HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Τη ΝΟΒΑ χλευαζουν και θα τη χλευαζουν ολοι εδω .Και οποιος δεν αντεχει να τη βλεπει την κριτική να μην τη διαβαζει

Με τους πελάτες της δεν εχουμε προσωπικά .

Last edited:
Re: Απάντηση: NOVA-HD

Τη ΝΟΒΑ χλευαζουν και θα τη χλευαζουν ολοι εδω .

Με τους πελάτες της δεν εχουμε προσωπικά .

Όλοι; Έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Δεν είναι ο εαυτούλης σου "ΟΛΟΙ". Κανείς δεν αξίζει το χλευασμό, γιατί να τον αξίζει η Nova; Όσο για τους πελάτες της, όταν κάνετε σχόλια για την υπηρεσία και την θεωρείτε προϊόν κατάπτιστο και απαράδεκτο, θεωρείτε πως σχεδόν κλέβει τους πελάτες της, με αυτό τον τρόπο "βαφτίζετε" όλους τους πελάτες χαζούς και κρετίνους. Να σταματήσει αυτό, μας κουράσατε.

Re: NOVA-HD

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;

Η υπομονή μου εξαντλείται τάχιστα. Ή το σταματάτε ΕΔΩ ή πάτε για βουτιά αμφότεροι !

Κανονίστε την πορεία σας !
Δεν θα το ξαναπώ !

Μιας και γενικώς παίζει πολύ offtopic, θα ήθελα να κάνω και εγώ μια τέτοιου τύπου ερώτηση.

Ποια είναι η θέση του moderation team σε σχέση με τις επιθέσεις και τις ειρωνίες που δέχονται διάφοροι χρήστες που λόγω κάποιου post που κάνουν αυτόματα χαρακτήριζονται απο κάποιους άλλους ως undercover πράκτορες της nova?

Το ρωτάω γιατί συνέβη και σε μένα σε topic που πήγα να εκφέρω άποψη, αλλά κανένας δεν αντέδρασε. Φαντάστηκα ότι θα έπρεπε να το κάνω report ώστε να σβηστεί, γι'αυτό και δεν έδωσα συνέχεια. Αλλά πλέον βλέπω ότι αυτή η αντιμετώπιση τείνει να γίνει κανόνας, και δεν βλέπω καμμία παρέμβαση απο το moderation team.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει διότι δεν γίνεται αντιληπτό ή απλά το moderation team δε θεωρεί απαραίτητο να παρεμβαίνει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δυστυχώς φίλε έτσι έχουν γίνει τα περισσότερα ελληνικά φόρουμ όπως και το συγκεκριμένο.
Τα πιο πολλά θέματα μετά από λίγο γεμίζουν με άσχετα σχόλια, ειρωνείες και κομπλεξισμούς, προσωπικές - απρόσωπες αντιπαραθέσεις με συνέπεια μπαίνοντας κάποιος να ενημερωθεί να χαλάει το χρόνο του διαβάζοντας τις μπούρδες και τις ανοησίες του καθενός.
Και στην πραγματική ζωή όμως έτσι είμαστε, κάθεσαι σε μια παρέα και εκεί που σοβαρεύει η συζήτηση πετάγεται ο κάθε φελλός και λέει τη χαζομάρα του και πολλές φορές κάνει επίθεση όπως εδώ για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της παρουσίας του.
Κάποιοι άλλοι πάλι κάνουν λες και τους έχουν βάλει διαχειριστες ξένων χρημάτων και κακοχαρακτηρίζουν το έναν γιατί έβαλε νόβα και το άλλο που δεν έβαλε.
Χαλαρώστε μάγκες ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Εγώ γουστάρω να δώσω τα 62 ευρώ σε σουβλάκια, ο άλλος γουστάρει να τα δώσει σε sms να στέλνει ΣΆΓΑΠΩ στην κοπελιά του και ο άλλος γουστάρει να τα δώσει στη νόβα για να βλέπει τις βουτιές του καραγκούνη.
Περί ορέξεως.....

Δυστυχώς φίλε έτσι έχουν γίνει τα περισσότερα ελληνικά φόρουμ όπως και το συγκεκριμένο.
Τα πιο πολλά θέματα μετά από λίγο γεμίζουν με άσχετα σχόλια, ειρωνείες και κομπλεξισμούς, προσωπικές - απρόσωπες αντιπαραθέσεις με συνέπεια μπαίνοντας κάποιος να ενημερωθεί να χαλάει το χρόνο του διαβάζοντας τις μπούρδες και τις ανοησίες του καθενός.
Και στην πραγματική ζωή όμως έτσι είμαστε, κάθεσαι σε μια παρέα και εκεί που σοβαρεύει η συζήτηση πετάγεται ο κάθε φελλός και λέει τη χαζομάρα του και πολλές φορές κάνει επίθεση όπως εδώ για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της παρουσίας του.
Κάποιοι άλλοι πάλι κάνουν λες και τους έχουν βάλει διαχειριστες ξένων χρημάτων και κακοχαρακτηρίζουν το έναν γιατί έβαλε νόβα και το άλλο που δεν έβαλε.
Χαλαρώστε μάγκες ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Εγώ γουστάρω να δώσω τα 62 ευρώ σε σουβλάκια, ο άλλος γουστάρει να τα δώσει σε sms να στέλνει ΣΆΓΑΠΩ στην κοπελιά του και ο άλλος γουστάρει να τα δώσει στη νόβα για να βλέπει τις βουτιές του καραγκούνη.
Περί ορέξεως.....

