HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

@mouratos: Η δική μου τοποθέτηση πάντως δεν ήταν μομφή προς τη διαχείριση αλλά μία αποτύπωση της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι τους τελευταίους μήνες στο φόρουμ. Είναι "in" να τα χώνεις στη nova.

Κριτική κάνουμε όλοι - ακόμα κι εγώ που έχω κατηγορηθεί πως ανήκω στο payroll της Nova. Άλλο κριτική όμως και άλλο χλευασμός (όπως έγραψε ο zaras27 ότι τη nova θα τη χλευάζουμε όλοι!)

Δηλαδή ρε φίλε εσύ πιστεύεις ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την πολιτική της και απλά γκρινιάζουμε για να είμαστε in; Και στην τελική, επειδή το βλέπω να αναφέρεται εδώ κι εκεί συνέχεια ότι μια μειοψηφία είναι που παραπονιέται για χαζούς λόγους κλπ, ας ανοίξει ένα poll κανας διαχειριστής άμα θέλει, να δούμε πόσοι είναι οι ευχαριστημένοι και πόσοι οι δυσαρετημένοι.

Δεν πρόκειται να βγάλετε συμπέρασμα με ένα poll.

Εδώ μέσα μπορεί να φανείτε περισσότεροι οι δυσαρεστημένοι Πελάτες (νόμιμοι)......

Έξω όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.....

Δηλαδή ρε φίλε εσύ πιστεύεις ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την πολιτική της και απλά γκρινιάζουμε για να είμαστε in; Και στην τελική, επειδή το βλέπω να αναφέρεται εδώ κι εκεί συνέχεια ότι μια μειοψηφία είναι που παραπονιέται για χαζούς λόγους κλπ, ας ανοίξει ένα poll κανας διαχειριστής άμα θέλει, να δούμε πόσοι είναι οι ευχαριστημένοι και πόσοι οι δυσαρετημένοι.

Πιστεύω πως ορισμένοι γκρινιάζουν για να γκρινιάζουν. Δε θα γίνονταν συνδρομητές ακόμα κι αν τους έδιναν το full πακέτο στα 20 ευρώ, γιατί πάλι κάτι θα τους έφταιγε. Δε με ενοχλεί η κριτική, με ενοχλεί ο χλευασμός της υπηρεσίας που αντικειμενικά συνεπάγεται και χλευασμό όσων εξ ημών πληρώνουμε το 60ρη (43 πληρώνω με την έκπτωση 20% για το συνδυασμό nova-forthnet).

Δεν πρόκειται να βγάλετε συμπέρασμα με ένα poll.

Εδώ μέσα μπορεί να φανείτε περισσότεροι οι δυσαρεστημένοι Πελάτες (νόμιμοι)......

Έξω όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.....

Ακριβώς,προσπάθησε πχ να πείσεις έναν κάτοχο Nova (να μην πολυασχολείται) ότι ο δέκτης είναι για πέταμα,θα σε στολίσει κανονικά...(ανάλογα το άτομο).Και όπως έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά,είναι ανάλογα με το τι έχει ''δεί'' το μάτι,εάν πείς σε κάποιον ότι η εικόνα του discovery Που δίνει η nova είναι 2:35:1 για αυτό έχει μπάρες μπορεί να σε πιστέψει...Τέλος το offtopic.

οχι φιλε μου-θελει απλα να σου πει οτι εχει γινει τρομερα κουραστικο το μιρι-μιρι για την ακριβη nova,λες και μιλαμε για την ακριβεια στις αυξησεις των απαραιτητων αγαθων.
κι εγω δεν συμφωνω με την η οικονομικη τους πολιτικη-οπως και πολλοι εδω μεσα-αλλα ουτε μπορεις να τους βρισεις,ουτε βεβαια να προσευχεσε να κλεισουν-οπως ειχε γραφτει καποια στιγμη πριν λιγο καιρο εδω μεσα....
μπορει να γινει μια ουσιαστικη "εκστρατεια" διαμαρτυριας απ`ολους μας κοβοντας π.χ ολοι τις συνδρομες μας?ΟΧΙ..γιατι?γιατι απλα λιγο πολυ,ολοι την εχουμε βολεψει,ειτε με τα εκπτωτικα πακετα που εχει ή για καποιους αλλους το 62αρι το μηνα,ειναι μικρο ποσο και απλα δεν ασχολουνται.
οσο υπαρχεις θα υπαρχουν..
απο`κει και περα οτι και να λεμε,τα λεμε εμεις και τα ακουμε εμεις,με αποτελεσμα να χαλιομαστε μεταξυ μας.
ξερουν τι πουλανε και οσο τσιμπαμε θα συνεχιζουν να το πουλανε με τον ιδιο τροπο και κοστος.
δεν μας αρεσει-διακοπη και γειας σας...
απλα τα πραγματα

