HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Γενικά, κανείς δεν ξέρει. Εμένα από την νόβα στην έκθεση μου είπαν ότι σε πρώτη φάση όποιος βλέπει τα αντίστοιχα SD θα βλέπει και τα αντίστοιχα HD.
Τι θα κάνουν αργότερα, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παντως με προβληματίζεις με το σχολιο σου περι αποδεκτής ποιότητας..
Όχι πως εχω δει ατελείωτες ωρες δορυφορικών HD μεταδόσεων αλλα και με αυτά που εχω δει είναι η μερα με τη νυχτα ( και μαλιστα από ελευθερα HD καναλια)

Εγώ πάντως αυτό που είδα (με εξαίρεση το αθλητικό τους κανάλι) ήταν στα ίδια επίπεδα με τα free HD κανάλια (τα οποία δεν είναι και πολλά).
Φαντάζομαι ότι από Σεπτέμβρη που θα τα δούμε και στους δέκτες μας, θα κρίνουμε καλύτερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Αν ισχύσει αυτό τότε χαιρετίσματα ειδικά για όσους πήραν sports + value !
Προβλέπω να πατώσει το HD της NOVA αν συνεχίσει έτσι.
Αν το δώσει extra μόνο του σε λογική τιμή (όχι πάνω από 10 euro) και με δυνατότητα να παίζει και στις ανύπαντρες κάρτες τότε πιστεύω πως θα πάει καλά.

Απλά επειδή όσοι το βάζουν μετά δεν θα το βγάζουν. Διαφορετικά θα το βάλουν συγκεκριμένοι και με μεγάλη πιθανότητα αν στενέψουν τα οικονομικά τους να το βγάλουν.

Δηλαδή αυτός που θα έχεις sports γιατί να μη μπορεί να δει όλα τα HD εκτός του novacinema HD;;;

Κύριοι της NOVA για σκεφτείτε το λίγο παραπάνω.

Μπορεί εγώ πχ να θέλω να βλέπω μόνο τα HD και τίποτα άλλο από αυτά που δίνουν,αλλά είμαι υποχρεομένος για να τα δώ και τα 3... να πληρόσω στην καλύτερη 10 ευρώ+63 (+2% φπα)για να δώ τα κανάλια,και πείτε και άλλα 7 το dvr,και για αυτούς που έχουν τα αισθησιακά άλλα 10 ευρώ,συνολικά; 90 ευρώ τον μήνα για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τους τις υπηρεσίες,απαράδεκτο τουλάχιστον.

Πάντως σε αυτή τη λογική κινείται και το Αγγλικό sky με μόνη εξαίρεση τα documentary κανάλι τα οποία μπορείς να τα έχεις σε HD αν πληρώνεις το έξτρα 10ρικό και ας μην έχεις ενεργοποιημένα το documentary option αλλά δε μπορείς να έχεις sky sports HD αν δε πληρώνεις για το sports πακέτο. Το ίδιο και με τις ταινίες.

Βρε μη τους δίνετε αφορμή για χειρότερα..
Τόσα χρονια βελτίωσαν καθολου τις SD μεταδόσεις;
Ξεκίνησαν με λιγα καναλια και στο τελος φόρτωσαν τοσο πολύ το πακέτο τους που αντι να ανεβάσουν το bitrate των μεταδόσεων ,αυτοι το κατέβασαν..

Παντως με προβληματίζεις με το σχολιο σου περι αποδεκτής ποιότητας..
Όχι πως εχω δει ατελείωτες ωρες δορυφορικών HD μεταδόσεων αλλα και με αυτά που εχω δει είναι η μερα με τη νυχτα ( και μαλιστα από ελευθερα HD καναλια)
Αν είναι να πληρώνω και να δικαιολογώ την πληρωμή μου αποκαλώντας την αποδεκτή, ε τοτε η κατασταση στις υπηρεσίες όχι μονο θα μείνει σταθερή χάλια, αλλα θα χειροτερεύει κιολας …
Αν διάβασες τη δήλωση που αφορούσε τις υψηλές χρεώσεις θα καταλάβεις τι εννοώ.. ( αφου σου λεει αγοράζουν , οι τιμες μας είναι καλες)

Θελει πίεση και καταναλωτική συνείδηση για να φτιαξουν τα πράγματα..
Δεν γινετε να είμαστε επιεικείς σε ότι μας πλασάρουν και μετα να παραπονιόμαστε στα forums …

Μπορούμε να μπαίνουμε στο web site τους και από την επικοινωνία να τους στέλνουμε "Είμαι ο συνδρομητής με αριθμό τάδε, θεωρώ πως μας τιμολογείτε ακριβά, αν δεν μειώσετε τις τιμές θα αναγκαστώ να διακόψω τη συνδρομή μου". Αν λάβει καμιά 20.000 τέτοιες επιστολές πιστεύω κάτι θα κάνουμε.

