HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Χα ναι σαν την βενζινη κάτι ε ?:grinning-smiley-043

Για την ακριβή βενζίνη δε φταίνε πρωτίστως οι ιδιωτικές εταιρείες, αλλά το κράτος. Οι φόροι που επιβάλει στη βενζίνη είναι εξοντωτικοί, ενώ είναι και άδικοι, αφού όλοι πληρώνουμε το ίδιο ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

70,11 η τελευταία χρέωση (World Pack + HD) , ανέβηκε λόγω πτώσης του ευρώ :mad:

Και πάλι είναι μακράν καλύτερα της ΝΟΒΑ. Το πρόγραμμα του είναι απίστευτο. Εάν δεν είχε θέμα με την γλώσσα η γυναίκα, δεν θα ήξερα ότι υπάρχουν Ελληνικά κανάλια.

Re: NOVA-HD

Να επιληφθεί ο διαχειριστής. Οι χαρακτηρισμοί σας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στο ακέραιο. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο.

Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και πάλι είναι μακράν καλύτερα της ΝΟΒΑ. Το πρόγραμμα του είναι απίστευτο. Εάν δεν είχε θέμα με την γλώσσα η γυναίκα, δεν θα ήξερα ότι υπάρχουν Ελληνικά κανάλια.

Κανείς δε διαφωνεί σε αυτό. Αλλά δε μπορεί να είναι άμεσα συγκρίσιμα ένα πακέτο που απευθύνεται σε 70.000.000 κοινό και έχει ήδη 10.000.000 συνδρομητές με το ελληνικό. Ακόμα και το Sky UK υστερεί αν συγκριθεί με αμερικάνικα πακέτα, αλλά και πάλι η σύγκριση δε θα ήταν δίκαιη.

Απάντηση: NOVA-HD

62.59 Ε η τελευταια μου χρεωση στo
Entertainment + Sports pack πακετο , Τα movies τα εχω από αλλού .

Φίλος προχτες που το εβαλε του εδωσε φυσικά δωρεαν το δεκτη , τι να λεμε τωρα σε συγκριση ......και αν ειχα και 3D τηλεόραση...εεε τότε...

Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω.

Καλό θα είναι να ρίξετε τους τόνους...
Προσωπική μου άποψη είναι οτι "έριξες άδεια να πιάσεις γεμάτα" ... Μπορεί όντως να το κατάφερες (και μεταξύ μας, απορώ πώς δεν είδε την "παγίδα"), αυτό δε σημαίνει οτι θα πρέπει και να το συνεχίσεις...

Θα παρακαλέσω λοιπόν να τελειώσει το θέμα εδώ και αν είναι να συνεχιστεί τότε κάντε το κατ' ιδίαν, μακριά απο τους άλλους συμφορουμίτες μας.

Κατ' εμέ, υπέπεσες σε ατόπημα. Δεχομαι οτι εκφράζεις προσωπική άποψη χωρίς να ονοματίζεις κανένα συγκεκριμένα, αλλά οι αιχμές είναι πολύ βαριές για να περάσουν αδιαμαρτύρητα.

Αν - παρ' ελπίδα - συνεχιστεί δημόσια, θα στερηθούμε την παρουσία σου ως το τέλος της εβδομάδας....

Φιλικά,

Φίλιππος

ΥΓ: Απο όσο ξέρω, η συγγνώμη δεν κοστίζει ακόμα τίποτε ...

Προσωπική μου άποψη είναι οτι "έριξες άδεια να πιάσεις γεμάτα" ... Μπορεί όντως να το κατάφερες (και μεταξύ μας, απορώ πώς δεν είδε την "παγίδα"), αυτό δε σημαίνει οτι θα πρέπει και να το συνεχίσεις...

Ποια παγίδα βρε mouratos; Πλάκα μας κάνεις και εσύ; Αν πολύ λιγότερα από αυτά που γράφτηκαν απευθύνονταν σε άτομο της ΔΟ θα είχε φύγει ήδη για μπάνιο, και εσύ μας λες για παγίδες; Επιτρέπεις κάποιον να χαρακτηρίζει άλλα άτομα σαν "διαταραγμένα άτομα αδύναμης προσωπικότητας", "εγκάθετους", "πρόβατα" κτλ; Και δεν θίγει εμένα, όπως το γράφει για παράδειγμα θίγει όσους φανατικά υπερασπίζονται προϊόντα που τους αρέσουν (πχ Mac, iPhone, PS3 ή Xbox360 κτλ κτλ κτλ)

Ωραία διαχείριση, μπράβο!

