα το βάλουν συγκεκριμένοι και με μεγάλη πιθανότητα αν στενέψουν τα οικονομικά τους να το βγάλουν.

Δηλαδή αυτός που θα έχεις sports γιατί να μη μπορεί να δει όλα τα HD εκτός του novacinema HD;;;

Κύριοι της NOVA για σκεφτείτε το λίγο παραπάνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ανδρέα, εγώ ναι. Αποκόμισα διαφορετική εντύπωση από εσένα, σε ότι αφορά το τι είδα στην έκθεση. Το eurosport ήταν πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω αν είναι εκπομπή της νόβα ή το έχει εντάξει στο πακέτο σαν κοινό με άλλα πακέτα.
Το κινηματογραφικό κανάλι επίσης το είδα καλό, σε αποδεκτά πλαίσια. Το αθλητικό κανάλι ήταν το μοναδικό που δεν έδειχνε καλά, λόγω χαμηλού bitrate.

Σε αυτή την ποιότητα σαφώς και θα πλήρωνα, όχι όμως για τα τωρινά κανάλια (sports/films). Θα πλήρωνα για τα History HD, National Geographic HD.

Βρε μη τους δίνετε αφορμή για χειρότερα..
Τόσα χρονια βελτίωσαν καθολου τις SD μεταδόσεις;
Ξεκίνησαν με λιγα καναλια και στο τελος φόρτωσαν τοσο πολύ το πακέτο τους που αντι να ανεβάσουν το bitrate των μεταδόσεων ,αυτοι το κατέβασαν..

Παντως με προβληματίζεις με το σχολιο σου περι αποδεκτής ποιότητας..
Όχι πως εχω δει ατελείωτες ωρες δορυφορικών HD μεταδόσεων αλλα και με αυτά που εχω δει είναι η μερα με τη νυχτα ( και μαλιστα από ελευθερα HD καναλια)
Αν είναι να πληρώνω και να δικαιολογώ την πληρωμή μου αποκαλώντας την αποδεκτή, ε τοτε η κατασταση στις υπηρεσίες όχι μονο θα μείνει σταθερή χάλια, αλλα θα χειροτερεύει κιολας …
Αν διάβασες τη δήλωση που αφορούσε τις υψηλές χρεώσεις θα καταλάβεις τι εννοώ.. ( αφου σου λεει αγοράζουν , οι τιμες μας είναι καλες)

Θελει πίεση και καταναλωτική συνείδηση για να φτιαξουν τα πράγματα..
Δεν γινετε να είμαστε επιεικείς σε ότι μας πλασάρουν και μετα να παραπονιόμαστε στα forums …

Last edited: