Παντως με προβληματίζεις με το σχολιο σου περι αποδεκτής ποιότητας..
Όχι πως εχω δει ατελείωτες ωρες δορυφορικών HD μεταδόσεων αλλα και με αυτά που εχω δει είναι η μερα με τη νυχτα ( και μαλιστα από ελευθερα HD καναλια)
Αν ισχύσει αυτό τότε χαιρετίσματα ειδικά για όσους πήραν sports + value !
Προβλέπω να πατώσει το HD της NOVA αν συνεχίσει έτσι.
Αν το δώσει extra μόνο του σε λογική τιμή (όχι πάνω από 10 euro) και με δυνατότητα να παίζει και στις ανύπαντρες κάρτες τότε πιστεύω πως θα πάει καλά.
Απλά επειδή όσοι το βάζουν μετά δεν θα το βγάζουν. Διαφορετικά θα το βάλουν συγκεκριμένοι και με μεγάλη πιθανότητα αν στενέψουν τα οικονομικά τους να το βγάλουν.
Δηλαδή αυτός που θα έχεις sports γιατί να μη μπορεί να δει όλα τα HD εκτός του novacinema HD;;;
Κύριοι της NOVA για σκεφτείτε το λίγο παραπάνω.
Βρε μη τους δίνετε αφορμή για χειρότερα..
Τόσα χρονια βελτίωσαν καθολου τις SD μεταδόσεις;
Ξεκίνησαν με λιγα καναλια και στο τελος φόρτωσαν τοσο πολύ το πακέτο τους που αντι να ανεβάσουν το bitrate των μεταδόσεων ,αυτοι το κατέβασαν..
Παντως με προβληματίζεις με το σχολιο σου περι αποδεκτής ποιότητας..
Όχι πως εχω δει ατελείωτες ωρες δορυφορικών HD μεταδόσεων αλλα και με αυτά που εχω δει είναι η μερα με τη νυχτα ( και μαλιστα από ελευθερα HD καναλια)
Αν είναι να πληρώνω και να δικαιολογώ την πληρωμή μου αποκαλώντας την αποδεκτή, ε τοτε η κατασταση στις υπηρεσίες όχι μονο θα μείνει σταθερή χάλια, αλλα θα χειροτερεύει κιολας …
Αν διάβασες τη δήλωση που αφορούσε τις υψηλές χρεώσεις θα καταλάβεις τι εννοώ.. ( αφου σου λεει αγοράζουν , οι τιμες μας είναι καλες)
Θελει πίεση και καταναλωτική συνείδηση για να φτιαξουν τα πράγματα..
Δεν γινετε να είμαστε επιεικείς σε ότι μας πλασάρουν και μετα να παραπονιόμαστε στα forums …
Μπορούμε να μπαίνουμε στο web site τους και από την επικοινωνία να τους στέλνουμε "Είμαι ο συνδρομητής με αριθμό τάδε, θεωρώ πως μας τιμολογείτε ακριβά, αν δεν μειώσετε τις τιμές θα αναγκαστώ να διακόψω τη συνδρομή μου". Αν λάβει καμιά 20.000 τέτοιες επιστολές πιστεύω κάτι θα κάνουμε.
Λέτε να σηκώσουμε επανάσταση κατά των τιμών NOVA; :music-smiley-005:
Αυτό θα μας φαει το να περιμενουμε και να περιμενουμε οπως ακριβως κανουν και αυτοί 1οι . Σου λενε αν δεν δουμε αντιδραση προχωραμε .Τι σημαινει να περιμενουμε .να δουμε τι,ποτε και πως θα καταληξουν και κινουμαστε αναλογως.
εγω μεσα ειμαι,αλλα ας περιμενουμε πρωτα...
Σωστός αλλά πρέπει να τους περνας και ενα χερακι ότι μιλανε σε ενημερωμενο ατομο και οτι δεν μπορουν βαση νομοθεσίας ( εκκρεμμει και η τελεσιδικία με την Humax) να λενε και καλα τετοια και να πασαρουν οτι θελουν .Αν δεν έχεις υπογράψει όρους χρήσης που να αναγράφουν τέτοιο πράγμα δεν μπορούν να στο φορτώσουν εκτός αν δεν μιλήσεις ή φοβηθείς.
Γενικώς η κυρά NOVA την πάτησε που δεν το είχε από την αρχή στους όρους χρήσης της.
Για αυτό τώρα πάει και δίνει τον εξοπλισμό εντελώς δωρεάν με τις νέες συνδρομές μήπως και τσιμπήσουν αρκετοί που είχαν παλιά συνδρομή και την έχουν κόψει για να τους βάλει να υπογράψουν νέους όρους χρήσης που να επιτρέπει το παντρεμα κάρτας δέκτη !
Ακουστε τωρα και το αλλο, τους πηρα τελ και τους λεω εχω μια παλια καρτα πριν απο 5-6 χρονια, θελω να μου την κανετε αλλαγη και να την ενεργοποιησετε στο πακετο της προσφορας. Και μου απαντανε οτι η καρτα ειναι παλια δεν γινετε να την κανουμε αλλαγη, πειτε μου τωρα αυτο ειναι σωστο?Αυτό θα μας φαει το να περιμενουμε και να περιμενουμε οπως ακριβως κανουν και αυτοί 1οι . Σου λενε αν δεν δουμε αντιδραση προχωραμε .Τι σημαινει να περιμενουμε .
Εμενα πχ ο πατερας μου ηθελε μεγαλος ανθρωπος να βλεπει τα ποδοσφαιρα και βρηκα οπως εχω αναφερει μια καρτα παλιά σε ενα συρταρι , τους πήρα τηλεφωνο και αρχισαν αυτά που σας ειπαν και σε σας ..πχ πρεπει να παντρευτει κτλ και μολις ακουσε τον 10ψαλμο για το σοι τους και μου εδωσε τον προισταμενο , το πρωί η καρτα ηταν σπίτι του πατέρα μου η καινούργια και χωρίς χρεωση του κουριερ ...
Τι μου λετε να περιμενουμε και @#%$&#ιες παρτε τους και σου λεω εγω αν ιδρωνει το αυτί τους :smash::smash::smash:
Ακουστε τωρα και το αλλο, τους πηρα τελ και τους λεω εχω μια παλια καρτα πριν απο 5-6 χρονια, θελω να μου την κανετε αλλαγη και να την ενεργοποιησετε στο πακετο της προσφορας. Και μου απαντανε οτι η καρτα ειναι παλια δεν γινετε να την κανουμε αλλαγη, πειτε μου τωρα αυτο ειναι σωστο?
τελικά ποιά είναι η γνώμη σας για εμας που σκεφτόμαστε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά για forthnet+NOVA μέχρι 30/06?
Ακουστε τωρα και το αλλο, τους πηρα τελ και τους λεω εχω μια παλια καρτα πριν απο 5-6 χρονια, θελω να μου την κανετε αλλαγη και να την ενεργοποιησετε στο πακετο της προσφορας. Και μου απαντανε οτι η καρτα ειναι παλια δεν γινετε να την κανουμε αλλαγη, πειτε μου τωρα αυτο ειναι σωστο?
Ο προβληματισμός είναι ως προς το κλείδωμα κάρτας+δέκτη και ως προς τα high definition κανάλια που θα εκπέμπουν από Αύγουστο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.