ΥΓ: έχω κάνει report τη δημοσίευση του Stejo, αναμένω τις ενέργειες της ΔΟ.

Ποια παγίδα βρε mouratos; Πλάκα μας κάνεις και εσύ; Αν πολύ λιγότερα από αυτά που γράφτηκαν απευθύνονταν σε άτομο της ΔΟ θα είχε φύγει ήδη για μπάνιο, και εσύ μας λες για παγίδες; Επιτρέπεις κάποιον να χαρακτηρίζει άλλα άτομα σαν "διαταραγμένα άτομα αδύναμης προσωπικότητας", "εγκάθετους", "πρόβατα" κτλ; Και δεν θίγει εμένα, όπως το γράφει για παράδειγμα θίγει όσους φανατικά υπερασπίζονται προϊόντα που τους αρέσουν (πχ Mac, iPhone, PS3 ή Xbox360 κτλ κτλ κτλ)

Ωραία διαχείριση, μπράβο!

ΥΓ: έχω κάνει report τη δημοσίευση του Stejo, αναμένω τις ενέργειες της ΔΟ.

Και ποιός σου είπε οτι ο φανατισμός είναι αποδεκτός; Εχει και αυτός δύο όψεις... Αν επιτρέψεις τη μία θα πρέπει να επιτρέψεις και την άλλη ....

Edit: Ασε που δεν νομίζω να σου έχω δώσει το δικαίωμα να θεωρείς οτι σου κάνω πλάκα... Οσο δε για το πόσα γράφονται εναντίον της ΔΟ, θα σε παραπεμψω να ξαναδείς τί έχεις γράψει εσύ κατά καιρούς ...

Last edited:

Και ποιός σου είπε οτι ο φανατισμός είναι αποδεκτός; Εχει και αυτός δύο όψεις... Αν επιτρέψεις τη μία θα πρέπει να επιτρέψεις και την άλλη ....

Καλά ... τρία πουλάκια ...

Προσωπικά θίγομαι έντονα από τη δημοσίευση του Stejo (δε ξέρω αν έχω μύγα) και αν εσύ δε βρίσκεις τίποτα το μεμπτό σε αυτή, παρά μόνο τη χαρακτηρίζεις "παγίδα", λυπάμαι πολύ για το επίπεδο διαχείρισης που έχει αυτό το φόρουμ. Αποδεικνύεσαι πολύ μικρός για να διαχειριστείς αυτό το φόρουμ, και το γράφω έχοντας επίγνωση των πιθανών επιπτώσεων. Δυστυχώς μετά την έξοδο του AlexT, έχεις οδηγήσει το φόρουμ των δορυφορικών με τις αποφάσεις σου σε συνεχή όξυνση.
Μας είναι αδιάφορο αν συμφωνείς με τις θέσεις του Stejo, ως διαχειριστής όφειλες να προστατεύσεις τον κανονισμό που μιλάει για "Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση" και να διαγράψεις άμεσα το μήνυμα του Stejo.

Αποχωρώ από το φόρουμ. Δε θα κάθομαι να με βρίζουν και να με χλευάζουν άτομα κομήτες των 50 δημοσιεύσεων και να μη με προστατεύουν οι διαχειριστές, όπως ο κανονισμός ορίζει. Ούτε θα ξαναμπώ σε διαδικασίες κρίσης των διαχειριστών, αφού δεν έχετε κανένα ανοιχτό τρόπο να κριθείτε. Αρκετά πια.

Θα παρακαλέσω λοιπόν να τελειώσει το θέμα εδώ και αν είναι να συνεχιστεί τότε κάντε το κατ' ιδίαν, μακριά απο τους άλλους συμφορουμίτες μας.

Κατ' εμέ, υπέπεσες σε ατόπημα. Δεχομαι οτι εκφράζεις προσωπική άποψη χωρίς να ονοματίζεις κανένα συγκεκριμένα, αλλά οι αιχμές είναι πολύ βαριές για να περάσουν αδιαμαρτύρητα.

Αν - παρ' ελπίδα - συνεχιστεί δημόσια, θα στερηθούμε την παρουσία σου ως το τέλος της εβδομάδας....

Φιλικά,

Φίλιππος

ΥΓ: Απο όσο ξέρω, η συγγνώμη δεν κοστίζει ακόμα τίποτε ...