+100:grinning-smiley-043

λοιπον κυριοι ο ο κύβος ερρίφθη...
μετα απο μηνυμα που ειχα στειλει την περασμενη εβδομαδα σχετικα με το εαν θα παιζουν οι ελευθερες καρτες σε hd δεκτη της αρεσκειας μου,μολις ενημερωθηκα τηλεφωνικα.

-σας καλουμε για να σας δωσουμε μια απαντηση σχετικα με το ερωτημας σας,με αφορμη καποιες τελευταιες πληροφοριες που εχουμε
-ναι,πειτε μου
-για να βλεπετε και τα hd καναλια που θα ξεκινησουν απο τον Αυγουστο θα πρεπει να προμηθευτειτε τον ιδιοκτησιακο hd δεκτη της εταιριας,μαζι με καινουργια καρτα με συστημα ασφαλειας sillicon...-
-μα εχω ειδη στην κατοχη μου hd δεκτη.δερν θα μπορω με αυτον να τα βλεπω?
-θα συνεχισετε να βλεπετε μονο τα sd οπως κανατε μεχρι και σημερα.
θα χρειστειτε τον pace μονο στην περιπτωση που θελετε και τα hd καναλια.

-μα..στα... μια ταξη μεγεθους του δεκτη μαζι με την-απιθανη-καινουργια καρτουλα?
-δυστηχως προς το παρον δεν εχουμε ακομα ενημερωθει για την τιμη,αλλα αρχες Αυγουστου μπορειτε να καλεσετε να μαθετε.
-ενταξει-το βλεπουμε....

χμμμ...επεσα εξω στις προβλεψεις μου...

αυτα....

Μιας και γενικώς παίζει πολύ offtopic, θα ήθελα να κάνω και εγώ μια τέτοιου τύπου ερώτηση.

Ποια είναι η θέση του moderation team σε σχέση με τις επιθέσεις και τις ειρωνίες που δέχονται διάφοροι χρήστες που λόγω κάποιου post που κάνουν αυτόματα χαρακτήριζονται απο κάποιους άλλους ως undercover πράκτορες της nova?

Το ρωτάω γιατί συνέβη και σε μένα σε topic που πήγα να εκφέρω άποψη, αλλά κανένας δεν αντέδρασε. Φαντάστηκα ότι θα έπρεπε να το κάνω report ώστε να σβηστεί, γι'αυτό και δεν έδωσα συνέχεια. Αλλά πλέον βλέπω ότι αυτή η αντιμετώπιση τείνει να γίνει κανόνας, και δεν βλέπω καμμία παρέμβαση απο το moderation team.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει διότι δεν γίνεται αντιληπτό ή απλά το moderation team δε θεωρεί απαραίτητο να παρεμβαίνει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το να βρίζεις τη Nova, το να χλευάζεις τους συνδρομητές της και το να κατηγορείς όποιον εκφράζει κάτι θετικό για τη Nova ως υπάλληλό της είναι της μόδας. Το έχω ξαναγράψει εδώ και μήνες, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Ξανά και ξανά η ίδια ιστορία, ξανά και ξανά τα ίδια άτομα με τις ίδιες τοποθετήσεις.

μετα απο μηνυμα που ειχα στειλει την περασμενη εβδομαδα σχετικα με το εαν θα παιζουν οι ελευθερες καρτες σε hd δεκτη της αρεσκειας μου,μολις ενημερωθηκα τηλεφωνικα.

-σας καλουμε για να σας δωσουμε μια απαντηση σχετικα με το ερωτημας σας,με αφορμη καποιες τελευταιες πληροφοριες που εχουμε
-ναι,πειτε μου
-για να βλεπετε και τα hd καναλια που θα ξεκινησουν απο τον Αυγουστο θα πρεπει να προμηθευτειτε τον ιδιοκτησιακο hd δεκτη της εταιριας,μαζι με καινουργια καρτα με συστημα ασφαλειας sillicon...-

-μα..στα... μια ταξη μεγεθους του δεκτη μαζι με την-απιθανη-καινουργια καρτουλα?
-δυστηχως προς το παρον δεν εχουμε ακομα ενημερωθει για την τιμη,αλλα αρχες Αυγουστου μπορειτε να καλεσετε να μαθετε.
-ενταξει-το βλεπουμε....

αυτα....

