Stejo
Established Member
- 10 January 2010
- 185
Re: NOVA-HD
Δηλαδή ρε φίλε εσύ πιστεύεις ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την πολιτική της και απλά γκρινιάζουμε για να είμαστε in; Και στην τελική, επειδή το βλέπω να αναφέρεται εδώ κι εκεί συνέχεια ότι μια μειοψηφία είναι που παραπονιέται για χαζούς λόγους κλπ, ας ανοίξει ένα poll κανας διαχειριστής άμα θέλει, να δούμε πόσοι είναι οι ευχαριστημένοι και πόσοι οι δυσαρετημένοι.
@mouratos: Η δική μου τοποθέτηση πάντως δεν ήταν μομφή προς τη διαχείριση αλλά μία αποτύπωση της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι τους τελευταίους μήνες στο φόρουμ. Είναι "in" να τα χώνεις στη nova.
Κριτική κάνουμε όλοι - ακόμα κι εγώ που έχω κατηγορηθεί πως ανήκω στο payroll της Nova. Άλλο κριτική όμως και άλλο χλευασμός (όπως έγραψε ο zaras27 ότι τη nova θα τη χλευάζουμε όλοι!)
Δηλαδή ρε φίλε εσύ πιστεύεις ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την πολιτική της και απλά γκρινιάζουμε για να είμαστε in; Και στην τελική, επειδή το βλέπω να αναφέρεται εδώ κι εκεί συνέχεια ότι μια μειοψηφία είναι που παραπονιέται για χαζούς λόγους κλπ, ας ανοίξει ένα poll κανας διαχειριστής άμα θέλει, να δούμε πόσοι είναι οι ευχαριστημένοι και πόσοι οι δυσαρετημένοι.