HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Εγώ θα πω μόνο το εξής. Μην ψαρονεται. 130 είναι μαζί με την εγκατάσταση και το πιάτο όχι ο δεκτής μόνο.

Άγγελε δυστηχώς δεν είμαστε η πλειοψηφία των συνδρομητών της Νοβα εδώ μέσα. Άσε που εγώ ήμουν συνδρομητής, δεν είμαι πλέον εδώ και καιρό...

Λόγο δουλειάς πλέον έρχομαι σε καθημερινή επαφή με πολούς συνδρομητές τους. Αν θες το πιστεύεις αλλά μέχρι στιγμής το 70% των πελατών που έχω επισκευθεί έχει τηλεοράσεις CRT....

Αυτό σου λέει κάτι ????

Αντώνη μου λέει πως δεν τους περισσεύουν για να δίνουν extra λεφτά.
Αυτό δεν το βλέπει η κυρά NOVA;

Μόνο νούμερα ξέρουν να κοιτάνε, το πως βγαίνουν τα νούμερα αυτά και για πόσο καιρό δεν τους ενδιαφέρει.
Δεν ξέρουν να βάλουν δείκτες να τα μετρήσουν;
Εγώ μπορεί να μην πήγα Πανεπιστήμιο, αλλά τελικά μου φαίνεται πως κάποιοι διευθυντάδες που πήγαν, πληρώνονται τζάμπα σε πολλές εταιρείες. -bye-

Άγγελε, δεν είναι έτσι. Δεν μπορείς να φανταστείς με την προσφορά (forthnet-nova)που έκαναν αυτές τις ημέρες πόσοι ήταν αυτοί που αγόρασαν το πακέτο. Και μάλιστα το full......

Μα και εγώ αυτό πήρα, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω Nova ξανά.
Πληρώνω +18 ευρώ το μήνα και θα βλέπω τη μπάλα μου και το μπάσκετ μου.

Όμως για HD αυτά τα λεφτά που ακούω για υποχρεωτικό δέκτη δεν πρόκειται να τα δώσω.
Τσαμπουκά ντε και τσου να μας παντρέψουν τις κάρτες δεν το δέχομαι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπογράψουμε άλλο συμβόλαιο μαζί τους επειδή και μόνο θα μας δώσουν ένα υποπακέτο;

Κανένας νομικός δεν υπάρχει να το ψάξει λιγάκι;

Δεν είναι υποπακέτο Άγγελε, είναι νέα υπηρεσία.....

Καλυμμένοι είναι.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά από το τι κάνουν τα ξένα πακέτα...

Εγώ αυτό που ξέρω ότι από τι ώρα που βγήκε αυτή η προσφορά έχουν ξεσκιστεί να πουλάνε. Άλλωστε όπως είπε και κάποιος παραπάνω το 70% έχει crt οθόνη όπως και δεν ξέρουν τι είναι η παντρεμένη κάρτα η ανύπαντρη και το cs. Η Nova δεν κάνει τίποτα καινούργιο, αντιγραφεί την πολίτικη των ξενών καναλιών.

Προχθες μου τηλεφωνησαν απο την νοβα για να με ενημερωσουν για το hd επειδη τους ειχα ρωτησει πριν καιρο.Μου ειπαν οτι για τους ηδη συνδρομητες θα ειναι δωρεαν για 12 μηνες αλλιως 5 .Οταν τους ρωτησα αν θα μπορω να το συνδεσω σε dvd recorder για να κανω εγγραφες μου ειπαν οτι υπαρχει κλειδωμα και δεν γινεται.Υπαρχει τροπος να σπασει αυτο το κλειδωμα και να γινεται η δουλεια?

Η Nova δεν κάνει τίποτα καινούργιο, αντιγραφεί την πολίτικη των ξενών καναλιών.

Αντιγραφει μονο της τιμες και οχι τα προσφερομενα καναλια που εχουν τα υπολοιπα πακετα!!!

Απάντηση: NOVA-HD

ΕΡΤ HD ή ERT HD on hellas sat 2 ξέρω γω δεν είναι πολύ ψάρομα όταν το βλέπεις είναι μαθηματικά σίγουρο το ότι θα πατήσεις πάνω του να δεις τι λέει.......................:grinning-smiley-043
Πέρα τις πλάκας τώρα κατά πότε το βλέπετε αυτό....?

Οταν τους ρωτησα αν θα μπορω να το συνδεσω σε dvd recorder για να κανω εγγραφες μου ειπαν οτι υπαρχει κλειδωμα και δεν γινεται.Υπαρχει τροπος να σπασει αυτο το κλειδωμα και να γινεται η δουλεια?

Αφου το ξέρεις το thread http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=...

Απάντηση: NOVA-HD

Στο μέλλον όταν με το καλό βγούν σε προσιτές για εμάς τιμές blue ray recorders, λέτε να μπορούν να κάνουν εγγραφή σε HD από τον δέκτη της nova...?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Στο μέλλον όταν με το καλό βγούν σε προσιτές για εμάς τιμές blue ray recorders, λέτε να μπορούν να κάνουν εγγραφή σε HD από τον δέκτη της nova...?

Με ένα HDfury την κάνεις τη δουλεία σου και σήμερα άμα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις 5-6 κατοστάρικα.

Επειδη είμαι λίγο άσχετος. Τι σημαίνει παντρεμένη κάρτα. Οι γονείς μου είναι συνδρομητές από την αρχή της Νοβα. Έχουν full pack. Πόσα πρέπει να πληρώσουν για τον νέο αποκωδικοποιητή και πόσα για συνδρομή έξτρα? Ευχαριστώ

Επειδη είμαι λίγο άσχετος. Τι σημαίνει παντρεμένη κάρτα. Οι γονείς μου είναι συνδρομητές από την αρχή της Νοβα. Έχουν full pack. Πόσα πρέπει να πληρώσουν για τον νέο αποκωδικοποιητή και πόσα για συνδρομή έξτρα? Ευχαριστώ

Δεν είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν κάτι. Μπορούν να συνεχίσουν κανονικά να βλέπουν ότι έβλεπαν. Το HD είναι νέα επιπρόσθετη υπηρεσία.