Λέτε να σηκώσουμε επανάσταση κατά των τιμών NOVA; :music-smiley-005:

Μπορούμε να μπαίνουμε στο web site τους και από την επικοινωνία να τους στέλνουμε "Είμαι ο συνδρομητής με αριθμό τάδε, θεωρώ πως μας τιμολογείτε ακριβά, αν δεν μειώσετε τις τιμές θα αναγκαστώ να διακόψω τη συνδρομή μου". Αν λάβει καμιά 20.000 τέτοιες επιστολές πιστεύω κάτι θα κάνουμε.

Λέτε να σηκώσουμε επανάσταση κατά των τιμών NOVA; :music-smiley-005:

να δουμε τι,ποτε και πως θα καταληξουν και κινουμαστε αναλογως.
εγω μεσα ειμαι,αλλα ας περιμενουμε πρωτα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

να δουμε τι,ποτε και πως θα καταληξουν και κινουμαστε αναλογως.
εγω μεσα ειμαι,αλλα ας περιμενουμε πρωτα...
Αυτό θα μας φαει το να περιμενουμε και να περιμενουμε οπως ακριβως κανουν και αυτοί 1οι . Σου λενε αν δεν δουμε αντιδραση προχωραμε .Τι σημαινει να περιμενουμε .
Εμενα πχ ο πατερας μου ηθελε μεγαλος ανθρωπος να βλεπει τα ποδοσφαιρα και βρηκα οπως εχω αναφερει μια καρτα παλιά σε ενα συρταρι , τους πήρα τηλεφωνο και αρχισαν αυτά που σας ειπαν και σε σας ..πχ πρεπει να παντρευτει κτλ και μολις ακουσε τον 10ψαλμο για το σοι τους και μου εδωσε τον προισταμενο , το πρωί η καρτα ηταν σπίτι του πατέρα μου η καινούργια και χωρίς χρεωση του κουριερ ...
Τι μου λετε να περιμενουμε και @#%$&#ιες παρτε τους και σου λεω εγω αν ιδρωνει το αυτί τους :smash::smash::smash:

Αν δεν έχεις υπογράψει όρους χρήσης που να αναγράφουν τέτοιο πράγμα δεν μπορούν να στο φορτώσουν εκτός αν δεν μιλήσεις ή φοβηθείς.
Γενικώς η κυρά NOVA την πάτησε που δεν το είχε από την αρχή στους όρους χρήσης της.

Για αυτό τώρα πάει και δίνει τον εξοπλισμό εντελώς δωρεάν με τις νέες συνδρομές μήπως και τσιμπήσουν αρκετοί που είχαν παλιά συνδρομή και την έχουν κόψει για να τους βάλει να υπογράψουν νέους όρους χρήσης που να επιτρέπει το παντρεμα κάρτας δέκτη !

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Αν δεν έχεις υπογράψει όρους χρήσης που να αναγράφουν τέτοιο πράγμα δεν μπορούν να στο φορτώσουν εκτός αν δεν μιλήσεις ή φοβηθείς.
Γενικώς η κυρά NOVA την πάτησε που δεν το είχε από την αρχή στους όρους χρήσης της.