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να γίνει πιο αντιληπτό?

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος χρήστης απαντάει σε κάποιον άλλο "Καλώς τα τα παιδιά της γόβας", και το διαβάζεις εσύ ο mouratos. Δε βλέπεις όμως report γιατί είτε δεν έχει γίνει ακόμα ή δε θα υπάρξει ποτέ. Τι θα κάνεις? Θα το σβήσεις το post ή θα περιμένεις το report?

Εγώ δεν πρόκειται να επέμβω για κάτι τέτοιο... Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι ...

1. Σας θεωρώ αρκετά σοβαρούς όλους ώστε να μην πιστεύω οτι κάποιος απο σας θα πάει να βαλει επίτηδες φωτιά σε ένα νήμα.

2. Δεν σας γνωρίζω προσωπικά και δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να ερμηνεύω αν οτι γράφετε το γράφετε χαριν αστεϊσμού. Πόσω δε μάλλον που δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

3. Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι όντως υπάλληλος της Nova ο συγκεκριμένος... Δεν έχω κανέναν σας φακελωμένο ώστε να ξέρω αν είναι ή δεν είναι.

4. Αν δεν θίγεται ο άμεσα ενδιαφερόμενος ωστε να κάνει report το συγκεκριμένο post, εγώ γιατί να θιγώ;

Το να επέμβω όταν παρεκτρέπεστε επιτιθέμενοι προσωπικά ο ένας στον άλλο (δηλαδή όταν η εμπιστοσύνη που σας δείχνω αφήνοντας σας να εκφράζεστε εντελώς ελεύθερα γράφεται στα παλαιότερα των υποδημάτων σας) δεν θα γίνει για να σας συνετίσω. Επαναλαμβάνω οτι σας αντιμετωπίζω σαν σοβαρούς ανθρώπους... Αλλο όμως αυτό, και άλλο να "σκοτώνεστε" φραστικά παρουσία τρίτων (με pm κάνετε ό,τι νομίζετε, ποσώς με ενδιαφέρει...). Εγώ τους "τρίτους" θα προστατεύσω, όχι εσάς απο τους εαυτούς σας ...

Σημειωτέον, το σχόλιό μου δεν αφορά κανένα σας συγκεκριμένα. Είναι γενικότατο, και εύκολα σας (και μάς) φωτογραφίζει όλους...

Φίλιππος

@mouratos: Η δική μου τοποθέτηση πάντως δεν ήταν μομφή προς τη διαχείριση αλλά μία αποτύπωση της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι τους τελευταίους μήνες στο φόρουμ. Είναι "in" να τα χώνεις στη nova.

Κριτική κάνουμε όλοι - ακόμα κι εγώ που έχω κατηγορηθεί πως ανήκω στο payroll της Nova. Άλλο κριτική όμως και άλλο χλευασμός (όπως έγραψε ο zaras27 ότι τη nova θα τη χλευάζουμε όλοι!)

Πάντα είναι "in" να τα χώνεις στα μονοπώλια ... Και στις κυβερνήσεις... Και στις οποιασδήποτε μορφής εξουσίες ... Ακόμα και στους Διαχειριστές και Συντονιστές αυτού του forum ...

Τα δε όρια του χλευασμού είναι σχετικά...