Ποια άδεια και ποιες αιχμές; Έγραψα πέντε πράματα ξεκάθαρα, τα τεκμηρίωσα και είναι στο κάτω κάτω η προσωπική μου άποψη. Δεν επιτέθηκα σε κανέναν προσωπικά, δεν έβρισα κανέναν και δεν είχα κανένα σκοπό να παγιδεύσω κανέναν.

Το πρόβλημα εδώ μέσα αγαπητέ συντονιστή, είναι ότι κάθε φορά που προσπαθεί κάποιος να κάνει κριτική στη νόβα, ο εν λόγω χρήστης το βλέπει σαν προσωπική μομφή και απαντά οργισμένα, μετατρέποντας οποιαδήποτε προσπάθεια γόνιμης κριτικής σε προσωπική αντιδικία.

Δεν έχω καμία διάθεση να μαλώσω μαζί του ούτε και με κανέναν άλλον. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως αφήνετε να περνάει έτσι αυτή η συστηματική συμπεριφορά του, που κάθε φορά που τολμάει να κάνει κριτική κάποιος, του επιτίθεται ευθέως και επι προσωπικού.

Άμα κάτσεις και διαβάσεις τα thread της υποκατηγορίας, τα έχει γ@μήσει όλα από 10 φορές και πάνω, ξεκινώντας προσωπικούς καβγάδες με όποιους τόλμησαν να ασκήσουν κριτική. Αν κάποιος τσίμπησε και έπεσε στην παγίδα, αυτός ήμουνα εγώ που του απάντησα έστω και με μια αράδα στην επίθεση που μου άρχισε.

Συγνώμη λοιπόν κύριε συντονιστή που τσίμπησα όπως τόσοι άλλοι και συγνώμη και κύριε Μαλακούδη που δεν τσίμπησα αρκετά ώστε να σας κάνω το χατίρι να ανταλλάξουμε ύβρεις όπως καταφανώς επιθυμείτε.

Καλά ... τρία πουλάκια ...

Προσωπικά θίγομαι έντονα από τη δημοσίευση του Stejo (δε ξέρω αν έχω μύγα) και αν εσύ δε βρίσκεις τίποτα το μεμπτό σε αυτή, παρά μόνο τη χαρακτηρίζεις "παγίδα", λυπάμαι πολύ για το επίπεδο διαχείρισης που έχει αυτό το φόρουμ. Αποδεικνύεσαι πολύ μικρός για να διαχειριστείς αυτό το φόρουμ, και το γράφω έχοντας επίγνωση των πιθανών επιπτώσεων. Δυστυχώς μετά την έξοδο του AlexT, έχεις οδηγήσει το φόρουμ των δορυφορικών με τις αποφάσεις σου σε συνεχή όξυνση.
Μας είναι αδιάφορο αν συμφωνείς με τις θέσεις του Stejo, ως διαχειριστής όφειλες να προστατεύσεις τον κανονισμό που μιλάει για "Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση" και να διαγράψεις άμεσα το μήνυμα του Stejo.

Αποχωρώ από το φόρουμ. Δε θα κάθομαι να με βρίζουν και να με χλευάζουν άτομα κομήτες των 50 δημοσιεύσεων και να μη με προστατεύουν οι διαχειριστές, όπως ο κανονισμός ορίζει. Ούτε θα ξαναμπώ σε διαδικασίες κρίσης των διαχειριστών, αφού δεν έχετε κανένα ανοιχτό τρόπο να κριθείτε. Αρκετά πια.

Οπως νομίζεις ... Πάντως ακόμα και αυτή σου η επίθεση που είναι προσωπική, θα παραμείνει. Ούτε θα διαγραφεί, ούτε και θα λογοκριθεί. Δε σε φίμωσα ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα, ότι κι αν πείς για μένα.

Τους δε χαρακτηρισμούς σου (που σημειωτέον έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με άλλους που έχεις κατα καιρούς γράψει), δεν θα τους κρίνω, όπως δεν έκρινα και τους προηγούμενους που είχες κάνει.

Εσύ ήσουν πάντως που έλεγες οτι κόπτεσαι για την απόλυτη δημοκρατικότητα που πρέπει να έχει το forum και για το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" που σε διακατέχει. Εσύ είσαι πάλι που μου λές τώρα να λογοκρίνω αυτό που δεν σου αρέσει.

A la carte...

Στο καλό λοιπόν, και όταν θα αποφασίσεις το πόσο δημοκράτης είσαι, εδώ θα είμαστε να έρθεις να μας το πείς ...

