HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Κοίτα να δεις... Δουλεύω για την ακατανόμαστη και δεν το ήξερα!!!
Είμαι νέος στο forum. βασικά ψάχνω πληροφορίες για αγορά
τηλεόρασης plasma 3d, αλλα παρακολουθώ λίγο και τα δορυφορικά.
Έμαθα την πληροφορία για την τιμή του δέκτη και είπα να τη μοιραστώ
μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα, καλή συνέχεια και
καλά σενάρια θεωριών συνομοσίας. Περιμένω όταν βγει επίσημα η τιμή
και είναι σωστή η πληροφορία μου κάποιοι να ζητήσουν μια συγνώμη
για τα ειρωνικά τους σχόλια

είμαστε κλασσικοί έλληνες, από τη μια παράπονα οτι οι χψ υπεύθυνοι δεν μας ακούνε, από την άλλη οταν υπάρξει υποψία απάντησης δεν μας αρέσει και χρίζουμε αυτόν που απαντά εγκάθετο..

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Κοίτα να δεις... Δουλεύω για την ακατανόμαστη και δεν το ήξερα!!!
Είμαι νέος στο forum. βασικά ψάχνω πληροφορίες για αγορά
τηλεόρασης plasma 3d, αλλα παρακολουθώ λίγο και τα δορυφορικά.
Έμαθα την πληροφορία για την τιμή του δέκτη και είπα να τη μοιραστώ
μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα, καλή συνέχεια και
καλά σενάρια θεωριών συνομοσίας. Περιμένω όταν βγει επίσημα η τιμή
και είναι σωστή η πληροφορία μου κάποιοι να ζητήσουν μια συγνώμη
για τα ειρωνικά τους σχόλια

Βρε παιδί μου εσύ έδωσες την αφορμή για να σε θεωρήσουμε πράκτορα της ακατονόμαστης ;)
Εν πάσει περιπτώσει δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε!
Εδώ υπάρχουμε για να ανταλλάσσουμε τις απόψεις και τις πληροφορίες μας.
Από μένα πάντως έχεις τη συγγνώμη μου που σε παρεξήγησα ;)

Μήπως είμαστε προκατειλημμένοι;;;

Δηλαδή έστω εγώ δουλεύω για την νόβα. Και την λατρεύω, γιατί τα κάνει όλα τέλεια. Έχει το τέλειο πρόγραμμα και τις τέλειες τιμές, και μάλιστα πρέπει να κάνει και αύξηση!

Το πρόβλημα ποιο είναι;; Γιατί τόση αντιπαλότητα; Ακόμα και έτσι, απαγορεύεται να γράψω στο φόρουμ την άποψη μου;

Μπορεί το value for money να μην είναι καλό, αλλά αυτό τι σημαίνει;
Θα ψάχνουμε να βρούμε κατασκόπους και πράκτορες να τους βρίσουμε; :flipout:

Μήπως είμαστε προκατειλημμένοι;;;

Δηλαδή έστω εγώ δουλεύω για την νόβα. Και την λατρεύω, γιατί τα κάνει όλα τέλεια. Έχει το τέλειο πρόγραμμα και τις τέλειες τιμές, και μάλιστα πρέπει να κάνει και αύξηση!

Το πρόβλημα ποιο είναι;; Γιατί τόση αντιπαλότητα; Ακόμα και έτσι, απαγορεύεται να γράψω στο φόρουμ την άποψη μου;

Μπορεί το value for money να μην είναι καλό, αλλά αυτό τι σημαίνει;
Θα ψάχνουμε να βρούμε κατασκόπους και πράκτορες να τους βρίσουμε; :flipout:

nα γραψουν απο κατω οτι δουλευουν στην νοβα.και να μην κανουν ποστ απο δς κ απο κει για να επιρεαζουν καταστασεις

Και γιατι η ιδια η νοβα να μην αναθεσει σε καποιον δικο της υπαλληλο να την αντιπροσωπευσει επισημα στο φορουμ?
Για να μαθαινουμε και την δικια της μερια.

Και γιατι η ιδια η νοβα να μην αναθεσει σε καποιον δικο της υπαλληλο να την αντιπροσωπευσει επισημα στο φορουμ?

Ναι οπωσδήποτε...δεν θα ξεχάσουν.

Παρακαλω να μετακινηθει το ποστ στο νήμα Το ανεκδοτο της ημέρας :flipout::flipout:

αυτο ακριβως. οπως εχει κανει η crystal audio πχ. αλλα η νοβα το κανει στα μουλωχτα. παντα ετσι ηταν

εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δεν υπαρχουν εδω μεσα ατομα απο την νοβα?

βρε eki-με υποθεσεις δεν βγαζουμε ακρη...
και του fbi μπορει να ειναι μελος του φορουμ,αλλα δεν καιγομαι καθολου απο την στιγμη που το φορουμ λειτουργει απολυτως νομιμα και δεν εχουμε να κρυψουμε κατι.
εαν οντως τελικα υπαρχουν καποια ατομα που δουλευουν για λογαριασμο της νοβα,καλο ειναι για να βλεπουν τις κριτικες που γινονται απο τα παιδια και μεταφερονται στην γκατζα live..
τωρα εαν τελικα υπαρχουν αλλα δεν θελουν να αποκαλυφθουν,
προβλημα τους.
ας μεινουν κρυφοι...

Sherlock_Holmes.jpg

:chinese:

εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δεν υπαρχουν εδω μεσα ατομα απο την νοβα?

Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει συστηματική παρακολούθηση του avclub από τη nova για κάποιο σκοπό; Ή απλά ότι κάποια μέλη του avclub απλά τυχαίνει να δουλεύουν στη nova;

Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει συστηματική παρακολούθηση του avclub από τη nova για κάποιο σκοπό; Ή απλά ότι κάποια μέλη του avclub απλά τυχαίνει να δουλεύουν στη nova;

Αλλού είναι το θέμα...πείτε ότι διαβάζουν...ακούν που τους κράζουμε....εάν αυτός που διαβάζει είναι ένα άτομο τηλεφωνικού κέντρου,τότε θα πει οκ μαζί σας,αλλά δεν θα μπορεί να κάνει κάτι.Και δεν νομίζω να μας διαβάζει κανένας υψηλόβαθμος,αυτοί υποστηρίζουν την τέλεια πεντακάθαρη ψηφιακή εικόνα...