Πάντα είναι "in" να τα χώνεις στα μονοπώλια ... Και στις κυβερνήσεις... Και στις οποιασδήποτε μορφής εξουσίες ... Ακόμα και στους Διαχειριστές και Συντονιστές αυτού του forum ...

Τα δε όρια του χλευασμού είναι σχετικά...

Η Nova δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Ούτε μονοπώλιο είναι, ούτε κυβέρνηση, ούτε εξουσία, ούτε διαχειριστής φόρουμ.

Πιστεύω πως ορισμένοι γκρινιάζουν για να γκρινιάζουν. Δε θα γίνονταν συνδρομητές ακόμα κι αν τους έδιναν το full πακέτο στα 20 ευρώ, γιατί πάλι κάτι θα τους έφταιγε. Δε με ενοχλεί η κριτική, με ενοχλεί ο χλευασμός της υπηρεσίας που αντικειμενικά συνεπάγεται και χλευασμό όσων εξ ημών πληρώνουμε το 60ρη (43 πληρώνω με την έκπτωση 20% για το συνδυασμό nova-forthnet).

Ακριβώς,προσπάθησε πχ να πείσεις έναν κάτοχο Nova (να μην πολυασχολείται) ότι ο δέκτης είναι για πέταμα,θα σε στολίσει κανονικά...(ανάλογα το άτομο).Και όπως έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά,είναι ανάλογα με το τι έχει ''δεί'' το μάτι,εάν πείς σε κάποιον ότι η εικόνα του discovery Που δίνει η nova είναι 2:35:1 για αυτό έχει μπάρες μπορεί να σε πιστέψει...Τέλος το offtopic.

οχι φιλε μου-θελει απλα να σου πει οτι εχει γινει τρομερα κουραστικο το μιρι-μιρι για την ακριβη nova,λες και μιλαμε για την ακριβεια στις αυξησεις των απαραιτητων αγαθων.
κι εγω δεν συμφωνω με την η οικονομικη τους πολιτικη-οπως και πολλοι εδω μεσα-αλλα ουτε μπορεις να τους βρισεις,ουτε βεβαια να προσευχεσε να κλεισουν-οπως ειχε γραφτει καποια στιγμη πριν λιγο καιρο εδω μεσα....
μπορει να γινει μια ουσιαστικη "εκστρατεια" διαμαρτυριας απ`ολους μας κοβοντας π.χ ολοι τις συνδρομες μας?ΟΧΙ..γιατι?γιατι απλα λιγο πολυ,ολοι την εχουμε βολεψει,ειτε με τα εκπτωτικα πακετα που εχει ή για καποιους αλλους το 62αρι το μηνα,ειναι μικρο ποσο και απλα δεν ασχολουνται.
οσο υπαρχεις θα υπαρχουν..
απο`κει και περα οτι και να λεμε,τα λεμε εμεις και τα ακουμε εμεις,με αποτελεσμα να χαλιομαστε μεταξυ μας.
ξερουν τι πουλανε και οσο τσιμπαμε θα συνεχιζουν να το πουλανε με τον ιδιο τροπο και κοστος.
δεν μας αρεσει-διακοπη και γειας σας...
απλα τα πραγματα

Εμείς εδώ στο forum, δεν είμαστε καταναλωτές της σειράς. Είμαστε πολυ καλά κατατοπισμένοι στο θέμα, καταρτισμένοι τεχνικά, απαιτητικοί σαν καταναλωτές και γνώστες του τί συμβαίνει και εκτος των τειχών. Επιπλέον δε, έχουμε και σφαιρικότερη άποψη περι του εξοπλισμού που απαιτείται για να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Δεν είμαστε απλοί κοινοί συνδρομητές σαν τους υπόλοιπους 359.000 πού έχει η Nova.

Τα λεφτά που ζητάει η Nova για τα όσα προσφέρει ήταν, είναι και θα παραμείνει θέμα. Το αν θα είμαστε συνδρομητές της όμως - όπως πολύ σωστά λέει ο Δημήτρης - είναι καθαρά προσωπική μας επιλογή. Ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά, τα αξιολογούμε και άν δούμε οτι "μας βγαίνουν τα κουκιά" παραμένουμε συνδρομητές. Αν όχι, τότε την κόβουμε και τελος ...

