Re: Απάντηση: NOVA-HD
Όχι, δεν είναι. Ίδρωσε το αυτί του manager (για να μη το πω κάπως αλλιώς) επειδή ορισμένοι φωνάζουν στα φόρα.
Όλα είναι θέμα οικονομικών αναλύσεων. Οι "άσχετοι" managers (έναντι ποιων σχετικών
ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενό τους. Το αντικείμενό τους λοιπόν είναι η αύξηση της κερδοφορίας, όχι να δώσουν "τσάμπα νόβα στο λαό". Όταν το καταλάβετε αυτό, τότε μπορούμε να συζητάμε επί λογικής βάσης. Όταν μιλάμε με ορολογία "Παπαρήγας" (αγώνες) τότε δε βγαίνει κανένα νόημα.
edit: Και φυσικά κανείς δε προσπαθεί να φιμώσει κανέναν. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη από όλους. Άλλο όμως κριτική, άλλο χλευασμός και ειρωνεία. Εγώ έχω κουραστεί να ακούω ξανά και ξανά το ίδιο σχόλιο, ότι τα παίρνω από τη Nova. Γιατί πρέπει κάθε τόσο να τρέχω και να διαψεύδω το προφανές; Να σταματήσει αυτή η καραμέλα.
Εσύ νομίζεις οτι οι μειωσεις τιμων οι τα υποπακέτα της Γοβας δεν ειναι αποτέλεσμα αγωνων και ξεφωνηματος από εκατονταδες φορουμ και blogs ?
Η ξυπνησε ο Δ/ντης marketing ο οποίος ειναι και ασχετος και ειπε ωραία σημερα θα ξεκινησουμε και υποκατηγορίες?
Όχι, δεν είναι. Ίδρωσε το αυτί του manager (για να μη το πω κάπως αλλιώς) επειδή ορισμένοι φωνάζουν στα φόρα.
Όλα είναι θέμα οικονομικών αναλύσεων. Οι "άσχετοι" managers (έναντι ποιων σχετικών
edit: Και φυσικά κανείς δε προσπαθεί να φιμώσει κανέναν. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη από όλους. Άλλο όμως κριτική, άλλο χλευασμός και ειρωνεία. Εγώ έχω κουραστεί να ακούω ξανά και ξανά το ίδιο σχόλιο, ότι τα παίρνω από τη Nova. Γιατί πρέπει κάθε τόσο να τρέχω και να διαψεύδω το προφανές; Να σταματήσει αυτή η καραμέλα.
Last edited: