Α ρε φίλε, η αγαπημένη μου διαφήμιση: http://www.youtube.com/watch?v=AAiRvH5HA_8&feature=related"...και βάλε...!!!"
Όπως έλεγε και μια διαφήμηση τους
:FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4:
Άγγελε δυστηχώς δεν είμαστε η πλειοψηφία των συνδρομητών της Νοβα εδώ μέσα. Άσε που εγώ ήμουν συνδρομητής, δεν είμαι πλέον εδώ και καιρό...
Λόγο δουλειάς πλέον έρχομαι σε καθημερινή επαφή με πολούς συνδρομητές τους. Αν θες το πιστεύεις αλλά μέχρι στιγμής το 70% των πελατών που έχω επισκευθεί έχει τηλεοράσεις CRT....
Αυτό σου λέει κάτι ????
Η Nova δεν κάνει τίποτα καινούργιο, αντιγραφεί την πολίτικη των ξενών καναλιών.
Οταν τους ρωτησα αν θα μπορω να το συνδεσω σε dvd recorder για να κανω εγγραφες μου ειπαν οτι υπαρχει κλειδωμα και δεν γινεται.Υπαρχει τροπος να σπασει αυτο το κλειδωμα και να γινεται η δουλεια?
Στο μέλλον όταν με το καλό βγούν σε προσιτές για εμάς τιμές blue ray recorders, λέτε να μπορούν να κάνουν εγγραφή σε HD από τον δέκτη της nova...?
Επειδη είμαι λίγο άσχετος. Τι σημαίνει παντρεμένη κάρτα. Οι γονείς μου είναι συνδρομητές από την αρχή της Νοβα. Έχουν full pack. Πόσα πρέπει να πληρώσουν για τον νέο αποκωδικοποιητή και πόσα για συνδρομή έξτρα? Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.