Και εγω εχω τα θεματακια μου με την συγκεκριμενη εταιρεια παρολο που την εχω 10 χρονια.Αν ομως με χαλαει πολυ το προιον,δεν ξαναπαιρνω.
Ετσι απλα.
Τωρα αν με παρουν τηλεφωνο και με ρωτησουν για εντυπωσεις -οπως κανανε καποτε αν θυμαμαι- ε, τοτε τους κραζω.

Η Nova δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Ούτε μονοπώλιο είναι, ούτε κυβέρνηση, ούτε εξουσία, ούτε διαχειριστής φόρουμ.

Δεν είναι μονοπώλιο στους Δορυφορικούς Πάροχους των αγώνων της Superleague; Ποιόν άλλο μπορείς ΝΟΜΙΜΑ να έχεις ως κάτοικος Ελλάδας;
Γιατί μην γελιέσαι... Απο τους 360.000, οι 300.000 είναι για τα αθλητικά της και τίποτε άλλο ...

Δεν είναι μονοπώλιο στους Δορυφορικούς Πάροχους των αγώνων της Superleague; Ποιόν άλλο μπορείς ΝΟΜΙΜΑ να έχεις ως κάτοικος Ελλάδας;
Γιατί μην γελιέσαι... Απο τους 360.000, οι 300.000 είναι για τα αθλητικά της και τίποτε άλλο ...

"Μονοπώλιο στους Δορυφορικούς Πάροχους των αγώνων της Superleague"

Τι είναι αυτό; Νέα κατηγορία;

Η δραστηριότητα είναι "Πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης" και σε αυτήν υπάρχουν τουλάχιστο 4 παίκτες (Forthnet/Nova, On Telecoms, Conn-x, HOL)

Το ότι η Superleague αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματα στη Forthnet/Nova δε κάνει τη Nova μονοπώλιο.

Εγώ δεν πρόκειται να επέμβω για κάτι τέτοιο... Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι ...

1. Σας θεωρώ αρκετά σοβαρούς όλους ώστε να μην πιστεύω οτι κάποιος απο σας θα πάει να βαλει επίτηδες φωτιά σε ένα νήμα.

Καλώς ή κακώς υπάρχουν και άτομα που δεν είναι σοβαρά, τόσο στην "έξω" ζωή όσο και σε οποιοδήποτε forum.

2. Δεν σας γνωρίζω προσωπικά και δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να ερμηνεύω αν οτι γράφετε το γράφετε χαριν αστεϊσμού. Πόσω δε μάλλον που δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις που να μοιάζουν διφορούμενες όσο αφορά το αν είναι χιούμορ ή όχι, αλλά οι περισσότερες είναι ξεκάθαρες.

3. Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι όντως υπάλληλος της Nova ο συγκεκριμένος... Δεν έχω κανέναν σας φακελωμένο ώστε να ξέρω αν είναι ή δεν είναι.

Εδώ διαφωνώ ριζικά. Αυτό που γράφεις είναι εντελώς άκυρο και ίσως είναι και η ρίζα του κακού σε όλες αυτές τις ιστορίες που έχουν γίνει. Δεν μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι του έρθει στο καφάλι για τον άλλο, επειδή ΊΣΩΣ και να ισχύει. Γιατί πολύ απλά ο,τιδήποτε ΙΣΩΣ ισχύει έχει εξίσου πιθανότητες να μην ισχύει. Κάτι σαν το τεκμήριο της αθωότητας δηλαδή.

4. Αν δεν θίγεται ο άμεσα ενδιαφερόμενος ωστε να κάνει report το συγκεκριμένο post, εγώ γιατί να θιγώ;

Κατά βάση συμφωνώ για την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα του report. Ίσως όμως να μην έχει μπει να διαβάσει ακόμα ο άμεσα θιγμένος. Και το report να έρθει τελικά, δηλαδή όντως κάποιος να έχει θιγεί, αλλά να είναι πλέον πολύ αργά.

