HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Με τον ορο να πας forthnet ομως ...κατι που ΠΑΛΙ δεν θελει κάποιος .Γιατί να βαλω και forthnet ? Επειδη ο marketing σκεφτηκε και εκει να αυξηση την κερδοφορία ? ΟΧΙ
Εχει συνεχως την ταση να υποχρεωνει δυστυχως και αυτό δεν θα της βγει σε καλό τωρα

με ποιο σημαντικό για μένα ότι πλέον δε δίνει συνδρομές σκέτης κάρτας και σε αναγκάζει να πάρεις ένα μέτριας προς κακής ποιότητας δέκτη, αλλά αυτό ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα.

malakudi συμπέρασμα λοιπόν είναι, ότι όσοι γουστάρουμε την πληρώνουμε και την κρατάμε...και όσοι δεν την γουστάρουμε το βουλώνουμε και δεν μιλάμε? άλλα γιατί ντε και καλά να σιωπήσουμε? πως θα ήσουν ευχαριστημένος εσύ να κάνουμε μια κουβέντα επί της της Νοβα? δηλαδή σε όλα της είναι ένταξη απέναντι στους πελάτες της? δηλαδή ούτε μια κριτική δεν μπορεί να κάνει καποιος επ αυτού? είμαστε σε ένα δημόσιο χώρο και εκφράζονται κάποιες άποψης.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Με τον ορο να πας forthnet ομως ...κατι που ΠΑΛΙ δεν θελει κάποιος .Γιατί να βαλω και forthnet ? Επειδη ο marketing σκεφτηκε και εκει να αυξηση την κερδοφορία ? ΟΧΙ
Εχει συνεχως την ταση να υποχρεωνει δυστυχως και αυτό δεν θα της βγει σε καλό τωρα

Με τη διαφορά ότι εγώ ήμουν ήδη πελάτης της Forthnet. Το ότι έκανε την προσφορά σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο σε νέα συμβόλαια (όπως κάλλιστα θα μπορούσε) δείχνει ότι με σέβεται.

Δυστυχώς δε νομίζω να δούμε μειώσεις τιμών σύντομα στη σκέτη υπηρεσία Nova, εκτός κι αν έχουμε μαζικές αποχωρήσεις από το πακέτο. Θα παίζουν συνέχεια συνδυαστικές προσφορές.

malakudi συμπέρασμα λοιπόν είναι, ότι όσοι γουστάρουμε την πληρώνουμε και την κρατάμε...και όσοι δεν την γουστάρουμε το βουλώνουμε και δεν μιλάμε? άλλα γιατί ντε και καλά να σιωπήσουμε?

Όχι βέβαια. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Αλλά το να λες πρόβατα και θύματα όσους πληρώνουν δεν είναι κριτική, είναι κομπλεξισμός.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Ας αφήσουμε τους νόμους της ελεύθερης αγοράς και ανταγωνιστικότητας ,επί ίσοις όροις για όλους, να μιλήσουν.
Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Με τη διαφορά ότι εγώ ήμουν ήδη πελάτης της Forthnet. Το ότι έκανε την προσφορά σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο σε νέα συμβόλαια (όπως κάλλιστα θα μπορούσε) δείχνει ότι με σέβεται.
Εδω που ειναι ο Δ/ντης marketing ? Βλέπεις ? Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ....
Καλα κανεις και υπερασπιζεσαι με παθος την πολιτικη της για δικού σου λόγους αλλά καλά κάνουν και ολοι αυτοι που δεν εχουν και της τα χώνουν γιατί δεν κάνει κατι γι αυτους και πιστεψέ με ειναι παρα παρα πολλοί ( μερίδιο αγορας αν θες να αρχισουμε τα του marketing που χανεται)

Εγω εχω βαλει στον πατερα μου που ειναι 75 χρ και θελει να βλεπει σπορ και δεν τον νοιαζει τιποτε αλλο .Οταν λοιπον αρχισαν τα καραγκιοζιλικια περι κάρτας και δεκτη κτλ στο τηλεφωνο βγηκαν οχι ενας αλλά 5 να μου μιλησουν αφου τους μιλουσα με εκφρασεις μηνυσιμες αν θελανε στο τελος οπως εγραψα μου εστειλαν την καρτα και σπίτι με απολογητική επιστολή.....
Οπότε μην το ψαχνεις ....

Ας αφήσουμε τους νόμους της ελεύθερης αγοράς και ανταγωνιστικότητας ,επί ίσοις όροις για όλους, να μιλήσουν.
Χα ναι σαν την βενζινη κάτι ε ?:grinning-smiley-043

Έτσι ακριβώς είναι. Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος της αντιπαράθεσης.

Η πλάκα είναι ότι για κάθε 10 πελάτες που κόβουν τη συνδρομή άλλοι 20 κάνουν νέα συνδρομή, οπότε μιλάμε για αύξηση των συνδρομών μέχρι στιγμής.

