Εγώ έχω μια απορία: γιατί οι dream και ο άλλοι λινουξάτοι θεωρούνται καλύτεροι από τον pace σε ποιότητα εικόνας; Επειδή παρέχουν ειδικές λειτουργίες μέσω ανεπίσημου λογισμικού είναι και καλύτεροι;
Μας αρέσει να γκρινιάζουμε νομίζω... Δεν πειράζει που δεν έχει οπτική και έχει ομοαξονική, το ίδιο είναι...
...Μια κοπελιτσα ευγανικα μου ειπε ενα καρο μπουρδες ... αν ο δεκτης hd της νοβα ειναι συμβατος με disecq 1.2 μοτερ γιατι αν ειναι να αλλαξουμε ολη την εγκατασταση δε λεει.
Δεν είναι το ίδιο φίλε όταν σου τον κατσικώνει με το έτσι θέλω και τον πληρώνεις κιόλας 130 euro.
Να μου τον έδινε τζάμπα ή 50 euro να πω ναι.
Μπορώ να κάνω ότι κάνω με τον δικό μου δέκτη;
Μπορώ να βλέπω με web interface;
Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ως PVR με εσωτερικό σκληρό δίσκο;
Μπορώ να φτιάχνω με πρόγραμμα τις λίστες καναλιών και να τις ανεβάζω στον δέκτη;
Μπορώ να έχω τα skins που θέλω;
Μπορώ να μοιράζω την κάρτα μου στον 2ο δέκτη μου στο σπίτι;
Δεν γνωρίζω αλλά ρωτάω, αν σε όλα αυτά η απάντηση είναι ναι τότε είναι και λίγα τα 130 euro, αν όχι όμως τότε ναι πειράζει που δεν έχει και οπτική !
Η πλειοψηφία του forum θεωρώ πως δεν είναι ο μέσος χρήστης.
Οπότε καλά κάνουμε και γκρινιάζουμε γιατί αν δε γκρινιάζει κάποιος πολύ απλά θα έκαναν ότι ήθελαν χωρίς να σκεφτούν έστω κάποιες συνέπειες.
Τώρα τουλάχιστον κάνουν πάλι ότι θέλουν αλλά σκέφτονται πως θα υπάρχει και αντίδραση.
Όταν δεν μου αρέσει κάτι και θεωρώ πως με κοροϊδεύουν και βγαίνω και το δυσφημίζω, τότε υπάρχει αντίλογος, υπάρχει αντίδραση που έστω κάτι κάνει.
Απλά σε μερικούς φαίνεται πως δεν αρέσει να υπάρχει αντίδραση και έχει φανεί όχι μόνο εδώ στο forum αλλά και αλλού.
Φιλε μου ΤΩΡΑ βαζεις το ζητημα στην σωστη του βαση.Για όσους έχουν άλλους δέκτες, μήπως θα έπρεπε η πίεση να στραφεί στο να δίνει ένα Irdeto CAM με secure silicon, και η κάρτα να κλειδώνει με αυτό, αντί για τον δέκτη;
Φιλε μου ΤΩΡΑ βαζεις το ζητημα στην σωστη του βαση.
Εγω εχω 16αρι diseqc 1.1. Σε περιπτωση που παρω το κουτακι της νοβα θα εχω μονο ΗΟΤΒΙRD και θα πρεπει να κατεβασω 2ο καλωδιο και να βαλω διπλο lnb στις 13. Επισης να τσακωθω με την γυναικα μου για την υπαρξη 2 δεκτων στο σαλονι, κ καθε φορα που θα θελω να κανω zapping (καθοτι τα ΣΚ με τα πρωταθληματα to zapping παει συννεφο κ δεν ειναι ολα στην ν@β@) θα πρεπει να αλλαζω πηγη.
Το παντρεμα με μοντουλα ειναι ΙΔΑΝΙΚΗ λυση, και χωρις κουβεντα θα εξυπηρετησει εμας τους γκρινιαριδες. Κ απο οτι γραφεται υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το ιδιο να κανει και ο οτε με την ελευση του στα δορυφορικα.
Ενακι απο μενα μιας και ειμαι νεος στο forum
Να κανω μερικες ερωτησουλες μιας και δεν εχω βγαλει ακρη με τα νεα καθεστωτα..
Ειμαι συνδρομητης 1 χρονο με pvr..Τα καναλια hd δεν με ενδιαφερουν τοσο ωστε να τα σκασω επιπλεον για να τα δω.Θα αλλαξουν κατι στην nova στο sd που βλεπουμε ωστε να πρεπει να αλλαξω κατι στον δεκτη ή την κάρτα μου;
Αν ο "απλος" hd αποκωδικοποιητης εχει 130 τον pvr ποσο θα τον βαλουν;;
Αν θες το πιστεύεις αλλά μέχρι στιγμής το 70% των πελατών που έχω επισκευθεί έχει τηλεοράσεις CRT....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.