Με λίγα λόγια λοιπόν διαφωνώ με τον τρόπο του moderation όσο αφορά αυτά τα θέματα. Νομίζω ότι η φυσική κατάληξη είναι οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις και (το πιο σημαντικό) νήματα που περιέχουν αξιόλογες πληροφορίες ανάμεσα σε βομβαρδισμό "κακών" post. Επίσης μπορεί να επιφέρει και την απομάκρυνση χρηστών που ίσως κουράζονται να διαβάζουν όλον αυτό το "θόρυβο" ώστε να ανακαλύψουν την όντως αξιόλογη πληροφορία. Εκτός αυτού μπορεί να επιφέρει και τη "φίμωση" χρηστών. Πχ, εγώ όταν είπα τη γνώμη μου για τα cccam attacks, μια γνώμη που θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνει σεβαστή ως μια απλή άποψη και ως τίποτα περισσότερο, μπαίνω μετά και διαβάζω κάποιον να μιλάει με υπονοούμενα. Εντάξει, δεν έκανα report, περισσότερο γιατί έχω συγκεκριμένη άποψη για τον χρήστη αυτό οπότε οι κουβέντες του δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα αφτιά μου. Από την άλλη όμως, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τη δική μου εμπειρία αλλά και άλλες παρόμοιες καταστάσεις που έχω εντοπίσει τον τελευταίο καιρό, όταν θα σκεφτώ να ξαναγράψω κάποια άποψή μου η οποία ίσως ταυτίζεται με κάποια πολιτική της nova, πιστεύω ότι τελικά δε θα το κάνω ή θα το κάνω με βαριά καρδιά και έτοιμος για τους καυγάδες που θα ακολουθήσουν.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν θέλω να νομίζετε ότι σας "την λέω" ή οτιδήποτε άλλο. Απλά σας θέτω κάποιους προβληματισμούς.

Καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή μόνο nova έχουμε. Το τι θα... προκύψει με οτε κλπ, θα δείξει το μέλλον. Ναι μεν το δυνατό χαρτί είναι τα αθλητικά, αλλά θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσοι (στην επαρχία κυρίως) έχουν nova μόνο και μόνο για τα ελεύθερα(!) κανάλια! Εγώ είμαι ένας από αυτούς! Είμαι συνδρομητής αρκετά χρόνια μόνο για τα ελληνικά κανάλια + pvr και (επί της ευκαιρίας) discovery, animal planet, history, travel. Πιστεύω ότι και άλλοι που είναι σαν κι εμένα, ίσως επί της ευκαιρίας και αυτοί, βάζουν στο πακέτο και τις ταινίες ή και τα αθλητικά. Στο χωριό που βρίσκεται το πατρικό μου (15χλμ από το Ηράκλειο), έχει γύρω στα 90 σπίτια, από τα οποία τα 20 έχουν nova για τον ίδιο λόγο με εμένα.
Όσο αφορά της τιμές και εμένα μου τη σπάει που αναγκάζομαι να πληρώνω 20 + pvr για τα ελεύθερα κανάλια, αλλά μόνο γι αυτό. Εταιρεία είναι, υπηρεσίες πουλάει, όποιος θέλει αγοράζει! Το ότι δεν υπάρχει άλλη εταιρεία να πουλάει τις ίδιες ή παρόμοιες υπηρεσίες, ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός, δεν νομίζω ότι ευθύνεται η nova γι αυτό. Το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα σωστής λήψης των ψηφιακών ή έστω αναλογικών ελεύθερων καναλιών, πανελλαδικά, πάλι η nova δεν ευθύνεται. Το ότι οι διάφορες επιτροπές/ενώσεις/υπηρεσίες, επιτρέπουν στην nova να μονοπωλεί, πάλι αυτή δεν ευθύνεται, την δουλειά της σαν επιχείρηση κάνει.
Το ότι όλα αυτά η nova τα εκμεταλλεύεται, κάποιες φορές, με τρόπο όχι και τόσο "φιλικό" προς τον καταναλωτή - πελάτη της, ε ναι εκεί φταίει! Και αυτό ίσως να είναι τελικά που πειράζει τον καθένα μας.