Για αυτό τώρα πάει και δίνει τον εξοπλισμό εντελώς δωρεάν με τις νέες συνδρομές μήπως και τσιμπήσουν αρκετοί που είχαν παλιά συνδρομή και την έχουν κόψει για να τους βάλει να υπογράψουν νέους όρους χρήσης που να επιτρέπει το παντρεμα κάρτας δέκτη !
Σωστός αλλά πρέπει να τους περνας και ενα χερακι ότι μιλανε σε ενημερωμενο ατομο και οτι δεν μπορουν βαση νομοθεσίας ( εκκρεμμει και η τελεσιδικία με την Humax) να λενε και καλα τετοια και να πασαρουν οτι θελουν .
Φιλος μου ειχε Vantage ο οποίος ειναι ακριβός δεκτης και δεν ειχε συμβολαιο και πήγε να κανει και αρχισαν τα καραφλά και τους λεει ή μου την στελνεις ή σου στέλνω εξωδικο για αρνηση παροχή υπηρεσιων ! Το οποίο ειναι ισχυρότερο βάση Ευρωπαικής Νομοθεσίας και πήγε συστημενη την επομενη με επιστολή συγνωμης για την ταλαιπωρία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Αυτό θα μας φαει το να περιμενουμε και να περιμενουμε οπως ακριβως κανουν και αυτοί 1οι . Σου λενε αν δεν δουμε αντιδραση προχωραμε .Τι σημαινει να περιμενουμε .
Εμενα πχ ο πατερας μου ηθελε μεγαλος ανθρωπος να βλεπει τα ποδοσφαιρα και βρηκα οπως εχω αναφερει μια καρτα παλιά σε ενα συρταρι , τους πήρα τηλεφωνο και αρχισαν αυτά που σας ειπαν και σε σας ..πχ πρεπει να παντρευτει κτλ και μολις ακουσε τον 10ψαλμο για το σοι τους και μου εδωσε τον προισταμενο , το πρωί η καρτα ηταν σπίτι του πατέρα μου η καινούργια και χωρίς χρεωση του κουριερ ...
Τι μου λετε να περιμενουμε και @#%$&#ιες παρτε τους και σου λεω εγω αν ιδρωνει το αυτί τους :smash::smash::smash:
Ακουστε τωρα και το αλλο, τους πηρα τελ και τους λεω εχω μια παλια καρτα πριν απο 5-6 χρονια, θελω να μου την κανετε αλλαγη και να την ενεργοποιησετε στο πακετο της προσφορας. Και μου απαντανε οτι η καρτα ειναι παλια δεν γινετε να την κανουμε αλλαγη, πειτε μου τωρα αυτο ειναι σωστο?

Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει αλλά εχω μια πληροφορια απο forthnet, οτι ολα τα καναλια της NOVA απο τον Αυγουστο θα γινουν HD. Και γιαυτο, αυτη τη στιγμη, με οποιαδηποτε νεα συνδρομη πακετου δινουν τον εξοπλισμο δωρεαν. Μαλλον για να διωξουν το στοκ.

(μαλλον εχει αναφερθει..)

ωστοσο υπαρχει μια πληροφορια απο τα κεντρικα της NOVA οτι τα ιδιωτικα καναλια θα αποσυρθουν απο το πακετο της ΝOVA για να φτιαξουν το δικο συνδρομητικο πακετο μεσω της digea. Δηλ. τα ψηφιακα καναλια θα γινουν συνδρομητικα. Μου φαινεται λιγο μουφα η πληροφορια, γιατι αποτι γνωριζω τα ιδιωτικα καναλια εχουν αδεια λειτουργιας για πανελλαδικη δωρεαν καλυψη και εκπομπη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ακουστε τωρα και το αλλο, τους πηρα τελ και τους λεω εχω μια παλια καρτα πριν απο 5-6 χρονια, θελω να μου την κανετε αλλαγη και να την ενεργοποιησετε στο πακετο της προσφορας. Και μου απαντανε οτι η καρτα ειναι παλια δεν γινετε να την κανουμε αλλαγη, πειτε μου τωρα αυτο ειναι σωστο?

Τότε να τους πεις να σου βρουν ανύπαντρη κάρτα που να παίζει στον δέκτη σου.
Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να ανανεώσεις την συνδρομή σου από την στιγμή που οι όροι χρήσης που είχες υπογράψει δεν σου απαγορεύουν να χρησιμοποιήσεις ανύπαντρη κάρτα.

Απάντηση: NOVA-HD

τελικά ποιά είναι η γνώμη σας για εμας που σκεφτόμαστε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά για forthnet+NOVA μέχρι 30/06?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

τελικά ποιά είναι η γνώμη σας για εμας που σκεφτόμαστε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά για forthnet+NOVA μέχρι 30/06?