Αναμενόμενο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το να βρίζεις τη Nova, το να χλευάζεις τους συνδρομητές της και το να κατηγορείς όποιον εκφράζει κάτι θετικό για τη Nova ως υπάλληλό της είναι της μόδας. Το έχω ξαναγράψει εδώ και μήνες, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Ξανά και ξανά η ίδια ιστορία, ξανά και ξανά τα ίδια άτομα με τις ίδιες τοποθετήσεις.

Το moderation team δεν σας αντιμετωπίζει σαν παιδάκια, αλλά σαν σοβαρούς ανθρώπους. Και επειδή έχει ήδη κατηγορηθεί (δίκαια ή άδικα, είναι αδιάφορο) για παρεμβατικότητα απο διάφορους που θεωρούν οτι καταστρατηγείται η δημοκρατικότητα, σας αφήνει να εκφραστείτε ελεύθερα και να διαμορφώνετε τις συζητήσεις όπως εσείς νομίζετε. Αν λοιπόν τα νήματα ξεχειλώνουν απο τα off topic ποστς, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε την ευθύνη στους εαυτούς σας που δεν μπορείτε να διατηρήσετε το σωστό επίπεδο χωρίς παρεμβάσεις.

Οσο δε για τις προσωπικές επιθέσεις αλλά και για ό,τι άλλο σας ενοχλεί, εννοείται οτι υπάρχει και το report post κουμπί που απέχει ένα κλικ όλο κι όλο.
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα προσβλητικά ποστς αλλά και για όλα όσα σας ενοχλούν.

Πληροφοριακά, δεν έχει μείνει κανένα reported ποστ χωρίς να υπάρξει τοποθέτηση των Συντονιστών ή/και της Διαχείρισης.
Άλλο αν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για προσωπικούς λόγους ...

Φιλικά,

Φίλιππος

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να γίνει πιο αντιληπτό?

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος χρήστης απαντάει σε κάποιον άλλο "Καλώς τα τα παιδιά της γόβας", και το διαβάζεις εσύ ο mouratos. Δε βλέπεις όμως report γιατί είτε δεν έχει γίνει ακόμα ή δε θα υπάρξει ποτέ. Τι θα κάνεις? Θα το σβήσεις το post ή θα περιμένεις το report?

ξεχασα να σας πω,οτι το "μηνυμα" το ειχα παρει απο την Παρασκευη,οταν τους καλεσα για το θεμα με το κλειδωμα της καρτας μετα απο καποια ωρα συνεχομενης λειτουργιας.
-η καρτα ειναι σε δικο μας δεκτη?
-οχι-ειναι ελευθερη και την εχω σε δικο μου με ci irdeto μωβ γνησιο.
ποια η διαφορα απο το δικο σας irdeto στον παλιο panasat 910 που εχω στον ραφι?
-ξερετε-ειναι ειδικα φτιαγμενοι για τις καρτες μας...(!!)
-κοπελια μου κανεις πλακα?η καρτα ειναι ελευθερη και εκτος απο τον πρωτο χρονο συμβολαιου,παιζει σε αλλον δεκτη 3του κατασκευαστη εδω και περιπου 6 χρονια.τωρα θυμηθηκε τον 910..?
-δεν ξερω-μπορει να ειναι τυχαιο(τσιν-τσον-τσαν...).
καλο θα ηταν να ειχατε σε ετοιμοτητα και τον 910 μηπως και σας το ξανακανει,οποτε να την βαλετε στον 910 για να ξεκλειδωσει ...(!!)

μου`στειλε κανα 2 φορες σημα και απο τοτε η καρτα παιζει χωρις κολλημα εδω και 3 ημερες.

τωρα στο θεμα του hd,τα πραγματα νομιζω ξεκαθαριζουν σιγα-σιγα.
εαν θες και hd,σκας κανα 150αρι(λογικα)για τον pace και συγχρονως παντρευεσαι.
αλλιως ελευθερος μονο με sd.
αντε να δουμε...

@mouratos: Η δική μου τοποθέτηση πάντως δεν ήταν μομφή προς τη διαχείριση αλλά μία αποτύπωση της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι τους τελευταίους μήνες στο φόρουμ. Είναι "in" να τα χώνεις στη nova.

Κριτική κάνουμε όλοι - ακόμα κι εγώ που έχω κατηγορηθεί πως ανήκω στο payroll της Nova. Άλλο κριτική όμως και άλλο χλευασμός (όπως έγραψε ο zaras27 ότι τη nova θα τη χλευάζουμε όλοι!)

-ναι,πειτε μου

-ενταξει-το βλεπουμε....

αυτα....

Δυστυχώς τον Pace δεν τον χρειαζόμαστε μόνο για τα HD κανάλια αλλά και για να αποφύγουμε το burning απο τα SD.(http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62929

Δυστυχώς τον Pace δεν τον χρειαζόμαστε μόνο για τα HD κανάλια αλλά και για να αποφύγουμε το burning απο τα SD.(http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62929

Τον συγκεκριμένο δέκτη τον δίνει και το sky germany,οπότε σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι καλός.Πάντως νομίζω πως θα τον ''κλειδώσουν''και απλά θα μπαίνει στα κανάλια που θέλουν αυτοί.