Αλλά παίδες πάνω από όλα.....

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ :angel:

Απάντηση: NOVA-HD

Και οι 2 είναι εμπορικές επιχειρήσεις και σκοπό έχουν το κέρδος !
Βέβαια οι κάποιες "καταστάσεις" ευνοούν να δίνεται υπεραξία στο προϊόν που πουλάνε.
Μακάρι από αυτήν την "όποια κόντρα" να βγούμε εμείς οι πελάτες κερδισμένοι.
(μείωση τιμών , καλύτερες ποιοτικά υπηρεσίες κλπ.).

Και οι 2 είναι εμπορικές επιχειρήσεις και σκοπό έχουν το κέρδος !
Βέβαια οι κάποιες "καταστάσεις" ευνοούν να δίνεται υπεραξία στο προϊόν που πουλάνε.
Μακάρι από αυτήν την "όποια κόντρα" να βγούμε εμείς οι πελάτες κερδισμένοι.
(μείωση τιμών , καλύτερες ποιοτικά υπηρεσίες κλπ.).

Εσύ νομίζεις οτι οι μειωσεις τιμων οι τα υποπακέτα της Γοβας δεν ειναι αποτέλεσμα αγωνων και ξεφωνηματος από εκατονταδες φορουμ και blogs ?
Η ξυπνησε ο Δ/ντης marketing ο οποίος ειναι και ασχετος και ειπε ωραία σημερα θα ξεκινησουμε και υποκατηγορίες?
Ολα αυτά τα εκανε ο καθενας με τη φωνή του απο τα φορουμ,blogs και οπου μπορουσε
Εδω ο Πρεντας από το satleo το τι ελεγε καθε μερα δεν περιγραφεται ..μια γενιά καθε μερα αλλά sic χα, χα
Αν λοιπον δεν φωναζουν ολοι δεν θα γινει τιποτα .
Οι πελατες όπως σωστα λέτε μπορουν το 60αρι να το κανουν οτι θελουν αλλά και τα σχόλια για τη Νοβα θα πρεπει να μπουν στην ιδια κατηγορία.
Οποιανού δεν του αρεσουν ή δεν διαβαζει ή report ή οτι θελει.
Φιμωτρο στα σχολια και στα φορουμ,blog κτλ δεν μπορεσε να βαλει η κυβερνηση , θα βαλουν καποιοι εδω μέσα των οποίων ο ρόλος δεν ξερουμε τι εξυπηρετεί κιόλας ?

Εσύ νομίζεις οτι οι μειωσεις τιμων οι τα υποπακέτα της Γοβας δεν ειναι αποτέλεσμα αγωνων και ξεφωνηματος από εκατονταδες φορουμ και blogs ?
Η ξυπνησε ο Δ/ντης marketing ο οποίος ειναι και ασχετος και ειπε ωραία σημερα θα ξεκινησουμε και υποκατηγορίες?
Ολα αυτά τα εκανε ο καθενας με τη φωνή του απο τα φορουμ,blogs και οπου μπορουσε
Εδω ο Πρεντας από το satleo το τι ελεγε καθε μερα δεν περιγραφεται ..μια γενιά καθε μερα αλλά sic χα, χα
Αν λοιπον δεν φωναζουν ολοι δεν θα γινει τιποτα .
Οι πελατες όπως σωστα λέτε μπορουν το 60αρι να το κανουν οτι θελουν αλλά και τα σχόλια για τη Νοβα θα πρεπει να μπουν στην ιδια κατηγορία.
Οποιανού δεν του αρεσουν ή δεν διαβαζει ή report ή οτι θελει.
Φιμωτρο στα σχολια και στα φορουμ,blog κτλ δεν μπορεσε να βαλει η κυβερνηση , θα βαλουν καποιοι εδω μέσα των οποίων ο ρόλος δεν ξερουμε τι εξυπηρετεί κιόλας ?

Όλες οι φωνές και απόψεις χρειάζεται να ακούγονται, αλλά όταν η διαμαρτυρία γίνεται μια συνεχιζόμενη γκρίνια , κουράζει !!!