εγω ειμαι εδω και κανα 4μηνο στο πακετο forthnet&nova -20%.
εαν δεν ειχα την δεσμευση του ενος χρονου,θα εμπαινα στην τωρινη προσφορα του sports+value.
φαντασου οτι τωρα μου βγαινει forthnet economy(25 ευρο)+sportsvalue(50 ευρω)
(χρονοχρεωση.απεριοριστο Internet και 25 ευρο παγιο)με το -20%,
60 ευρω το μηνα.
στο forthnet/sport+value εχεις απεριοριστα αστικα υπεραστικα,
60` κινητα,απεριοριστο internet και 40 ευρο παγιο.
βγαινεις συνολο κατω απο τα 60 ευρο και εχεις καλυτερο προγραμμα σταθερης τηλεφωνιας.
εαν κανεις τηλεφωνα(γιατι εγω δεν κανω,γι`αυτο και επελεξα το economy)συμφερει.εαν οχι περιμενεις...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Σωστό όχι, αλλά ούτε εισαι υποχρεωμένος να κάνεις την συνδρομή!
Αυτό που σου ειπαν είναι ακριβώς αυτό που έχουν εντολή απο τα κεντρικά να λένε με στόχο σταδιακά να οδηγήσουν όλους τους πελάτες σε κάρτες παντρεμένες με ιδιοκτησιακούς δέκτες.
Η αποψη μου πάντως είναι ότι όταν και το connx tv βγει με την ίδια ακριβώς λογική (που αυτό σκοπεύει), δηλαδή με κάρτες παντρεμένες με ιδιοκτησιακούς δέκτες, τότε μπορούν οι ελληνικές ενώσεις καταναλωτών να καταγγείλουν και τα δύο πακέτα για ασυμβατότητα υλικού και ενδεχομένως να πετύχουν απο τα δικαστήρια να τους υποχρεώσουν να εκπέμπουν τουλάχιστον σε simulcrypt, που και πάλι δεν λύνει το πρόβλημα του να παίζει η κάρτα σου στον δέκτη της αρεσκείας σου αλλά μπορεί να κάνει συμβατό τον δέκτη του ενός στον δέκτη του ανταγωνιστή με τα πακέτα να εκπέμπονται και με τις 2 κωδικοποιήσεις, ώστε να μπορούν να λαμβάνονται και τα δύο με τον ίδιο ιδιοκτησιακό δέκτη! Αυτό ειχε γίνει παλιά στην Ιταλία, πριν το δεύτερο πακέτο απορροφήσει το πρώτο! (Decoder Unico)
Ενδεχομένως η μήνυση να μπορούσε να οδηγήσει και σε μοντούλες παντρεμένες με κάρτες που είναι και το πλέον ευνοικό ενδεχόμενο και θα επιτρέψει την χρήση δεκτών της ελεύθερης αγοράς.

για forthnet 2play+start pack = 40,57
για forthnet 2play+sport + value = 58,93
για ένα χρόνο και μετά την έκπτωση του 20%.

Συμφέρει σίγουρα. Ο προβληματισμός είναι ως προς το κλείδωμα κάρτας+δέκτη και ως προς τα high definition κανάλια που θα εκπέμπουν από Αύγουστο.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Ο προβληματισμός είναι ως προς το κλείδωμα κάρτας+δέκτη και ως προς τα high definition κανάλια που θα εκπέμπουν από Αύγουστο.

ασχετο το ενα με το αλλο.
η "μαχη" γινεται για τους παλιους με απαντρευτη καρτα.
ετσι κι`αλλιως εαν δεν εισαι παλιος συνδρομητης,θα σε παντρεψουν θες δεν θες...

Το λοιπόν πήρα την απόφαση μου τελεία και παύλα, τον άλλο μηνά έτσι και αλλιώς λίγη η συνδρομή που είχα με το περσινό πακέτο forthnet 2play. Θα περιμένω τον οτε μας, εγω την νοβα άλλο χρήματα δεν θα δώσω. Έτσι και αλλιώς το πρόβλημα μου ήταν με τα ελεύθερα κανάλια, και εδώ πάνω που είμαι δεν μπορούσα να δω, άλλα τώρα με την digea στραβά κουτσά κάτι βλεπω. Αρε παιδιά τι εικόνα είχε ο αλτερ απο τον οτε......