Όταν θα μπει και ο οτε στο παιχνίδι θα δούμε την τάση.... έως τότε καλά μπάνια σε όσους πάνε διακοπές....-bye-

Χα ναι σαν την βενζινη κάτι ε ?:grinning-smiley-043

Θέλω να βλέπω αισιόδοξα τα πράγματα φίλε μου και η πραγματικότητα αυτό μου έδειξε αφού στο θέμα τηλεφωνίας & ιντερνετ βγήκα ωφελημένος από την κόντρα αυτήν, άσχετα αν κάποιοι δεν ήθελαν τον οτε να περάσει τις νέες προσφορές στους οικιακούς καταναλωτές.
Άσχετα πως τις πέρασε και τι κόστος ειχε εγώ είδα ωφέλεια στην τσέπη μου.
Το ίδιο πράμα είναι κ στην περίπτωση που μιλαμε εδώ, ας βγούμε εμείς κερδισμένοι και ας "φαγωθούν" οι άλλοι μεταξύ τους.

Re: NOVA-HD

Και κάτι ακόμα, ρίξτε μια ματιά στα ξένα πακέτα... το τι και πως το προσφέρουν στους πελάτες τους ή στους μελλοντικούς πελάτες τους...

Το marketing είναι το ίδιο, δεν αλλάζει....

Πάτε για μπάνιο βρεεεε :D

Τεσπα, πάμε για μπάνια. Το θέμα είναι ότι σε λίγες μέρες καπουτ...δεν θα έχω. Άλλα και 63 δεν θα τα σκάσω.....θα αναμένω καμιά νέα προσφορά χωρίς πάντρεμα και προσφορά για όσους μας λήγει η συνδρομή, αν μπορούν να κάνουν κάτι και για εμάς.
Λεφα πάμε για καφεδάκι παράλια?

Τεσπα, πάμε για μπάνια. Το θέμα είναι ότι σε λίγες μέρες καπουτ...δεν θα έχω. Άλλα και 63 δεν θα τα σκάσω.....θα αναμένω καμιά νέα προσφορά χωρίς πάντρεμα και προσφορά για όσους μας λήγει η συνδρομή, αν μπορούν να κάνουν κάτι και για εμάς.
Λεφα πάμε για καφεδάκι παράλια?

Mε 3 μηνες διακοπη συνδρομης βαζεις πιατακι και αρχιζεις τα feeds να ναι καλα και εκεινα αντε κ καλο μπανιο-bye-

H Nova είναι μια εταιρία που πουλά ένα προϊόν και δεν αναγκάζει κανέναν να το αγοράσει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της κρίσης επί του προιόντος και της επιλογής ως προς την αγορά του.
Έγινα συνδρομητής στο Start Pack για τον πατέρα μου (δεν πιάνει τα ελεύθερα ιδιωτικά ) επωφελούμενος της προσφοράς μαζί με forthnet( μηδέν επιβάρυνση). Δεν προτίμησα το Sport Pack για μένα (με μόνο 18,36 το μήνα) λόγω του παντρέματος και του μέτριου δέκτη τους. Αν ο δέκτης ήταν καλύτερος και έδινε δυνατότητες PVR μπορεί και να γινόμουν συνδρομητής.
Θεωρώ πως τα συγκεκριμένα πακέτα ήταν καλές προσφορές αλλά έκρινα πως δεν με κάλυπταν. Και πιστεύω στο μέλλον λόγω ανταγωνισμού θα δούμε και άλλες τέτοιες κινήσεις.

Αν όμως μου δινόταν η δυνατότητα αυτή τη στιγμή να επιλέξω full pack Nova ή Sky uk, θα επέλεγα το 2ο γιατί για μένα είναι καλύτερο πακέτο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θέλει και δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζεται από τους άλλους για τις επιλογές του.

Αρκετά ασχοληθήκαμε με την nova....τέλος από μένα δεν ξαναγράψω στο νήμα της nova.....για μένα δεν υπάρχει πλέον. Έτσι και αλλιώς το πρόβλημα μου το έλυσα με την digea, διότι εκεί είχα πρόβλημα με τα ελληνικά κανάλια.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και κάτι ακόμα, ρίξτε μια ματιά στα ξένα πακέτα... το τι και πως το προσφέρουν στους πελάτες τους ή στους μελλοντικούς πελάτες τους...

Το marketing είναι το ίδιο, δεν αλλάζει....

Πάτε για μπάνιο βρεεεε :D

SKY HD και τα μυαλα μας εκεί με 62 Ε .Ετσι όπως τα λες

..................................................Έγινα συνδρομητής στο Start Pack για τον πατέρα μου (δεν πιάνει τα ελεύθερα ιδιωτικά ) επωφελούμενος της προσφοράς μαζί με forthnet( μηδέν επιβάρυνση). Δεν προτίμησα το Sport Pack για μένα (με μόνο 18,36 το μήνα) λόγω του παντρέματος και του μέτριου δέκτη τους.........................................................................

Δηλαδή αν κάποιος θέλει μονο το Start Pack δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει κάρτα με δεκτη παντρεμένα?

Δηλαδή αν κάποιος θέλει μονο το Start Pack δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει κάρτα με δεκτη παντρεμένα?

ολα παντρεμενα ειναι...
για τον ιδιο δεν το προτιμησε.τον πατερα του τον παντρεψε...