Καλό σου απόγευμα

Φίλιππος

Last edited:

O Φιλιππος κάνει πολυ καλα τη δουλειά του και πολυ πολυ καλυτερα μαλιστα και του βγαζω το καπελο που ανεχεται ολους εμας :award:

Δεν συνηθίζω να επεμβαίνω σε κατηγορίες εκτός αυτής στην οποία είμαι συντονιστής, αλλά ας μου επιτρέψετε μιας και παρακολουθώ συστηματικά την κατηγορία των δορυφορικών.

Δυστυχώς μετά την έξοδο του AlexT, έχεις οδηγήσει το φόρουμ των δορυφορικών με τις αποφάσεις σου σε συνεχή όξυνση.

Αγαπητέ malakudi, αναρωτηθείτε πρώτα οι συμμετέχοντες εδώ τι ακριβώς έχετε κάνει ο καθένας απ' την πλευρά του για να ηρεμήσετε τα πνεύματα και να μην οδηγείστε σε ακρότητες, και εν συνεχεία ρίξτε τις ευθύνες στον συντονιστή.

Μας είναι αδιάφορο αν συμφωνείς με τις θέσεις του Stejo, ως διαχειριστής όφειλες να προστατεύσεις τον κανονισμό που μιλάει για "Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση" και να διαγράψεις άμεσα το μήνυμα του Stejo....

Επίσης είναι οξύμωρο να ενθυμούμαστε τους κανονισμούς του forum όταν αυτοί μας βολεύουν και να μην τους αποδεχόμαστε όταν δεν συμφωνούμε. Αυτό, διότι επανηλειμμένως έχεις αναφέρει ότι παρά την εγγραφή σου εδώ δεν αποδέχεσαι κάποιους απ' τους κανονισμούς του forum.

Χαλαρώστε κύριοι, το χόμπυ μας κάνουμε εδώ, έξω είναι τα πραγματικά προβλήματα και όχι η Νόβα.....

Καλό μεσημέρι.

Ο malakudi στο φόρουμ είναι από τα άτομα που επιχειρηματολογούν όταν θέλουν να πουν κάτι. Είναι γνώστης της κατηγορίας και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο των δορυφορικών. Δεν γράφει κάτι χωρίς τεκμηρίωση, είτε προσωπική είτε επιστημονική. Καλά θα ήταν οι καινουριοι να αντιγράψουν τη μεθοδολογία του ώστε το φόρουμ να γίνει ακόμα καλύτερο.

Φίλε Πάνο μην φεύγεις απο το φόρουμ. Αγνόησε τους ......(όχι τους διαχειριστές αλλά αυτους που σε προκαλούν)

Ενημερώνω άπαντες ότι το νήμα αφορά τη NOVA. Κάθε ποστ από 'δω και μπρος, που δεν αφορά το παρόν θέμα, θα διαγράφεται ως off topic. Τα ''δικαστήρια'' είναι κλειστά αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ.

Αφού δεν μπορεί να υπάρξει δυστυχώς αρμονική συνύπαρξη μεταξύ μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να συνεχίσουμε όπως έχει για το καλό της κατηγορίας !
Καμμιά καλή φωνή δεν περισσεύει !
Είναι ανάγκη όμως η έμπρακτη παρουσία ατόμων της Δ.Ο για να μπούν κάποια πράγματα σε σειρά;
Δεν εμπιστεύονται τον υπάρχον διαχειριστή;
Αφού περνάνε που περνάνε από δω ας μας πουν τουλάχιστον την θέση τους στο θέμα, δεν είναι κάτι τεχνικής φύσεως αυτό που μιλάμε.
Ο Φίλιππος είναι άξιος διαχειριστής της κατηγορίας με άποψη, σύνεση κ προπάντων αρκετή υπομονή.
Έχει την υποστήριξη μου όσο αφορά εμένα.
Κάνω υπομονή ,θα περάσει ο χρόνος κ θέλω να πιστεύω πως σταδιακά πολλοί θα βάλουν νερό στο κρασί τους κ θα επιστρέψουν (πρώην διαχειριστές κ μέλη ακούτε ; ).
Ξέρω γράφω οfftopic και αν μπείτε στον κοπο να σβήσετε το ποστ τουλάχιστον γράφτε την άποψη σας.
Εγώ ότι είχα να πω επί του θέματος το είπα.
Ευχαριστώ.